FrOsT_frt Δημ. January 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2020 Το πέρασα μόλις, διάφορες που πρόσεξα είναι το widget του calculator έγινε άσπρο και τα transition effects μου φαίνονται κάπως πιο αργά να το πω, αλλαγμένα να το πω, πάντως πρόσεξα με μην μία ότι κάτι έχει αλλάξει με αυτά. Τώρα για επαναφορά θα δείξει. Με το miui 11 δεν έκανα γιατί δεν είδα κάτι το περίεργο, θα το πάω με την ίδια λογική, αν δω κάτι στραβό τότε. Sent from my Mi 9T using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. January 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2020 (edited) Αν και το θέμα αυτό γίνεται σε μεγάλο βαθμό παρωχημένο και άνευ ενδιαφέροντος με την εμφάνιση της καινούριας rom που προφανώς θα αλλάξει το σχετικό τοπίο (προς το καλύτερο..; χειρότερο...; θα δούμε), να σχολιάσω και γω το θέμα της κατανάλωσης μπαταρίας από το 'Android System'. Αν και σε γενικές γραμμές δεν είχα παράπονα από την κατανάλωση γενικότερα, παρατήρησα και 'γω *μεγάλες* διακυμάνσεις του σχετικού ποσοστού κατανάλωσης, χωρίς στο μεταξύ να έχω αλλάξει κάτι στις συνήθειες και στον τρόπο χρήσης, ή στις εφαρμογές που χρησιμοποιώ. Από τιμές στα στατιστικά μπαταρίας που έφταναν και το ~25% (ενίοτε και παραπάνω) για το android system, βλέπω τη στιγμή αυτή που γράφω ένα... ταπεινό 8.2%, ενώ γενικότερα σε παρόμοια χαμηλά επίπεδα βρίσκεται τις τελευταίες 2-3 φορτίσεις τουλάχιστον. Δεν ξέρω τι είναι αυτό που δημιουργεί τέτοιες διακυμάνσεις (τα υπόλοιπα στατιστικά μου είναι πρακτικά όμοια όλον τον καιρό που το χρησιμοποιώ - οκ, 'τσιμπάνε' όλα και ένα μικρό ποσοστό, τώρα που φαίνεται να έπαψε να τρώει τόσο πολύ το android system - και κυρίως έχει μια ορατή βελτίωση στο χρόνο μεταξύ φορτίσεων) Edited January 20, 2020 by w2o4ts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gambitzx Δημ. January 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2020 Λογικά οι διακυμάνσεις οφείλονται σε bugs του ίδιου του συστήματος ή ακόμα κ σε συνδυασμό με άλλες εφαρμογές του συστήματος. Εγώ στην πρώτη επαναφορά έκανα backup και δεν άλλαξε τίποτα, στην δεύτερη κατέβασα το πακέτο ξανά κ το εγκατέστησα κ λύθηκε. Είτε το ένα είτε το άλλο το θέμα είναι ότι το είχαν πολλοί και μαζί κ άλλες αστοχίες, και απλά ζητάνε όλοι να επιλυθεί. Καμία φορά παρατηρώ και να στέκεται σθεναρά σε ένα ποσοστό η μπαταρία να χάνει μαζεμένα μετά 2 και 3 % . Επίσης ήθελα μιας που αναφέρθηκε να ρωτήσω, εάν έχει προβεί ποτέ κάποιος σε calibration της μπαταρίας με τον τρόπο πλήρης αποφόρτιση και επαναφορτισης 100% και με ακόμα μερικές κινήσεις διαδικαστικές για καλιμπράρισμα. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. January 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2020 Δηλαδή στις ρομ PFJMIXM (global) ήρθε android Q. Στις PFJEUXM (Ευρωπαϊκή-ΕΕΑ) τίποτα ακόμα αλλά αναμένεται ? Περιμεντε κι εσεις μια φορα, εμεις ακομη με την .1. εκδοση ειμαστε. Και μενα κατεβαινει η αναβάθμιση...ελεγα να περιμένω, αλλα αν ειναι να κανω clean install, το κανω αφου περιεργαστω λιγο τη ΡΟΜ Μονο μη μου σβησει τις ανοιχτες καρτελεσ στον Chrome Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. January 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2020 2.2 gb είναι το αρχείο. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yannis_004 Δημ. January 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2020 (edited) Όταν και αν έρθει θα το σκεφτώ σοβαρά να την εγκαταστήσω γιατί εδώ που τα λέμε τρέμω μην χάσω τέτοιες επιδόσεις της μπαταρίας ;);) ή από 100% στο 25% με 2 μέρες και 7 ώρες sot με όλα ανοιχτά πλην md Edited January 20, 2020 by Yannis_004 Προσθήκη φωτογραφιών Παράθεση http://yoursmiles.org/tsmile/religion/t0807.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sefis33 Δημ. January 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2020 ηρθε παιδες και σε μενα χωρις να αλλαξω χωρα Παράθεση Xiaomi Mi9T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. January 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2020 Και σε 'μένα ήρθε... Global αγορασμένο από e-shop... Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. January 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2020 Μέχρι στιγμής δεν βλέπω διαφορές, έχω και Nova launcher. Κακη η καταναλωση δεν ειναι, βασει της πτώσης ανα ωρα. Τις επόμενες μερες θα φανεί, με μερικές πληρεις φορτίσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. January 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2020 Πιο σμουθ το βλέπω παντού.Πολυ καλό το 10ρακι.... Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gambitzx Δημ. January 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2020 Πιο σμουθ το βλέπω παντού.Πολυ καλό το 10ρακι.... Με επαναφορά ή χωρίς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. January 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2020 Με επαναφορά ή χωρίς; Μόνο restart τίποτα άλλο. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. January 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2020 Εμενα μου σκαλωνει ο Chrome με τον ιδιο αριθμό καρτελων που πριν δεν μασαγε τιποτα. Εγινε κι αναβάθμιση της εφαρμογης σημερα, ισως κι η νεα εκδοση δεν τρέχει εξισου ομαλα...δεν μπορω να διακρινω τι φταίει αφου συνεπεσαν, αλλα σκαλωσε 2 φορες γιαν5 δευτερολεπτα, καμια απόκριση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. January 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2020 Εμενα μου σκαλωνει ο Chrome με τον ιδιο αριθμό καρτελων που πριν δεν μασαγε τιποτα. Εγινε κι αναβάθμιση της εφαρμογης σημερα, ισως κι η νεα εκδοση δεν τρέχει εξισου ομαλα...δεν μπορω να διακρινω τι φταίει αφου συνεπεσαν, αλλα σκαλωσε 2 φορες γιαν5 δευτερολεπτα, καμια απόκριση Κανε εκκαθαριση φιλε.Κλασσικο για τον κρομ. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gambitzx Δημ. January 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2020 Ήρθε κ μένα, κατεβαίνει... Αι να δούμε Το είχα γυρισμένο σε Ελβετία μετά την τελευταία επαναφορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yannis_004 Δημ. January 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2020 Ήρθε και εμένα QFJEUXM 11.0.4.0 και την έβαλα κατά τις 1 τα ξημερώματα. Το έστησα όλο από την αρχή και έκανα και επανεκκίνηση. Δεν ξέρω από μπαταρία ακόμα, αλλά δείχνει όπως πριν νομίζω ή λίγο χειρότερα. Ήρθαν πλέον επίσημα τα Θέματα Κατά τα λοιπά καμία διαφορά δεν είδα πουθενά ;);) Παράθεση http://yoursmiles.org/tsmile/religion/t0807.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisgeorg Δημ. January 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2020 Καλησπέρα παιδιά, Πήρα και εγώ την αναβάθμιση και είπα να κάνω ένα factory defaults να καθαρίσει το τηλέφωνο. Προσπαθώ λοιπόν για πρώτη φορά να συνδέσω το τηλέφωνο με τα windows χωρίς επιτυχία. Έχω ενεργοποιήσει τον εντοπισμό σφαλμάτων αλλά κάθε φορά που συνδέω το τηλέφωνο με το λαπτοπ δεν βγαινει η αντίστοιχη επιλογή στο τηλέφωνο να επιλέξω για μεταφορά αρχείων. Κάνω κάτι λάθος η αν έχετε κάτι να προτείνεται ,ευχαριστώ εκ των προτέρων. Θα επανέλθω με εμπειρία χρήσης και μπαταρία μετά το ρισετ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. January 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2020 Καλησπέρα παιδιά, Πήρα και εγώ την αναβάθμιση και είπα να κάνω ένα factory defaults να καθαρίσει το τηλέφωνο. Προσπαθώ λοιπόν για πρώτη φορά να συνδέσω το τηλέφωνο με τα windows χωρίς επιτυχία. Έχω ενεργοποιήσει τον εντοπισμό σφαλμάτων αλλά κάθε φορά που συνδέω το τηλέφωνο με το λαπτοπ δεν βγαινει η αντίστοιχη επιλογή στο τηλέφωνο να επιλέξω για μεταφορά αρχείων. Κάνω κάτι λάθος η αν έχετε κάτι να προτείνεται ,ευχαριστώ εκ των προτέρων. Θα επανέλθω με εμπειρία χρήσης και μπαταρία μετά το ρισετ. Restart στο laptop εκανες? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisgeorg Δημ. January 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2020 Ναι αλλά δεν έχω τώρα διαθέσιμο άλλο να δοκιμάσω και έλεγα μήπως είναι κάποια άλλη ρύθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. January 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2020 Ναι αλλά δεν έχω τώρα διαθέσιμο άλλο να δοκιμάσω και έλεγα μήπως είναι κάποια άλλη ρύθμιση Οχι δεν κανεις κατι ιδιαιτερο. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gambitzx Δημ. January 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2020 Εγώ την πέρασα χωρίς επανεκκίνηση, έχει αυξημένο κ πάλι το σύστημα Android,θα το δω πώς θα πάει κ συνεχίσει έτσι θα φάει επαναφορά 27% περίπου το είδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. January 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2020 Εμενα η αυτονομία ειναι σαφως βελτιωμένη με τη νεα ΡΟΜ...πιο κοντα στα επιπεδα πριν "χαλασει" με τη προηγούμενη ενημέρωση. Εκτος αναρχισει και πηδαει 5-5 τα ποσοστα οταν πεσει κάτω από το μισο. Στο ανω οριο πέφτει αργα κι ομαλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. January 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2020 Έτσι κι αλλιώς, θα χρειαστούν 1-2 πλήρεις κύκλοι φόρτισης μετά το update μέχρι τα στατιστικα της μπαταρίας να προσαρμοστούν σε αυτό που βρήκε ως υπολειπόμενη φόρτιση στην μπαταρία το καινούριο λειτουργικό. Οπότε, είτε καλά, είτε άσχημα δείχνει ότι πάει τώρα στην αρχή, μάλλον το αγνοείτε (για την ώρα!)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gambitzx Δημ. January 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2020 Έτσι κι αλλιώς, θα χρειαστούν 1-2 πλήρεις κύκλοι φόρτισης μετά το update μέχρι τα στατιστικα της μπαταρίας να προσαρμοστούν σε αυτό που βρήκε ως υπολειπόμενη φόρτιση στην μπαταρία το καινούριο λειτουργικό. Οπότε, είτε καλά, είτε άσχημα δείχνει ότι πάει τώρα στην αρχή, μάλλον το αγνοείτε (για την ώρα!)... Ακριβώς αυτό, θα φορτίσει 2 φορές ακόμα και αν δεν αλλάξει κάτι τον δρόμο τον ξέρουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thervisis Δημ. January 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2020 Παιδάκια, χθες το βράδυ διάβαζα τα μηνύματά σας, μπαίνω να δω αν υπάρχει νέα έκδοση για κατέβασμα, ψάχνει, μου λέει ότι υπάρχει, λέω "Α, οκ, άσε να την κατεβάσω αύριο, γιατί τώρα νυστάζω" και σήμερα μου λέει ότι δεν υπάρχει διαθέσιμη νέα έκδοση... Κουλό;; Ας καθίσουμε λιγάκι ακόμα με την 11.0.1.0! Σιγά! Λες και θα αλλάξει η ζωή μας με το Android 10! Παράθεση Έλα, μωρή Coolpadάρααααα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts