zurabi_97 Δημ. March 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2020 Καμία επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων δεν βλάπτει. Sent from my Mi A1 using Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. March 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2020 Εγώ έκανα κ προκοπή δεν είδα. Δεν διορθώθηκε κανένα bug. Γνώμη μου για όσους κάνατε update είναι να περιμένουμε fix. Με reset το μόνο που κατάφερα είναι να ξαναπεράσω όλες τις εφαρμογές από την αρχή. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apogee Δημ. March 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2020 Πάντως από μπαταρία είναι μια χαρά μετά το update Παράθεση mi a1 / mi a3 / Samsung A52s 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmes1981 Δημ. March 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2020 Δεν μπορεις να λαβεις προσωπικο μηνυμα....με ενδιαφερει τπ Α3 που πουλας. Κατσε να δω λιγο τα μηνυματα μου ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κατσε να δω λιγο τα μηνυματα μου Σου εχω στειλει μηνυμα Παράθεση Samsung Galaxy A54 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim30 Δημ. March 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2020 Εγώ με τη 9 ακόμα δε βλέπω το λόγο να βάλεις κάποιος τη 10 όλα λειτουργούν κομπλέ χωρίς ρίσκο στην 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmes1981 Δημ. March 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2020 Οποιος θελει να δει το κινητο που πουλαω το χω και στο Insomnia στην σελιδα 1 λεει Xiaomi Mi A3 4/64 Μεσολογγι Παράθεση Samsung Galaxy A54 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavag Δημ. March 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2020 Πέρασα την 10 με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και νομίζω το εξαιρετικό αυτό τηλέφωνο έγινε ακόμα καλύτερο Όλα είναι οκ και επιτέλους και τα gestures που τόσο με έχουν βολεψει και στο mi9 t που επίσης χρησιμοποιώ Το δακτυλικό αποτύπωμα επίσης δουλεύει άψογα τώρα εάν υπάρχει κάποιο θέμα σίγουρα θα το φτιαξουν με το επόμενο update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. March 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2020 Πέρασα την 10 με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και νομίζω το εξαιρετικό αυτό τηλέφωνο έγινε ακόμα καλύτερο Όλα είναι οκ και επιτέλους και τα gestures που τόσο με έχουν βολεψει και στο mi9 t που επίσης χρησιμοποιώ Το δακτυλικό αποτύπωμα επίσης δουλεύει άψογα τώρα εάν υπάρχει κάποιο θέμα σίγουρα θα το φτιαξουν με το επόμενο update η αυτοματη φωτεινοτητα δουλευει καλα; αυτο ειναι το παραπονο που εχω.. αλλιως δεν καιγομαι τοσο να αναβαθμισω Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. March 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2020 Υπάρχει περίπτωση να βάλανε double tap to wake? Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jolas Δημ. March 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2020 (edited) Δοκίμασα διάφορες προτεινόμενες λύσεις για το bug με το fingerprint, καμμία δεν δούλεψε. Εδώ και λίγη ώρα, έχω δοκιμάσει την παρακάτω, μέχρι στιγμής δουλεύει απρόσκοπτα... (την λύση πρότεινε κάποιος στο xda-developers) For fingerprint sensor issue, follow these steps. 1. Set screen lock to NONE 2. Restart your device 3. Go to Scurity--> Fingerprint. Choose whatever way you want to unlock your device. 4. Register new fingerprint EDIT: Δούλεψε για λίγο και μετά πάλι εξαφανίστηκε το fingerprint... Edited March 2, 2020 by jolas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. March 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2020 Καλά πήγε και αυτό το 3 ήμερο. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fire7184 Δημ. March 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2020 παιδια υπαρχει τροπος αλλαγης πισω στο android 9 και αν ναι ποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gx2 Δημ. March 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2020 Σε όσους δε δουλεύει το δακτυλικό με σβηστή οθόνη, δοκιμάστε διπλό ταπ στην οθόνη και μετά ξεκλείδωμα με δακτυλικό αποτύπωμα. Σε εμένα έτσι ξυπνάει το αποτύπωμα! Παράθεση :innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. March 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2020 παιδια υπαρχει τροπος αλλαγης πισω στο android 9 και αν ναι ποιος? Αν γίνεται εύκολο δε θα είναι και προϋποθέτει να γίνει "format" στο κινητό κατά το ξεκλείδωμα. Δεν ξέρω αν ρωτάς γιατί νομίζεις ότι είναι όσο εύκολο όσο η αναβάθμιση ή είσαι έτοιμος/η να μπεις σε περιπέτειες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavag Δημ. March 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2020 Δεν υπάρχει κάτι να φοβάστε για αναβάθμιση Επαναλαμβάνω το κινητό έγινε καλύτερο!! Το δακτυλικό δουλεύει μια χαρά Όπως και η φωτεινότητα Για Double tap όποιος θέλει γίνεται με αλλαγή launcher Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. March 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2020 Δεν υπάρχει κάτι να φοβάστε για αναβάθμιση Επαναλαμβάνω το κινητό έγινε καλύτερο!! Το δακτυλικό δουλεύει μια χαρά Όπως και η φωτεινότητα Για Double tap όποιος θέλει γίνεται με αλλαγή launcher Τα bugs που λενε όλοι ότι έχουν δεν ισχύουν? Γιατί από ότι βλέπω τη μάζεψαν την αναβάθμιση για όλους Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jolas Δημ. March 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2020 Σε όσους δε δουλεύει το δακτυλικό με σβηστή οθόνη, δοκιμάστε διπλό ταπ στην οθόνη και μετά ξεκλείδωμα με δακτυλικό αποτύπωμα. Σε εμένα έτσι ξυπνάει το αποτύπωμα! Δεν υπάρχει κάτι να φοβάστε για αναβάθμιση Επαναλαμβάνω το κινητό έγινε καλύτερο!! Το δακτυλικό δουλεύει μια χαρά Όπως και η φωτεινότητα Για Double tap όποιος θέλει γίνεται με αλλαγή launcher Με ποιον launcher δουλεύει το διπλό tap για το δακτυλικό αποτύπωμα; Τα gestures του android 10 δουλεύουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. March 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2020 Τα bugs που λενε όλοι ότι έχουν δεν ισχύουν? Γιατί από ότι βλέπω τη μάζεψαν την αναβάθμιση για όλουςΜάλλον φαίνεται ότι random χρήστες έχουν πρόβλημα με το δακτύλιοι αποτύπωμα. Sent from my Mi A1 using Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gx2 Δημ. March 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2020 Με ποιον launcher δουλεύει το διπλό tap για το δακτυλικό αποτύπωμα; Τα gestures του android 10 δουλεύουν; Το διπλό tap για το δακτυλικό αποτύπωμα δουλεύει με τον μαμά launcher. Πρέπει απλά να έχεις ενεργοποιήσει: -εμφάνιση εικονιδίου δακτυλικού αποτυπώματος όταν η οθόνη είναι ανενεργή Και - εμφάνιση επιλογής κλειδώματος. Παράθεση :innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosnp Δημ. March 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2020 Όταν λέει ο θείος Γιώργος να μην τρελαίνεστε με update εφόσον το κινητό πάει τρένο και κάθεστε και ασχολείστε σε ατέλειωτα ποστ με νούμερα... άλλοι αντιμετωπίζετε bugs και άλλοι ψάχνετε πως να γυρίσετε στην 9... Τώρα όσοι προβήκατε σε update έχετε δικαιολογημένα λόγο να ανυπομονείτε για... update. Τα προηγούμενα δεν τα λέω χαιρέκακα, απλά να μην δίνετε τροφή σε σβουνιές και ασχολείστε μαζί τους. Το νήμα αυτό αναφέρεται στο Mi A3 και σε θέματα που αφορούν σε αξεσουάρ, εφαρμογές, απορίες και όχι αποκλειστικά και μόνο στην αναβάθμιση(??). Παράθεση Sony Ericsson K800i -> Nokia N82 -> Nokia N8 -> Nokia Lumia 1020 -> iPhone SE -> iPhone 13 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. March 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2020 (edited) Στο ξαφνικό, χωρίς να πειράξουμε τπτ, εκεί που δεν δούλευε το δάχτυλικο αποτυπωμα, εμφανίστηκε από το πουθενά... Χαχαχα Επίσης είδα ότι η AOD δουλεύει ΆΡΙΣΤΑ. Έχει εικονίδιο για όλες τις εφαρμογές σε αντίθεση με το mi9t pro μου που έχει μόνο για τα βασικά. Άντε να έρθει το επόμενο update να πάρουμε κ εμείς σωστό AOD. Το ξεκλείδωμα πάντως με δάχτυλικο, δεν είδα κάποια βελτίωση. Ίσως μικρότερο animation. Ποσοστό επιτυχούς ξεκλείδωματος, το ίδιο (άσχημα) με πριν μάλλον. Παίζει να έχει βελτιωθεί λίγο. Θα το δω στην πράξη. Πάντως, πλέον, το θεωρώ μια χαρά το update αφού δεν έχουμε το θέμα με το αποτύπωμα. Edited March 2, 2020 by kallair Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2020 με την 7.2 ultracam πατάω το slow motion αλλά κρασαρει η εφαρμογή. γίνεται να δουλέψει η μπα; Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. March 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2020 Στο ξαφνικό, χωρίς να πειράξουμε τπτ, εκεί που δεν δούλευε το δάχτυλικο αποτυπωμα, εμφανίστηκε από το πουθενά... Χαχαχα Επίσης είδα ότι η AOD δουλεύει ΆΡΙΣΤΑ. Έχει εικονίδιο για όλες τις εφαρμογές σε αντίθεση με το mi9t pro μου που έχει μόνο για τα βασικά. Άντε να έρθει το επόμενο update να πάρουμε κ εμείς σωστό AOD. Το ξεκλείδωμα πάντως με δάχτυλικο, δεν είδα κάποια βελτίωση. Ίσως μικρότερο animation. Ποσοστό επιτυχούς ξεκλείδωματος, το ίδιο (άσχημα) με πριν μάλλον. Παίζει να έχει βελτιωθεί λίγο. Θα το δω στην πράξη. Πάντως, πλέον, το θεωρώ μια χαρά το update αφού δεν έχουμε το θέμα με το αποτύπωμα. Τα ρυθμιστικά ήχου λειτουργούν με κλειστή οθόνη? Η SD? Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. March 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2020 μου επεσε και ραγισε η οθονη το touch δουλευει μια χαρα αξιζει τον κοπο να το επισκευασω? τι ανταλλακτικό θέλει? Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. March 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2020 https://www.dragon-tt.com/xx.aspx?id=6164 Οθόνη θέλεις, λόγω amoled η τιμή είναι τσουχτερή δεν ξέρω αν αξίζει να το επισκευάσεις ή να το πουλήσεις για ανταλλακτικά και να πάρεις καινούργιο. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts