Jump to content

Με έμφαση στην κάμερα - Μετά το Huawei Mate 8 τί ;;;

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το Nokia παίζει σε προσφορά στα 276€ στα Public, αλλά μόνο στα καταστήματα και αυτή την στιγμή δεν το βλέπω πουθενά αλλού διαθέσιμο παρά μόνο στην Ξάνθη...

Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Λογικά είναι εκθεσιακά

• 2 weeks later...
  • Απαντήσεις 66
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα και καλή εβδομάδα σε όλους.

Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας και τις πολύτιμες συμβουλές σας.

Ένα Redmi Note 7 αγοράστηκε την Παρασκευή που μας πέρασε και οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ θετικές!

Το "ζήτημα" είναι ότι δεν είναι στα χέρια μου, αφού τελικά το κράτησε η σύζυγος η οποία ενθουσιάστηκε από την συσκευή!!!

Έτσι είμαστε ξανά σε αναζήτηση συσκευής με τα ίδια δεδομένα περίπου με πριν, πλην του χρηματικού αφού το όριο πια ανεβαίνει στα 350€ με ταβάνι τα 400€ και στην επιλογή αγοράς και από το εξωτερικό:

1) εάν πρόκειται για την Ευρωπαϊκή αποθήκη του Honorbuy από τους οποίους έχω ψωνίσει ξανά και έμεινα ευχαριστημένος και

2) Amazon με προτίμηση την Ευρώπη για συντομότερη έλευση της συσκευής.

Έχω κάποια στο νου μου και θα ήθελα την γνώμη σας:

1) Huawei Honor View 20 για το οποίο διαβάζω πολύ καλές κριτικές για τις επιδόσεις των καμερών του.

2) Huawei P Smart Z το είδα από κοντά στον Κωτσοβολο και οι κάμερες του υπερτερούσαν σε σχέση με ένα Samsung A70 που ήταν δίπλα δίπλα.

3)Xiaomi Mi 9T μου αρέσει ο σχεδιασμός του και οι κριτικές στα review είναι καλές.

Αναμένω με ενδιαφέρον τις απαντήσεις σας.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .-

Το honor view 20 θεωρώ είναι ότι καλύτερο μπορείς να πάρεις μέχρι 350€ και το Huawei P20 pro ότι καλύτερο μέχρι 400. Δες στο best price ή σκρουτζ. Και έχεις και 2 χρόνια εγγύηση από επίσημη αντιπροσωπεία. Αν μπορείς να ανέβεις ένα 50αρικο δες και το Huawei p30. Μην δώσεις τόσα χρήματα να πάρεις συσκευή από Κίνα, δεν έχεις ουσιαστικά εγγύηση. Από Amazon αν είναι το ευρωπαϊκό μοντέλο έχεις εγγύηση κανονικά για τα huawei από την επίσημη αντιπροσωπεία.

Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk

The day is my enemy, the night my friend

Στο θέμα κάμερας βάλε στο τραπέζι και το Motorola G7 Plus. ϊσως ακόμη καλύτερο από το rn7 αφού έχει ois παντού και ακόμη και στη selfie η οποία μπορέι να τραβ΄ξει video 4k

Αν και δεν το χω πιασει το moto g7 plus, το θεωρω εξαιρετικα δυσκολο στις φωτογραφίες να ειναι ανωτερο απο rn7 (εκτος αν μιλας για βιντεο).

Μπορει να εχει ois το moto αλλα το rn7 εχει αρκετα μεγαλυτερο μεγεθος pixel (1.6µm το rn7 και 1.22µm το moto) ενω δεν ειμαι σιγουρος αν παιρνει gcam το moto χωρις root.

Edited by Antretng

Αν και δεν το χω πιασει το moto g7 plus, το θεωρω εξαιρετικα δυσκολο στις φωτογραφίες να ειναι ανωτερο απο rn7 (εκτος αν μιλας για βιντεο).

Μπορει να εχει ois το moto αλλα το rn7 εχει αρκετα μεγαλυτερο μεγεθος pixel (1.6µm το rn7 και 1.22µm το moto) ενω δεν ειμαι σιγουρος αν παιρνει gcam το moto χωρις root.

Συμφωνώ, μιας και έχοντας η σύζυγος πια το Redmi Note 7, έχω διαπιστώσει ότι οι φωτογραφίες που βγάζει με την στοκ κάμερα είναι αξιοπρεπέστατες αλλά με την gcam απογειώνονται, ειδικά οι νυχτερινές που έχουμε βγάλει αυτές τις μέρες είναι απίστευτες!

Επίσης ένας άλλος παράγοντας που παίζει ρόλο για την επιλογή μου είναι και οι επιδόσεις, και σε αυτόν τον τομέα δυστυχώς το Moto είναι πολύ χαμηλά.

Ευχαριστώ πάντως έτσι κι αλλιώς για την πρόταση.

Edited by Stavros_P

Παίζει και το mate 20 pro στα 400+ αυτην την περίοδο αν μπορείς να ανεβάζεις λόγο το budget.

Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk

The day is my enemy, the night my friend

Μια άποψη για όποιον θέλει να απαντήσει:

Το Pocophone F1 στα χρήματα που έχει σήμερα δεν αξίζει η αγορά του με βάσει τα στάνταρ που έχω θέσει;

Μια άποψη για όποιον θέλει να απαντήσει:

Το Pocophone F1 στα χρήματα που έχει σήμερα δεν αξίζει η αγορά του με βάσει τα στάνταρ που έχω θέσει;

Μια χαρά είναι και φυσικά πιο ολοκληρωμένο τηλέφωνο από τα προηγούμενα που προτείναμε. Απλά είχες την κάμερα πιο πάνω από την ταχύτητα οπότε και για αυτό δεν στο πρότεινα... Βέβαια και αυτό με gcam είναι δυνατό. ;)

Μια χαρά είναι και φυσικά πιο ολοκληρωμένο τηλέφωνο από τα προηγούμενα που προτείναμε. Απλά είχες την κάμερα πιο πάνω από την ταχύτητα οπότε και για αυτό δεν στο πρότεινα... Βέβαια και αυτό με gcam είναι δυνατό. ;)

Στην τιμή που παίζει τώρα, νομίζω δεν έχει ανταγωνισμό στο επίπεδο των επιδόσεων.

Η κάμερα του με gcam είναι στα επίπεδα του Note 7, γνωρίζεις;

Επίσης με απασχολεί το θέμα των αναβαθμίσεων μιας και πια δεν αλλάζω συχνά συσκευές. Το Pocophone έχει πάρει 9.0, θα υπάρξει και συνέχεια άραγε;

Στην τιμή που παίζει τώρα, νομίζω δεν έχει ανταγωνισμό στο επίπεδο των επιδόσεων.

Η κάμερα του με gcam είναι στα επίπεδα του Note 7, γνωρίζεις;

Επίσης με απασχολεί το θέμα των αναβαθμίσεων μιας και πια δεν αλλάζω συχνά συσκευές. Το Pocophone έχει πάρει 9.0, θα υπάρξει και συνέχεια άραγε;

Οχι ειναι πιο κάτω, χωρις ομως να σημαινει οτι δεν τα πάει καλα.

Τωρα για τα updates δεν ξερω να σου πω μιας και δεν εχει υπάρξει αλλο pocophone στο παρελθον.

Θεωρώ απίθανο να μην πάρει τουλάχιστον Android 10. Σίγουρα θα πάρει πάντως miui 11 όπως ανακοινώσεη xiaomi

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Αυτά που διαβάζω σχετικά με τις ειδοποιήσεις στο Pocophone με απασχολούν αλλά δεν καταλάβει ακριβώς τί συμβαίνει.

Απλά δεν μένουν μόνιμα στην πάνω μπάρα; Στα εικονίδια των αντίστοιχων εφαρμογών όμως εμφανίζεται π.χ. ο αριθμός 1 εάν έχεις μια ειδοποίηση στο messenger;

Αυτά που διαβάζω σχετικά με τις ειδοποιήσεις στο Pocophone με απασχολούν αλλά δεν καταλάβει ακριβώς τί συμβαίνει.

Απλά δεν μένουν μόνιμα στην πάνω μπάρα; Στα εικονίδια των αντίστοιχων εφαρμογών όμως εμφανίζεται π.χ. ο αριθμός 1 εάν έχεις μια ειδοποίηση στο messenger;

Δεν είναι θέμα poco αλλά του miui ότι xiaomi πέρασε από μένα (εκτός από αυτά με Android one) Χοντρικά το είχαν αυτό το θέμα κάποια σε λιγότερο βαθμό κάποια σε περρισοτερο

Δεν είναι θέμα poco αλλά του miui ότι xiaomi πέρασε από μένα (εκτός από αυτά με Android one) Χοντρικά το είχαν αυτό το θέμα κάποια σε λιγότερο βαθμό κάποια σε περρισοτερο

Το έχω διαπιστώσει και στο Redmi Note 7 που κατέληξε στην σύζυγο.

Εκεί όμως τουλάχιστον φαίνεται έστω ένας αριθμός για τα εισερχόμενα μηνύματα.

Στο Pocophone φαίνεται κάτι ή μπαα;

Επίσης εάν γνωρίζετε, από GPS και WiFi πως τα πάει;

Και τέλος (πολλές απορίες :o !!! ) αυτό το θέμα με την ηχό στις κλήσεις τί είναι πρόβλημα hardware;

Το έχω διαπιστώσει και στο Redmi Note 7 που κατέληξε στην σύζυγο.

Εκεί όμως τουλάχιστον φαίνεται έστω ένας αριθμός για τα εισερχόμενα μηνύματα.

Στο Pocophone φαίνεται κάτι ή μπαα;

Επίσης εάν γνωρίζετε, από GPS και WiFi πως τα πάει;

Και τέλος (πολλές απορίες :o !!! ) αυτό το θέμα με την ηχό στις κλήσεις τί είναι πρόβλημα hardware;

από συσκευή σε συσκευή από έκδοση λογισμικού σε έκδοση λογισμικού αλλάζει αυτό το θέμα με τα notifications

σε κάποια παιζει μερικός σε κάποια καθόλου σε κάποια μια παιζει τελεία μια καθόλου κλπ

gps πολύ καλά, wifi ενα κλικ ποιο κάτω από συσκευές που εχω εγω για κύρια χρήση

θέμα με τον ήχο είναι ουσιαστικά hardware /software λόγο οτι xiaomi εχει πάρα πολλούς προμηθευτές (για να ρίξει το κόστος) έχει πολλές παραλλαγές hardware στην ίδια συσκευή και δεν διαθέτει αρκετό χρόνο και χρήμα για να προσαρμόσει σωστά drivers έχει σε κάποια είναι όλα μέλι γάλα σε κάποια δεν δουλεύει σωστά το ενα σε κάποια κάτι άλλο η μετά απο update φτιάχνετε η και χαλάει

για να πάρεις hardware που παιρνεις στην τιμή που παιρνεις θα πρέπει να ανεχτείς αυτά τα θεματακια

από συσκευή σε συσκευή από έκδοση λογισμικού σε έκδοση λογισμικού αλλάζει αυτό το θέμα με τα notifications

σε κάποια παιζει μερικός σε κάποια καθόλου σε κάποια μια παιζει τελεία μια καθόλου κλπ

gps πολύ καλά, wifi ενα κλικ ποιο κάτω από συσκευές που εχω εγω για κύρια χρήση

θέμα με τον ήχο είναι ουσιαστικά hardware /software λόγο οτι xiaomi εχει πάρα πολλούς προμηθευτές (για να ρίξει το κόστος) έχει πολλές παραλλαγές hardware στην ίδια συσκευή και δεν διαθέτει αρκετό χρόνο και χρήμα για να προσαρμόσει σωστά drivers έχει σε κάποια είναι όλα μέλι γάλα σε κάποια δεν δουλεύει σωστά το ενα σε κάποια κάτι άλλο η μετά απο update φτιάχνετε η και χαλάει

για να πάρεις hardware που παιρνεις στην τιμή που παιρνεις θα πρέπει να ανεχτείς αυτά τα θεματακια

Ωχχχ ☹️...Τόσο λαχείο δηλαδή;

Προσωπικά θα ήθελα να δουλεύει σωστά out of the box!

Εάν είναι να αρχίσει μια το ένα, μια το άλλο... Θα το κάνω δόλωμα για το ψάρεμα!!!

Ωχχχ ☹️...Τόσο λαχείο δηλαδή;

Προσωπικά θα ήθελα να δουλεύει σωστά out of the box!

Εάν είναι να αρχίσει μια το ένα, μια το άλλο... Θα το κάνω δόλωμα για το ψάρεμα!!!

αν εχεις τέτοιες απαιτήσεις εχεις όλο και όλο δυο επιλογές

η πας σε κατι με χαμηλότερα spec και τιμή που θέλεις η απλά πας σε ναυαρχίδα samsung/huawei/apple

αν εχεις τέτοιες απαιτήσεις εχεις όλο και όλο δυο επιλογές

η πας σε κατι με χαμηλότερα spec και τιμή που θέλεις η απλά πας σε ναυαρχίδα samsung/huawei/apple

Όταν λες χαμηλά, πόσο χαμηλά; Ποιά συσκευή εννοείς;

Σε ναυαρχίδα μιλάμε για π.χ. Huawei Mate 20 Pro;

Όταν λες χαμηλά, πόσο χαμηλά; Ποιά συσκευή εννοείς;

Σε ναυαρχίδα μιλάμε για π.χ. Huawei Mate 20 Pro;

ναι ειναι η παλια ναυαρχιδα και ειναι πολυ καλη στα 450 την βρισκεις

https://qshop.myq.gr/product/huawei-p20-pro-summer-sales/ και αυτό εδώ μου φαίνεται ενδιαφέρον εμένα.

Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

https://qshop.myq.gr/product/huawei-p20-pro-summer-sales/ και αυτό εδώ μου φαίνεται ενδιαφέρον εμένα.

Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μεταχειρισμένο στα 342€...no way!

Καλημέρα σε όλους, το καινούργιο Motorola One Vision, πως σας φαίνεται;

1) Android One με τρία χρόνια εξασφαλισμένες αναβαθμίσεις

2) Στα 279€ άρα εντός του μπάτζετ μου.

3) Κάμερα με σταθεροποιητή

Για μενα ο exynos ειναι no go από αποψη αυτονομίας. Αν δεν εχεις μεγαλες απαιτήσεις σε μπαταρια, δεν ειναι ασχημη επιλογη.

Το συγκεκριμενο έχει περάσει από τα χέρια μου

Camera άσχετος τι λει στα χαρτιά δεν λει και πολλά ειδικά τα βράδυ (ούτε καν σε manual)

Αυτονομία μου φανικε πολύ μικρή αν και το ειχα δύο μέρες (περρισωτερα κινιτα που έχω/είχα έβγαζαν sot 4 με 4.30 ώρες (100% φως 24/24 με 4g 24/24 μόνο τοποθεσία wifi ανοιχτά 24/24 και δύο συσκευές bluetooth μονημα (θεορειτε πολύ καλή αυτονομία για την χρήση που κάνω)

Το συγκεκριμένο έβγαλε ούτε 3 ώρες (2.30 την μια μέρα 2.35 την δεύτερη)

Είχε σχετικά κακό σήμα (εκεί που είχα 4 από 5 γραμμές με iphone xs και mate 20 pro με αυτό 2 γραμμές

Όσο για update δεν σημαίνει κάτι το Android one (βλέπε xiaomi mi series κάθε update και προβλήματα (θα μου πεις άλλο xiaomi άλλο lenovo αλλά και πάλι)

Και πάλι σας ευχαριστώ πολύ παιδιά που μοιράζεστε τις εμπειρίες και τις γνώσεις σας.

Τελικά το Pocophone είναι μάλλον αυτή τη στιγμή η επικρατέστερη επιλογή στα 300€. Με κρατάνε πίσω και δεν έχω προχωρήσει στην αγορά του τα διάφορα θέματα που διαβάζω στο νήμα του.

Κάνω μια προσπάθεια να πάω σε κάτι εναλλακτικό αλλά δεν βλέπω φως...ακόμα!