Nikos_96 Δημ. February 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2020 Η φάση που εμείς με το redmi note 7 θα πάρουμε νωρίτερα android 10....:lol::lol::p:D:lol::lol: Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. February 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2020 Μάλλον το αντίθετο...πάμε για Μάρτιο κ βλέπουμε ..https://piunikaweb.com/2020/02/03/mi-a3-android-10-new-info/ Όταν ποσταρετε κάτι και δίνετε λινκ για μια σελίδα, βλέπετε ημερομηνίες? έχετε μεγάλη πλάκα, διαβάζετε ότι να ναι, αλλά κυριολεκτικά, και μετά απαιτείτε από την Xiaomi και κάθε Xiaomi αυτά που διαβάσατε στο "κουλούρι" της Κίνας... και μάλιστα με ημερομηνία 2-3 βδομάδες πίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. February 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2020 Βρε παιδιά get a life! Υπάρχει ζωή κ έξω από το android 10. Αλήθεια, ναι άργησε, καπάκι έχει γίνει και αυτό με τον φονικό ιό που έχει παραλύσει τα πράγματα και λογικό μου ακούγεται να παιρνουν μέτρα για την ασφάλεια του ανθρώπινου πληθυσμού όλου του πλανήτη. Ας αργήσει όσο θέλει αν πρόκειται για αυτό το λόγο. Καταλαβαίνω ότι νεαρά άτομα τους κατέχει αυθορμητισμός και βιασύνη είναι στη φύση τους, έχω περάσει κ εγώ αυτή τη φάση, αλλά χρειάζεται υπομονή. Αν είστε δυσαρεστημένοι με την συσκευή για αυτό υπάρχει το φόρουμ, να πούμε τα προβλήματα και να λάβουμε λύσεις κ απαντήσεις ή να μοιραστούμε νέα για την συσκευή μας , γενικά να βοηθάμε ο ένας τον άλλον. Η γκρίνια και η επανάληψη ανά 2 ποστ, δεν βοηθάει κανένα νομίζω. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. February 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2020 Όταν ποσταρετε κάτι και δίνετε λινκ για μια σελίδα, βλέπετε ημερομηνίες? έχετε μεγάλη πλάκα, διαβάζετε ότι να ναι, αλλά κυριολεκτικά, και μετά απαιτείτε από την Xiaomi και κάθε Xiaomi αυτά που διαβάσατε στο "κουλούρι" της Κίνας... και μάλιστα με ημερομηνία 2-3 βδομάδες πίσω. Το ότι διαβάζουμε το κουλούρι της Κίνας κ της Ινδίας οφείλεται στο γεγονός ότι η μαμά Xiaomi μας έχει αφήσει στο σκοτάδι . Δεν κάνει καμία δήλωση επί του θέματος κ δεν την νοιάζει κιόλας . Όλες οι android one συσκευές άλλων εταιρειών έχουν πάρει το Q εμείς είμαστε οι ....της υπόθεσης που πρέπει να την δικαιολογουμε . Εσείς τις αγοράσατε προβλήμα σας ...σα να λέει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. February 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2020 Όταν είσαι μία εταιρεία σαν την xiaomi θα έχεις και funboys και haters. Το ένα πάει μαζί με το άλλο. Το θέμα είναι ότι την πληρώνουμε όλοι οι άλλοι. Φτιάξτε ένα καινούργιο θέμα, ονομάστε το funboy vs haters, ξερωγω, και "πλακωθειτε." Όπως είπε και φίλος παραπάνω "get a life." :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. February 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2020 Όταν είσαι μία εταιρεία σαν την xiaomi θα έχεις και funboys και haters. Το ένα πάει μαζί με το άλλο. Το θέμα είναι ότι την πληρώνουμε όλοι οι άλλοι. Φτιάξτε ένα καινούργιο θέμα, ονομάστε το funboy vs haters, ξερωγω, και "πλακωθειτε." Όπως είπε και φίλος παραπάνω "get a life." :) Καλά μην δουλευομαστε κ μεταξύ μας . Σιγά την μεγάλη εταιρεία που πρόλαβε να έχει κ haters. Μέχρι πέρσι δεν ήξερες αν η ναυαρχίδα της δουλεύει σωστά με την global rom η την global version. Μην νομίζετε ότι είναι το πρώτο τηλεφώνο που είδαμε το Α3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. February 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2020 Βρε παιδιά get a life! Υπάρχει ζωή κ έξω από το android 10. Αλήθεια, ναι άργησε, καπάκι έχει γίνει και αυτό με τον φονικό ιό που έχει παραλύσει τα πράγματα και λογικό μου ακούγεται να παιρνουν μέτρα για την ασφάλεια του ανθρώπινου πληθυσμού όλου του πλανήτη. Ας αργήσει όσο θέλει αν πρόκειται για αυτό το λόγο. Καταλαβαίνω ότι νεαρά άτομα τους κατέχει αυθορμητισμός και βιασύνη είναι στη φύση τους, έχω περάσει κ εγώ αυτή τη φάση, αλλά χρειάζεται υπομονή. Αν είστε δυσαρεστημένοι με την συσκευή για αυτό υπάρχει το φόρουμ, να πούμε τα προβλήματα και να λάβουμε λύσεις κ απαντήσεις ή να μοιραστούμε νέα για την συσκευή μας , γενικά να βοηθάμε ο ένας τον άλλον. Η γκρίνια και η επανάληψη ανά 2 ποστ, δεν βοηθάει κανένα νομίζω. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣτην ηλικία που είμαι σιγά μην κάτσω να ασχοληθώ με άχρηστα νούμερα, αντί 9 θα λέει 10 και λοιπών;; εγώ ξέρω ότι έχω ένα τηλέφωνο που δουλεύει όπως πρέπει και το χαίρομαι. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. February 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2020 https://www.xda-developers.com/xiaomi-deletes-twitter-poll-android-one-miui/ είναι δεδομένο ότι γίνεται επίτηδες όλο αυτό ... Αυτό είναι παλιό poll του 2018,αλλά ναι είναι αλήθεια...Περισσότεροι προτειμουνε το Android One από το MIUI... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. February 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2020 Στην Κίνα είχανε δύο εβδομαδες διακοπές (αλλαγή χρόνου) που παραδοσικά δεν λειτουργεί τίποτα. Καπάκι ήρθε ο ιός και έγιναν 3 και 4.... Μην περιμένεται τίποτα. Τα πράγματα έχουν παγώσει εκεί, στην προσάθεια να περιορίσουν το πρόβλημα. Για κανένα μήνα και βάλε, η Κίνα δεν θα λειτουργεί. Θα είναι έκπληξη αν βγεί οτιδήποτε πριν τον Απρίλη Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. February 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2020 Σιγά μην ο ιός παραλίσει την βιομηχανία των τηλεπικοινωνιών και σταματήσουν τα updates.. δηλαδή ο ιός σε τί ακριβώς εμποδίζει να κάνουν έρευνες και γενικά που εμποδίζει τον κόσμο να εργαστεί για το μεροκάματό τους; Για το θέμα της αλλαγής χρόνου ναί όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή όλα μένουν πίσω αλλα ο ιός καμία σχέση δεν έχει... Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. February 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2020 https://www.rmupdate.com/2020/02/16/realme-ui-and-security-patch-update-may-be-delay/ Η σοβαρές εταιρείες βγάζουν ανακοίνωση, γιαυτό γουστάρω Realme Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. February 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2020 Στην Κίνα είχανε δύο εβδομαδες διακοπές (αλλαγή χρόνου) που παραδοσικά δεν λειτουργεί τίποτα. Καπάκι ήρθε ο ιός και έγιναν 3 και 4.... Μην περιμένεται τίποτα. Τα πράγματα έχουν παγώσει εκεί, στην προσάθεια να περιορίσουν το πρόβλημα. Για κανένα μήνα και βάλε, η Κίνα δεν θα λειτουργεί. Θα είναι έκπληξη αν βγεί οτιδήποτε πριν τον Απρίλη Αν ήταν έτσι δεν θα έβγαζαν για καμία συσκευή. Updats όχι μόνο για το Α3 . Εδώ λέμε ότι δεν ασχολείται καν με το κινητό . Κ οι υπεύθυνοι στα chat rooms της xiaomi ,λενε σήμερα αύριο μεθαύριο θα δούμε 14 με 19 η τον άλλο μήνα .. Δεν βγάζεις άκρη απλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. February 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2020 Ανεξαρτήτως αν είναι σημαντικό το ζήτημα, χθες πήρε update το oneplus 7. Δεν νομίζω ότι έχει σχέση ο ιός με τις καθυστερήσεις. Άλλωστε δεν είμαι σιγουρος αν απαιτείται μόνιμα η φυσική παρουσία των devs στα κτήρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. February 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2020 Στις 10 Φλεβάρη ήρθε τελικά η αναβάθμιση σε Android 10 στο Motorola One Vision,που και αυτό βασίζεται στο Android One,και αν κρίνω ότι γενικά και η Μοto καθυστερεί τις αναβαθμίσεις,τότε το Α3 όπου να ναι θα το πάρει...Δεν πιστεύω ότι έχει να κάνει με τον ιό... Απλά πιστεύω ότι η Xiaomi αν κρίνω και από προηγούμενες συσκευές που είχανε διαφορετικς οθόνες,μνήμες,αισθητηρες,ίσως πρέπει να ασχοληθεί περισσότερο για να περάσει τους σωστούς drivers ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα σε κάποιες συσκευές... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. February 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2020 Στις 10 Φλεβάρη ήρθε τελικά η αναβάθμιση σε Android 10 στο Motorola One Vision,που και αυτό βασίζεται στο Android One,και αν κρίνω ότι γενικά και η Μοto καθυστερεί τις αναβαθμίσεις,τότε το Α3 όπου να ναι θα το πάρει...Δεν πιστεύω ότι έχει να κάνει με τον ιό... Απλά πιστεύω ότι η Xiaomi αν κρίνω και από προηγούμενες συσκευές που είχανε διαφορετικς οθόνες,μνήμες,αισθητηρες,ίσως πρέπει να ασχοληθεί περισσότερο για να περάσει τους σωστούς drivers ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα σε κάποιες συσκευές... Επειδή βαρέθηκα να περιμένω βρήκα ένα ωραιότατο one plus 6 το οποίο θα μου έρθει μέσα στην βδομάδα κ το Α3 θα το βάλω στην άκρη. Πολύ τρολ η αντιμετώπιση των καταναλωτών από την xiaomi. Κ πιο σπαστικό ακόμα ότι δεν δίνει κ καμία σημασία στο κράξιμο που πέφτει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. February 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2020 Επειδή βαρέθηκα να περιμένω βρήκα ένα ωραιότατο one plus 6 το οποίο θα μου έρθει μέσα στην βδομάδα κ το Α3 θα το βάλω στην άκρη. Πολύ τρολ η αντιμετώπιση των καταναλωτών από την xiaomi. Κ πιο σπαστικό ακόμα ότι δεν δίνει κ καμία σημασία στο κράξιμο που πέφτει.Γιατί το OnePlus 6 τι παραπάνω θα σου προσφέρει νομίζεις από updates; Στάλθηκε από το Pixel 4 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. February 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2020 Γιατί το OnePlus 6 τι παραπάνω θα σου προσφέρει νομίζεις από updates; Στάλθηκε από το Pixel 4 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έχει πάρει ήδη android 10 κ στα υπόλοιπα απλά δεν συγκρίνονται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. February 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2020 Τώρα που έμαθα την μπαταρία του Α3 δεν θα πήγαινα με τίποτα σε op6 που απλά είναι τραγική, σιγά που για το Android 10 θα κάθομαι να φορτιζω όλη μέρα το κινητό, αν σε καίει τοσο η αναβάθμιση πήγαινε σε pixel μεριά. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. February 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2020 Πολλά τα λεφτά για το pixel . Θα το κρατήσω το Α3 να δω που το πάει η Xiaomi κ ποτε θα δώσει το update. Αλλά νομίζω ότι θα την πληρώσει πολύ ακριβά με αυτή την συσκευή .Ήδη στην Ινδία συζήτανε για διάφορες ενέργειες όπως το petition που είχε γίνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. February 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2020 Πολλά τα λεφτά για το pixel . Θα το κρατήσω το Α3 να δω που το πάει η Xiaomi κ ποτε θα δώσει το update. Αλλά νομίζω ότι θα την πληρώσει πολύ ακριβά με αυτή την συσκευή .Ήδη στην Ινδία συζήτανε για διάφορες ενέργειες όπως το petition που είχε γίνει Ναι σιγα. Πολύ χειρότερα προβλήματα παίζαν στα α1 και α2 αλλα μια χαρά πούλησε το α3. Και γενικα πολλα προβλήματα παίζουν σε xiaomi (proximity, updates, έλλειψη 4g+, κακό multitasking στο miui κλπ) αλλα μια χαρά ξαναπαίρνουμε συσκευές της. Αυτο το ξέρει καλά η xiaomi. Οσο παραμένει vfm στη κατηγορία κάτω των 200 ευρω δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. February 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2020 Ναι σιγα. Πολύ χειρότερα προβλήματα παίζαν στα α1 και α2 αλλα μια χαρά πούλησε το α3. Και γενικα πολλα προβλήματα παίζουν σε xiaomi (proximity, updates, έλλειψη 4g+, κακό multitasking στο miui κλπ) αλλα μια χαρά ξαναπαίρνουμε συσκευές της. Αυτο το ξέρει καλά η xiaomi. Οσο παραμένει vfm στη κατηγορία κάτω των 200 ευρω δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι. Ε πόσο καιρό θα το δέχεται το κοινό όλο αυτό πιστεύεις ; Νομίζω ότι είναι μετρημένες οι μέρες της με τέτοιες συμπεριφορές. Πλέον υπάρχουν κ άλλες φτηνές εταιρείες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. February 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2020 Έχει δίκιο ο Αντρέας, 2 χρόνια με το Meizu χωρίς πρόβλημα και πολύ ανώτερη ποιότητα κατασκευής ούτε proximity ούτε τίποτα, όλα δούλευαν όπως πρέπει, απλά εκει ξεχνάς εντελώς τα update, με ότι Android βγαίνει με αυτό πεθάνει. Βλέπω να δοκιμάζω realme στο επόμενο. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavag Δημ. February 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2020 Ειλικρινά δεν ξέρω τι περιμένετε από το update Αλλά στο mi9 t που επίσης έχω και πήρε την 10 δεν βλέπω καμιά διαφορά από την 9 Το ίδιο θα συμβεί και με το mia3 όταν την πάρει ,που για μένα είναι ένα εξαιρετικό τηλέφωνο και έτσι όπως ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. February 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2020 Τίποτα εγώ δεν περιμένω και να μην το δώσει ούτε που με απασχολεί, ας παίρνει κάθε μήνα security patch και είμαι ΟΚ. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. February 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2020 Τίποτα εγώ δεν περιμένω και να μην το δώσει ούτε που με απασχολεί, ας παίρνει κάθε μήνα security patch και είμαι ΟΚ. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠολύ σωστά Sent from my MI PAD 4 using Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts