jimlost Δημ. January 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2020 Δεν αμφιβαλω σε αυτο. Αλλα δεν ειχε ξαναγινει πριν ουτε τοση φασαρια ουτε τοσο καθυστερηση και αρχιζει να χαλαει την εικονα της. Αν εννοείς την εικόνα της σε συσκευές Android one,την έχει χαλάσει προ πολλού... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. January 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2020 Αν και δεν την έχω ακόμα την συσκευή στα χέρια μου (από Δευτέρα), ας αργήσει όσο θέλει το 10 μπορεί να είναι σταθερό σαν βράχος χωρίς προβλήματα; αυτό με ενδιαφέρει, τώρα με Android 7 είμαι και μια χαρά κάνω την δουλειά μου. Καλό και το moto one vision αλλά και μόνο που είναι exynos και την μικρή μπαταρία ΜΑΚΡΙΑ. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. January 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2020 Αν και δεν την έχω ακόμα την συσκευή στα χέρια μου (από Δευτέρα), ας αργήσει όσο θέλει το 10 μπορεί να είναι σταθερό σαν βράχος χωρίς προβλήματα; αυτό με ενδιαφέρει, τώρα με Android 7 είμαι και μια χαρά κάνω την δουλειά μου. Καλό και το moto one vision αλλά και μόνο που είναι exynos και την μικρή μπαταρία ΜΑΚΡΙΑ. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Η μικρή μπαταρία που λες,δεν έχει βγάλει λιγότερες από 5 ώρες οθόνη...Δεν κάνουμε Vs προς θεού,αλλά η Xiaomi σε Android one για μένα έχει τελειώσει... Σε αυτό που θα συμφωνήσω είναι ότι και εγώ προτιμώ να γίνει καλή δουλειά με την αναβάθμιση και ας αργησει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Neantertal Δημ. January 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2020 Συσκευή Xiaomi και Android one Η συσκευή έχει όντως 3611 ram; Και γιατί μας την πουλάνε για 4000; Η Google δεν δείνει κάποια χρονοδιαγράμματα για τα update της συσκευής; Έλεγχο για την ποιότητα του Android one σε κάθε εταιρεία που βγάζει υπάρχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papsr6 Δημ. January 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2020 Συσκευή Xiaomi και Android one Η συσκευή έχει όντως 3611 ram; Και γιατί μας την πουλάνε για 4000; Η Google δεν δείνει κάποια χρονοδιαγράμματα για τα update της συσκευής; Έλεγχο για την ποιότητα του Android one σε κάθε εταιρεία που βγάζει υπάρχει; Ο εκαστοτε κατασκευαστης ευθυνεται για τα updates φιλε.εχει γραφτει 100 φορες αυτο εδω μεσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Neantertal Δημ. January 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2020 Ο εκαστοτε κατασκευαστης ευθυνεται για τα updates φιλε.εχει γραφτει 100 φορες αυτο εδω μεσα Αυτό το ξέρω και το έχω διαβάσει εδώ. Αυτό που λέω είναι αν υπάρχει κάποιο χρονοδιάγραμμα. Η κάποιος έλεγχος στο τελικό αποτέλεσμα της ROM. Εμένα ας πούμε ξεκλειδώνει η συσκευή μόλις σκάσει ειδοποίηση του viper μόνο της. Δεν με ειδοποιεί όταν βρίσκει ανοιχτό WiFi. Το Led το έκανα να δουλέψει με εφαρμογή τρίτου . Στο you tube μου δείχνει συνεχώς πάνω στο βίντεο που παίζει της ενδείξεις για ξεκίνημα και σταμάτημα του βίντεο. Και επειδή έχω χοντρά δάχτυλα πολλές φορές πατάω το Χ μαζί με την μπάρα του βίντεο και πάει στο τέλος του. Μερικά είναι όντως μικρά θεματακια που όμως αυτά κάνουν και την διαφορά στην εμπειρία χρήσης μίας συσκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papsr6 Δημ. January 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2020 Αυτό το ξέρω και το έχω διαβάσει εδώ. Αυτό που λέω είναι αν υπάρχει κάποιο χρονοδιάγραμμα. Η κάποιος έλεγχος στο τελικό αποτέλεσμα της ROM. Εμένα ας πούμε ξεκλειδώνει η συσκευή μόλις σκάσει ειδοποίηση του viper μόνο της. Δεν με ειδοποιεί όταν βρίσκει ανοιχτό WiFi. Το Led το έκανα να δουλέψει με εφαρμογή τρίτου . Στο you tube μου δείχνει συνεχώς πάνω στο βίντεο που παίζει της ενδείξεις για ξεκίνημα και σταμάτημα του βίντεο. Και επειδή έχω χοντρά δάχτυλα πολλές φορές πατάω το Χ μαζί με την μπάρα του βίντεο και πάει στο τέλος του. Μερικά είναι όντως μικρά θεματακια που όμως αυτά κάνουν και την διαφορά στην εμπειρία χρήσης μίας συσκευής. Αυτα ολα που αναφερεις φιλε δεν ειναι προβλημα λογισμικου εν γεννη. Αφου το 99% δεν αναφερουν ολα αυτα στις δικες τους συσκευες το προβλημα ειναι στην δικη σου συσκευη. Το μονο που μπορει να λυσει ολα αυτα η να σου επιβεβαιωσει οτι εχει προβλημα η συσκευη σου ειναι να κανεις reset σε εργοστασιακες ρυθμισεις και να σεταρεις την συσκευη σιγα σιγα ωστε να εισαι σιγουρος οτι καποια εφαρμογη μπορει να ειναι υπευθυνη για ολα αυτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlienTechGR Δημ. January 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2020 Το Mi A2 άρχισε να λαμβάνει το Android 10 απ' ότι διαβάζω στο XDA οπότε είναι θέμα χρόνου πιστεύω / ελπίζω να έρθει και σε εμάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmes1981 Δημ. January 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2020 Μετά θα είμαστε εμείς..προτιμώ όπως είπε και το παλικάρι ποιο πάνω να βγάλουν την έκδοση να δουλεύει σωστά πάρα να έχουμε πρόβληματα.. Παράθεση Samsung Galaxy A54 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papsr6 Δημ. January 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2020 (edited) Το Mi A2 άρχισε να λαμβάνει το Android 10 απ' ότι διαβάζω στο XDA οπότε είναι θέμα χρόνου πιστεύω / ελπίζω να έρθει και σε εμάς. Απο οτι διαβασα δεν ειναι ΟΤΑ update αλλα καποια fastboot rom ισως beta η τεστ η δεν ξερω εγω τι. Θα δουμε.... Νεα... https://news.xiaomi-miui.gr/download-xiaomi-mi-a2-official-android-10-update-36914-2/ Λεει το αρθρο οτι αναφεροντε προβληματα στους ηδη κατοχους. Ακριβως οπως το ειχα πει. Edited January 11, 2020 by papsr6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. January 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2020 Απο οτι διαβασα δεν ειναι ΟΤΑ update αλλα καποια fastboot rom ισως beta η τεστ η δεν ξερω εγω τι. Θα δουμε.... https://news.xiaomi-miui.gr/download-xiaomi-mi-a2-official-android-10-update-36914-2/ αυτό διάβασες ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papsr6 Δημ. January 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2020 https://news.xiaomi-miui.gr/download-xiaomi-mi-a2-official-android-10-update-36914-2/ αυτό διάβασες ; Μετα το διαβασα αυτο και το ανερτησα. Στην αρχη διαβασα στο xda. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. January 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2020 Έχετε να προτείνετε κάποια θήκη που να προστατεύει την κάμερα; μου αρέσουν οι θήκες πλάτης και προτιμώ διάφανες να φαίνεται το χρώμα του τηλεφώνου. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. January 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2020 Έχετε να προτείνετε κάποια θήκη που να προστατεύει την κάμερα; μου αρέσουν οι θήκες πλάτης και προτιμώ διάφανες να φαίνεται το χρώμα του τηλεφώνου. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Από θήκες στα Χiaomi κινητά που ειχα,η επιλογή μου ήταν πάντα Spigen .... Κάλυπταν την κάμερα μια χαρά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papsr6 Δημ. January 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2020 Πολλα προβληματα στο update του MI A2 . Επεσα μεσα οταν ειπα οτι με την ανοητη καθυστερη τους τωρα τρεχουν να μαζεψουν τα αμαζευτα και θα τα κανουν μπαχαλο. Αχ ρε xiaomi σαν αγραμματος την επαθες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maglaras Δημ. January 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2020 Τελικά είναι πολύ χαμηλά στις προτεραιότητες της Xiaomi η υποστήριξη του project Android ONE Στάλθηκε από το Mi A2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση HTC Touch • HTC Touch Pro • HTC Desire • HTC Sensation XE • Sony Xperia Z1 • LG G4 • Xiaomi Mi A1 • Xiaomi Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim30 Δημ. January 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2020 Που είδατε σχολια ότι έχει πρόβλημα στο mi a2?το βάλατε βγήκε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gx2 Δημ. January 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2020 Που είδατε σχολια ότι έχει πρόβλημα στο mi a2?το βάλατε βγήκε??https://forum.xda-developers.com/mi-a2/how-to/android-10-mi-a2-arrived-t4033519 Παράθεση :innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maglaras Δημ. January 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2020 Που είδατε σχολια ότι έχει πρόβλημα στο mi a2?το βάλατε βγήκε?? Βγήκε χτες βράδυ, την έχω περάσει και όντως έχει μερικά θεματάκια. όχι τρελά πράγματα άλλα πριν δουλευε απροβλημάτιστα τουλάχιστον σε εμένα. Παράθεση HTC Touch • HTC Touch Pro • HTC Desire • HTC Sensation XE • Sony Xperia Z1 • LG G4 • Xiaomi Mi A1 • Xiaomi Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim30 Δημ. January 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2020 Μπαταρία και ταχύτητα τα ίδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shorai Δημ. January 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2020 Βγήκε χτες βράδυ, την έχω περάσει και όντως έχει μερικά θεματάκια. όχι τρελά πράγματα άλλα πριν δουλευε απροβλημάτιστα τουλάχιστον σε εμένα. κανένα θέμα δεν εχει. άριστη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papsr6 Δημ. January 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2020 κανένα θέμα δεν εχει. άριστη! Και οι πανω απο δεκα σελιδες συζητηση περιτ ων προβληματων μεσα σε μια μερα στο xda ειναι ψεμματα? Ας μην ειμαστε απολυτοι . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. January 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2020 Και οι πανω απο δεκα σελιδες συζητηση περιτ ων προβληματων μεσα σε μια μερα στο xda ειναι ψεμματα? Ας μην ειμαστε απολυτοι . Δεν λέει τπτ αυτό. Είμαστε κ πολύ γκρινιάρηδες στην Xiaomi.βαζω κ τον εαυτό μου μέσα . Να θυμίσω ότι όταν είχα το poco γραφανε για πολλά θέματα κ προβλήματα τα οποία ποτέ δεν είχα στο κινητό . Ούτε ένα από αυτά . Κ το χα πάρει day one με το που ήρθε Έλλαδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papsr6 Δημ. January 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2020 Δεν λέει τπτ αυτό. Είμαστε κ πολύ γκρινιάρηδες στην Xiaomi.βαζω κ τον εαυτό μου μέσα . Να θυμίσω ότι όταν είχα το poco γραφανε για πολλά θέματα κ προβλήματα τα οποία ποτέ δεν είχα στο κινητό . Ούτε ένα από αυτά . Κ το χα πάρει day one με το που ήρθε Έλλαδα Μπορει να εχεις δικιο.θα δειξει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Neantertal Δημ. January 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2020 Να σας ρωτήσω και κάτι άλλο. Πόση ώρα κάνει να φορτίσει το κινητό σας με τον φορτιστή που έρχεται; Εμένα από το 19% μέχρι το 100% θέλει 2 ώρες και 5 λεπτά. Δεν είναι πολύ αργή η φόρτιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts