Antretng Δημ. December 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2019 Τώρα τελευταία έχω δύο κάρτες λόγω του free της cosmote,αλλά και πριν με μια δεν είδα ποτέ 6ωρες shot με 50% μπαταρία.μιση μέρα συνδέεται με wifi την άλλη είναι εκτός με δίκτυο.με χαλαρή χρήση μου κρατάει 1,5-2 μέρες αλλά δεν βλέπω αυτούς τους χρόνους οθόνης που αναφέρει ο φίλος παραπάνω Άλλοι μπορεί να μην έχουν 2 μέρες αναμονή και λιγότερο 4g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doom26 Δημ. December 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2019 Άλλοι μπορεί να μην έχουν 2 μέρες αναμονή και λιγότερο 4g Εννοείς ότι πάει σύμφωνα με τη χρήση που του κάνει κάποιος?το καταλαβαίνω αλλά ο άλλος φίλος με 50% μπαταρια 6 ώρες οθόνη ρωτώ τι χρήση κάνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. December 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2019 (edited) Με φουλ φωτεινότητα 2 σιμ και συνέχεια στο 4g εγώ βλέπω από 5.5 έως 7 Παίζει ρόλο και η λοιπή χρήση, τι σήμα έχει εκεί που είσαι και πολλά άλλα Άντε αμα το προσπαθήσεις πολύ να πας 8, αλλά 10 ή 12 δεν παίζουν για κανένα λόγο Πρώτα από όλα το κινητό επειδή δεν έχει πολύ φωτεινή οθόνη πρέπει να το έχεις φουλ φωτεινότητα την περισσότερα ημέρα Σε γενικές γραμμές πάντως το φορτίζω κάθε δύο μέρες, αλλά με δύο μέρες αναμονή και λοιπή χρήση με τηλέφωνα κτλ η οθόνη που στοχεύεις είναι 5ωρη το πολύ 7ωρες βίντεο πχ θα σου βγάλει άνετα αν μετά από 7 ώρες τον φορτίσεις, αλλά αν χρησιμοποιησεις τη συσκευή για πάνω από μια μέρα δε γίνεται να έχει και τόση οθόνη μαζί, κάποια πράγματα είναι κοινή λογική Εγώ πάντως είμαι ικανοποιημένος που δεν ανησυχώ μην μείνω μέσα στη μέρα από μπαταρία ή αν ξεχάσω κάποιο βράδυ να φορτίσω, θα μου βγάλει και την επομένη τουλάχιστον μέχρι απόγευμα που θα γυρίσω σπίτι. Και σιγά σιγά λόγω αυτού παγιωσα το να φορτίζω κάθε δύο μέρες τις περισσότερες φορές Edited December 27, 2019 by qsis Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doom26 Δημ. December 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2019 Με φουλ φωτεινότητα 2 σιμ και συνέχεια στο 4g εγώ βλέπω από 5.5 έως 7 Παίζει ρόλο και η λοιπή χρήση, τι σήμα έχει εκεί που είσαι και πολλά άλλα Άντε αμα το προσπαθήσεις πολύ να πας 8, αλλά 10 ή 12 δεν παίζουν για κανένα λόγο Πρώτα από όλα το κινητό επειδή δεν έχει πολύ φωτεινή οθόνη πρέπει να το έχεις φουλ φωτεινότητα την περισσότερα ημέρα Ακριβώς αυτό το 12αρι οθόνη είναι ακατόρθωτο εκτός αν δεν χρησιμοποιείς καθόλου κατι π.χ bt,wifi,4g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2019 Καί στην αναμονή τρώει λίγο μπαταρία. Επίσης με mobile data περισσότερο από ότι με WiFi. Αν το φορτίσεις και είσαι με WiFi και το δουλεύεις συνέχεια, θα δεις πολύ μεγάλα νούμερα, αλλά αυτό δεν είναι το ζητούμενο. Είναι να βγάζεις την ημέρα σου τουλάχιστον. Σε μέσες άκρες, με το συγκεκριμένο τηλέφωνο και κατά τους περισσότερους, βγαίνει ένα 2ήμερο με μια φόρτιση, επίδοση πολύ καλή. Sent from my Mi A3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. December 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2019 (edited) Ακριβώς αυτό το 12αρι οθόνη είναι ακατόρθωτο εκτός αν δεν χρησιμοποιείς καθόλου κατι π.χ bt,wifi,4g Και το touch και γενικά οποιαδήποτε εφαρμογή Ίσως γίνεται με μέτρια φωτεινότητα, airplane mode , χαμηλό ήχο και αναπαραγωγή βίντεο μόνο Επίσης μέχρι να γίνουν οι πρώτοι κύκλοι φόρτισης και να υπολογίζει σωστά μπορεί να σου δείχνει κάτι παράξενα, πχ στις αρχές κι εμένα το ποσοστό μου μου "υποσχόταν" 10ωρα επειδή έπεφτε στην αρχή αργά, αλλά δεν τα είδα ποτέ γιατί προς το τέλος έπεφτε πιο γρήγορα Μόλις έκανε η μπαταρία μερικούς κύκλους άρχισε να δείχνει τα σωστά νούμερα ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καί στην αναμονή τρώει λίγο μπαταρία. Επίσης με mobile data περισσότερο από ότι με WiFi. Αν το φορτίσεις και είσαι με WiFi και το δουλεύεις συνέχεια, θα δεις πολύ μεγάλα νούμερα, αλλά αυτό δεν είναι το ζητούμενο. Είναι να βγάζεις την ημέρα σου τουλάχιστον. Σε μέσες άκρες, με το συγκεκριμένο τηλέφωνο και κατά τους περισσότερους, βγαίνει ένα 2ήμερο με μια φόρτιση, επίδοση πολύ καλή. Sent from my Mi A3 Εκτός αν τρελαθεί καμία εφαρμογή και μέχρι να στρώσει με update αρχίσει το drain Πού και πού ρουφιεται ανεξήγητα γρήγορα.. Αλλά γενικά στην αναμονή βγάζει πολύ, αν πχ παίξεις με 2 και όχι πάνω από 3 ώρες οθόνη μπαίνεις άνετα και σε 3η μέρα, δηλαδή τις 2.5 μέρες άνετα, δύσκολα βέβαια για 3 γεμάτες αλλά όχι και ακατόρθωτο αν κάνεις πολύ βασική χρήση απλα τηλέφωνο και κάνα μήνυμα Πάντως τη 10 πολύ την άργησαν.. περίμενα να την είχαμε ήδη και όχι να πιάσουμε μια Γενάρη. Edited December 27, 2019 by qsis Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2019 Εννοώ πως αν δεν έχεις τίποτα να κάνεις και το πλακώσεις δουλεύοντάς το συνέχεια, θα δεις λίγο μεγαλύτερο χρόνο οθόνης συγκριτικά με το να περάσει και αρκετές ώρες που θα κάθεται. Αφού ότι ενέργεια (έστω και λίγη) θα έχανε στην αναμονή θα την εκμεταλλευτεί για περισσότερο sot. Πιστεύω δηλαδή πως 12ωρο θα μπορούσα να πετύχω αν ήθελα να το κάνω σαν πείραμα, αλλά δεν υπάρχει χρόνος... Επίσης θα μπορούσε κανείς να εκμεταλλευτεί αν έχει WiFi το VoWiFI θέτοντας τη συσκευή σε flight mode και ανοίγοντας WiFi, όπου θα έκανε μεγάλη εξοικονόμηση μπαταρίας. Αυτό βέβαια μόνο με cosmote που δουλεύει, προς το παρόν. Sent from my Mi A3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. December 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2019 Βαλε βλεπε βιντεακια youtube στο 20% φωτεινοτητα σερι χωρις να κλεισει καθολου οθόνη και χωρις να το ακουμπας... εκει να δεις ωρες που θα γραψει σε sot :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omorfonios Δημ. December 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2019 για το Α3 ποια ειναι η καλητερη gcam? παντως σε σχεση με το 9Τ η καμερα στο Α3 δεν ειναι και τοσο καλη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. December 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2019 (edited) για το Α3 ποια ειναι η καλητερη gcam? παντως σε σχεση με το 9Τ η καμερα στο Α3 δεν ειναι και τοσο καλη... Αφού ίδια κάμερα έχουν. Κάπου κερδίζει το ένα κάπου το άλλο. Στην δε selfie είναι ξεκάθαρα νικητής το Α3 Edited December 28, 2019 by bruno1977 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. December 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2019 (edited) Υπάρχει, κάπου στις ρυθμίσεις, επιλογή για προτίμηση VoWiFi (αντί για VoLTE ή απλό 3g/2g) όταν το κινητό είναι συνδεδεμένο στο WiFi; Δεν μπορεσα να βρω κάτι όσο και αν έψαξα....στο Poco F1, με MIUI βέβαια, υπάρχει αυτή η επιλογή. Ευχαριστώ Edit: το βρήκα. Είναι στις ρυθμίσεις λογαριασμού κλήσης που βρίσκονται στην εφαρμογή του τηλεφώνου. Edited December 28, 2019 by asikis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim30 Δημ. December 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2019 Εγώ έχω μόνιμα wifi 4g ανοιχτά fb YouTube σερφαρισμα και αρκετές κλήσεις φωτεινό τητα σχεδόν τέρμα 2 μερες με 6-8 ώρες χρήση οθόνης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papsr6 Δημ. December 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2019 Υπάρχει, κάπου στις ρυθμίσεις, επιλογή για προτίμηση VoWiFi (αντί για VoLTE ή απλό 3g/2g) όταν το κινητό είναι συνδεδεμένο στο WiFi; Δεν μπορεσα να βρω κάτι όσο και αν έψαξα....στο Poco F1, με MIUI βέβαια, υπάρχει αυτή η επιλογή. Ευχαριστώ Edit: το βρήκα. Είναι στις ρυθμίσεις λογαριασμού κλήσης που βρίσκονται στην εφαρμογή του τηλεφώνου. Αν εισαι σε cosmoteεχω ακουσει οτι ολα δουλευουν ρολοι. Αν εισαι ομως σε vodafone ξεχασετα ολα δεν λειτουργει τιποτα σωστα. Οσο για τις επιλογες για vowifi πρεπει να πας στις ρυθμισεις της εφαρμογης τηλεφωνο μετα λογαριασμοι κλησης μετα στην καρτα σου και να ενεργοποιησεις . Αν δεν φαινεται η επιλογη αυτη θα πρεπει να πας στον dialer του τηλεφωνου και να πατησεις ενα κωδικο ωστε να ενεργοποιηθει ομως δεν θυμαμαι τωρα τον κωδικο. Ειναι αναρτημενος εδω λιγες σελιδες πισω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos12koufales Δημ. December 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2019 Καλησπέρα χθές παρέλαβα το κινητό έκανα όλες τις ενημερώσεις που είχε και μου κάνει κόπλα το WiFi κάνει συνέχεια αποσύνδεση και πρέπει να κλείσω το WiFi και να το ξαναανοίξω για να δουλέψει έχει κανένας παρόμοιο θέμα τι να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim30 Δημ. December 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2019 Το πιθανοτερο είναι να φταίει το ρούτερ σου οχι το κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos12koufales Δημ. December 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2019 Το πιθανοτερο είναι να φταίει το ρούτερ σου οχι το κινητό Με άλλο κινητό Sony Xperia 5 δεν έχει θέμα το ρούτερ είναι αυτό Fritzbox 7490 δεν είναι κανένα της πλάκας για αυτό μου φαίνεται περίεργο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim30 Δημ. December 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2019 Δοκιμάσε να αλλάξεις κρυπτογράφηση στο κωδικό σου από wpa σε wpa2 παράδειγμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papsr6 Δημ. December 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2019 Καλησπέρα χθές παρέλαβα το κινητό έκανα όλες τις ενημερώσεις που είχε και μου κάνει κόπλα το WiFi κάνει συνέχεια αποσύνδεση και πρέπει να κλείσω το WiFi και να το ξαναανοίξω για να δουλέψει έχει κανένας παρόμοιο θέμα τι να κάνω? Για μενα κανε ενα factoey rest να εισαι σιγουρος οτι κατι δεν εχει παει καλα στα update. Αν μετα το reset συνεχιζει το προβλημα μαλλον ειναι το ρουτερ.κανε και σε αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2019 η Ε3 gcam(ένα λινκ;) κάνει για το κινητό μας; γιατί δεν μπαίνουν στο 1ο ποστ μην κουράζουμε με τις ίδιες ερωτήσεις; Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim30 Δημ. December 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2019 Άσχετο αυτό το tapatalk πως σας βολεύει το έβαλα δε με βόλεψε καθόλου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2019 υπάρχει κινητό σαν το δικό μας αλλά με φακό wide ΚΑΙ για selfie; Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. December 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2019 Τι ακριβώς δεν σε βόλεψε; Μια χαρά είναι, αν το συνηθίσεις δεν το αλλάζεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. December 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2019 Άσχετο αυτό το tapatalk πως σας βολεύει το έβαλα δε με βόλεψε καθόλουΤο tapatalk είναι ότι καλύτερο υπάρχει, όλα γίνονται εύκολα και απλά, από το να γράψεις μια απάντηση μέχρι να ανεβάσεις ένα screenshot. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim30 Δημ. December 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2019 Για να το λέτε εσείς κάτι ξέρετε εγώ το δοκίμασα μου φάνηκε δύσχρηστο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos12koufales Δημ. December 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2019 Δοκιμάσε να αλλάξεις κρυπτογράφηση στο κωδικό σου από wpa σε wpa2 παράδειγμα WPA Mode το ρούτερ ήταν εκεί WPA2+WPA3 και τώρα το έβαλα WPA+WPA2 και βλέπουμε να δούμε πως θα ρολαρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts