Jump to content

Xiaomi Mi A3

kiriakosk
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν αμφιβαλω σε αυτο.

Αλλα δεν ειχε ξαναγινει πριν ουτε τοση φασαρια ουτε τοσο καθυστερηση και αρχιζει να χαλαει την εικονα της.

Αν εννοείς την εικόνα της σε συσκευές Android one,την έχει χαλάσει προ πολλού...

Αν και δεν την έχω ακόμα την συσκευή στα χέρια μου (από Δευτέρα), ας αργήσει όσο θέλει το 10 μπορεί να είναι σταθερό σαν βράχος χωρίς προβλήματα; αυτό με ενδιαφέρει, τώρα με Android 7 είμαι και μια χαρά κάνω την δουλειά μου.

Καλό και το moto one vision αλλά και μόνο που είναι exynos και την μικρή μπαταρία ΜΑΚΡΙΑ.

Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Αν και δεν την έχω ακόμα την συσκευή στα χέρια μου (από Δευτέρα), ας αργήσει όσο θέλει το 10 μπορεί να είναι σταθερό σαν βράχος χωρίς προβλήματα; αυτό με ενδιαφέρει, τώρα με Android 7 είμαι και μια χαρά κάνω την δουλειά μου.

Καλό και το moto one vision αλλά και μόνο που είναι exynos και την μικρή μπαταρία ΜΑΚΡΙΑ.

Η μικρή μπαταρία που λες,δεν έχει βγάλει λιγότερες από 5 ώρες οθόνη...Δεν κάνουμε Vs προς θεού,αλλά η Xiaomi σε Android one για μένα έχει τελειώσει...

Σε αυτό που θα συμφωνήσω είναι ότι και εγώ προτιμώ να γίνει καλή δουλειά με την αναβάθμιση και ας αργησει....

Συσκευή Xiaomi και Android one

Η συσκευή έχει όντως 3611 ram; Και γιατί μας την πουλάνε για 4000; Η Google δεν δείνει κάποια χρονοδιαγράμματα για τα update της συσκευής; Έλεγχο για την ποιότητα του Android one σε κάθε εταιρεία που βγάζει υπάρχει;

Συσκευή Xiaomi και Android one

Η συσκευή έχει όντως 3611 ram; Και γιατί μας την πουλάνε για 4000; Η Google δεν δείνει κάποια χρονοδιαγράμματα για τα update της συσκευής; Έλεγχο για την ποιότητα του Android one σε κάθε εταιρεία που βγάζει υπάρχει;

Ο εκαστοτε κατασκευαστης ευθυνεται για τα updates φιλε.εχει γραφτει 100 φορες αυτο εδω μεσα

Ο εκαστοτε κατασκευαστης ευθυνεται για τα updates φιλε.εχει γραφτει 100 φορες αυτο εδω μεσα

Αυτό το ξέρω και το έχω διαβάσει εδώ. Αυτό που λέω είναι αν υπάρχει κάποιο χρονοδιάγραμμα. Η κάποιος έλεγχος στο τελικό αποτέλεσμα της ROM.

Εμένα ας πούμε ξεκλειδώνει η συσκευή μόλις σκάσει ειδοποίηση του viper μόνο της. Δεν με ειδοποιεί όταν βρίσκει ανοιχτό WiFi. Το Led το έκανα να δουλέψει με εφαρμογή τρίτου . Στο you tube μου δείχνει συνεχώς πάνω στο βίντεο που παίζει της ενδείξεις για ξεκίνημα και σταμάτημα του βίντεο. Και επειδή έχω χοντρά δάχτυλα πολλές φορές πατάω το Χ μαζί με την μπάρα του βίντεο και πάει στο τέλος του. Μερικά είναι όντως μικρά θεματακια που όμως αυτά κάνουν και την διαφορά στην εμπειρία χρήσης μίας συσκευής.

Αυτό το ξέρω και το έχω διαβάσει εδώ. Αυτό που λέω είναι αν υπάρχει κάποιο χρονοδιάγραμμα. Η κάποιος έλεγχος στο τελικό αποτέλεσμα της ROM.

Εμένα ας πούμε ξεκλειδώνει η συσκευή μόλις σκάσει ειδοποίηση του viper μόνο της. Δεν με ειδοποιεί όταν βρίσκει ανοιχτό WiFi. Το Led το έκανα να δουλέψει με εφαρμογή τρίτου . Στο you tube μου δείχνει συνεχώς πάνω στο βίντεο που παίζει της ενδείξεις για ξεκίνημα και σταμάτημα του βίντεο. Και επειδή έχω χοντρά δάχτυλα πολλές φορές πατάω το Χ μαζί με την μπάρα του βίντεο και πάει στο τέλος του. Μερικά είναι όντως μικρά θεματακια που όμως αυτά κάνουν και την διαφορά στην εμπειρία χρήσης μίας συσκευής.

Αυτα ολα που αναφερεις φιλε δεν ειναι προβλημα λογισμικου εν γεννη.

Αφου το 99% δεν αναφερουν ολα αυτα στις δικες τους συσκευες το προβλημα ειναι στην δικη σου συσκευη.

Το μονο που μπορει να λυσει ολα αυτα η να σου επιβεβαιωσει οτι εχει προβλημα η συσκευη σου ειναι να κανεις reset σε εργοστασιακες ρυθμισεις και να σεταρεις την συσκευη σιγα σιγα ωστε να εισαι σιγουρος οτι καποια εφαρμογη μπορει να ειναι υπευθυνη για ολα αυτα.

Το Mi A2 άρχισε να λαμβάνει το Android 10 απ' ότι διαβάζω στο XDA οπότε είναι θέμα χρόνου πιστεύω / ελπίζω να έρθει και σε εμάς.

Μετά θα είμαστε εμείς..προτιμώ όπως είπε και το παλικάρι ποιο πάνω να βγάλουν την έκδοση να δουλεύει σωστά πάρα να έχουμε πρόβληματα..

Samsung Galaxy A54 8/128

Το Mi A2 άρχισε να λαμβάνει το Android 10 απ' ότι διαβάζω στο XDA οπότε είναι θέμα χρόνου πιστεύω / ελπίζω να έρθει και σε εμάς.

Απο οτι διαβασα δεν ειναι ΟΤΑ update αλλα καποια fastboot rom ισως beta η τεστ η δεν ξερω εγω τι.

Θα δουμε....

Νεα...

https://news.xiaomi-miui.gr/download-xiaomi-mi-a2-official-android-10-update-36914-2/

Λεει το αρθρο οτι αναφεροντε προβληματα στους ηδη κατοχους.

Ακριβως οπως το ειχα πει.

Edited by papsr6

Απο οτι διαβασα δεν ειναι ΟΤΑ update αλλα καποια fastboot rom ισως beta η τεστ η δεν ξερω εγω τι.

Θα δουμε....

https://news.xiaomi-miui.gr/download-xiaomi-mi-a2-official-android-10-update-36914-2/ αυτό διάβασες ;

Μετα το διαβασα αυτο και το ανερτησα.

Στην αρχη διαβασα στο xda.

Έχετε να προτείνετε κάποια θήκη που να προστατεύει την κάμερα; μου αρέσουν οι θήκες πλάτης και προτιμώ διάφανες να φαίνεται το χρώμα του τηλεφώνου.

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Έχετε να προτείνετε κάποια θήκη που να προστατεύει την κάμερα; μου αρέσουν οι θήκες πλάτης και προτιμώ διάφανες να φαίνεται το χρώμα του τηλεφώνου.

Από θήκες στα Χiaomi κινητά που ειχα,η επιλογή μου ήταν πάντα Spigen .... Κάλυπταν την κάμερα μια χαρά...

Πολλα προβληματα στο update του MI A2 .

Επεσα μεσα οταν ειπα οτι με την ανοητη καθυστερη τους τωρα τρεχουν να μαζεψουν τα αμαζευτα και θα τα κανουν μπαχαλο.

Αχ ρε xiaomi σαν αγραμματος την επαθες.

Τελικά είναι πολύ χαμηλά στις προτεραιότητες της Xiaomi η υποστήριξη του project Android ONE

Στάλθηκε από το Mi A2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

HTC Touch • HTC Touch Pro • HTC Desire • HTC Sensation XE • Sony Xperia Z1 • LG G4 • Xiaomi Mi A1 • Xiaomi Mi A2

Που είδατε σχολια ότι έχει πρόβλημα στο mi a2?το βάλατε βγήκε??
https://forum.xda-developers.com/mi-a2/how-to/android-10-mi-a2-arrived-t4033519
:innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil:

Που είδατε σχολια ότι έχει πρόβλημα στο mi a2?το βάλατε βγήκε??

Βγήκε χτες βράδυ, την έχω περάσει και όντως έχει μερικά θεματάκια. όχι τρελά πράγματα άλλα πριν δουλευε απροβλημάτιστα τουλάχιστον σε εμένα.

HTC Touch • HTC Touch Pro • HTC Desire • HTC Sensation XE • Sony Xperia Z1 • LG G4 • Xiaomi Mi A1 • Xiaomi Mi A2

Βγήκε χτες βράδυ, την έχω περάσει και όντως έχει μερικά θεματάκια. όχι τρελά πράγματα άλλα πριν δουλευε απροβλημάτιστα τουλάχιστον σε εμένα.

κανένα θέμα δεν εχει. άριστη!

κανένα θέμα δεν εχει. άριστη!

Και οι πανω απο δεκα σελιδες συζητηση περιτ ων προβληματων μεσα σε μια μερα στο xda ειναι ψεμματα?

Ας μην ειμαστε απολυτοι .

Και οι πανω απο δεκα σελιδες συζητηση περιτ ων προβληματων μεσα σε μια μερα στο xda ειναι ψεμματα?

Ας μην ειμαστε απολυτοι .

Δεν λέει τπτ αυτό. Είμαστε κ πολύ γκρινιάρηδες στην Xiaomi.βαζω κ τον εαυτό μου μέσα . Να θυμίσω ότι όταν είχα το poco γραφανε για πολλά θέματα κ προβλήματα τα οποία ποτέ δεν είχα στο κινητό . Ούτε ένα από αυτά . Κ το χα πάρει day one με το που ήρθε Έλλαδα

Δεν λέει τπτ αυτό. Είμαστε κ πολύ γκρινιάρηδες στην Xiaomi.βαζω κ τον εαυτό μου μέσα . Να θυμίσω ότι όταν είχα το poco γραφανε για πολλά θέματα κ προβλήματα τα οποία ποτέ δεν είχα στο κινητό . Ούτε ένα από αυτά . Κ το χα πάρει day one με το που ήρθε Έλλαδα

Μπορει να εχεις δικιο.θα δειξει....

Να σας ρωτήσω και κάτι άλλο. Πόση ώρα κάνει να φορτίσει το κινητό σας με τον φορτιστή που έρχεται; Εμένα από το 19% μέχρι το 100% θέλει 2 ώρες και 5 λεπτά. Δεν είναι πολύ αργή η φόρτιση;