chios Δημ. June 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2021 Στα 5ghz φτιάχνει κάπως η κατάσταση, αλλά για μένα είναι μονόδρομος η αλλαγή ρομ Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim30 Δημ. June 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2021 Αλλάζοντας Ρομ παιδιά δεν είναι επικίνδυνο για εφαρμογές τραπεζικές κλπ ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. June 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2021 Κανένας απολύτως κίνδυνος. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim30 Δημ. June 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2021 Κανένας απολύτως κίνδυνος. Τώρα εγώ είμαι περίεργος μη παρεξηγείτε αλλά από πού έχεις αντλήσει αυτή τη πληροφορία ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. June 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2021 Δε βλέπω τον λόγο να μην είναι, μιλάω πάντα για πέρασμα custom rom ΧΩΡΙΣ root που περνάει το sefety net της google και με τα τελευταία security patch. και όταν μιλάμε για xiaomi πιο πιθανό είναι αυτή να συλλέγει πληροφορίες στους σερβερ τις. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. June 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2021 Τώρα εγώ είμαι περίεργος μη παρεξηγείτε αλλά από πού έχεις αντλήσει αυτή τη πληροφορία ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος ? Το βασικό πρόβλημα με τις custom rom (όποτε έχω δοκιμάσει) είναι ότι αρκετά από τα τραπεζικά apps δεν λειτουργούν. Ειδικά όταν χρειάζονται βιομετρικά στοιχεία Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. June 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2021 Στην εθνική που δουλεύω εγώ κανένα πρόβλημα όλα λειτουργούν σωστά. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim30 Δημ. June 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2021 Το βασικό πρόβλημα με τις custom rom (όποτε έχω δοκιμάσει) είναι ότι αρκετά από τα τραπεζικά apps δεν λειτουργούν. Ειδικά όταν χρειάζονται βιομετρικά στοιχεία Ούτε με το pin δε λειτουργούν ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. June 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2021 βγήκε update για την global rom Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apogee Δημ. June 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2021 βγήκε update για την global rom Το οποίο είναι security patch 20Mb. Ασφαλές για εγκατάσταση και επιβεβαίωση ότι η xiaomi το έχει παρατήσει το τηλέφωνο μας.. Δεν έχει καμμία αλλαγή και από ότι διαβάζω δεν διορθώνει bugs. Παράθεση mi a1 / mi a3 / Samsung A52s 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. June 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2021 Δεν υπάρχει περίπτωση να δωθει κάτι πέρα από security update. Αυτό ήταν το πρόγραμμα από την αρχή. Απλά χαλάσανε τη μπαταρία με τα updates από το Android 9 Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. June 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2021 Εγώ προσωπικά μετά από αυτή την "υποστήριξη" τελείωσα με xiaomi. Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. June 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2021 Και εγώ κοιτάω πλέον τα realme αλλά αυτές οι άτιμες οι υπέρυθρες που με έχουν σώσει πολλές φορές με κάνουν λίγο διστακτικό να προχωρήσω. Άλλο ένα βασικό, τα xiaomi έχουν τρελό dev support οπότε για πολλά χρόνια θα είσαι πάντα update. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. June 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2021 Βγήκε και για την EU. Κι εγώ xiaomi χωρίς android one δεν ξαναπαίρνω. Αυτό που δε βρίσκω αλλού δυστυχώς είναι το notification led και ράδιο, υπέρυθρες λίγες φορές χρησιμοποιώ. Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. June 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2021 Εγώ αν ξανά πάρω Xiaomi θα κοιτάξω να πάρω αυτό που έχεις τις πιο σταθερές custom ROM και θα γίνει Day one ξεκλείδωμα, εκτός και το miui 13 που θα έρθει έχει αλλάξει ριζικά προς το καλύτερο. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim30 Δημ. June 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2021 Τα νεύρα μου το ακουστικό στις κλήσεις ακούγεται χαμηλά καμία ιδέα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. June 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2021 Στα καλά καθούμενα;; Μήπως έχει πιάσει βρωμιά; Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim30 Δημ. June 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2021 Στα καλά καθούμενα;; Μήπως έχει πιάσει βρωμιά; Μπα το έχω καθαρό πάντα τι σκατα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim30 Δημ. June 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2021 Στα καλά καθούμενα;; Μήπως έχει πιάσει βρωμιά;Έβαλα την 11 και διορθώθηκε τι διάολο με αυτό το ΜΙ Α3 μας έχει βγάλει τα σωθικα Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. June 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2021 Γιατί την 10 είχες μέχρι τώρα; Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim30 Δημ. June 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2021 Γιατί την 10 είχες μέχρι τώρα;Ναι την 10 γιατι ρωτάς ? Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 79 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι την 10 γιατι ρωτάς ? Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜόλις λήξει η εγγύηση να βάλω και custom rom αφού ήθελε την 11 αν δε κανΩ λάθος Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim30 Δημ. July 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2021 Η μπαταρία στην 11 εντωμεταξυ είναι μια χαρά Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim30 Δημ. July 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2021 Επίσης δουλεύει άψογα to wifi call me cosmote ενώ μέ τη 10 δε δούλευε Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keepkouking Δημ. July 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2021 Έχει παρατηρήσει κανείς ότι τώρα τελευταία σαν να lagάρει το σύστημα όταν πας από εφαρμογή σε εφαρμογή πχ να ξαναφορτωνει σελίδα στον chrome και στο YouTube ή να αργεί να εμφανίσει την εφαρμογή στο προσκήνιο και να κάνει 4-5 δευτερόλεπτα να δείξει για share μια φωτο. Δεν δικαιολογείται με 4gb. Έλεγα να περιμένω να τελειώσει επίσημα το support και μετά να βάλω custom , αλλά αυτήν την στιγμή η συσκευή συμπεριφέρεται στα όρια της "μπακατέλας" :( Και βλέπω και μια κατακόρυφη πτώση στην μπαταρία χωρίς να έχω προσθέσει κάποια εφαρμογή η να χρησιμοποιώ διαφορετικά την συσκευή . Παράθεση -το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο -οχι πάντα... -πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. July 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2021 Έτσι όπως τα λες ακούγεται σαν να έχεις κάποια προβληματική εφαρμογή. Πριν σου τελειώσει η μπαταρία δες τι εμφανίζει στη λίστα κατανάλωσης πρώτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts