7020029 Δημ. August 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2005 mazda να ναι κι οτι ναναι!!!περιμενε το RX7 το καινουργιο...πρεπει να λεει πολυ!!!3 ροτορες??οχι κι ασχημα..... Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
undertow Δημ. August 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2005 Έλα μωρέ με τις γιαπωνεζούρες...... Με την τιμή του rx7 παίρνω ένα S4! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. August 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2005 Μονο που τα Μ ειναι για το δρομο ενω η Veyron για το μουσειο... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. August 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2005 Μιχαλακη δεν νομιζω να παιρνεις S4 με τα λεφτα του Rx7..... Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chba Δημ. August 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2005 Το νέο rx-7:http://www.essai-auto.com/actualites/actualites-semaine52-2.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. August 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2005 αλλα ξερω εγω για το νεο RX7...με τρεις και οχι δυο ροτορες, σε δυο εκδοσεις αμαξωματος, coupe και cabrio και με δυο μοτερακια, ενα ατμοσφαιρα και ενα τουρμπατεν ροτορεν. για αλογα επιφυλασσομαι καθως δεν ειναι ακομα σιγουρη η αποδοση του μοτερ, παντως θα ειναι αρκετα παραπανω απο το RX8. Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. August 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2005 Τι ειναι αυτά τα αστεία αμάξια, BMW M3, M5, M6... Ένας είναι ο Θεός. Bugatti Veyron. Ξέρετε τι είναι 1000 και ένας ίπποι; Ξέρετε τι είναι τελική πάνω από 400χαω; καταρχας δεν τα πιανει ουτε για πλακα δευτερον εχει κοφτη στα 340 λογο ελαστικων τριτον δεν προκειται ποτε να πιασει αλλα υπεραυτοκινητα στην κατηγορια της διοτι ειναι απλα βαρυτερη και εχει χειροτερη αεροδυναμκη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. August 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2005 Ηydro μαλλον δεν τα εχεις μαθει σωστα. η Veyron με τα "απλα" ελαστικα εχει τελικη κοντα στα 360 αν δε με απατα η μνημη μου ενω με καποια ειδικα ελαστικα που εξελιξε γνωστη μαρκα ελαστικων, δε θυμαμαι ποια ειναι πιανει και πανω απο τα 400, νομιζω 409.. Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. August 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2005 bugatti 16.4 Veyron?not bad at all?V16!!!!τι αλλο θελω πιο πολυ?να τη λεω στους κατοχους AMG οτι εχουν V12 ενω εγω V16!!!χαχαχαχα Όχι μόνο AMG, αλλά και S600, CL600 έχουν V12. @bomber21: Το θέμα είναι για ποιό αυτοκίνητο θεωρούμε θεό, όχι ποιό αυτοκίνητο θεωρούμε θεό στο δρόμο. @hydro: ο 7020029 με κάλυψε απόλυτα. Πράγματι η τελική του είναι γύρω στα 350, αλλά με τα ειδικά ελαστικά έχει περάσει χαλαρά τα 400. Παρ' όλα αυτά το ρεκόρ ταχύτητας για αυτοκίνητο παραγωγής το έχει η Mclaren F1 με 386χαω... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. August 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2005 πριν ενα χρονο δεν ειχαν βγαλει μια ανακοινωση οτι θα κοψουν την τελικη διοτι τα λαστιχα απο την pirelli δεν αντεχαν (και ηταν ειδικα για αυτο το αμαξι...) μεχρι 350 πηγε και απορω πως γινεται η mclaren να εχει ακομη το ρεκορ και να μου λετε οτι εχει φτασει τα 409 χλμ την ωρα η bugatti... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. August 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2005 πριν ενα χρονο δεν ειχαν βγαλει μια ανακοινωση οτι θα κοψουν την τελικη διοτι τα λαστιχα απο την pirelli δεν αντεχαν (και ηταν ειδικα για αυτο το αμαξι...) μεχρι 350 πηγε και απορω πως γινεται η mclaren να εχει ακομη το ρεκορ και να μου λετε οτι εχει φτασει τα 409 χλμ την ωρα η bugatti... Η McLaren F1 έχει το ρεκόρ ταχύτητας για αυτοκίνητα παραγωγής. Το ρεκόρ της Bugatti δεν αναγνωρίζεται, διότι επιτεύχθηκε κάτω από ειδικές συνθήκες και όχι με το κανονικό αυτοκίνητο, ενώ η McLaren χωρίς να γίνει καμία αλλαγή από τα αμάξια που πωλούνταν, έπιασε τα 386χαω. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. August 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2005 ...ολα αυτα τον Μαρτιο του 1998!! Μεχρι στιγμης κανενα αλλο αυτοκινητο παραγωγης δεν εχει καταφερει να πιασει την ταχυτητα των 386χλμ/ωρα! Καποια τα καταφεραν αλλα ηταν τροποποιημενα αεροδυναμικως (ελειπαν οι εξωτερικοι καθρεπτες κλπ)!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. August 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2005 ...ολα αυτα τον Μαρτιο του 1998!! Μεχρι στιγμης κανενα αλλο αυτοκινητο παραγωγης δεν εχει καταφερει να πιασει την ταχυτητα των 386χλμ/ωρα! Καποια τα καταφεραν αλλα ηταν τροποποιημενα αεροδυναμικως (ελειπαν οι εξωτερικοι καθρεπτες κλπ)!! Άρα νομίζω μπορούμε όλοι να αναγνωρίσουμε ως "Θεο" την McLaren F1. Όμως η Bugatti, όντας το πρώτο αμάξι με τετραψήφιο αριθμό ίππων, θα είναι πάντα στην καρδιά μου. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomiii3 Δημ. August 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2005 dhladh 8eos einia mono autos pu 400-sarizei?!?!?!?!dhladh omorfia ktl dne paizun rolo gia sena?!!??!?!xero oti ola einia ypokeimenika(k ego gustaro k ta 2 cars pu les me trela....wallpaper Bugatti mauro exo. :O ..) alla k apo 8ema omorfia ta pagani einia...gamise ta(ouououpsss!!!!)...super douper!;-) Παράθεση :alien: we r not alone! :secret:.... :yahoo:!!!! :yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. August 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2005 εγω παλι κατι παλιοιαπωνικα λατρευω..... Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. August 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2005 Άρα νομίζω μπορούμε όλοι να αναγνωρίσουμε ως "Θεο" την McLaren F1. Όμως η Bugatti, όντας το πρώτο αμάξι με τετραψήφιο αριθμό ίππων, θα είναι πάντα στην καρδιά μου. δηλαδη κατι skyline που ειχαν 1000+ ιππους απο παραγωγη πρεπει να ειναι τερατα με ηλεκτρονικο κοφτη στα 390(χωρις να μπορεις να τον παρακαμψεις για προφανης λογους) δεν το λεω επειδη σου παω κοντρα αλλα επειδη ανεφερες οτι ειναι το πρωτο αμαξι παραγωγης που εβγαλε 1000+ ιππους :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. August 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2005 δηλαδη κατι skyline που ειχαν 1000+ ιππους απο παραγωγη πρεπει να ειναι τερατα με ηλεκτρονικο κοφτη στα 390(χωρις να μπορεις να τον παρακαμψεις για προφανης λογους) δεν το λεω επειδη σου παω κοντρα αλλα επειδη ανεφερες οτι ειναι το πρωτο αμαξι παραγωγης που εβγαλε 1000+ ιππους :) Για αυτά που λες ομολογώ πως δεν είμαι ενημερωμένος. Θα σε παρακαλούσα όπως μου έδινες περαιτέρω πληροφορίες (όπως λ.χ. κάποιο link). @geomiii3: Πολλά αμάξια μου αρέσουν αισθητικά. Αλλά Θεό θεωρώ το γρηγορότερο αμάξι του κόσμου. Όσο για Pagani :up: :up: :up: Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. August 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2005 εγω ενα Skyline της Sumo Power που ειχε ερθει Αθηνα ξερω, καθως και κατι Supri-τσες Civic-ακια και RX7-ακια ξερω με πολλααααααα αλογα..... Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. August 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2005 Για αυτά που λες ομολογώ πως δεν είμαι ενημερωμένος. Θα σε παρακαλούσα όπως μου έδινες περαιτέρω πληροφορίες (όπως λ.χ. κάποιο link). @geomiii3: Πολλά αμάξια μου αρέσουν αισθητικά. Αλλά Θεό θεωρώ το γρηγορότερο αμάξι του κόσμου. Όσο για Pagani :up: :up: :up: εδω εψαξα το net για να βρω τουλαχιστον ενα βιντεο και θες λινκ? :p απο οτι ξερω πριν η nismo βγαλει τα τρια τερατα στον δρομο ειχε βγαλει ενα δοκιμαστικο που λεγοταν νομιζω b-tune και εβγαζε 1000+ αλογα αλλα πραγματα δεν ξερω για αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. August 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2005 M3 φυσικα και η καινουργια που θα βγει Μ3 ή Μ4 Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Red_Alert Δημ. August 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2005 Ford Mustang GT 500 και η καινουργια... Pontiac GTO "Judge" και η καινουργια... Dodge Charger Παράθεση Currently Using: Apple iPhone 6s 64GB, HTC One Silver Πέρασαν...: Nokia 3120, Siemens C55, Siemens SX1, Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Sony Ericsson W800i, Qtek S200, HTC TyTN II, Nokia 2680, Nokia 6500 Slide (Silver), Nokia E72, Apple iPad 2 32GB WiFi, Apple iPhone 4S White 16GB, HTC Desire (R.I.P.), Samsung Galaxy S4 Black, Apple iPad 3 32GB Cellular, HTC Desire 310 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. August 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2005 εδω εψαξα το net για να βρω τουλαχιστον ενα βιντεο και θες λινκ? :p απο οτι ξερω πριν η nismo βγαλει τα τρια τερατα στον δρομο ειχε βγαλει ενα δοκιμαστικο που λεγοταν νομιζω b-tune και εβγαζε 1000+ αλογα αλλα πραγματα δεν ξερω για αυτο Μήπως δεν είναι κανονικά αμάξια παραγωγής αλλά απλά βελτιωμένα; Γιατί εγώ μιλούσα για το πρώτο αμάξι παραγωγής με 1000+ ίππους, όχι για βελτιωμένα αμάξια. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. August 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2005 η nismo ειναι σαν την amg... παραγωγης ειναι αλλωστε οτι εχει επανω του turbo ειναι βελτειωμενο ειχε βγει στην παραγωγη μονο 500 κομματια μιλαμε το αμαξι παιβει κυριολεκτικα τα παντα p.s η κανονικο αμαξι τωρα ειναι το z-tune με 700 αλογα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. August 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2005 η nismo ειναι σαν την amg... παραγωγης ειναι αλλωστε οτι εχει επανω του turbo ειναι βελτειωμενο ειχε βγει στην παραγωγη μονο 500 κομματια μιλαμε το αμαξι παιβει κυριολεκτικα τα παντα p.s η κανονικο αμαξι τωρα ειναι το z-tune με 700 αλογα Μόνο 700; Για ρίξε ένα βλέφαρο: Ferrari FXX Εν τω μεταξύ Nismo δεν είναι τα αρχικά για Nissan Motors; Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. August 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2005 Μόνο 700; Για ρίξε ένα βλέφαρο: Ferrari FXX Εν τω μεταξύ Nismo δεν είναι τα αρχικά για Nissan Motors; εγω σου μιλαω ομως για μοτερ θρυλο που φτανει μεχρι τα 1500 αλογα απροβληματιστα βρες ενα βιντεο του top gear που κανουν δοκιμη σε αυτο το αμαξι και θα δεις οτι ουτε ferrari δεν ξεκολαει απο αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts