giorgosnp Δημ. February 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2020 :lol: φαντάσου να βγει το android 10 τι ζημιά έχει να πάθει... Δεν θα έχει νόημα η ζωή του μετά! Με τι άλλο να ασχοληθεί στη ζωή του αφού θα έχει εκπληρωθεί το όνειρο του;; Παράθεση Sony Ericsson K800i -> Nokia N82 -> Nokia N8 -> Nokia Lumia 1020 -> iPhone SE -> iPhone 13 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Neantertal Δημ. February 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2020 Εμένα πάντως ενημέρωση γιοκ ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keepkouking Δημ. February 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2020 86,4mb σε EU Παράθεση -το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο -οχι πάντα... -πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. February 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2020 Εμένα πάντως ενημέρωση γιοκ ακόμα.Έκανες manual αναζήτηση και δεν στην έβγαλε; έχει eu ή global; Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Neantertal Δημ. February 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2020 Έκανες manual αναζήτηση και δεν στην έβγαλε; έχει eu ή global; Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τώρα πήγα στης ρυθμίσεις και δεν λέει EU Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. February 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2020 ίσως να προλαβουμε κ τον Φλεβάρη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papsr6 Δημ. February 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2020 ίσως να προλαβουμε κ τον Φλεβάρη Οι κινεζοι εχουν τεραστιο προβλημα απο τον ιο. Διαβασα οτι για πρωτη φορα μετα το 1980 θα εχουν υφεση λογω του ιου. Κατα συνεπεια προσπαθουν να κρατησουν την πελατεια με νηχια και με δοντια. Αυτο δειχνει να προσπαθει τωρα και η xiaomi. Στην περιπτωση του Α3 εχουν κανει πατατα χοντρη γιατι προσπαθουν να δικαιολογηθουν με τον ιο ενω σε ολες τις αλλες συσκευες εχουν δωσει το update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. February 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2020 Οι κινεζοι εχουν τεραστιο προβλημα απο τον ιο. Διαβασα οτι για πρωτη φορα μετα το 1980 θα εχουν υφεση λογω του ιου. Κατα συνεπεια προσπαθουν να κρατησουν την πελατεια με νηχια και με δοντια. Αυτο δειχνει να προσπαθει τωρα και η xiaomi. Στην περιπτωση του Α3 εχουν κανει πατατα χοντρη γιατι προσπαθουν να δικαιολογηθουν με τον ιο ενω σε ολες τις αλλες συσκευες εχουν δωσει το update.Παιδιά ηρεμία δεν δίνουν πουθενά update ακόμα το mi9t pro που έχω επίσημα είναι με security Οκτωβρίου και έχει πάρει μια beta stable με security Δεκεμβρίου τον Ιανουάριο την οποία πρόλαβαν να εγκαταστήσουν λίγοι χρήστες πριν αποσυρθεί λόγο κάποιων bugs, υπάρχει πραγματικό πρόβλημα λόγο ιού Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. February 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2020 Οι κινεζοι εχουν τεραστιο προβλημα απο τον ιο. Διαβασα οτι για πρωτη φορα μετα το 1980 θα εχουν υφεση λογω του ιου. Κατα συνεπεια προσπαθουν να κρατησουν την πελατεια με νηχια και με δοντια. Αυτο δειχνει να προσπαθει τωρα και η xiaomi. Στην περιπτωση του Α3 εχουν κανει πατατα χοντρη γιατι προσπαθουν να δικαιολογηθουν με τον ιο ενω σε ολες τις αλλες συσκευες εχουν δωσει το update.Το development των ενημερώσεων του Android One των Mi A-series γίνονται στην Ινδία. Γιατί στην Κίνα, τα Google Services έχουν φάει ban εδώ και καιρό. Sent from my Mi A1 using Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papsr6 Δημ. February 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2020 (edited) Το development των ενημερώσεων του Android One των Mi A-series γίνονται στην Ινδία. Γιατί στην Κίνα, τα Google Services έχουν φάει ban εδώ και καιρό. Sent from my Mi A1 using Tapatalk Αυτο ειπα...»προσπαθουν να δικαιολογηθουν» λογω του ιου για το Α3. Και αυτο που αναφερεται σε αυτο το μηνυμα για μενα ειναι δικαιολογια. Μιλανε σαν να ειναι το πρωτο smartphone στον κοσμο που παιρνει το πρωτο android. Μην ξεχναμε ποσες custom rom κυκλοφορουν απο μεμονωμενους developers και ειναι και σε καλο επιπεδο. Edited February 26, 2020 by papsr6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. February 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2020 (edited) Αυτο ειπα...»προσπαθουν να δικαιολογηθουν» λογω του ιου για το Α3. Και αυτο που αναφερεται σε αυτο το μηνυμα για μενα ειναι δικαιολογια. Μιλανε σαν να ειναι το πρωτο smartphone στον κοσμο που παιρνει το πρωτο android. Μην ξεχναμε ποσες custom rom κυκλοφορουν απο μεμονωμενους developers και ειναι και σε καλο επιπεδο.Τότε περνά Custom ROM ή χτισε δικό σου Aosp build. Διότι στραβά πάντα γίνονται και απαιτεί αρκετό χρόνο για να επιλυθεί. Sent from my Mi A1 using Tapatalk Edited February 26, 2020 by zurabi_97 Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim30 Δημ. February 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2020 Με εξοικονόμηση μπαταρια ενέργη σα να πηγαίνει πιο γρήγορα το κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papsr6 Δημ. February 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2020 Τότε περνά Custom ROM ή χτισε δικό σου Aosp build. Διότι στραβά πάντα γίνονται και απαιτεί αρκετό χρόνο για να επιλυθεί. Sent from my Mi A1 using Tapatalk Δεν καιγωμαι για το android qp. Αν καιγωμουν θα το ειχα ηδη κανει. Ειναι το πρωτο κινητο που το εχω 6 μηνες και δεν εχω ξεκλειδωσει bootloader. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosnp Δημ. February 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2020 Τι γίνεται ρε παιδί μου; Έχω αναστατωθεί! Πότε θα λάβουμε επιτέλους το android 10;;; Παράθεση Sony Ericsson K800i -> Nokia N82 -> Nokia N8 -> Nokia Lumia 1020 -> iPhone SE -> iPhone 13 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halkman Δημ. February 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2020 Ναι ρε παιδιά, μήπως ξέρετε κάτι; Λέτε η xiaomi να μας εμπαίζει; (άντε πάμε άλλες 10 σελίδες) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. February 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2020 Χτες κατά τις 12 ανάβει η συσκευή και προκύπτει το παρακάτω.. 8 ώρες οθόνη, με 42% υπόλοιπο, από 94-96%. Airplane mode, μόνο wifi, χωρίς facebook και τα υπόλοιπα σκουπίδια, με πολύ browsing, mails, reddit, twitter, youtube, πάντα με vpn. Αν το update σε 10 το χαλάσει αυτό έστω και στο ελάχιστο, καλύτερα να μην έρθει. Ειδικά για τις σχεδόν μηδενικές διαφορές με το 9. p.s. Και το update του security patch Φεβρουαρίου μέσα σε αυτή τη χρήση. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosnp Δημ. February 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2020 Χτες κατά τις 12 ανάβει η συσκευή και προκύπτει το παρακάτω.. 8 ώρες οθόνη, με 42% υπόλοιπο, από 94-96%. Airplane mode, μόνο wifi, χωρίς facebook και τα υπόλοιπα σκουπίδια, με πολύ browsing, mails, reddit, twitter, youtube, πάντα με vpn. Αν το update σε 10 το χαλάσει αυτό έστω και στο ελάχιστο, καλύτερα να μην έρθει. Ειδικά για τις σχεδόν μηδενικές διαφορές με το 9. p.s. Και το update του security patch Φεβρουαρίου μέσα σε αυτή τη χρήση. Μη μιλάς έτσι για το update άθεε! Θα έρθει και όλα θα αλλάξουν! Όλα θα γίνουν καλύτερα! Τίποτα δε θα είναι πια το ίδιο! Θα το δεις! Να μην αργήσει μόνο άλλο... Δεν αντέχω την αναμονή... Παράθεση Sony Ericsson K800i -> Nokia N82 -> Nokia N8 -> Nokia Lumia 1020 -> iPhone SE -> iPhone 13 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. February 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2020 Μη μιλάς έτσι για το update άθεε! Θα έρθει και όλα θα αλλάξουν! Όλα θα γίνουν καλύτερα! Τίποτα δε θα είναι πια το ίδιο! Θα το δεις! Να μην αργήσει μόνο άλλο... Δεν αντέχω την αναμονή... Υπάρχει αρκετός χρόνος για να μετανοήσω;;; :cry: Τι πρέπει να κάνω;;; :cry: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Neantertal Δημ. February 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2020 Παιδιά τελικά μάλλον εγώ είμαι ο καντεμης και παίρνει η μπάλα και εσάς. Και εξηγούμε. Παλαιότερα πήγα και πήρα το Samsung wave 3 με λειτουργικό BADA όταν το πήρα η Samsung διαβεβαίωνε ότι θα συνεχίσει ε μετά από λίγο καιρό το έκανε τιζεν και παράτησε το κινητό. Μετά πήγα σε κάτι κινέζικα με υποσχετικες για την επόμενη έκδοση Android που σε κανένα δεν υλοποιήθηκε , μετά πήγα στην Lenovo παίρνοντας το Lenovo Vibe X3 αυτό βγήκε με lollipop το 15 εγώ το πήρα το 16 και είχε πάρει την επόμενη έκδοση Android σαν ναυαρχίδα που ήταν νόμιζα θα πάρει αναβάθμιση και το 18 αλλά... Ακόμα περιμένω. Τώρα λοιπόν λέω θα πάω σε Android one για να σπάσει η καντεμια... Αλήθεια το security Φεβρουαρίου ήρθε σε όλους; Γιατί εγώ ακόμα περιμένω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. February 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2020 (edited) Ανέβασε screenshot από το σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε πια έκδοση έχεις. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited February 27, 2020 by chios Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. February 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2020 Παιδιά τελικά μάλλον εγώ είμαι ο καντεμης και παίρνει η μπάλα και εσάς. Και εξηγούμε. Παλαιότερα πήγα και πήρα το Samsung wave 3 με λειτουργικό BADA όταν το πήρα η Samsung διαβεβαίωνε ότι θα συνεχίσει ε μετά από λίγο καιρό το έκανε τιζεν και παράτησε το κινητό. Μετά πήγα σε κάτι κινέζικα με υποσχετικες για την επόμενη έκδοση Android που σε κανένα δεν υλοποιήθηκε , μετά πήγα στην Lenovo παίρνοντας το Lenovo Vibe X3 αυτό βγήκε με lollipop το 15 εγώ το πήρα το 16 και είχε πάρει την επόμενη έκδοση Android σαν ναυαρχίδα που ήταν νόμιζα θα πάρει αναβάθμιση και το 18 αλλά... Ακόμα περιμένω. Τώρα λοιπόν λέω θα πάω σε Android one για να σπάσει η καντεμια... Αλήθεια το security Φεβρουαρίου ήρθε σε όλους; Γιατί εγώ ακόμα περιμένω. Εαν θες εγγυημενες αναβαθμισεις λειτουργικου Android και security monthly update τοτε πας μονο σε ΝΟΚΙΑ. Οτι δηποτε αλλο ειναι προσευχη και υπομονη.....Πηρε η αδερφη μου ενα ΝΟΚΙΑ 3.1 Plus πριν λιγες μερες (συκσευη low range των 80 ευρω) και αμεσως της εβγαλε ειδοποιηση για ενημερωση σε Android 10....Και με το Α3 ακομα περιμενουμε. Υποψιν οτι το SW development των ΝΟΚΙΑ γινεται στην Κινα......Απλα οι HMD βγαζουν μονο Android One. Η Xiaomi τα Android One τα εχει σε τριτη μοιρα....Προτεραιοτητα για αυτην ειναι τα MIUI κινητα της....οτιδηποτε αλλο λεμε ειναι λογια του αερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Neantertal Δημ. February 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2020 (edited) Φίλε δεν ξέρω πως να το ανεβάσω. Edited February 27, 2020 by Neantertal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. February 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2020 Ανέβασε screenshot από το σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε πια έκδοση έχεις Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚρύψε τα ΙΜΕΙ Sent from my Mi A1 using Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Neantertal Δημ. February 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2020 Πως ανεβάζω αρχείο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SiliconManC Δημ. February 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2020 @Neantertal Ουτε σε εμένα έχει έρθει το security update του Φεβρουαρίου. Και εγώ ακόμα περιμένω..... Είμαι με global rom. Σκέφτομαι να αλλάξω σε EU αλλά πρέπει να ξεκλειδώσω bootloader για να τη φλασάρω και δεν θέλω να παίζω με την εγγύηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts