mol Δημ. May 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2020 Κάπου τελευταία το είδα 220-230 αλλά δε μπορώ να το βρω ξανά. Όχι τίποτε άλλο, το 9 lite ξέφυγε σε τιμή και το note 9 pro είναι θηρίο. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gambitzx Δημ. May 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2020 Η αγορά λόγω κορονοΐου έχει εκτοξευθεί στα ύψη, συσκευές ενός έτους μέχρι σχεδόν 2ετιας είναι σε πολύ υψηλές τιμές. Δεν ξέρω για πόσο ακόμα διάστημα θα γίνεται αυτό, αλλά νομίζω πως επειδή κάνεις δεν έχει μεγάλα αποθέματα, πουλάνε ακριβά . Αυτή τη στιγμή το mi 9t κοστίζει σχεδόν όσο το πήρα τον Οκτώβριο του 19. Το είχα πάρει 330ευρώ το 6/128 και τώρα είναι στα 325 περίπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. May 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2020 Η συσκευη ειναι εξειρετικη για τα χρηματα της,vfm. Εχουν περασει απο τα χερια μου 100δες συσκευες,το 9τ,μονο και μονο για την πληρη amoled οθονη δυσκολα θα αλλαχτει,και κατα πασα πιθανοτητα απο τον αντικαταστατη του που ερχεται.....:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. May 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2020 Πραγματικά, η οθόνη του χωρίς notch τα σπάει, αυτός ήταν και ο λόγος που ήθελα να το πάρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. May 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2020 Καλησπέρα. Περιμένοντας να μου έρθει από banggood, ψάνχω για την διαδικασία ξεκλειδώματος του Bootloader για να το κάνω root . Αυτή η διαδικασία ισχύει κανονικά; http://https://www.youtube.com/watch?v=rLBuZ8L1768 Λογαριασμό στην xiaomi και κωδικό έχω από το redmi pro που έχω αυτή τη στιγμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotsp Δημ. May 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2020 Να κάνω μια ερώτηση βρε παιδιά, έχω τραβήξει ένα μικρό video 10 δευτερολέπτων σε αργή κίνηση στα 240 fps. Αν το στείλω σε κάποιον ή αν το ανοίξω τοπικά με mxplayer ή vlc, το παίζει χωρίς αργή κινηση. Μόνο αν το ανοίξω μέσα από την κάμερα παίζει σε αργή κίνηση. Κάνω κάτι λάθος; Στάλθηκε από το Mi 9T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. May 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2020 δεν ξέρω αν εχει ειπωθεί αλλά μακράν gcam χρήση την μπροστινή κάμερα και selfi την μανισια,οι σελφι με gcam ειναι ελεεινες,και έχω κάνει σεταρισμα στην εκδοση 7.3 ενός τύπου που είδα στο youtube... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokel Δημ. May 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2020 στο δικό μου όσες φορές έβαλα gcam η εφαρμογή που έχει τράβαγε καλύτερες φωτογραφίες και έχει αρκετά ποίο πολλές ρυθμίσεις στο χειροκίνητο πχ.να φωτογραφίσεις άστρα, φεγγάρι τοπία κλπ στην gcam πάντα μου έλειπε η ταχύτητα του κλείστρου,στίς αυτόματες ναι μπορεί η gcam μερικές φορές να βγάλει καλύτερες με το hdr ενεργοποιημένο ή στην νυχτερινή λήψη αν σου αρέσει να πηγαίνεις αυτόματα αλλά αν το ψάξεται με τής ρυθμίσεις θα το δείτε και μόνοι σας η κάμερες που έχει στο ζουμ δεν είναι και ότι καλύτερο... Παράθεση http://th828.photobucket.com/albums/zz209/junnie23/th_superman-logo-pic.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. May 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2020 Μιας και το 'φερε η κουβέντα, ποια gcam... φοριέται αυτόν τον καιρό; Δεν τα παρακολουθώ ο ίδιος. Είδα σε προηγούμενες σελίδες να προτείνεται η τελευταία του Urnyx (μια λογική / σχετικά ασφαλής επιλογή, υποθέτω, με βάση και τις προηγούμενες εκδόσεις της), καθώς και μια πιο 'φρέσκια' επιλογή, μια onFire - την οποία μάλιστα είπα να δοκιμάσω (καλή φαίνεται από αποτελέσματα, αλλά σε πρώτη επαφή κάνει εντύπωση η 'απλούστευση' του user interface, με πλήθος από τις πιο λεπτομερείς επιλογές της ΄κλασικής' gcam να έχουν -κατά τα φαινόμενα- αφαιρεθεί). Γενικά, αυτές είναι οι προτεινόμενες για το Mi9T αυτόν τον καιρό...; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. May 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2020 (edited) Ήρθε μια ενημέρωση κάτι κιλομπαιτας με ένα μπλε σύμβολο του ΜΙ 6 γωνο αλλά από βιασύνη πάτησα αγνοήση υπάρχει τρόπος να το επαναφέρω και να το κάνω? Στις επιλογές δεν υπάρχει αυτό Edited May 20, 2020 by KIRIS Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. May 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2020 Δοκίμασε από τη διαχείριση εφαρμογών να βρείς τον "Updater" και να του κάνεις μια πλήρη εκκαθάριση δεδομένων. Δεν είμαι σίγουρος ότι θα παίξει, αλλά λογικά θα "ξεχάσει" ότι του είπες να αγνοήσει το update, και θα το... ξαναβρεί ως διαθέσιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. May 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2020 Δοκίμασε από τη διαχείριση εφαρμογών να βρείς τον "Updater" και να του κάνεις μια πλήρη εκκαθάριση δεδομένων. Δεν είμαι σίγουρος ότι θα παίξει, αλλά λογικά θα "ξεχάσει" ότι του είπες να αγνοήσει το update, και θα το... ξαναβρεί ως διαθέσιμο. μπα το εκανα τιποτα ισα ισα χαθηκαν τωρα και τα αλλα ππυ ειχα κανει...τελικα ειναι το xiaomi service system framework το update σε 3.4.2 απο 3.3,ειναι σημαντικο αυτο?539.4 κιλομπαιτς ηταν....ειναι κατι απαραιτητο που το χρειαζομαι ξερει κανεις? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. May 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2020 μετά από ένα καλό κύκλο φορτίσεων πλέον η μπαταρία έχει έρθει στην κατάσταση που άκουγα και με έκανε να το επιλέξω,5 ώρες και 22 λεπτά οθόνη,είμαι στο 51 % το έβγαλα από την μπριζα το πρωί στις 0945,συνέχεια ανοιχτό gps,δεδομένα,wifi....τις καθημερινές που δουλεύω 2 κάρτες μέσα από τις 0600 το πρωί,φουλ χάρτες πλοήγηση,όλα ανοιχτά πάλι και όταν σχολάω στις 1700 έχω κάπου στο 70 %!!!κόσμημα το τηλ!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. May 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2020 Θα πάρουμε και MIUI 12 τον άλλο μήνα. Όντως μετά την 11.0.4.0 η μπαταρία του έστρωσε. 7 ώρες στην δουλειά με social media, netflix δεν πέφτει κάτω από το 50% μέχρι να πάω σπίτι. Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. May 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2020 Θα πάρουμε και MIUI 12 τον άλλο μήνα. Όντως μετά την 11.0.4.0 η μπαταρία του έστρωσε. 7 ώρες στην δουλειά με social media, netflix δεν πέφτει κάτω από το 50% μέχρι να πάω σπίτι. 11.0.5 έχω εγώ... Βέβαια παρατηρώ κάτι σκαλωματα από χθες λαγκαρισματα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. May 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2020 Και εγώ την τελευταία έχω, απλά από την προηγούμενη για εμένα έστρωσε. Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. May 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2020 Παιδιά καλησπέρα, ισχύει ότι το Mi 10T θα έχει οθόνη ips όπως έψαξα και βρήκα σε διάφορα sites; άλλο site λέει πάλι για super amoled. Έχει βρει κάποιος κάτι πιο έγκυρο που να το επιβεβαιώνει αυτό; Γιατί σκοπεύω να πάρω αυτές τις ημέρες το Mi 9t, αλλά εάν είναι να βγει με amoled το 10t, τότε να περιμένω το καινούριο, ενώ εάν είναι να βγει το 10άρι με ips, τότε να προχωρήσω στην αγορά του 9t, μιας που θέλω amoled οθόνη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια τυχόν απάντηση. Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gambitzx Δημ. May 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2020 Δεν ξέρω ποιό θα είναι το mi 10t αλλά λογικά δεν θα έχει απλό έτσι όπως το βλέπω Και θα είναι μόνο το k30 pro. Αν είναι αυτό λέει σούπερ amoled. https://m.gsmarena.com/xiaomi_redmi_k30_pro-10140.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. May 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2020 (edited) Δεν ξέρω ποιό θα είναι το mi 10t αλλά λογικά δεν θα έχει απλό έτσι όπως το βλέπω Και θα είναι μόνο το k30 pro. Αν είναι αυτό λέει σούπερ amoled. https://m.gsmarena.com/xiaomi_redmi_k30_pro-10140.php Νομίζω ότι έβγαλα άκρη. Το απλό θα κυκλοφορήσει, και θα είναι αυτό, https://m.gsmarena.com/xiaomi_redmi_k30i_5g-10200.php ή αυτό https://m.gsmarena.com/xiaomi_redmi_k30_5g_racing-10235.php Το οποίο θα είναι με ips οθόνη, ενώ το Pro θα έχει την super amoled, αυτό που μου έστειλες δηλαδή. Οπότε το μεγάλο (k30 pro/Mi 10T pro), δε θα έχει τη τιμή προσιτή για κάποιον που θέλει οθόνη amoled, όπως είναι τώρα οι εκδόσεις του 9t/9t pro που και με μικρότερο budget πας στο απλό για οθόνη amoled. Επαναλαμβάνω, εάν ισχύσουν αυτές οι πληροφορίες, φυσικά και δεν τα γράφω αυτά μετά βεβαιότητας. Edited May 27, 2020 by Vasileios26 Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. May 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2020 super amoled θα εχουν και τα 2 Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. May 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2020 super amoled θα εχουν και τα 2 Μακάρι να ισχύει αυτό Κώστα. Αυτό θέλουμε. Γιατί με τις leaks έχω μπερδευτεί λίγο η αλήθεια είναι. Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. May 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2020 Μακάρι να ισχύει αυτό Κώστα. Αυτό θέλουμε. Γιατί με τις leaks έχω μπερδευτεί λίγο η αλήθεια είναι. τα μαθαινεις απο 1ο χερι εδω φιλε Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gambitzx Δημ. May 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2020 Ε κοίταξε αν το γράφει στο gsmarena και έχει γράψει το σωστό μοντέλο, ισχύει 100%. Δεν γράφουν ανακρίβειες εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. May 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2020 Αν είναι όντως με ips και με δεδομένο ότι ο 765 δεν ειναι κ καμία τρελή αναβάθμιση από τον 730 , εγώ δεν βλέπω λογο να το αλλάζω πριν το τέλος του έτους . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yanniliki Δημ. May 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2020 Καλημερα παιδες. Eιμαι κατοχος του MI 9T pro και αντιμετωπισα ενα περιεργο προβλημα με το κινητο και ειπα να το γραψω και σε αυτο το θεμα γιατι απ οτι ειδα δημιουργει προβλημα και στο απλο μοντελο. Εδω και καιρο ειχα παρατηρησει συνεχομενο lag οταν χρησιμοποιουσα διαφορες εφαρμογες οπως chrome, games, instagram, 9gag κτλ. Δοκιμασα να σβησω εφαρμογες να αλλαξω ρυθμισεις καταναλωσης μπαταριας κτλ αλλα χωρις αποτελεσμα. Το προβλημα τελικα ηταν το App Vault. Παροτι το εχω απενεργοποιημενο, αν αναβαθμιστει στην τελευταια εκδοση και σε συνδιασμο με MIUI Global 11.0.6 δημιουργει αυτο το περιεργο lag. Η λυση ειναι να κανεις clear data στην εφαρμογη και να απεγκαταστησεις ολες τις αναβαθμισεις της. Μετα απο αυτη την διαδικασια το lag εξαφανιζεται. Μετα απλα πρεπει να προσεχεις μην την κανεις update γιατι το lag θα επιστρεψει, και θα πρεπει να ξανακανεις απεγκαταστση τα updates της εφαρμογης. Ελπιζω στο μελλον να φτιαχτει και αυτο το κουλο. Ελπιζω να βοηθησα. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts