vtag Δημ. September 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2019 Έχει δοκιμάσει κάποιος να πληρώσει με το κινητό σε POS? Δοκίμασα αλλά δεν τα κατάφερα :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geagelak Δημ. September 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2019 Έχει δοκιμάσει κάποιος να πληρώσει με το κινητό σε POS? Δοκίμασα αλλά δεν τα κατάφερα :(Ωχ!! Τέτοια λέγε μου.. Ποιας τράπεζας?? Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2019 Καντε μια ερωτηση πρωτα στην τραπεζα σας εαν ειναι αφικτο. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. September 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2019 Τελικά πληρωμές με nfc μόνο η άλφα μπανκ κάνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. September 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2019 Ωχ!! Τέτοια λέγε μου.. Ποιας τράπεζας?? Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Με Άλφα δοκίμασα :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2019 Επαναλαμβανω! Καντε μια ερωτηση πρωτα στην τραπεζα σας εαν ειναι εφικτο. Και τι πρεπει να κανετε για την ενεργοποίηση της υπηρεσιας. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. September 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2019 Με Άλφα δοκίμασα :cry:Με άλφα με το mi note 3 έκανα εδώ και ένα χρόνο με nfc . Τους τελευταίους μήνες έχω σταματήσει για δικούς μου λόγους αλλά λογικά δουλεύει κανονικά. Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. September 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2019 270€ μπλε 128gb banggoodΚαι εγώ σε αυτή την τιμή το παρήγγειλα χτες και σήμερα έπεσε λίγο ακόμα με το παρακάτω κουπόνι BGMI9T10 264 € https://m.banggood.com/Xiaomi-Mi9T-Mi-9T-Global-Version-6_39-inch-48MP-Triple-Camera-NFC-4000mAh-6GB-128GB-Snapdragon-730-Octa-core-4G-Smartphone-p-1491967.html?ID=6216257&cur_warehouse=HK&p=HB09148456175201701W&custlinkid=581434 Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Miatov Δημ. September 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2019 Έχει δοκιμάσει κάποιος να πληρώσει με το κινητό σε POS? Δοκίμασα αλλά δεν τα κατάφερα :( Google Pay καλύτερα ρε μαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. September 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2019 Έψαξα το google pay στο play stote μια δεν το βγάζει, με αναζήτηση στο google τη βγάζει αλλά λέει ότι η συσκευή δεν είναι συμβατή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiniakos Δημ. September 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2019 Φίλος που το πήρε παραπονιέται για το WiFi. Έχετε παρατηρήσει κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. September 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2019 Από χθες το απόγευμα το έβαλα σε λειτουργία... Απόλυτη ικανοποίηση.. Το μόνο θεματάκι, παρόλο που έγραψα τον φάκελο του Viber από το Z5, δεν επανήλθαν τα βίντεο και οι φωτογραφίες στις συνομιλίες... Παράδοξο, γιατί από το Vibe Shot στο Z5 επανήλθαν κανονικά. Υπάρχει καμιά λύση σε αυτό; Το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν έχει στερεοφωνικά ηχεία... Ξενέρωσα, γιατί στην δουλειά ακούω τραγούδια, βλέπω ταινίες... Ακούγεται διαφορετικά... Μάλλον θα πάρω κάνα ασύρματο ηχείο... Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. September 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2019 Παρήγγειλα και εγώ ένα 64αρι σε μαύρο για την γυναίκα.αναμονη τώρα να έρθει από BG. Το μπλε είχε ένα 20αρι περίπου παραπάνω και θεώρησα ότι δεν αξίζει να τα δώσω αφού θα είναι μονίμως σε θήκη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2019 Φίλος που το πήρε παραπονιέται για το WiFi. Έχετε παρατηρήσει κάτι; Οχι,θα το ελεγα μαλιστα εξαιρετικο. ----- προσθήκη μηνύματος 53 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Από χθες το απόγευμα το έβαλα σε λειτουργία... Απόλυτη ικανοποίηση.. Το μόνο θεματάκι, παρόλο που έγραψα τον φάκελο του Viber από το Z5, δεν επανήλθαν τα βίντεο και οι φωτογραφίες στις συνομιλίες... Παράδοξο, γιατί από το Vibe Shot στο Z5 επανήλθαν κανονικά. Υπάρχει καμιά λύση σε αυτό; Το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν έχει στερεοφωνικά ηχεία... Ξενέρωσα, γιατί στην δουλειά ακούω τραγούδια, βλέπω ταινίες... Ακούγεται διαφορετικά... Μάλλον θα πάρω κάνα ασύρματο ηχείο... Καλα εσυ πριν αγορασεις δεν το ηξερες αυτο?:blink: ----- προσθήκη μηνύματος 96 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παρήγγειλα και εγώ ένα 64αρι σε μαύρο για την γυναίκα.αναμονη τώρα να έρθει από BG. Το μπλε είχε ένα 20αρι περίπου παραπάνω και θεώρησα ότι δεν αξίζει να τα δώσω αφού θα είναι μονίμως σε θήκη. Εγω θα το εδινα..μακραν πιο ωραιο το μπλε...αγοραζες και μια διαφανη θηκουλα και ησουν οκ. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. September 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2019 Δυστυχώς όχι, δεν το ήξερα... Στην βιασύνη μου να πάρω καινούργιο.. Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2019 Δυστυχώς όχι, δεν το ήξερα... Στην βιασύνη μου να πάρω καινούργιο.. Καλα τι δουλεια ειναι αυτη που ολη μερα εισαι στις μουσικες και της ταινιες εισαι.....:lol: Μια χαρα σε βρισκω...:p Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. September 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2019 Περιπτεράς... Εκτός από τυχερές στιγμές με θηλυκά και γνωριμίες, έχουμε και νεκρές στιγμές... Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. September 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2019 Από χθες το απόγευμα το έβαλα σε λειτουργία... Απόλυτη ικανοποίηση.. Το μόνο θεματάκι, παρόλο που έγραψα τον φάκελο του Viber από το Z5, δεν επανήλθαν τα βίντεο και οι φωτογραφίες στις συνομιλίες... Παράδοξο, γιατί από το Vibe Shot στο Z5 επανήλθαν κανονικά. Υπάρχει καμιά λύση σε αυτό; Το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν έχει στερεοφωνικά ηχεία... Ξενέρωσα, γιατί στην δουλειά ακούω τραγούδια, βλέπω ταινίες... Ακούγεται διαφορετικά... Μάλλον θα πάρω κάνα ασύρματο ηχείο... Ίσα ίσα το ηχείο είναι πολύ πολύ δυνατό και το λέω προερχόμενος από MiMax 3 που είχε stereo! ----- προσθήκη μηνύματος 43 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Google Pay καλύτερα ρε μαν Πως το ενεργοποιώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sleep Δημ. September 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2019 παιδια καλησπερα. Θα θελα να μου λυσετε μια απορια. Με Mi mover θα περασουν οπως ειναι ολες οι ρυθμισεις κι ολα τα app απο ενα Redmi note 4 σ αυτο το κινητο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2019 Περιπτεράς... Εκτός από τυχερές στιγμές με θηλυκά και γνωριμίες, έχουμε και νεκρές στιγμές... Καλυτερη λυση για εσενα θα ηταν ενα ταμπλετακι 8αρι. Τεσπα εαν δεν σε καλύπτει ο ηχος πας σε σετακι με 2 μοναδες-ηχειακια,με 15-20 ευρο θα κανεις αριστα την δουλεια σου. Αν και το ηχειο της συσκευης ειναι οντως πολυ δυνατο σαν ενταση. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. September 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2019 Tablet;;: Με τίποτα... Σε διαστάσεις δεν είναι μεγαλύτερο από το z5, αλλιώς δεν υπήρχε περίπτωση να το έπαιρνα... Παντόφλα στο αυτί θα βάλω; Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2019 Tablet;;: Με τίποτα... Σε διαστάσεις δεν είναι μεγαλύτερο από το z5, αλλιώς δεν υπήρχε περίπτωση να το έπαιρνα... Παντόφλα στο αυτί θα βάλω; To tablet για να βλεπεις ταινιες και να ακους μουσικη φιλε,για το μαγαζι,οχι για επικοινωνια,ειπαμε..... Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. September 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2019 Ναι... Αλλά δεν τα συμπαθώ... Ούτε laptop δεν έχω. Μόνο κάτι Vintage που πήρα πρόσφατα για pure hardware DOS experience. Armada 1590DT, Thinkpad 380z και Thinkpad T23 για OS/2 με ArcaOS 5.0.4... Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2019 Ναι... Αλλά δεν τα συμπαθώ... Ούτε laptop δεν έχω. Μόνο κάτι Vintage που πήρα πρόσφατα για pure hardware DOS experience. Armada 1590DT, Thinkpad 380z και Thinkpad T23 για OS/2 με ArcaOS 5.0.4... Τοτε βολεψου με 2 ηχειακια εαν δεν ακους καλα απο την συσκευη. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. September 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2019 Περιπτεράς... Εκτός από τυχερές στιγμές με θηλυκά και γνωριμίες, έχουμε και νεκρές στιγμές... Σαν συνάδελφος προτείνω ταμπλετ για YouTube κτλ. Καλό το mi9t αλλά το μέγεθος της οθόνης μετράει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts