Jump to content

Xiaomi Mi A3

kiriakosk
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καμία απολύτως σχέση. Υπάρχουν αρκετά τηλέφωνα που έχουν stock Android. Και για να είμαστε και πιο σωστοί near stock Android. Nokia, Motorola. Είχα τηλέφωνο Motorola που έκανε πάνω από χρόνο να πάρει το nougat. Και που το πήρε, ήταν τίγκα στα bugs. Νομίζεις ότι είναι τόσο απλό να προσαρμοστεί ένα λογισμικό σε μια συγκεκριμένη συσκευή; Κάποια στιγμή θα έρθει, καλοδεχούμενο, αλλά όχι απαραίτητη βιασύνη στο βαθμό που το έχεις στο μυαλό σου. Το τηλέφωνο είναι υπέροχο και λειτουργεί απροβλημάτιστα με το 9. Η διαφορά που θα γίνει αντιληπτή από όλους μας δεν είναι ούτε 10% όταν πάρει την νέα έκδοση. Σε καμία περίπτωση δεν είναι τόσο σκουπίδι όπως το παρουσιάζεις, σε βαθμό που δεν πρέπει να βγάλει αντικαταστάτη, λόγω αυτής της καθυστέρησης.

Sent from my Mi A3

Δεν ζούμε στο 2000 όμως , έχει φάει τόσο κράξιμο παγκόσμιως μέχρι κ petition έγινε . Τι να κάνουμε ; Να της πούμε μπράβο που φάνηκε κ είναι αναξιόπιστη .

Το σωστό ερώτημα είναι. Ποιες άλλες android One συσκευές του '18, άλλων εταιρειών, έχουν πάρει android 10;

Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Mid February είναι 10 ως 20 του μήνα, όχι στις 15. Επίσης αυτή τη στιγμή στη Κίνα υπάρχει μια πρωτόγνωρη ανθρωπιστική κρίση που δικαιολογείται οποιαδήποτε παρέκκλιση από χρονοδιαγράμματα ΑΝ τελικά γίνει.

Με το συμπάθιο και χωρίς να θέλω να προσβάλω κανέναν, νομίζω ότι όλη αυτή η ιστορία με τα updates είναι λιγότερο θέμα χρηστικότητας που αναμένεται να βελτιωθεί με τη νέα έκδοση και περισσότερο θέμα "εγωισμού, εξυπνάδας και υπερηφάνειας", όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά παγκοσμίως. Εννοώ αυτά τα ποστ που πάντα μα πάντα εμφανίζονται σε κάθε νήμα τεχνολογικής διαμάχης ή σύγκρισης προϊόντος κ.λπ. τύπου "έπρεπε να πάρεις το τάδε κινητό ρε συ, εγώ το πήρα και έχω την καλύτερη κάμερα και τα πιο γρήγορα updates και καλύτερη απόκριση και σούπερ μπαταρία κι έδωσα 120 ευρώ, σε έπιασαν κορόιδο με το κινητό που πήρες με 400 ευρώ".. νομίζω πως καταλαβαίνετε τι θέλω να πω... Και τους την φέρνει πισώπλατα η xiaomi που καθυστερεί (όντως αρκετά) το update και τους στερεί την χαρά να κοκορευτούν στους φίλους τους για το κινητό που πήραν σε τιμή δώρο και τα κάνει όλα... Παρόμοια ποστς έχουμε δει και στο συγκεκριμένο νήμα, τύπου "εγώ πήρα το Α3 με 140 ευρώ, είμαι τόσο περήφανος και τόσο εξυπνότερος από εσένα που το πήρες 280 ευρώ". Sorry για το σεντόνι και για το σχεδόν off-topic, αλλά πάντα μου την έσπαγαν τα ποστς των "έξυπνων" που την "λένε" σε άλλους όταν μάλιστα αυτοί οι άλλοι έχουν δώσει τα λεφτά τους για να κάνουν μια αγορά και οι "έξυπνοι" προσπαθούν να τους μειώσουν..

Mid February είναι 10 ως 20 του μήνα, όχι στις 15. Επίσης αυτή τη στιγμή στη Κίνα υπάρχει μια πρωτόγνωρη ανθρωπιστική κρίση που δικαιολογείται οποιαδήποτε παρέκκλιση από χρονοδιαγράμματα ΑΝ τελικά γίνει.

Είναι τουλάχιστον αστεία αυτή η δικαιολογία. Τι δουλειά έχει το update με τον ιό ; Με τα χέρια η με την αναπνοή δουλεύουν οι developers

Είναι τουλάχιστον αστεία αυτή η δικαιολογία. Τι δουλειά έχει το update με τον ιό ; Με τα χέρια η με την αναπνοή δουλεύουν οι developers
Είναι κλεισμένοι σπίτια τους,

Κάθε τι μη επείγον θα ανασταλεί.

Sent from my GM1900 using Tapatalk

In the down down of the writing we became robes...

Είναι κλεισμένοι σπίτια τους,

Κάθε τι μη επείγον θα ανασταλεί.

Sent from my GM1900 using Tapatalk

Αν ήταν έτσι δεν θα έκανε μια ανακοίνωση η εταιρεία . Να μου πεις δεν έκανε όταν ο κόσμος έκανε ολόκληρο petition τώρα που έχει κ λόγο θα κάνει ; Μ αυτή την λογική οκ

Εμένα δε με νοιάζει και να μην πάρει ποτέ το 10. Το κινητό πετάει έτσι κι αλλιώς . Έχω 250 εφαρμογές και δεν έχει κομπιασει ούτε μια φορά.

Μη νομίζετε ότι αν πάρει 10 θα αλλάξει κάτι τραγικά. Ίσως γίνει και χειρότερο και μετά αντε βρες άκρη.

Το μόνο που περιμένω είναι τα σκούρα μενού. Τρελαίνεστε για το τίποτα νομίζω

Εμένα δε με νοιάζει και να μην πάρει ποτέ το 10. Το κινητό πετάει έτσι κι αλλιώς . Έχω 250 εφαρμογές και δεν έχει κομπιασει ούτε μια φορά.

Μη νομίζετε ότι αν πάρει 10 θα αλλάξει κάτι τραγικά. Ίσως γίνει και χειρότερο και μετά αντε βρες άκρη.

Το μόνο που περιμένω είναι τα σκούρα μενού. Τρελαίνεστε για το τίποτα νομίζω

Έτσι είναι φίλε, το τηλέφωνο είναι υπέροχο και πολύ smooth και σίγουρα δεν θα αναβάθμισω από τους πρώτους θα περιμένω εντυπώσεις, όποιος θέλει να έχει το τελευταίο Android ας σκάσει χρήμα σε pixel.

Και για να είμαι δίκαιος ναι είναι σπαστικό να βλέπεις αλλά τηλέφωνα mi8, mi9 t να έχουν 10 και εμείς με Android one όχι.

Edited by chios

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Παιδιά σε προστασία οθόνης το έχετε βάλει; κάτι που να κάθετε καλά και να δουλεύει σωστά το δακτυλικο. Μου ήρθε σήμερα ένα τζάμι από banggood μάρκα bakeey αλλά δεν καθόταν με τίποτα.

Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παιδιά σε προστασία οθόνης το έχετε βάλει; κάτι που να κάθετε καλά και να δουλεύει σωστά το δακτυλικο. Μου ήρθε σήμερα ένα τζάμι από banggood μάρκα bakeey αλλά δεν καθόταν με τίποτα.

αυτό του έχω βάλει φίλε μου και έκατσε πολύ καλά

https://www.skroutz.gr/s/20767256/Wozinsky-Full-Glue-Tempered-Glass-Black-Mi-A3.html

aka bill_thes

Εγώ του έχω βάλει αυτό:

https://www.protectionfilms24.com/article/brotect-airglass-matte-glass-screen-protector-xiaomi-mi-a3-5336194.html

Είναι ματ με αποτέλεσμα να μη φαίνονται οι δακτυλιές.

Σε μια εβδομάδα με απλό ταχυδρομείο σπίτι σου.

:innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil:

Παιδιά μια ερώτηση..χρησιμοποιεί κανείς Google DUO; Μίλησα με φίλο πριν και είχα σκοτάδι στο δωμάτιο μου και μου λέει ενεργοποίησε το ημίφως πατώντας τις 3 τελιες κάτω αριστερά..εγω όμως δεν είδα πουθενά 3 τελιες..εσας τις βγάζει;

Samsung Galaxy A54 8/128

Ευχαριστώ και τους δύο, gx2 τι μεταφορικά έχει και αν ξέρεις από που έρχονται.

Είναι τρελό από Ελλάδα να είναι πιο ακριβά τα μεταφορικά από αυτό που θες να αγοράσεις.

Έρχονται από Γερμανία και τα μεταφορικά είναι μέσα στη τιμή.

Όχι το ματ δεν επηρεάζει τη φωτεινότητα. Πάντως για όποιον δεν το προτιμά, έχει και κανονικά, όχι μόνο ματ.

:innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil:

Εγω παιρνω το κανονικο

https://www.protectionfilms24.com/article/brotect-airglass-glass-screen-protector-xiaomi-mi-a3-2736194.html

Το ματ τη μερα δεν χανει σε κοντραστ ?

Ειχα παλια μεμβρανη ματ και ενω ειχε το καλο οτι δεν καθρεπτιζε ειχε αυτο το προβλημα

Βαγγέλη το κανονικό που πήρες κάθετε καλά; εγώ προτιμώ αυτά που έχουν μαύρο πλαίσιο τριγύρω και δεν ξεχωρίζει στις άκρες.

Βαγγέλη το κανονικό που πήρες κάθετε καλά; εγώ προτιμώ αυτά που έχουν μαύρο πλαίσιο τριγύρω και δεν ξεχωρίζει στις άκρες.

Ναι πολύ καλά. Έχει μισό χιλιοστό κενό μόνο και ούτε φαίνεται ότι έχεις τζάμι

Με το μαύρο γύρω γύρω κάνει μπαμ ότι έχεις τζάμι και δε φαίνεται ωραίο

Επίσης δεν κάνει πολλές δαχτυλιές

Δηλαδή παιδιά να υποθέσουμε ότι η βδομάδα που έρχεται θα είναι της αναβάθμισης;

Samsung Galaxy A54 8/128

Δηλαδή παιδιά να υποθέσουμε ότι η βδομάδα που έρχεται θα είναι της αναβάθμισης;

Μάλλον το αντίθετο...πάμε για Μάρτιο κ βλέπουμε ..https://piunikaweb.com/2020/02/03/mi-a3-android-10-new-info/

Υπέροχα έως και θεσπέσια μπορώ να πω..

https://www.xda-developers.com/xiaomi-deletes-twitter-poll-android-one-miui/ είναι δεδομένο ότι γίνεται επίτηδες όλο αυτό ...