periptero Δημ. September 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2019 Κι εγω ετσι το πηρα !! Δεν εννοω ομως αυτο... Εγω ειπα οτι αν καποιος προ-παρηγγειλε πριν 2 εβδομαδες απο Public, οταν ειχε το -24% για προπαραγγελια , και τωρα που ερχεται το ταμπλετ ( που τωρα ομως δεν υπαρχει το -24% αλλα υπαρχει μονο το -20% απο eurobank) τοτε ΔΕΝ μπορει αυτος που καπαρωσε το ταμπλετ με -24% να χρησιμοποιησει τωρα ΚΑΙ το -20% της eurobank. Η' το ενα θα γινει η' το αλλο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slk200gr Δημ. September 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2019 πηρε κανενας το wifi ,8/256 απο κοτσοβολο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. September 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2019 πηρε κανενας το wifi ,8/256 απο κοτσοβολο?Ούτε φωνή, ούτε ακρόαση... Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. September 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2019 Εγώ χθες και ήρθε και η θήκη με το πληκτρολόγιο που είχα παραγγείλει μαζί. Sent from my SM-N975F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daospi Δημ. September 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2019 Εγώ χθες και ήρθε και η θήκη με το πληκτρολόγιο που είχα παραγγείλει μαζί. Sent from my SM-N975F using Tapatalk To wifi ή το LTE; Παράθεση He who controls the past,commands the future.He who commands the future,conquers the past. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. September 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2019 LTE 256... Sent from my SM-N975F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. September 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2019 Εγώ πάντως σήμερα περιμένω να παραλάβω το lte 256, χωρίς την θήκη. Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2bzq Δημ. September 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2019 Παιδιά βάζοντας το Note 9 δίπλα στο Tab S6 καταλαβαίνω ότι η οθόνη του Note 9 έχει πιο έντονα χρώματα από το S6.... Είναι έτσι ή υπάρχει κάποια ρύθμιση στο S6 που δεν την βρήκα???? Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση SV2BZQ GEORGE FOLTOPOULOS htpp://www.sv2bzq.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daospi Δημ. September 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2019 LTE 256... Sent from my SM-N975F using Tapatalk Αυτό λέμε παραπάνω, ότι τα LTE είναι διαθέσιμα ενώ τα Wifi, όχι Παράθεση He who controls the past,commands the future.He who commands the future,conquers the past. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slk200gr Δημ. September 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2019 Παιδιά βάζοντας το Note 9 δίπλα στο Tab S6 καταλαβαίνω ότι η οθόνη του Note 9 έχει πιο έντονα χρώματα από το S6.... Είναι έτσι ή υπάρχει κάποια ρύθμιση στο S6 που δεν την βρήκα???? Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk εχοντας το s4 παντα ηταν διαφορετικα τα χρωματα απο το s9 και s10 τηλεφωνο ,ελαφρος χειροτερα στο ταμπλετ ----- προσθήκη μηνύματος 102 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- LTE 256... Sent from my SM-N975F using Tapatalk σκιαχτηκα ,για wifi elega για το lte ξερω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vivere Δημ. September 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2019 (edited) Αυτό λέμε παραπάνω, ότι τα LTE είναι διαθέσιμα ενώ τα Wifi, όχι Που είναι τα LTE διαθέσιμα; εχοντας το s4 παντα ηταν διαφορετικα τα χρωματα απο το s9 και s10 τηλεφωνο ,ελαφρος χειροτερα στο ταμπλετ ----- προσθήκη μηνύματος 102 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- σκιαχτηκα ,για wifi elega για το lte ξερωΔε νομίζω πως για -50+ ευρώ αξίζει να μην πάρει κάποιος το LTE. Υ.Γ. Δεν είχα πάρει χαμπάρι δυστυχώς την προσφορά του Κοτσόβολου για το LTE (256GB) με θήκη και πληκτρολόγιο δώρο στα 717 ευρώ και βλέποντας πως ξεκινά από 849 ευρώ, μου πέφτει κάπως βαρύ δεδομένου πως δεν έχει και ετοιμοπαράδοτο. Edited September 25, 2019 by Vivere Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slk200gr Δημ. September 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2019 Που είναι τα LTE διαθέσιμα; Δε νομίζω πως για -50+ ευρώ αξίζει να μην πάρει κάποιος το LTE. μαλλον οχι απλα επειδη και το s3 και to s4 το ειχα Lte δεν το χρησιμοποιησα ποτε (οκ αμα ξαναεκαμνα παραγγελια το lte θα επαιρνα:) ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. September 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2019 Που είναι τα LTE διαθέσιμα; Δε νομίζω πως για -50+ ευρώ αξίζει να μην πάρει κάποιος το LTE. Υ.Γ. Δεν είχα πάρει χαμπάρι δυστυχώς την προσφορά του Κοτσόβολου για το LTE (256GB) με θήκη και πληκτρολόγιο δώρο στα 717 ευρώ και βλέποντας πως ξεκινά από 849 ευρώ, μου πέφτει κάπως βαρύ δεδομένου πως δεν έχει και ετοιμοπαράδοτο.Εγώ τη θήκη-πληκτρολόγιο την πλήρωσα. Η απλή έρχεται σαν δώρο. Sent from my SM-N975F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. September 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2019 Που είναι τα LTE διαθέσιμα; Δε νομίζω πως για -50+ ευρώ αξίζει να μην πάρει κάποιος το LTE. Υ.Γ. Δεν είχα πάρει χαμπάρι δυστυχώς την προσφορά του Κοτσόβολου για το LTE (256GB) με θήκη και πληκτρολόγιο δώρο στα 717 ευρώ και βλέποντας πως ξεκινά από 849 ευρώ, μου πέφτει κάπως βαρύ δεδομένου πως δεν έχει και ετοιμοπαράδοτο.Το public έχει 20% επιστροφή με κάρτες eurobank. Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vivere Δημ. September 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2019 Η απλή έρχεται σαν δώρο. Sent from my SM-N975F using TapatalkΈστω. (Έρχονταν για την ακρίβεια. :() ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το public έχει 20% επιστροφή με κάρτες eurobank. Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1. Με τιμολόγιο θα το αγοράσω και το 20% "επιστροφή" δεν ισχύει (αγοράζοντας με τιμολόγιο). 2.Το 20% "επιστροφής" της Eurobank (έχω κάρτα Eurobank) είναι 20% έκπτωση για ότι αγοράσω στην επόμενη αγορά. Δεν είναι 20% της τιμής του προϊόντος και επιστροφή χρημάτων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daospi Δημ. September 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2019 Που είναι τα LTE διαθέσιμα; O Κωτσόβολος λέει ότι είναι διαθέσιμο. Παράθεση He who controls the past,commands the future.He who commands the future,conquers the past. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. September 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2019 Καμμιά προστασία οθόνης ή τζαμάκι έχει βρει κανείς; Sent from my SM-T865 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
il_tifosi Δημ. September 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2019 1. Με τιμολόγιο θα το αγοράσω και το 20% "επιστροφή" δεν ισχύει (αγοράζοντας με τιμολόγιο). Ισχύει, ρώτησα τη Eurobank. Δεν υπάρχει λόγος για το αντίθετο... Παράθεση Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι καινούριο θα έχουν!! Αργότερα: πωωω, άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... Σήμερα: πςςςς νέο όνομα και νέα απόχρωση! --Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE --GPad 8.3 > Galaxy Tab S6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daospi Δημ. September 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2019 Διαθέσιμο το 8/256 wifi από MediaMarkt Κοιμούνται εκεί στο Κωτσόβολο; :mad: Παράθεση He who controls the past,commands the future.He who commands the future,conquers the past. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kax Δημ. September 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2019 Διαθέσιμο το 8/256 wifi από MediaMarkt Κοιμούνται εκεί στο Κωτσόβολο; :mad: Μην είναι σίγουρος ότι το έχουν. Και το public το δείχνει διαθέσιμο εδώ και μια βδομάδα αλλά αν επιχειρήσεις να το παραγγείλεις σου βάζει ημερομηνία αποστολής 3 έως 8/10. Και κάθε μέρα η ημερομηνία πάει μια μέρα πίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. September 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2019 Πάντως εγώ παρέλαβα από τον Κωτσοβολο τη Δευτέρα Sent from my SM-N960F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vivere Δημ. September 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2019 Το πρόβλημα πλέον είναι στο LTE που το φθηνότερο είναι αρκετά τσιμπημένο (σε σχέση με την προηγουμένως προσφόρα του Κοτσόβουλου που γμτ δεν την πήρα χαμπάρι :chair:) και έχει παράδοση σε τουλάχιστον δύο εβδομάδες. :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. September 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2019 Ήρθε και το πληκτρολόγιο. Πραγματικά όλα τα λεφτά για Dex καταστάσεις. Ερώτηση. Υπάρχει επιλογή να αλλάζει η ανάλυση της οθόνης???Αν ναι που??? Δεν το βρίσκω πουθενά. Note 10+ Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vivere Δημ. September 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2019 (edited) Μην είναι σίγουρος ότι το έχουν. Και το public το δείχνει διαθέσιμο εδώ και μια βδομάδα αλλά αν επιχειρήσεις να το παραγγείλεις σου βάζει ημερομηνία αποστολής 3 έως 8/10. Και κάθε μέρα η ημερομηνία πάει μια μέρα πίσω.https://www.mediamarkt.gr/el/product/_samsung-galaxy-tab-s6-t865-tablet-10-5-inch-8core-256-gb-lte-mountain-gray-1226658.html?rbtc=skz%7Cpf%7C%5B1226658%5D%7C%7Cp%7Cskz_product_feed%7C&sku=1226658&_%C2%A7ja=tsid:48889&lkws_10719=5d8ccaf7-519c-30a8-3637-da0f2e15ded8 Μάλλον είχες δίκιο. Edited September 27, 2019 by Vivere Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. September 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2019 Ήρθε και το πληκτρολόγιο. Πραγματικά όλα τα λεφτά για Dex καταστάσεις. Ερώτηση. Υπάρχει επιλογή να αλλάζει η ανάλυση της οθόνης???Αν ναι που??? Δεν το βρίσκω πουθενά. Note 10+ Ζηλεύω , να το χαρείς ! Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts