Jump to content

Καλοκαιρινό myPhone meeting 10/7/05

vampyre
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

O rigasnic θα έχει την επίβλεψη του meeting. Εγώ δεν θα παρευρεθώ για προσωπικούς λόγους. Καλά να περάσετε.
Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?

• Απαντήσεις 232
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Λοιπόν για να τελειώνουμε.

Αυτή τη Κυριακή 10/7 meeting, ώρα 19.00. Μέρος, το "ΝΑΙ" στο ΣΕΦ που προτείνει ο lemanis. Ελπίζω να ικανοποεί τους περισσότερους αυτός ο συνδιασμός. (όλους δεν είναι δυνατόν).

α) μένει κάποιος κοντά για να πάει να κανονίσει; Αλλιώς ποιος θα έρθει μαζί μου να πάμε να δούμε το μέρος και να το κλείσουμε

Αν προλάβω θα πάω σήμερα, πολύ πιεσμένα όμως. Μέχρι το βράδυ θα σου πω αν θα πρέπει να τρέξεις εσύ τελικά!

β) δηλώστε συμμετοχές

ΠΑΡΩΝ! :)

ε) να δώσει κάποιος οδηγίες σωστές για να έρθει κάποιος με ΜΜΜ.

Με τον ηλεκτρικό, κατεβαίνουμε στο Νέο Φάληρο (Καραϊσκάκη), περνάμε από την πεζογέφυρα πάνω από την Ποσειδώνος και βγαίνουμε μέσα στο ΣΕΦ. Από εκεί είναι 300 μέτρα το πολύ, έχει ταμπέλες και επίσης "Ρωτώντας πας στην πόλη"! :p :)

Ομοίως και αν έρθει κανείς με τραμ.

Αν χρησιμοποιήσετε λεωφορείο, ΟΛΑ τα λεωφορεία για Πειραιά κάνουν στάση στο Καραϊσκάκη.

http://www.4troxoi.gr/forum/images/avatars/40901403742c3d7ea3caba.jpg

Για άλλη μια φορά το χάνω για 2-3 μέρες. Χάθηκε να το κάνετε Τετάρτη απόγευμα πχ;

O rigasnic θα έχει την επίβλεψη του meeting. Εγώ δεν θα παρευρεθώ για προσωπικούς λόγους. Καλά να περάσετε.

Επίβλεψη??????????? :blink:

τι εννοεις??????

σας ενημερωνω οτι εγω ειμαι ατιθαση! :D ;)

και πως θα σας γνωρισω ?δεν ξερω κανεναν σας?

μην μπερδευτω και καθησω αλλου!!!

«Έφυγα,ψάχνοντας το σήμερα...και χάθηκα....

»

Επιφυλακτικά προσθέστε και μένα. Δεν είμαι στάνταρ αλλα που ξέρετε!!! Όντως πως θα γνωριστούμε? Ούτε εγώ ξέρω κανέναν σαν τη μονα-liza

Ρε παιδιά έλεος, αν είμαστε έστω και 10-15 άτομα μόνο, θα είμαστε η μεγαλύτερη παρέα στο μαγαζί! Μπαίνεις μέσα, και όπου δεις κόσμο και φασαρία, πας.
http://www.4troxoi.gr/forum/images/avatars/40901403742c3d7ea3caba.jpg

Το "Ναι" είναι το παλιό Legend για όσους το θυμούνται,έχει υποστεί ριζική ανακαίνιση και ακόμα δεν τραβάει πολύ κόσμο αν και έχει πολλά τραπέζια.Πάντως καλό θα είναι να κανονίσετε απο πριν να κλείσετε κάποια τραπέζια το μαγαζί είναι σε επίπεδα και είναι δύσκολο σχετικά να ενωθούν τραπέζια εκείνη την στιγμή.

Με αυτοκίνητο έχετε δύο επιλογές,είτε παρκάρετε έξω απο iguana και πάτε με τα πόδια απο την γεφυρούλα,είτε μπαίνετε με το αυτοκίνητο μέσα στο ΣΕΦ,περνάτε το Olympico και φτάνετε στο τέρμα.

Ηλεκτρικός λεωφορεία και τραμ όπως είπε και ο lemanis περνάτε απο την καινούργια πεζογέφυρα και πάτε με τα πόδια μέχρι το μαγαζί.

Επιφυλακτικά προσθέστε και μένα. Δεν είμαι στάνταρ αλλα που ξέρετε!!! Όντως πως θα γνωριστούμε? Ούτε εγώ ξέρω κανέναν σαν τη μονα-liza

στην τελικη θα πιουμε καφε οι δυο μας!

θα δω ενα αγορι γυρω στα 15 να ψαχνει ,θα δεις μια κοπελα γυρω στα 25 να ψαχνει ε θα σε καταλαβω!

εκτος αν κανονιζαμε και κρατουσαμε κατι :p :p

πχ περιοδικο,γαρυφαλλο στο πετο!

«Έφυγα,ψάχνοντας το σήμερα...και χάθηκα....

»

Θα τυπώσω "myPhone meeting" banner για να ξεχωρίζουμε :)

Όποιος μπορεί να φτιάξει ένα fancy banner ας μου το στείλει για να τυπωθεί και να το κρατάω.

Παιδες γιατι Σαββατο??????

Καθημερινες δεν εχει η εβδομαδα? Οι μικροτεροι της παρεας δεν εχουν πια σχολειο και οι μεγαλυτεροι , ειναι μεγαλα παιδια κανουν οτι θελουν!!!

Περαν του οτι τα ΣΚ υπαρχουν συχνα ανηλιμενες υποχρεωσεις, Σαββατο γινεται χαμος στην Οστρια (που ειναι καλη ιδεα)

Be the change you want to see in the world.

Mahatma Gandhi

Παιδες γιατι Σαββατο??????

Καθημερινες δεν εχει η εβδομαδα? Οι μικροτεροι της παρεας δεν εχουν πια σχολειο και οι μεγαλυτεροι , ειναι μεγαλα παιδια κανουν οτι θελουν!!!

Περαν του οτι τα ΣΚ υπαρχουν συχνα ανηλιμενες υποχρεωσεις, Σαββατο γινεται χαμος στην Οστρια (που ειναι καλη ιδεα)

Μα δεν είπαμε για Σάββατο! Κυριακή κανονίσαμε!

Εάν κάνετε κανένα τον Αύγουστο μπορεί να έρθω …η αλλιώς υπομονή μέχρι την επόμενη ευκαιρία ή με το καλό όταν γίνω φοιτητής

Κυνήγα το λευκό της ζωής σου

αντε για τριτη φορα............ΜΕΣΑ
Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

και πως θα σας γνωρισω ?δεν ξερω κανεναν σας?

μην μπερδευτω και καθησω αλλου!!!

Nα σας ενημερώσω σαν παλιός στα meeting, πως 2 ειναι τα γνωρίσματα. Το ενα προαναφέρθηκε. Πολλά άτομα μαζεμένα σε ενα τεράστιο τραπέζι. Το αλλο που δεν αναφέρθηκε ειναι... οτι το τραπέζι αυτό θα έχει περισσότερα κινητά κλπ παρεμφερή, απ'ότι οι καφέδες που θα παραγγελθούν. :p

Άντε παιδιά και ΄γω μέσα είμαι αν και δεν ξέρω κανέναν σας ελπίζω να υπάρχουν αρκετές παρουσίες για να μπορώ να γνωρίσω όσο δυνατόν περισσότερους!

Τόσο καιρό με αφήνει η μαμά μου και μιλάω με αγνώστους, ως πότε πια??? :D :D :D

για μπάνιο...ούτε να το σκέφτεσαι....στο ostria...

saki που ξέρεις αν γίνει την κυριακή,μπορεί να έρθω είμαι γεμάτη εκπλήξεις....

Θα έρθει και ο μπόντιγκαρντ; :lol:

;)

Δυστυχώς κι εγώ αυτό το Σ/Κ θα λείπω εκτός Αθηνών... :(

Καλά να περάσετε παιδιά! :) ;)

Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b]

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...