Jim30 Δημ. February 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2022 Έτσι και αλλιώς η αναφορά ισχύος της μπαταρίας σε ποσοστό % είναι ένα κατ' εκτίμηση νούμερο που περίπου αντιστοιχεί στην δυνατότητα της μπαταρίας να παράγει ισχύ σε συνήθεις συνθήκες χρήσης. Αν η μπαταρία σου έχει πρόβλημα η απόκλιση είναι πολύ μεγαλύτερη και τελικά το ποσοστό μπορεί να είναι εντελώς αναξιόπιστο. Πχ μπορεί να λέει 60% αλλά να κλείνει στην πρώτη κλήση γιατί δε μπορεί να τροφοδοτήσει την ισχύ που χρειάζεται. Στις ανηφόρες χρήσης μπαταρίας υπάρχει κάτι που καταναλώνει συγκριτικά πολύ περισσότερο; Αθροίζοντας τα νούμερα στο τέλος της μέρας (συν το υπόλοιπο) πόσο μακριά από το 100% είσαι;Θα το δω αυτό που λες για το τέλος της ημέρας,αυτό που τρώει πάρα πολύ μπαταρία και χωρίς να το ακουμπαω είναι ο chromeΣτάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. February 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2022 4 ώρες πριν, Jim30 said: Θα το δω αυτό που λες για το τέλος της ημέρας,αυτό που τρώει πάρα πολύ μπαταρία και χωρίς να το ακουμπαω είναι ο chrome Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Βάλε περιορισμό στο παρασκήνιο σε όλες τις εφαρμογές εκτός από αυτές που θες ειδοποιήσεις Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim30 Δημ. February 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2022 Βάλε περιορισμό στο παρασκήνιο σε όλες τις εφαρμογές εκτός από αυτές που θες ειδοποιήσεις Έκανα σε όλες άφησα 2-3 για να δούμε !Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. February 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2022 (edited) Επίσης αν δεν τον χρησιμοποιείς καθόλου μπορείς να τον κάνεις disable (απενεργοποίηση), το πιο κοντινό στην απεγκατασταση για τις εφαρμογές που με το ζόρι έρχονται με την συσκευή και δεν σε αφήνει να τις αφαιρέσεις. Edited February 12, 2022 by spiliot 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim30 Δημ. February 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2022 Έτσι και αλλιώς η αναφορά ισχύος της μπαταρίας σε ποσοστό % είναι ένα κατ' εκτίμηση νούμερο που περίπου αντιστοιχεί στην δυνατότητα της μπαταρίας να παράγει ισχύ σε συνήθεις συνθήκες χρήσης. Αν η μπαταρία σου έχει πρόβλημα η απόκλιση είναι πολύ μεγαλύτερη και τελικά το ποσοστό μπορεί να είναι εντελώς αναξιόπιστο. Πχ μπορεί να λέει 60% αλλά να κλείνει στην πρώτη κλήση γιατί δε μπορεί να τροφοδοτήσει την ισχύ που χρειάζεται. Στις αναφόρες χρήσης μπαταρίας υπάρχει κάτι που καταναλώνει συγκριτικά πολύ περισσότερο; Αθροίζοντας τα νούμερα στο τέλος της μέρας (συν το υπόλοιπο) πόσο μακριά από το 100% είσαι;Λοιπόν σίγουρα ο περιορισμός σίγουρα βοήθησε τώρα αυτό που λες για το τέλος της ημέρας αρχικά δε σου είπα ότι το πρωί που βγάζω το κινητό από τη πρίζα πέφτει από το 100% στο 92% σε 1 λεπτό κάθε μέρα ,κατόπιν σήμερα έφτασε 30% τώρα το βράδυ και απ' τη χρήση στις εφαρμογές το σύνολο ειναι κάπου 33% συν τα 8 χαμένα από το πρωί συν τα 30 που μείνανε δε βγαίνουν τα νούμερα(71%) τι ακριβώς συμβαίνει? Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. February 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2022 Εγώ θα το απέδιδα σε γερασμένη ή προβληματική μπαταρία με μεγάλη βεβαιότητα. Η πτώση από το 100 στο 92 με την μια δείχνει ότι δεν μπορεί να φορτίσει πλήρως την μπαταρία, με το που βγαίνει ο φορτιστής και μπορεί να δει την τάση υπό χρήση είναι σαφές ότι δεν είναι εκεί που στατιστικά έπρεπε να είναι. Υπάρχει μικρή πιθανότητα να φταίει ο φορτιστής ή και το καλώδιο, αν έχεις την δυνατότητα δοκίμασε με κάποιον άλλο για 3-5 φορτίσεις να δεις αν αλλάξει κάτι, αλλά μην κρατάς μεγάλο καλάθι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. February 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2022 (edited) Κάτι παίζει με την μπαταρία, έβαλα το πρόγραμμα που είπες και μου τη βγάζει 3600, αλλά στην πράξη δεν έχω καταλάβει πτώση με βγάζει άνετα και δεύτερη μέρα, επίσης ποτέ δεν έχω αφήσει το κινητό όλο το βράδυ στη φόρτιση, έχω διαπιστώσει ότι κάνει ζημιά στην μπαταρία. Κάνε στην μπαταρία μία πλήρη εκφόρτωση μέχρι να κλείσει και φόρτισε τη σε υπολογιστή ή αν έχεις φορτιστή μικρό να φορτίσει αργά. Edited February 13, 2022 by chios Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim30 Δημ. February 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2022 Κάτι παίζει με την μπαταρία, έβαλα το πρόγραμμα που είπες και μου τη βγάζει 3600, αλλά στην πράξη δεν έχω καταλάβει πτώση με βγάζει άνετα και δεύτερη μέρα, επίσης ποτέ δεν έχω αφήσει το κινητό όλο το βράδυ στη φόρτιση, έχω διαπιστώσει ότι κάνει ζημιά στην μπαταρία. Κάνε στην μπαταρία μία πλήρη εκφόρτωση μέχρι να κλείσει και φόρτισε τη σε υπολογιστή ή αν έχεις φορτιστή μικρό να φορτίσει αργά.Επειδή ακριβώς όλο το βράδυ δε το έχεις άφησει γι'αυτό έχεις και πολύ μικρή απώλεια από 4030 γι'αυτό και σου κρατάει 3600 είναι πολύ κομπλέ είναι μικρή η διαφορά για να καταλάβεις πτώση ωραίος !Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εγώ θα το απέδιδα σε γερασμένη ή προβληματική μπαταρία με μεγάλη βεβαιότητα. Η πτώση από το 100 στο 92 με την μια δείχνει ότι δεν μπορεί να φορτίσει πλήρως την μπαταρία, με το που βγαίνει ο φορτιστής και μπορεί να δει την τάση υπό χρήση είναι σαφές ότι δεν είναι εκεί που στατιστικά έπρεπε να είναι. Υπάρχει μικρή πιθανότητα να φταίει ο φορτιστής ή και το καλώδιο, αν έχεις την δυνατότητα δοκίμασε με κάποιον άλλο για 3-5 φορτίσεις να δεις αν αλλάξει κάτι, αλλά μην κρατάς μεγάλο καλάθι.Θα πάω να την αλλάξω όταν παραγινει το κακό σε ευχαριστώ θερμά έβγαλα μια άκρη επιτέλους ,αξίζει η αλλαγή πιστεύω το κινητό και με όλα τα update ακόμα πάει τραίνο Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeCrOmAnCeR19 Δημ. February 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2022 Εχω ενα a3 με σπασμενη οθόνη. Μου εφεραν ένα δεύτερο a3 με καμμένο motherboard. Εκανα τραμπα το δικο μου motherbard στην αλλη συσκευή με την καλή οθόνη. Δουλεύουν τα πάντα πλήρως εκτος απο το δακτυλικό αποτύπωμα !! Δεν μπορω να κάνω enroll καινούριο με τίποτα !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim30 Δημ. February 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2022 Εχω ενα a3 με σπασμενη οθόνη. Μου εφεραν ένα δεύτερο a3 με καμμένο motherboard. Εκανα τραμπα το δικο μου motherbard στην αλλη συσκευή με την καλή οθόνη. Δουλεύουν τα πάντα πλήρως εκτος απο το δακτυλικό αποτύπωμα !! Δεν μπορω να κάνω enroll καινούριο με τίποτα !!Ένταξει μια ιδέα είναι το γυρνάς σε pin pattern ή face η και καθόλου και μια χαρά Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeCrOmAnCeR19 Δημ. February 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2022 6 ώρες πριν, Jim30 said: Ένταξει μια ιδέα είναι το γυρνάς σε pin pattern ή face η και καθόλου και μια χαρά Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μωρε ναι , αλλα υπάρχουν και κάποιες ευκολίες σε μερικές εφαρμογές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. February 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2022 *#*#6484#*#* μπες εδώ και δες αν περνάει τον έλεγχο του fingerprint και πάνω δεξιά στις 3 τελείες κάνεις calibration. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeCrOmAnCeR19 Δημ. February 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2022 Προς ενημέρωση. Το calibration του fingerprint έβγαζε σφάλμα. Μετεφερα το fingerprint που ηταν στην ίδια συσκευή με το motherboard και έπαιξε κατευθείαν , οπως και το calibration. Αρα συμπεραίνω πως το fingerprint ειναι καπως παντρεμένο με το motherboard για λόγους ασφαλειας ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. February 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2022 Μπορεί να ισχύει αυτό που λες, για λόγους ασφαλείας, αν και πολλοί που έχουν αλλάξει οθόνη μετά από σπάσιμο με την καινούργια δεν είχαν θέμα, όπως και να έχει όλα καλά. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. February 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2022 Βγήκε update σε EU Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. February 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2022 Γιατί δε δείχνει δεδομένα? Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim30 Δημ. February 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2022 Γιατί δε δείχνει δεδομένα? Μήπως θέλει κάποια άδεια δεςΣτάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. February 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2022 (edited) Το έβαλα για φόρτιση και έδειξε. Έχει πέσει αρκετά. Έχουμε καμία αξιόπιστη πρόταση μαγαζιού για αλλαγή ή θα γίνει ζημιά ? Edited February 26, 2022 by adi32 Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. February 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2022 ΒΜ4F nohon ότι καλύτερο μπορείς να πάρεις. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. February 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2022 (edited) 6 ώρες πριν, chios said: ΒΜ4F nohon ότι καλύτερο μπορείς να πάρεις. 5000 είναι αυτή και κάνει? Η διαδικασία φαίνεται εύκολη αν εξαιρέσεις το ξεκολλημα https://youtu.be/KTXo91KlpWc Edited February 27, 2022 by adi32 Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. February 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2022 4000 είναι, φαίνεται εύκολη η διαδικασία δεν την έχω κάνει όμως για να έχω εμπειρία. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. February 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2022 2 minutes ago, chios said: 4000 είναι, φαίνεται εύκολη η διαδικασία δεν την έχω κάνει όμως για να έχω εμπειρία. Προτιμώ να την έκανε κάποιο αξιόπιστο μαγαζί και να ήμουν και σίγουρος για τη μπαταρία αλλά αντε βρες το. Η αντιπροσωπεία δεν υποστηρίζει? Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. February 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2022 Μπορείς να ρωτήσεις την info αν έχει γνήσια μπαταρία γιατί ότι άλλο κυκλοφορεί στο Σκρουτζ κατά 99% είναι μαϊμού, καλύτερα αγόρασε nohon από Ali και πήγαινε σε κάποιον να στην περάσει. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. February 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2022 (edited) 18 ώρες πριν, adi32 said: Το έβαλα για φόρτιση και έδειξε. Έχει πέσει αρκετά. Έχουμε καμία αξιόπιστη πρόταση μαγαζιού για αλλαγή ή θα γίνει ζημιά ? Την ένδειξη μετά από 5-6 κύκλους φόρτισης θα την δεις...εμένα πάντως με το mi9 lite που έχουμε την ίδια μπαταρία μου την βγάζει 81% 3263mah και η μπαταρία βγάζει άνετα την μέρα με 7 ώρες οθόνη. Θα σου πρότεινα να το αφήσεις προς το παρόν... Ασε που η apple λέει γιά αλλαγή μπαταρίας κάτω από 80% και αν δεν βρεις γνήσια ή Nohon πιστεύω ότι θα είναι χειρότερα από ότι τώρα!!! Edited February 27, 2022 by geotzia 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. February 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2022 21 ώρες πριν, geotzia said: Την ένδειξη μετά από 5-6 κύκλους φόρτισης θα την δεις...εμένα πάντως με το mi9 lite που έχουμε την ίδια μπαταρία μου την βγάζει 81% 3263mah και η μπαταρία βγάζει άνετα την μέρα με 7 ώρες οθόνη. Θα σου πρότεινα να το αφήσεις προς το παρόν... Ασε που η apple λέει γιά αλλαγή μπαταρίας κάτω από 80% και αν δεν βρεις γνήσια ή Nohon πιστεύω ότι θα είναι χειρότερα από ότι τώρα!!! Ενταξει δεν επειγει κι εμενα περιπου τοσο βγαζει ενω στην αρχη εβγαζε 10-11 ωρες Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts