akalos Δημ. October 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2019 αν δεν άλλαξε κάτι, τον τελευταίο χρόνο,δεν χάνεις την εγγύηση στα σιαομι από info,για σιγουριά παρτους τηλεφωνο Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 27, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2019 Aγόρασα αυτό το ΄΄full face΄΄ tempered μιας και από τα δύο που έχω παραγγείλει από έξω το ένα χάθηκε μετά από 50 ημέρες από την αγορά και πήρα refund και το άλλο ακόμα ταξιδεύει. Σαν διάσταση έπεσε τέλεια, σαν εφαρμογή το έβαλα τελικά με την 2η φορά και μπήκε πολύ καλά,έχει αφήσει 2-3 στίγματα μικρότερα από κεφάλι καρφίτσας ελπίζω να φυγουν τις επόμενες ημέρες μόνα τους και το δαχτυλικό αποτύπωμα δουλεύει με την ίδια ακρίβεια και ταχύτητα , δεν χρειάστηκε με λίγα λόγια να το ξαναπεράσω. Για τα 6.9 € ( που δεν είναι λίγα ) είμαι ικανοποιημένος και σε καμία περίπτωση δεν προτίθεμαι να δώσω 24 € που κάνει το Ultimate Shield Premium Full Face and Curved Tempered Glass και το είδα περασμένο σε ίδια συσκευή,οκ ειναι ένα κλικ επάνω στην εφαρμογή ( καμία φυσαλίδα ) αλλά και 3 φορές επανω στην τιμή.... Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
socper Δημ. October 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2019 Για το DOA νομίζω ότι μόνο κάποια καταστήματα έχουν τέτοια κάλυψη και ότι παρέχεται προαιρετικά...ισχύει κάτι άλλο; Το κινητό το αγόρασα στις 21 και ακόμα δεν έχει περάσει καν εβδομάδα. Σκέφτομαι να στείλω ένα email σήμερα για να φαίνεται η δήλωση του προβλήματος όσο πιο νωρίς γίνεται...έχει νόημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. October 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2019 Για το DOA νομίζω ότι μόνο κάποια καταστήματα έχουν τέτοια κάλυψη και ότι παρέχεται προαιρετικά...ισχύει κάτι άλλο; Το κινητό το αγόρασα στις 21 και ακόμα δεν έχει περάσει καν εβδομάδα. Σκέφτομαι να στείλω ένα email σήμερα για να φαίνεται η δήλωση του προβλήματος όσο πιο νωρίς γίνεται...έχει νόημα; εφόσον εχει περάσει τοσο μικρο χρονικό διάστημα οχι mail παρε τηλεφονο το κασταστημα πρεπει αν σε καλυψει doa εκτος και αν ειναι τελείως noname Για ορισμένα προϊόντα προβλέπεται η δυνατότητα εμπορικής αντικατάστασης λόγω DOA (αφορά αντικατάσταση προϊόντος με τεχνικό πρόβλημα κατά την παράδοση Dead-On-Arrival το οποίο σημαίνει ότι εξαρχής δεν είναι δυνατή η θέση του σε λειτουργία). Η δυνατότητα αυτή εφόσον παρέχεται από τον κατασκευαστή - πέραν ενδεχόμενων άλλων δικαιωμάτων σας – και ισχύει για 7 ημέρες. Στη περίπτωση λοιπόν που το προϊόν καλύπτεται από την υπηρεσία αντικατάστασης DOA και επιθυμείτε να την ενεργοποιήσετε, θα πρέπει να ακολουθήσετε την προβλεπόμενη από τον κατασκευαστή διαδικασία εντός του προβλεπόμενου χρόνου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
socper Δημ. October 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2019 εφόσον εχει περάσει τοσο μικρο χρονικό διάστημα οχι mail παρε τηλεφονο το κασταστημα πρεπει αν σε καλυψει doa εκτος και αν ειναι τελείως noname Δεν ξέρω αν ισχύει στην περίπτωσή μου το DOA, αλλά αν περιμένω την Τρίτη που ανοίγουν θα εχουν περάσει 8 ημέρες. Γι ' αυτό λέω για το email, για να κατοχυρώσω το χρονικό διάστημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. October 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2019 Δεν ξέρω αν ισχύει στην περίπτωσή μου το DOA, αλλά αν περιμένω την Τρίτη που ανοίγουν θα εχουν περάσει 8 ημέρες. Γι ' αυτό λέω για το email, για να κατοχυρώσω το χρονικό διάστημα στειλε δεν χάνεις και κάτι... έπρεπε πολύ ποιο πριν να πάρεις τηλέφωνο αφου απο την αρχη το εκανε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
socper Δημ. October 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2019 στειλε δεν χάνεις και κάτι... έπρεπε πολύ ποιο πριν να πάρεις τηλέφωνο αφου απο την αρχη το εκανε το τηλέφωνο εχθές το άνοιξα πρώτη φορά...ήμουν εκτός Αθηνών και περίμενα να επιστρέψω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. October 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2019 το τηλέφωνο εχθές το άνοιξα πρώτη φορά...ήμουν εκτός Αθηνών και περίμενα να επιστρέψω τοτε απλά γκαντέμης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autokinitakias Δημ. October 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2019 Έχοντας εδώ και περίπου 2 μήνες 2 κόκκινα 9T-το ένα στην σύζυγο και το άλλο δώρο στο βαφτιστήρι-και μετά την απογοήτευση που πήρα από την μπαταρία του Oneplus 7Pro,παρήγγειλα στις 27 Σεπτεμβρίου από Bangood το Mi 9T Pro σε pearl white. Το έχω εδώ και 5 ημέρες περίπου και έχω να σας πω ότι ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ με την μπαταρία του. Καμία μα καμία σχέση με την διάρκεια του Mi9T παιδιά. Η μέρα με την νύχτα και ειλικρινά αν είναι να αγοράσει κάποιος το τηλέφωνο 100 ευρώ περισσότερα από το 9Τ για να ανοίγει την εφαρμογή μισό δευτερόλεπτο ταχύτερα αλλα να χάνει πάνω από 15 ώρες μπαταρία,ειλικρινα δεν αξίζει. Αν απορείτε γιατί το επέλεξα,ο μοναδικός λόγος ήταν το pearl white χρώμα της πλάτης της συσκευής και τίποτα περισσότερο από αυτό,αλλά δυστυχώς την πάτησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REVOIL Δημ. October 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2019 Έχοντας εδώ και περίπου 2 μήνες 2 κόκκινα 9T-το ένα στην σύζυγο και το άλλο δώρο στο βαφτιστήρι-και μετά την απογοήτευση που πήρα από την μπαταρία του Oneplus 7Pro,παρήγγειλα στις 27 Σεπτεμβρίου από Bangood το Mi 9T Pro σε pearl white. Το έχω εδώ και 5 ημέρες περίπου και έχω να σας πω ότι ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ με την μπαταρία του. Καμία μα καμία σχέση με την διάρκεια του Mi9T παιδιά. Η μέρα με την νύχτα και ειλικρινά αν είναι να αγοράσει κάποιος το τηλέφωνο 100 ευρώ περισσότερα από το 9Τ για να ανοίγει την εφαρμογή μισό δευτερόλεπτο ταχύτερα αλλα να χάνει πάνω από 15 ώρες μπαταρία,ειλικρινα δεν αξίζει. Αν απορείτε γιατί το επέλεξα,ο μοναδικός λόγος ήταν το pearl white χρώμα της πλάτης της συσκευής και τίποτα περισσότερο από αυτό,αλλά δυστυχώς την πάτησα. Πόσο σου κρατάει η μπαταρία του? Δεν νομίζω ότι έχουν και μεγάλη διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. October 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2019 Έχοντας εδώ και περίπου 2 μήνες 2 κόκκινα 9T-το ένα στην σύζυγο και το άλλο δώρο στο βαφτιστήρι-και μετά την απογοήτευση που πήρα από την μπαταρία του Oneplus 7Pro,παρήγγειλα στις 27 Σεπτεμβρίου από Bangood το Mi 9T Pro σε pearl white. Το έχω εδώ και 5 ημέρες περίπου και έχω να σας πω ότι ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ με την μπαταρία του. Καμία μα καμία σχέση με την διάρκεια του Mi9T παιδιά. μήπως είναι λίγο νωρίς για συμπεράσματα φίλε μου; μέσα σε 5 μέρες θεωρώ πως δεν έχει ''στρώσει'' ακόμα πλήρως η μπαταρία Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. October 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2019 Έχοντας εδώ και περίπου 2 μήνες 2 κόκκινα 9T-το ένα στην σύζυγο και το άλλο δώρο στο βαφτιστήρι-και μετά την απογοήτευση που πήρα από την μπαταρία του Oneplus 7Pro,παρήγγειλα στις 27 Σεπτεμβρίου από Bangood το Mi 9T Pro σε pearl white. Το έχω εδώ και 5 ημέρες περίπου και έχω να σας πω ότι ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ με την μπαταρία του. Καμία μα καμία σχέση με την διάρκεια του Mi9T παιδιά. Η μέρα με την νύχτα και ειλικρινά αν είναι να αγοράσει κάποιος το τηλέφωνο 100 ευρώ περισσότερα από το 9Τ για να ανοίγει την εφαρμογή μισό δευτερόλεπτο ταχύτερα αλλα να χάνει πάνω από 15 ώρες μπαταρία,ειλικρινα δεν αξίζει. Αν απορείτε γιατί το επέλεξα,ο μοναδικός λόγος ήταν το pearl white χρώμα της πλάτης της συσκευής και τίποτα περισσότερο από αυτό,αλλά δυστυχώς την πάτησα. κοιτα στης μέρες μας δεν υπάρχει συσκευή με high end sock και καλή μπαταρία ολα τα high end parts ΑΠΑΙΤΟΥΝ μπόλικη ενέργεια ... για να βγαζει το mi9t pro τα ιδια με το Mi9T θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 5,000 mha μπαταρία κάτι το οποίο είναι αδύνατον καθώς συσκευή θα γίνει μέγα τούβλο και θα χάσει όλες της πωλήσεις του η μοναδική συσκευή η οποία θα σε κάλυπτε (δλδ να ήταν και high end και καλή μπαταρία) είναι το mate 30 pro το όποιος όπως ξέρεις δεν θα έρθει σε μας λόγο το οτι έγινε με την huawei μετα εχουμε και αλλα κινιτα που παλι δυσκολα θα τα δουμε Meizu 16T Samsung Galaxy A90 5G Asus Zenfone 6 Samsung Galaxy S10 5G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halkman Δημ. October 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2019 Το έχω εδώ και μια εβδομάδα (Infoquest, από ελληνική αλυσίδα στα 399), και ένα από τα αγαπημένα μου χαρακτηριστικά είναι η μπαταρία του.. κάθε βράδι με 40% είμαι. Σήμερα ας πούμε, με 5 ώρες Screen-On Time, έχω 50% μπαταρία (με wifi σύνδεση την περισσότερη ώρα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autokinitakias Δημ. October 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2019 (edited) Ας ξεκινήσω από το τελευταίο μήνυμα. -Το P30 Pro που έχει ο γιός μου,θεωρώ ότι το λές μια χαρά high-end κινητό και η μπαταρία του σκοτώνει. -Καθόλου νωρίς δεν είναι οι 5 ημέρες.Το 9Τ,από την πρώτη ημέρα έδειξε τα δόντια του στην μπαταρία.Αλλά ας υποθέσουμε ότι έχεις δίκαιο και είναι νωρίς.Να αυξηθεί η διάρκεια 1 ώρα ακόμα;E και; -Aν έχουν μεγάλη διαφορά;;;Tο τι "νομίζει" κάποιος,έχει τεράστια διαφορά από κάποιον που γράφει "η ημέρα με την νύχτα" και "Καμία μα καμία σχέση με την διάρκεια του Mi9T" έχοντας και τις 2 συσκευές. όπως βλέπετε και στην φωτό,η μπαταρία τώρα που γράφω είναι στο 11% και το τηλέφωνο βγήκε από τον φορτιστή στις 10 το πρωί... upload Edited October 27, 2019 by autokinitakias Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halkman Δημ. October 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2019 Την τιμή (399) την αναφέρω μιας και έπαιξε την μέρα των προσφορών του Κωτσόβολουν πριν 10 μέρες, και ακολούθησαν οι υπόλοιποι για ένα απόγευμα. Αλλά πιστεύω θα ξαναπαίξει στα 399 τον Νοέμβριο, είτε στις εκπτώσεις από 1 Νοεμβρίου, ή γύρω από το Black Friday προς το τέλος του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. October 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2019 Ας ξεκινήσω από το τελευταίο μήνυμα. -Το P30 Pro που έχει ο γιός μου,θεωρώ ότι το λές μια χαρά high-end κινητό και η μπαταρία του σκοτώνει. -Καθόλου νωρίς δεν είναι οι 5 ημέρες.Το 9Τ,από την πρώτη ημέρα έδειξε τα δόντια του στην μπαταρία.Αλλά ας υποθέσουμε ότι έχεις δίκαιο και είναι νωρίς.Να αυξηθεί η διάρκεια 1 ώρα ακόμα;E και; -Aν έχουν μεγάλη διαφορά;;;Tο τι "νομίζει" κάποιος,έχει τεράστια διαφορά από κάποιον που γράφει "η ημέρα με την νύχτα" και "Καμία μα καμία σχέση με την διάρκεια του Mi9T" έχοντας και τις 2 συσκευές. όπως βλέπετε και στην φωτό,η μπαταρία τώρα που γράφω είναι στο 11% και το τηλέφωνο βγήκε από τον φορτιστή στις 10 το πρωί... upload Μήπως έπεσες σε κάποια ελαττωματική συσκευή; Η μπαταρία του είναι πολύ καλή και καλύπτει τους περισσότερους μιλάμε για screen on time κάπου στις ~7-8 ώρες μέσο όρο με μια φόρτιση, αλλιώς κάποια εφαρμογή στην ξεζουμίζει την μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. October 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2019 Καμία μα καμία σχέση με την διάρκεια του Mi9T παιδιά.. καλά δεν σου λέω το δικό μου sot γιατί θα πηδήξεις από κανένα μπαλκόνι ενδεικτικά σου λέω ότι είναι πάνω οκτώ.. πολύ περίπου όσο έβγαζα και με rn 5 Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. October 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2019 (edited) https://www.flickr.com/photos/185285555@N08/shares/2f5K77 Δείγματα χθεσινά της κάμερας του κινητού. Προσωπικά μου άρεσαν ειδικά το night mode. Έχω τραβήξει το τραίνο σε 3 ίδιες φωτό. Η μία είναι με night mode, η άλλη με 48mpixel κ η τρίτη με την απλή με ΑΙ ανοιχτό κ όλα auto. To night mode έδωσε ρέστα. Edited October 28, 2019 by kallair Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. October 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2019 καλά δεν σου λέω το δικό μου sot γιατί θα πηδήξεις από κανένα μπαλκόνι ενδεικτικά σου λέω ότι είναι πάνω οκτώ.. πολύ περίπου όσο έβγαζα και με rn 5 Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk κάνεις δεν θα πηδήξει.... αν δείξω εγώ που βγάζω 2,5 3 ωρες πολλές φορές τι θα κανουν θα αυτοκτονήσουν? δεν πάει ετσι ο μόνος τρόπος να δει καποιος αν τον καλύπτει από αυτονομία κινιτο είναι να είναι οκ με ένα άλλο και να του δώσουν μια άλλη συσκευή μου θυμίζεις τυπαδες απο το thread του p30 pro που πετούσαν κάτι sot 10 ώρες και χαιρόντουσαν ήρθα εγώ πετάω ένα 3 ώρες και είμαι 5% και ούρλιαζαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halkman Δημ. October 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2019 Έτσι δεν αποδεικνύεις τίποτα, παρά το ότι μάλλον βάζεις κάποιο/α app που ρουφάνε τη μπαταρία. Θα σου έλεγα να δοκιμάσεις 1) λειτουργία σε safe mode (αλήθεια πώς μπαίνει στο 9T Pro?) 2) εγώ βάζω το Accubattery για να μου δείχνει πού τρώω τη μπαταρία (app, standby, κλπ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. October 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2019 μου θυμίζεις τυπαδες απο το thread του p30 pro που πετούσαν κάτι sot 10 ώρες και χαιρόντουσαν ήρθα εγώ πετάω ένα 3 ώρες και είμαι 5% και ούρλιαζαν φυσικά και χαίρομαι αφού με καλύπτει απόλυτα για την δικιά μου χρήση αν είσαι σύ δεν βλέπω τον λόγο.... Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. October 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2019 φυσικά και χαίρομαι αφού με καλύπτει απόλυτα για την δικιά μου χρήση αν είσαι σύ δεν βλέπω τον λόγο.... Sent from my Mi 9T Pro using TapatalkΆλλο λέω άλλο κατεβαίνεις προφανος κάπου εδώ τελειώνει συζήτηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gambitzx Δημ. October 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2019 Έχοντας εδώ και περίπου 2 μήνες 2 κόκκινα 9T-το ένα στην σύζυγο και το άλλο δώρο στο βαφτιστήρι-και μετά την απογοήτευση που πήρα από την μπαταρία του Oneplus 7Pro,παρήγγειλα στις 27 Σεπτεμβρίου από Bangood το Mi 9T Pro σε pearl white. Το έχω εδώ και 5 ημέρες περίπου και έχω να σας πω ότι ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ με την μπαταρία του. Καμία μα καμία σχέση με την διάρκεια του Mi9T παιδιά. Η μέρα με την νύχτα και ειλικρινά αν είναι να αγοράσει κάποιος το τηλέφωνο 100 ευρώ περισσότερα από το 9Τ για να ανοίγει την εφαρμογή μισό δευτερόλεπτο ταχύτερα αλλα να χάνει πάνω από 15 ώρες μπαταρία,ειλικρινα δεν αξίζει. Αν απορείτε γιατί το επέλεξα,ο μοναδικός λόγος ήταν το pearl white χρώμα της πλάτης της συσκευής και τίποτα περισσότερο από αυτό,αλλά δυστυχώς την πάτησα. Καλησπέρα, καταρχάς αυτός είναι ο ένας εκ των δύο λόγων που αγόρασα το mi 9t και δεν πήγα στο pro.Ο δεύτερος λόγος ήταν φυσικά το οικονομικό, αλλά προτού κάνω την αγορά το έψαξα όσο περισσότερο μπορούσα διότι η μπαταρία για μένα είναι αρκετά σημαντικός παράγοντας. Με ενδιαφέρει η γρήγορη φόρτιση πιο πολύ και μετά η αντοχή, θέλω να βγάζει μια μέρα χωρίς άγχος. Ο 855 snapdragon είναι top,κάνεις δεν αμφιβάλλει για αυτό, απλά σε πολλά βίντεο και τεστ διαπίστωσα ότι είναι κ πιο ενεργοβορος. Θυσιάζεις την μεγάλη αντοχή για έναν καλό επεξεργαστή απλά. Εγώ τις περισσότερες φορές κάνω casual χρήση οπότε δεν υπάρχει λόγος και ο 730 θα κάνει κ το παραπάνω και αξίζει τα 100ευρω μείον. Αυτά. Γενικά θέλει μερικές μέρες καλή έρευνα για αυτά που ζητάει κάποιος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempelist Δημ. October 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2019 Volte & wifi calling με παροχο Cosmote δουλεύουν άψογα Στάλθηκε από το Redmi K20 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autokinitakias Δημ. October 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2019 (edited) Τον 855 έχει και το Oneplus 7 Pro. Eκεί να δείτε χάλι διάρκειας μπαταρίας. Δεν ξέρω τι και πως κάνει καλύτερα από τον πχ 730,αλλά για εμένα με τόση κατανάλωση μπαταρίας που ρουφάει,είναι μια αποτυχία. Σχετικά με το ότι "κάποια εφαρμογή ρουφάει την μπαταρία",θα σας πω ότι και στο 9Τ έχω τις ίδιες ΑΚΡΙΒΩΣ εφαρμογές που έχω στο Pro. Επιπλέον να αναφέρω ότι ενώ βάζω ταπετσαρία μια φωτογραφία και στην αρχική οθόνη και στην οθόνη κλειδώματος,μετά από λίγο η φωτό φεύγει από την οθόνη κλειδώματος και ξαναβγάζει την κινούμενη κόκκινη. Edited October 28, 2019 by autokinitakias Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts