Jump to content

Ο πιο καλός ο μαθητής...

greekman80
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 177
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Egw panta imoun enas metrios mathitis pou pairnaga tis takseis ligo pio panw apo to orio tou M.O.

Epitelous fetos teleiwsa... :D

Sony Ericsson :love:

:shoot:Nokia:whip:

:cry: :...Δεν θα ξεχάσω ποτέ πόσο με πλήγωσες εκείνη την ημέρα...: :cry:

Πάντα στην πρώτη τριάδα ήμουν...Μετάνιωσα............

Μια από τα ίδια. Αλλά και τι κερδίζω :( ? Μια χρονιά μόνο χρειάζεται να είσαι καλός :whistle: ...

Στο τμήμα ήμουν πάντα μέσα στους 4 πρώτους.

Αλλά τι να το κάνεις αν δεν γράψεις καλά στις Πανελληνίες?Εκεί παίζονται πραγματικά όλα

Έτσι νομίζω και γω εκ των υστέρων....

Μια χρονιά πρέπει να σκίσεις...στην Γ' λυκείου...είναι εύκολο όμως αυτό να το καταφέρεις, αν δεν έχεις μάθει να διαβάζεις;;

Βαθμοί στο γυμνάσιο λύκειο:

Α:19,8

Β:19,5

Γ:19,8

Α λυκ: 18,5

Β λυκ: 18.7

Γ λυκ: 18.7

Και πάλι σας λέω. Μακάρι να ήμουνα ρεμάλι...

Ότι αρχίζει, πάντα πρέπει να τελειώνει. Είναι φυσικός νόμος...:yinyang:

Έτσι νομίζω και γω εκ των υστέρων....

Μια χρονιά πρέπει να σκίσεις...στην Γ' λυκείου...είναι εύκολο όμως αυτό να το καταφέρεις, αν δεν έχεις μάθει να διαβάζεις;;

Βαθμοί στο γυμνάσιο λύκειο:

Α:19,8

Β:19,5

Γ:19,8

Α λυκ: 18,5

Β λυκ: 18.7

Γ λυκ: 18.7

Και πάλι σας λέω. Μακάρι να ήμουνα ρεμάλι...

Why? Εγώ παίζω γύρω στο 17... (στο λύκειο όμως πρέπει να αρχίσω...)

AUDI: Vorsprung durch Technik..:D

Εγώ πάλι στο λύκειο ήμουν μαθητής του 11, ενώ τώρα στο ΤΕΙ στο προηγούμενο εξάμηνο έβγαλα 9,31 :cool:

Πέρυσι μάλιστα πήρα και υποτροφία, καθώς με 8,85 που είχα, βγήκα πρώτος στο εξάμηνό μου...! Ελπίζω και φέτος...:D

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

εγω στα μαθηματα ημουν αριστος κατω απο την βαση,αλλα εκει που ημουν πολυ καλος και ειχα αριστευσει πραγματικα,ηταν στις απουσιες :) με αποτελεσμα να μεινω και να δωσω ολα τα μαθηματα το σεπτεμβρη.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Aρκετα καλος και αυτο γιατι θυμωμουν τα παντα απο την παραδοση...

Ο καλλιτερος ομως ποτε. :)

Τα βιβλια δεν τα ειχα ταλαιπωρησει ιδιαιτερα... ;)

Τωρα ομως αλλαξαν τα πραγματα και μας γινεται ο κ...."κοπος" κοσκινο για να βγει η υλη. :cry:

Στο γυμνασιο ημουν και τις τρεις χρονιες απουσιολογος.Απο την πρωτη Λυκειου πηρα την κατω βολτα!:p:O

εγω τωρα στο δημοτικο ειμαι του 9.5 αν και φετος 5#δημοτικου ειχαμε παλουκι δασκαλο.. σπυρος με το ονομα!!! :p ο κ. σπυροσ κολος και βρακι μαζι με τον εγγλεζο*(ενας φυτος στα μαθηματικα)μονο αυτον επικροτουσε μονο αυτον σηκωνε στον πινακα και εμεις το ευχαρστιομασταν!!!του χρονου θα πεσουμε στην ελενη "δρακοπουλου"ονομα και πραμα οντως εχει και μια περιεργη φατσα.. αλλα οι χειροτεροι ειναι ο φατσεας κ ο ευαγγελος καλα αυτη ειναι πεμπτη στο ε'1 και εκτη στ'2 καλα εκει να δεις παλουκι παντα καθε μαθητης περναει με 7 η με 8 παραπανω δεν εχει. :lol: αλλο παλουκι ειναι στην γυμναστικη που μας βαζει να κανουμε ολο το προαυλιο με πουσαπς!!! αλλα ειναι καλος μας εχει φτιαξει τα μπρατσα.. καλα η κ. ογλα*σχολικο ψευδωνημο η Κ. ογλα που λετε εχει πολλα κοτσια μπαινει στους τουαλετες που εχει *χεσει*ο χοντρος*παιδια 6#ς δημοτικου 65 κιλα ποιανει δυο καρεκλες εχει 1.30 μετρα κολο και η κ.ογλα ειναι πολυ γεναια και τολμαει και καθαριζει τα αποβλητα του!!! η κ.μusical*σχολικο ψευδωνημο*αυτη μαθαινει στα 1#τακια κιθαρα σε εμας φλογερα!!! βεβαια ειχε κανει το εξης:εχει δει εμενα να τρωω παγωτο και πηγε να με χαστουκισει και απο την 8*μειοποια της χτιπισε τον εγγλεζο και μαζι με το χτυπημα του εφερε το παγωτο στη μουρη!!! :w00t: :vava: βεβαια εγω δεν τη γλιτωσα εμεινα μια ωρα στον ευαγγελο.. καταλαβαινετε ο τυπος ουτε βεργα να ειχε το χερι του γεματο ροζους φτανει..

γενικως εγω ημουν μεν καλος μαθητης αλλα και αταξιας παντως μεχρι στιγμης τα περναω πολυ καλα με τετοιου ειδους φαρσες γιατι κανουν ποιο διασκεδαστικο το μαθημα!!!

Εικόνα εκτός ορίων Ο.Π.Χ.

egw dimotiko a a a 10 10 10 gimnasio 18 17 14 kai likeio tha strwthw giati mia zwi otan erhotan i mana moy sholeio tis klegontousan giati einai kai ayti sinadelfos.kata ton ianoyario tha sas pw apotelesmata

Δυστηχώς ποτέ :O , αλλά δε ξέρω αν μετράει το ότι ήμουν επι 2 χρόνια καλύτερος μαθητής στη τάξη των αγγλικών (φροντιστίριο), καθώς εγώ είχα χάσει ~2 χρόνια, και έτσι ξανα ξεκίνησα, και ήμουν ο μεγαλύτερος στη τάξη... :D

eimoyna enas mathitis sto dimotiko me 9 kai gymnasio 17.

tora sto lykeio tha doyme pos tha ta pame!

Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool:

Μια εποχη στην 4 η και στην 5 πηγενα σε ενα χωριο... Εκει ειμουν ο καλυτερος. Κατα τα αλλα στο δημοτικο εβγαζα 10 και βγαζανε και 4-5 αλλοι οποτε δεν ειμουν ο πρωτος, ειμουν στους πρωτους. Και τωρα στο γυμνασιο εβγαλα 18,3 που απεχει αρκετα απο το 20 του πρωτου...

Αλλα συμφωνα με τον φιλο απο πανω που λεει για τα αγγλικα και στο εξωσχολικο ειμουν ο καλυτερος (εκανα ιδιετερα :D :p :D :p ) αλλα και στο σχολειο ειμουν ο καλυτερος στο γυμνασιο.

- Στο δημοτικό ήμουν ο καλύτερος μαζί με καναδυό ακόμα (στο δημοτικό δύσκολα ξεχωρίζεις άλλωστε!)

- Στην Α' γυμνασίου ήμουν ο καλύτερος στην τάξη γιατί η τάξη ήταν για κλάματα

- Β' γυμνασίου ήμουν από τους καλύτερους

- Γ γυμνασίου ήμουν καλούτσικος γενικά και ο καλύτερος σε αρκετά μαθήματα

- Α' λυκείου στο κ***σχολείο ήμουν ο μαθητής που "έχει δυνατότητες αλλά είναι πολύ άτακτος". Δε διάβασα σχεδόν καθόλου

- Β' λυκείου επιστρέφοντας στο παλιό σχολείο ήμουν ευτυχισμένος και μου άρεσε να διαβάζω. ήμουν αρκετά καλός αλλά όχι ο καλύτερος

- Γ' λυκείου από τους καλύτερους σε όλη τη γ' λυκείου (70 παιδιά)

Παρακολουθήστε εξέλιξη στους βαθμούς!

Δημοτικό 10

Α' Γυμνασίου 18,5

Β' Γυμνασίου 17,9

Γ' Γυμνασίου 17,8

Α' Λυκείου 16,6 (Έβαζαν πολύ εύκολα βαθμούς, δεν άξιζα τόσο)

Β' Λυκείου 17,9 (Πανελλαδικές 17,28, 8ος καλύτερος σε όλη τη β' λυκείου)

Γ' Λυκείου 18,9 (Πανελλαδικές 19,03, 3ος καλύτερος σε όλη τη γ' λυκείου)

Ποτέ δεν είχα βγάλει 19 και το κατάφερα στις πανελλαδικές...

Αυτό θα πει μαγκιά, ε;

Έτσι που ανεβαίνω τα τελευταία χρόνια με βλέπω από τους πρώτους στο πανεπιστήμιο... :rolleyes: