summit1_1 Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 Ferrari F40 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 Τα αυτοκίνητα που μου αρέσουν είναι το Ford Focus RS και το Honda civic(Το μόνο που μου κάθεται στραβά στο Honda είναι ο κολος του... Άμα ήταν λίγο ποιο σουλουπομενως θα ήταν ωραίο...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 Ferrari F40 Ηταν όντως ονειρικό αυτοκίνητο και για μένα τα αυτοκίνητα της συγκεκριμένης εταιρείας πού μου άρεσαν ηταν, f40,testarossa,348. Στα υπόλοιπα πού ακολούθησαν,δεν έδωσα ποτέ σημασία. Old school forever. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 Toyota corona 1600 απλά όμορφο και αρκετά σπάνιο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
summit1_1 Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 Ηταν όντως ονειρικό αυτοκίνητο και για μένα τα αυτοκίνητα της συγκεκριμένης εταιρείας πού μου άρεσαν ηταν, f40,testarossa,348. Στα υπόλοιπα πού ακολούθησαν,δεν έδωσα ποτέ σημασία. Old school forever. Φανταστικά και τα 3! Και η 355 ειναι πολύ όμορφη. Επίσης είχα την τύχη να δω και να ακούσω απο κοντά μια 250, απλα φανταστική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Το απολυτο για εμενα αυτοκινητο ειναι η Aston Martin DB9 και φυσικα αυτο που εχω,το SAAB 93. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasbass Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 Για ποιο λόγο θεωρείται ένα αυτοκίνητο Θεό? Επειδή δεν βγάζει βλάβες?Επειδή δεν καίει? Επειδή το οδηγας και το χαμόγελο φτάνει μέχρι τα αυτιά? Το καλύτερο αυτοκίνητο που είχα ήταν ένα Fiat Supermirafiori του '79... Εκαιγε τον αγλεωρα, αν δεν είχα τρακαρισματα κάθε μήνα η λαμαρίνα του θα ήταν διατριτη αλλά μόλις το οδηγουσες τα πατιλικια του σε ανέβασαν στον ουρανό!!! Πολλές φορές κάθομαι και το σκέφτομαι και μετανιώνω που δεν το κράτησα, θα του είχα βάλει πινακίδες ιστορικού και θα το είχα στην πένα!!!! Αντίστοιχα νοιώθω τώρα με την Alfa 156!!! Παράθεση προσωπικο μου: LeEco pro3 x722 εργασιας : Bluboo Picasso Alfa Romeo 156 - Gibson Thunderbird Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanospets Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Κατοχος audi a4 20vt quattro του 2003. 1ος επομενος στοχος impreza sti 2009. Στοχος αν πιασω το τζοκερ ενα gtr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MICZ45 Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Εγώ πάλι είμαι κολλημένος με τις BMW γενικά και με τις //Μ ειδικότερα. Γι' αυτό και κάτοχος μιας BMW M3 e92 και δεν θέλω άλλο αμάξι (ίσως μια M3 gts). Ο V8 μου φτάνει και μου περισσεύει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orfeas92 Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 Εγώ πάλι είμαι κολλημένος με τις BMW γενικά και με τις //Μ ειδικότερα. Γι' αυτό και κάτοχος μιας BMW M3 e92 και δεν θέλω άλλο αμάξι (ίσως μια M3 gts). Ο V8 μου φτάνει και μου περισσεύει... Μια M4 θέλω κ εγώ! Πες εντυπώσεις από το 92! Συντήρηση πανάκριβη? Από προβλήματα? Είμαι σίγουρος ότι κάθε μέρα θα σου προσφέρει ένα χαμόγελο! Παράθεση Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2016 παντως,αν αυτη την στιγμη θα ηθελα να διαθεσω μεχρι 55.000,οι επιλογες μου θα ηταν 2 με σχετικα αντιθετο στυλ. Τα 2 ομως αυτα αυτοκινητα αυτη την στιγμη τα θεωρω λατρεια,συμφωνα με τα γουστα μου. Επιλογη 1:Mercedes CLA 250 Coupé 53.367,39 με καποια εξτραδακια που εβαλα και το πακετο amg. Σαφως θα μου πηγαινε λιγοτερο το κοστος του,καθως δικαιουμαστε εκπτωση απο την εταιρεια,ομως δεν ειναι δυστυχως στα αμεσα σχεδια η αποκτηση του. Και η δευτερη επιλογη,την νεα mustang 2.3.εχει το κατι.... σαφως,εντελως διαφορετικη απο την παραπανω mercedes. δυσκολη η επιλογη και μαλλον πως θα πηγαινα για την mercedes.εχει την γοητεια της η ατιμη αν φοραει τα εξτραδακια της. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KillerElite Δημ. October 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2016 Mercedes-Benz SL400 μοντ. 2015 Συνδυάζει πολλά: πολυτέλεια + μοναδική εμπειρία οδήγησης + ταχύτητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MICZ45 Δημ. October 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2016 Μια M4 θέλω κ εγώ! Πες εντυπώσεις από το 92! Συντήρηση πανάκριβη? Από προβλήματα? Είμαι σίγουρος ότι κάθε μέρα θα σου προσφέρει ένα χαμόγελο! Η συντήρηση κοστίζει πολλά, αν χρειαστεί κάτι σημαντικό, διαφορικό, μηχανή και τέτοια. Τα αναλώσιμα είναι λίγο ακριβότερα σε σύγκριση με τα απλά μοντέλα (9 περίπου κιλά λάδι χρειάζονται οι οκτώ κίλινδροι). Το m4 δεν θα το έπαιρνα γιατί ο κονητήρας του είναι turbo και βασίζεται στο 335 (έστω με αρκετές παρεμβάσεις) και δεν προσφέρει τόσες συγκινήσεις όσο ένα πολύστροφο ατμοσφαιρικό πολλών κυβικών (για να μην μιλήσω για ήχο). Ενώ ο κορμός του V8 βασίζεται πάνω στον v10 που έφτιαξε η BMW για τη συμμετοχή της στη f1 όταν έπαιρνε μέρος με την Williams. Θέλω να πω ότι έχει αγωνιστικές καταβολές και ότι είναι ο τελευταίος ατμοσφαιρικός πολύστροφος κινητήρας. Απλά με την κρίση και με την στροφή των αυτοκινητοβιομηχανιών προς την οικονομία καυσίμου και το downsizing, ο κινητήρας αυτός θεωρήθηκε δεινόσαυρος για τη σημερινή εποχή. Εγώ επειδή δεν έχω κάνει πολλά χιλιόμετρα το αυτοκίνητο το έχω σχεδόν καινούργιο. Το χαμόγελο που μου προσφέρει δε συγκρίνεται με ότι έχω οδηγήσει και δεν το λέω από την πλευρά του απόλυτα γρήγορου αυτοκινήτου αλλά από την πλευρά της οδηγικής απόλαυσης και της απόκρισης στο γκάζι. Ειδικά όταν πατάς το κουμπί power και ανοίγουν και οι οκτώ πεταλούδες, τότε το γκάζι γίνεται πραγματικά διακόπτης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thakokk6 Δημ. March 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2018 Subaru brz Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. April 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2018 McLaren F1 1992-1998 Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. June 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2019 Bmw e46 m3. Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2019 Model s της tesla Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2019 Bmw e46 m3. Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Csl ή την "απλή"??? :p Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. June 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2019 Alfa Romeo 8c. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantela1980 Δημ. July 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2019 αυτο που με παει απο το σημειο Α στο σημειο Β με ασφαλεια και απροβληματιστα.......γυρναω διακοπτη παιρνει μπροστα....παντα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros94141 Δημ. September 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2019 Όχι κάτι συγκεκριμένο το σημαντικότερο είναι να μην σου βγάζει ζημιές και κυρίως ακριβές ζημιές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnl1977 Δημ. November 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2019 Lexus LFA...... με τον V10 ονειρο!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZZRas Δημ. January 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2020 Αρκεί να φοράει το μοτέρ 20vt του ομίλου VW... έρωτας το Seat leon mk1cupra R παρότι έχω το Seat Toledo mk2 VOLCANO !!! ----- προσθήκη μηνύματος 30 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αλλα αν θέλεις όχημα που θα το βλέπεις και θα τρελενεσαι συν τον ήχο που κάνει όταν το οδηγίας δεν υπάρχει άλλο από το... Honda CRX VTEC Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
otheitis Δημ. April 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2020 Volvo C30 2.4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. April 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2020 (edited) Citroen C6. Όσα λεφτά και αν είχα, μια C6 θα την ήθελα στο γκαράζ μου. Στάλθηκε από το EVR-AL00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited April 13, 2020 by MeddlingMageGR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts