chrismasgr Δημ. September 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2019 Το θέμα είναι να το πάρω και να του κάνω πατέντες για να έχει ελληνικά ; Κακώς για μένα που το αγοράζουμε βάζω και το ευατό μου μέσα . Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. September 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2019 Ναι αλλά θα πρέπει κάθε φορά που παίρνει update το band να τα περνάς ξανά σωστά; Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠερνάς το αντίστοιχο update με τα ελληνικά. Υπόθεση ενός λεπτού ούτε υπολογιστές ούτε τίποτα από το κινητό κατευθείαν. Δεν είναι custom firmware και άλλα τέτοια. Μετάφραση είναι στην ουσία Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. September 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2019 Περνάς το αντίστοιχο update με τα ελληνικά. Υπόθεση ενός λεπτού ούτε υπολογιστές ούτε τίποτα από το κινητό κατευθείαν. Δεν είναι custom firmware και άλλα τέτοια. Μετάφραση είναι στην ουσία Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk για πείτε πως τα περνάτε;;;με ποια εφαρμογή;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. September 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2019 Το θέμα είναι να το πάρω και να του κάνω πατέντες για να έχει ελληνικά ; Κακώς για μένα που το αγοράζουμε βάζω και το ευατό μου μέσα .Δίκιο έχεις για αυτό τώρα με το honor band 5 που βγήκε με ελληνικά σκέφτομαι μήπως έκανα βλακεια Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. September 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2019 Ναι αλλά θα πρέπει κάθε φορά που παίρνει update το band να τα περνάς ξανά σωστά; Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Άμα βάλεις και το μονταρισμενο mi fit δεν ξανά ασχολησε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2019 Θα δώσετε ανάλογους οδηγούς? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. September 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2019 https://news.xiaomi-miui.gr/mi-band-4-mi-fit-4-0-9-update/ Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2019 Το θέμα είναι να το πάρω και να του κάνω πατέντες για να έχει ελληνικά ; Κακώς για μένα που το αγοράζουμε βάζω και το ευατό μου μέσα . Γω το γύρισα σε ελληνικά. Όμως επειδή είμαι fan των αγγλικών στις ηλεκτρονικές συσκευές δε με κάθεται καλά στο μάτι η ελληνική γλώσσα. (Και τώρα που το θυμήθηκα έχω και το κινητό στα ελληνικά.... Πάω για αλλαγή άμεσα) Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kted Δημ. September 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2019 Γω το γύρισα σε ελληνικά. Όμως επειδή είμαι fan των αγγλικών στις ηλεκτρονικές συσκευές δε με κάθεται καλά στο μάτι η ελληνική γλώσσα. (Και τώρα που το θυμήθηκα έχω και το κινητό στα ελληνικά.... Πάω για αλλαγή άμεσα) Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤότε βάλε το apk με αγγλικό μενού, αλλά με ελληνικές γραμματοσειρές, ώστε τουλάχιστον να βλέπεις σωστά τυχόν μηνύματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2019 Αν δε κάνω λάθος τα βλέπω σωστά τα μηνύματα/ειδοποιήσεις Δηλαδή οι τόνοι κλπ είναι οκ. Θα το τσεκαρω ξανά και αν είναι κάτι άλλο θα ενημερώσω Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfaeffe Δημ. September 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2019 Αν δε κάνω λάθος τα βλέπω σωστά τα μηνύματα/ειδοποιήσεις Δηλαδή οι τόνοι κλπ είναι οκ. Θα το τσεκαρω ξανά και αν είναι κάτι άλλο θα ενημερώσω Οχι δυστυχως δε φαινονται τα ελληνικα τονισμενα μικρα γραμματα... Πρεπει να λειπουν απο τη γραμματοσειρα που εχει το band. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. September 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2019 Καλησπέρα,από σήμερα κάτοχος και εγώ...,κατά την συνδεση-αποσυνδεση,μπορεί να ειδοποιεί με ήχο η δόνηση ; Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. September 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2019 Δίκιο έχεις για αυτό τώρα με το honor band 5 που βγήκε με ελληνικά σκέφτομαι μήπως έκανα βλακεια Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Φίλε μου και εγώ το honor 5 ήθελα να πάρω αλλά βρήκα αε τόσο καλή τιμή το mi band 4 και μάλιστα global και από την Ελλάδα που δεν ήθελα να δώσω παραπάνω χρήμματα στους κινέζους . Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. October 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2019 Χρησιμοποιώ το ρολόι για ειδοποίηση κλήσεων ως επί το πλείστον, αντιμετωπίζω όμως ένα θέμα. Από τη στιγμή που θα βγω έστω ελάχιστα εκτός range του τηλεφώνου, και εμφανιστεί δηλαδή το σηματάκι στο ρολόι ότι ξεσυνδέθηκε, με το που ξαναπλησιάσω το τηλέφωνο και συνδεθεί, από κείνη τη στιγμή και μετά, δε χτυπάνε οι ειδοποιήσεις στο τηλέφωνο. Στο mi fit τα έχω όλα όπως πρέπει με όλες τις άδειες Sent from my RN7 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. October 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2019 Χρησιμοποιώ το ρολόι για ειδοποίηση κλήσεων ως επί το πλείστον, αντιμετωπίζω όμως ένα θέμα. Από τη στιγμή που θα βγω έστω ελάχιστα εκτός range του τηλεφώνου, και εμφανιστεί δηλαδή το σηματάκι στο ρολόι ότι ξεσυνδέθηκε, με το που ξαναπλησιάσω το τηλέφωνο και συνδεθεί, από κείνη τη στιγμή και μετά, δε χτυπάνε οι ειδοποιήσεις στο τηλέφωνο. Στο mi fit τα έχω όλα όπως πρέπει με όλες τις άδειες Sent from my RN7 using TapatalkΧμ περίεργο.πες μου κάτι έχεις ενεργοποιήσει την επιλογή να σου έρχονται ειδοποιήσεις μόνο όταν είναι σβηστή η οθόνη του τηλεφώνου; Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. October 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2019 (edited) Χμ περίεργο.πες μου κάτι έχεις ενεργοποιήσει την επιλογή να σου έρχονται ειδοποιήσεις μόνο όταν είναι σβηστή η οθόνη του τηλεφώνου; Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠού είναι αυτή η επιλογή, δε τη βρίσκω τώρα. Επίσης, χρησιμοποιώ και το unlock screen μέσω του band, το ίδιο παθαίνει και αυτό, με το που ξανασυνδεθεί, δε ξεκλειδώνει την οθόνη του κινητού για κανένα λόγο Edit: αν εννοείς τη ρύθμιση στις ειδοποιήσεις εφαρμογής, το έχω κλειστό γενικά καθώς δε με ενδιαφέρει να λαμβάνω ειδοποίηση από οποιαδήποτε εφαρμογή Sent from my RN7 using Tapatalk Edited October 4, 2019 by dgeorge4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. October 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2019 Πού είναι αυτή η επιλογή, δε τη βρίσκω τώρα. Επίσης, χρησιμοποιώ και το unlock screen μέσω του band, το ίδιο παθαίνει και αυτό, με το που ξανασυνδεθεί, δε ξεκλειδώνει την οθόνη του κινητού για κανένα λόγο Edit: αν εννοείς τη ρύθμιση στις ειδοποιήσεις εφαρμογής, το έχω κλειστό γενικά καθώς δε με ενδιαφέρει να λαμβάνω ειδοποίηση από οποιαδήποτε εφαρμογή Sent from my RN7 using TapatalkΝαι αυτό εννοούσα . Δε μπορώ να σκεφτώ κάτι μάλλον.Δοκιμασε καμία επανεκκίνηση του ρολογιού και στην τελική και factory reset Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. October 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2019 Ναι αυτό εννοούσα . Δε μπορώ να σκεφτώ κάτι μάλλον.Δοκιμασε καμία επανεκκίνηση του ρολογιού και στην τελική και factory reset Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔυστυχώς τα έχω δοκιμάσει όλα, factory το ρολόι, επανεγκατάσταση του mifit, δυστυχώς κάθε φορά το ίδιο πράγμα. Πρέπει να κάνω άρση σύζευξης κάθε φορά, ώστε να επανέλθουν οι ειδοποιήσεις κλήσεων. Sent from my RN7 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis69 Δημ. October 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2019 Γειά σας παιδιά, Δεν είχα ποτέ activity tracker και σκέφτομαι να αγοράσω το συγκεκριμένο, ωστόσο έχω κάποιες απορίες.. 1)Όταν ξεκινάω περπάτημα, πρέπει να επιλέγω εγώ την συγκεκριμένη άσκηση απο το workout ή το αντιλαμβάνεται μόνο του και ξεκινάει να καταγράφει; 2)Στην εφαρμογή που εγκαθιστώ στο κινητό, αναφέρει την μέση ταχύτητα για την κάθε άσκηση; (μέση ταχύτητα για το περπάτημα πχ) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. October 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2019 Τελικά σε σχέση με το mi band 3 υπάρχει κάποια βελτίωση στις μετρήσεις? Εγώ έχω το mi band 3 και όταν πάω gym δεν μετράει καλά παλμούς. Δεν ξέρω αν φταίει ο ιδρώτας ή κάτι αλλά αλλά οι παλμοί όταν ξεπερνούν τους 110 χάνεται η μπάλα. Ενώ σίγουρα είμαι πάνω από 130, μου δείχνει 102...105...110 το πολύ. Υπάρχει καμμία βελτίωση σε αυτόν τον τομέα ή μία από τα ίδια? Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. October 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2019 Τελικά σε σχέση με το mi band 3 υπάρχει κάποια βελτίωση στις μετρήσεις? Εγώ έχω το mi band 3 και όταν πάω gym δεν μετράει καλά παλμούς. Δεν ξέρω αν φταίει ο ιδρώτας ή κάτι αλλά αλλά οι παλμοί όταν ξεπερνούν τους 110 χάνεται η μπάλα. Ενώ σίγουρα είμαι πάνω από 130, μου δείχνει 102...105...110 το πολύ. Υπάρχει καμμία βελτίωση σε αυτόν τον τομέα ή μία από τα ίδια?Τον ιδιο αισθητηρα εχει..το χαλι το ιδιο Στάλθηκε από το W2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. October 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2019 Τον ιδιο αισθητηρα εχει..το χαλι το ιδιο Στάλθηκε από το W2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ένας από τους λόγους που παράτησα το Mi Band 2. Σε HIIT training το HR μου δεν ανέβαινε ποτέ ψηλά. (Εξίσου έντονο θέμα και με τις θερμίδες). Πίστευα ότι τουλάχιστον στο 4 θα το είχαν βελτιώσει αυτό με τον αισθητήρα. Κρίμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. October 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2019 Ένας από τους λόγους που παράτησα το Mi Band 2. Σε HIIT training το HR μου δεν ανέβαινε ποτέ ψηλά. (Εξίσου έντονο θέμα και με τις θερμίδες). Πίστευα ότι τουλάχιστον στο 4 θα το είχαν βελτιώσει αυτό με τον αισθητήρα. Κρίμα. Και ποιο band μετρά σωστά? Το honor? Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. October 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2019 Και ποιο band μετρά σωστά? Το honor?Πολυ καλυτερα τα παντα..ειδικα στον υπνο και στην καρδια.. Στάλθηκε από το W2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. October 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2019 Και ποιο band μετρά σωστά? Το honor? Ναι. Σαφώς πιο ακριβείς μετρήσεις το Honor. Κι αν θέλεις να ανέβεις επίπεδο, πας σε Fitbit και σε Garmin. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts