takis91 Δημ. August 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 3 παιδια βγαλανε καθαρο 20 και πολλοι λιγο πιο χαμηλα!δεν ειναι ευχαριστα! Νιωθεις πολυ μειονεκτικα με τοσο ανταγωνισμο ασχετα με το τι βγαζεις!! Απορω πως δε σας εχουν χωρισει για να ειναι λιγοι τοοοοσο καλοι σε καθε τμημα.... Δεν ειναι ευκολο οντως ολοι μαζι... Απλα μαλλον καπου οι καθηγητες πρεπει να διαχωρισουν το 19 απο το 20 γιατι γι'αυτο εχετε συνωστισμο...;):p ΥΓ: Αυτοι οι 3 θα πανε σε κληρωση για τη σημαια...??? Σφαγη....:p:p Παράθεση Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mostel Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 3 παιδια βγαλανε καθαρο 20 και πολλοι λιγο πιο χαμηλα!δεν ειναι ευχαριστα! Νιωθεις πολυ μειονεκτικα με τοσο ανταγωνισμο ασχετα με το τι βγαζεις!! Κοιτάχτε, πολλές φορές υπάρχουν αδικίες. Καταρχήν, να συμφωνήσω με το προηγούμενο μήνυμα του φίλου nick_ts157, που όπως πάρα πολύ σωστά το έθεσε, το χαβαλέ στην Α' και Β' λυκείου είναι η συνταγή της αποτυχίας για τις Πανελλαδικές. Θα σας μιλήσω για τα μαθηματικά, όπου και ξέρω περίπου τι γίνεται. Κύριως απευθύνομαι σε αυτούς που νομίζουν ότι με ένα καλό διάβασμα στην 3η λυκείου θα τα μάθουν ξαφνικά όλα. Αρχικά, τα μαθηματικά είναι μια αλυσίδα. Ξεκινάς από την πρόσθεση, πας στην αφαίρεση, πας στον πολ/σμό κλπ. Στην πρώτη λυκείου κάνεις τα απόλυτα, κάνεις τριγωνομετρία, κάνεις τα βασικά των συναρτήσεων, κάνεις ιδιότητες δυνάμεων. (Από το γυμνάσιο έχεις κάνει παραγοντοποίηση). Στη Β' λυκείου κάνεις προόδους, κάνεις τριγωνόμετρια, κάνεις πολυώνυμα, κάνεις λογαρίθμους. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗ Γ ΛΥΚΕΙΟΥ + ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ 100 ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. Δηλαδή, αν δεν ξέρεις αυτά, δε μπορείς να παρακολουθήσεις την ύλη της 3ης λυκείου, που είναι έτσι κι αλλιώς ογκώδης, δυσνόητη για τον μέσο μαθητή. Π.χ., κάποιος ρε παίδες δε μπορεί να δουλέψει μιγαδικούς αν δεν έχει πρώτα αφομοιώσει πλήρως τις ιδιότητες των δυνάμεων, την παραγοντοποίηση κ.λπ. ΘΕΛΕΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ! Τώρα, για αυτό που είπε η nasia. Γενικά στο λύκειο ήμουν άτυχος, όπως και ο φίλος nick_ts157. Δε ξέρω πως, πάντα τύχαινε και είχαμε μια αυστηρή φιλόλογο π.χ. και δεν έβαζε πάνω από 19 στους προφορικούς. Στο άλλο τμήμα είχαν μια πιο χαλαρή, τους έβαζε βαθμούς και... συμπέρασμα; Στο τέλος της χρονιάς "χάνεις" τη σημαία για ένα μόριο. Βέβαια, δεν είναι αυτό που σε καίει η σημαία, αλλά το να ξέρεις τις δυνατότητές σου και πως αυτές υποβαθμίζονται αδίκως επειδή έτυχε να έχεις έναν τσαρλατάνο καθηγητή. Αλλά.. Ελλάδα είμαστε! Σ.Α.Σ. - Σύλλογος Αποτυχημένων Σημαιοφόρων. Ιδρυτικά μέλη: mostel & nick_ts157 :lol: Παράθεση Stumbling, crawling, falling, trying to reach for you... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 Και παει στο διαολο να ειναι η φιλολογος που εχει ενα μαθημα σοβαρο... Να χανεις στο γυμνασιο σημαια λογω του βαθμου των καλλιτεχνικων επειδη η καθηγητρια αυτου του ανυπαρκτου μαθηματος ειναι κομπλεξικη?????:mad::mad::mad: Παράθεση Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 Α γυμνασιου εμεινα γαλλικα ιστορια κ τα περασα σεπτεμβριο Β << εμεινα θρησκευτικα κ τα περασα σεπτεμβριο Γ << εγινε θαυμα κ περασα με την πρωτη :lol::lol: Α λυκειου εβγαλα γυρο στο 13 β λυκειου με διωξανε κ πηγα ευκλειδη ηλεκτρολογος Α+Β τα μαμησα την μανα κ εμεινα σε 3 κ τις δυο χρονιες αλλα τα περασα σεπτεμβριο στην γ εδωσα παννεληνιες για τει αλλα οπωσ καταλαβενεται ουτε για αστειο δεν περασα τελικα κατελειξα να ειμαι δημοσιος υπαλληλος κ να δουλευω στον οπαπ θεσσαλονικης :p:rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 τελικα κατελειξα να ειμαι δημοσιος υπαλληλος κ να δουλευω στον οπαπ θεσσαλονικης :p:rolleyes: Ο Θεός και ο μπάρμπας είναι μεγάλοι. Για όλους φροντίζουν. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 Γι'αυτό πάει μπροστά αυτή η χώρα. Sorry parafron4, αλλά ευτυχώς που δεν μπήκες σε καμιά πιο υπεύθυνη θέση :p Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 Γι'αυτό πάει μπροστά αυτή η χώρα. Sorry parafron4, αλλά ευτυχώς που δεν μπήκες σε καμιά πιο υπεύθυνη θέση :p κ που το ξερεις οτι δεν εχω υπευθυνη θεση??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 κ που το ξερεις οτι δεν εχω υπευθυνη θεση??? Γι'αυτό πάει μπροστά αυτή η χώρα. Sorry parafron4, αλλά ευτυχώς που δεν μπήκες σε καμιά πιο υπεύθυνη θέση :p :) (10χαρακτήρες) Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 γραψε λαθος :) παντος οποιος θελει μπορει να ερθει κ να κανει αιτηση προσληψης σορρυ για το :offtopic: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasia_the_slayer Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 Απορω πως δε σας εχουν χωρισει για να ειναι λιγοι τοοοοσο καλοι σε καθε τμημα.... Δεν ειναι ευκολο οντως ολοι μαζι... Απλα μαλλον καπου οι καθηγητες πρεπει να διαχωρισουν το 19 απο το 20 γιατι γι'αυτο εχετε συνωστισμο...;):p ΥΓ: Αυτοι οι 3 θα πανε σε κληρωση για τη σημαια...??? Σφαγη....:p:p Δυστυχως ναι, ετυχε ολοι οι καλοι να αρχιζουν τα επιθετα τους απο Α-Δ!!Κληρωση θα γινει αναμεσα σε αυτους τους 3 και ενα αλλο παιδι απο αλλο τμημα για σημαια!Οντως σφαγη!:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bill_Slayer Δημ. September 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2007 Δεν ξέρω αν ήμουν ο καλυτερος,πάντως ήμουν και ειμαι πολύ καλος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salopet Δημ. September 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2007 pote den imoun poli kali mathitria kai otan kapou stin 2a lykeiou xypnisa, itan pleon arga, eiha hasei ti mpala Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. September 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2007 Μεχρι Α' λυκειου ημουν μεσα στους καλυτερους (ημασταν πολλοι καλοι στην ταξη παντα!), δηλαδη στο 19-20. (Οχι να το παινευτω αλλα εχω κανει και σημαιοφορος και παραστατης! :D :rolleyes:) Β' λυκειου ειχα καλους βαθμους αλλα θαφτηκα στις Πανελληνιες. Γ' λυκειου ειχα πιο μετριους βαθμους (ξεκινουσαν απο 15-16) αλλα θαφτηκα (λιγοτερο) στις Πανελληνιες. Παντα διαβαζα ελαχιστα, ενω οι καλοι μαθητες γενικα διαβαζαν πολυ και συστηματικα. Οπως ηταν φυσικο, Β'/Γ' λυκειου που πρεπει να μαθεις πολλα νεα και δυσκολα πραγματα σε πολυ μικρο χρονικο διαστημα και μετα να σε "ξεσκονιζουν" στις Πανελληνιες τη "ρουφηξα", αλλα καταφερα και περασα εκει που ηθελα. Μπορει να μην ειναι NTUA αλλα ειναι Πληροφορικη. :D Γενικοτερα απο μικρος ειχα μια κλιση στους Η/Υ και στο λυκειο τα υπολοιπα βασικα μαθηματα τα οποια διδασκονται πολυ λεπτομεριακα μου φαινοταν λιγο εως πολυ (του θανατα δηλαδη) βαρετα. Ιδιαιτερα μαθηματικα και φυσικη που ειναι και βαρυτητας ειχα τους χειροτερους βαθμους...ειναι τοσο θεωρητικες οι γνωσεις που μου ερχοταν να κανω τεχνητο εμετο (αυτο που βαζεις βαθια το δαχτυλο μεσα στο στομα! :p). Παλι καλα που ειχαμε Αναπτυξη εφαρμογων σε Π.Π. (οχι να το παινευτω αλλα σ'αυτο ημουν ο καλυτερος μαθητης! Παντα στην ωρα μου στο φροντιστηριο και με ολες τις ασκησεις λυμμενες, "τρεγμενες" στο πισι και βελτιστοποιημενες οσο δεν παιρνει! :p) και εκθεση που με βοηθησαν σημαντικα αλλιως θα με ετρωγε η μαρμαγκα! :ninja: Καλα, στις Πανελληνιες δεν το συζητω...δυο-τρεις μερες διαβασμα για καθε μαθημα! Για τετοιο σκισιμο μιλαμε... :p Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fernando_Sucre Δημ. September 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2007 περυση γ΄ γυμνασιου εβγαλα 13.5:heat::heat::heat::what::fool::cry: τις αλλες χρονιες τα πηγαινα καλυτερα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. October 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2007 Παιδια ερωτηση: Ηταν κανενας απο εδω στο προγραμμα "Οι νεοι γνωριζουν την Ευρωπη" που πραγματοποιηθηκε πριν λιγες μερες με ταξιδια σε 5 πολεις της ευρωπης??? Ισως επρεπε να χα ρωτησει πριν γινει, αλλα....;) Παράθεση Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotisapple Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 Ας γράψω και εγώ Α γυμνασίου Γ.Μ.Ο 19.9/13 Β γυμνάσιο Γ.Μ.Ο 19.10/13 Γ γυμνασίου Γ.Μ.Ο 19.10/13 Α λυκειου Γ.Μ.Ο 19.2/10 Β λυκειου Γ.Μ.Ο 18.4/10 Απουσιολόγος Α,Β,Γ, γυμνασίου και στην Α λυκειου Στην Γ γυμνασίου σημαιοφόρος. Στο γυμνάσιο έσκισα στο λύκειο άρχισε η κατρακύλα να δούμε του χρόνου τωρα.Γραωτε και εσείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2017 Χαχαχαχα. Δεκα χρόνια μετα! Βραβειο φτυαριου!!! Γενικα στο σχολείο δε τα πήγαινα καλα. Παντα βαριομουν το διαβασμα Ποτε ομως δεν εμεινα σε μάθημα, περασε σε τει που ηθελα, το τελειωσα και ολα καλα :) Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 Χαχαχαχα. Δεκα χρόνια μετα! Βραβειο φτυαριου!!! Γενικα στο σχολείο δε τα πήγαινα καλα. Παντα βαριομουν το διαβασμα Ποτε ομως δεν εμεινα σε μάθημα, περασε σε τει που ηθελα, το τελειωσα και ολα καλα :) Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Πράγματι, χρυσό φτυάρι ο φίλος Fotisapple με το πρώτο του ποστ !!! Μια από τα ίδια και εγώ, δεν έμεινα ποτέ και είχα γύρω στο 14-15 μόνιμα χωρίς να ανοίξω ποτέ βιβλίο στο σπίτι. Πανελλήνιες πέρασα... απ` έξω !!! :lol: Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 Διάβασμα ποτε και για κανενα λογο. Ξεκινησα απο 15-16 1η γυμνασιου και καθε χρονιά κατέβαινα :D Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotisapple Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 Εγώ όλο και πέφτω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 Πο ρε πως περνάνε τα χρόνια. Όταν άνοιξε το τοπικ έδινα πανελλήνιες, σε μια Ελλάδα χωρίς εμφανη προβλήματα, και τώρα είμαι στα 30 και πηγαινοέρχομαι Γερμανία Ελλάδα, γιατι δεν σηκώνει η χώρα αυτή πολλά πολλά.. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 Εγω του 15-16 ειμαι,τωρα στο λυκειο ανεβηκα.Του χρονου παω 3η λυκειου,αλλα ενας θεος ξερει αν θα τα καταφερω.Ελπιζω να περασω εκει που θελω και να βγαλω με ενα καλο βαθμο το απολυτηριο.Δεν ειμαι φαν του να παιρνω 20.Αν παρω καλως αλλα δεν θα σκασω αν βγαλω 19.Οσο περισσοτερο,τοσο το καλυτερο. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotisapple Δημ. July 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2017 Εγώ όπως είδατε έχω πτωςη όμως δεν με διαφέρει το μόνο που θέλω είναι να γράψω καλά στις πανελλήνιες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2017 Ολους αυτο μας ενδιεφερε. Φυσικα, χωρίς βασεις δυσκολα. Εκτος αν μαθεις παπαγαλια Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotisapple Δημ. July 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2017 Χωρίς βάσεις φίλε μου όντως πολύ δύσκολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts