Dimitris_1386 Δημ. November 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2021 3 ώρες πριν, dante_100 said: με το back δεν γίνεται γιατί χρησιμοποιώ τα gestures. Από την κουρτίνα δεν βολεύει πάντα... Μπορείς να πάρεις screen shoot τραβώντας τα 3 δάχτυλα προς τα κάτω...Το πιο βολικό νομίζω αφού έχεις gestures. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. November 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2021 Παιδιά μερικές ερωτήσεις για να καταλάβω τι μέλλει γενέσθαι.Το κινητό μας θα πάρει ξανά updates η τέλος;( Γνωρίζω ότι μετά από ανακοίνωση της Xiaomi δεν θα πάρει άλλο νεότερο android π.χ 12)Θα είναι μόνο security updates η θα πάρει και νεότερο miui; Και μέχρι πότε θα παίρνει ενημέρωσης; Ξέρει κάποιος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante_100 Δημ. November 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2021 Επίσης δεν μου κάνει update στα system apps (Recorder, System Service plugin, Service & Feedback). Μου error Couldn't download. Δοκίμασα και με WiFi και με data. Παράθεση Mobile: OnePlus 9 Pro & Realme Pad 10.4" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2021 αν έχεις κάποιο AdBlock δεν νομίζω ότι σε αφήνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2021 Παιδιά μερικές ερωτήσεις για να καταλάβω τι μέλλει γενέσθαι.Το κινητό μας θα πάρει ξανά updates η τέλος;( Γνωρίζω ότι μετά από ανακοίνωση της Xiaomi δεν θα πάρει άλλο νεότερο android π.χ 12)Θα είναι μόνο security updates η θα πάρει και νεότερο miui; Και μέχρι πότε θα παίρνει ενημέρωσης; Ξέρει κάποιος;που ξέρουμε με την χαζοβιολα που μπλέξαμε τι θα κάνει ?λογικά τίποτα δεν θα πάρουμε,έδω έδωσε την 12.5.2 σε global εδώ και μήνες και όλοι οι άλλοι δεν έχουμε πάρει τίποτα εννοείται ότι η cn είναι σε 12.5.5 ......https://mirom.ezbox.idv.tw/en/phone/raphael/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. November 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2021 Απ' όσο είδα στην 3η διανομή είναι και το k20 pro λογικά και mi9t pro για 12.5 enchanted! Για Δεκέμβρη λένε! 1 Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radpilot Δημ. November 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2021 12.5 enhanced . Τέλεια.. Μάλλον η τελευταία μας αναβάθμιση. Ελπίζω να μην εμφανιστούν επιπλέον bugs και μας μείνουν για πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2021 εγώ δεν αναβάθμιζω αν δεν περάσουν τουλάχιστον 3 μήνες από την κυκλοφορία της,άλλωστε ένα φρου φρου θα είναι επειδή χρησιμοποιώ πολύ το file transfer to tv χθες το άλλαξα σε 5g και είδα 37mb/sec λέω να κάτσω στα αυγά μου αυτή φορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. November 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2021 Έχει 5g το κινητό? Στάλθηκε από το Redmi K20 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. November 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2021 Έχει 5g το κινητό? Στάλθηκε από το Redmi K20 Pro μου χρησιμοποιώντας TapatalkΌχι βέβαια αν εννοείς 5g στο σήμα κινητού, σε WiFi φυσικά και έχει 5G. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2021 Έχει 5g το κινητό? Στάλθηκε από το Redmi K20 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalkε όχι φυσικά ....του wifi φυσικά Όχι βέβαια αν εννοείς 5g στο σήμα κινητού, σε WiFi φυσικά και έχει 5G.σωστά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radpilot Δημ. November 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2021 Wifi 5G δεν υπάρχει ρε παιδιά. To σκοτώσατε το θέμα.😀 Wifi 5 GHz υπάρχει και είναι η συχνότητα επικοινωνίας των συσκευών. Όπως υπάρχει και wifi στα 2.4 Ghz αλλά και στα 6 Ghz ( στο νεότερο πρότυπο wifi 6e ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. November 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2021 (edited) 8 ώρες πριν, radpilot said: Wifi 5G δεν υπάρχει ρε παιδιά. To σκοτώσατε το θέμα.😀 Wifi 5 GHz υπάρχει και είναι η συχνότητα επικοινωνίας των συσκευών. Όπως υπάρχει και wifi στα 2.4 Ghz αλλά και στα 6 Ghz ( στο νεότερο πρότυπο wifi 6e ). Μια χαρα υπαρχει το 5g(hz) στο wifi. Aν δεις στα διαθεσιμα δικτυα οταν κανεις αναζητηση, την συχνοτητα των 5Ghz, το κινητο την αναγραφει σαν 5G. https://www.vodafone.gr/ypostirixi/proionta/statheri/internet/24ghz-vs-5ghz-se-poia-sychnotita-wifi-na-syndetho/ Edited November 16, 2021 by kallair Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 16, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2021 32 minutes ago, kallair said: Μια χαρα υπαρχει το 5g(hz) στο wifi. Αν διαβάσεις ξανά τι έγραψε ο φίλος θα δεις ότι κι αυτός το ίδιο λέει. Ωστόσο έχει δίκιο που διευκρινίζει ότι 5G δεν είναι τα 5Ghz του wifi δικτύου και πουθενά δεν αναγράφεται έτσι αλλά κανονικά 5Ghz. 5G είναι η αποκλειστική συντομογραφία του 5th generation mobile network. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. November 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2021 1 minute ago, athanaso77 said: Αν διαβάσεις ξανά τι έγραψε ο φίλος θα δεις ότι κι αυτός το ίδιο λέει. Ωστόσο έχει δίκιο που διευκρινίζει ότι 5G δεν είναι τα 5Ghz του wifi δικτύου και πουθενά δεν αναγράφεται έτσι αλλά κανονικά 5Ghz. 5G είναι η αποκλειστική συντομογραφία του 5th generation mobile network. μα και τα παιδια αναφερουν οτι λενε το 5G του wifi. και δεν ειναι αποκλειστικη συντομογραφια του 5th generation mobile network. Στην λιστα διαθεσιμων δικτυων, τα 5Ghz δικτυα, σαν 5G αναφέρονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 16, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2021 10 minutes ago, kallair said: μα και τα παιδια αναφερουν οτι λενε το 5G του wifi. και δεν ειναι αποκλειστικη συντομογραφια του 5th generation mobile network. Στην λιστα διαθεσιμων δικτυων, τα 5Ghz δικτυα, σαν 5G αναφέρονται. Έστω... δεκτό. 🙂 Νομίζω το εξαντλήσαμε. Ας επιστρέψουμε στα της συσκευής του τίτλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2021 ηρέμηστε παιδιά τυπογραφικό λάθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radpilot Δημ. November 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2021 On 16/11/2021 at 7:29 ΜΜ, athanaso77 said: Έστω... δεκτό. 🙂 Νομίζω το εξαντλήσαμε. Ας επιστρέψουμε στα της συσκευής του τίτλου. Η Xiaomi τότε τα έχει κάνει σαλάτα με τις συντομογραφίες.😉 Wikipedia wifi versions 🕊️ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante_100 Δημ. November 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2021 Σύμφωνα με αυτό το άρθρο https://gr.gizchina.com/2021/11/23/xiaomi-lista-me-tis-118-syskeyes-poy-tha-paroyn-to-miui-13/ Θα πάρουμε MIUI 13 αλλά όχι Android 12... Παράθεση Mobile: OnePlus 9 Pro & Realme Pad 10.4" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radpilot Δημ. November 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2021 4 ώρες πριν, dante_100 said: Σύμφωνα με αυτό το άρθρο https://gr.gizchina.com/2021/11/23/xiaomi-lista-me-tis-118-syskeyes-poy-tha-paroyn-to-miui-13/ Θα πάρουμε MIUI 13 αλλά όχι Android 12... Κάτι είναι κι' αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. November 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2021 Ας μας κάνει μια "αναμνηστική" αναβάθμιση με sp και τη βλέπουμε και την 13! Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante_100 Δημ. November 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2021 On 7/11/2021 at 6:30 ΜΜ, dante_100 said: Επίσης δεν μου κάνει update στα system apps (Recorder, System Service plugin, Service & Feedback). Μου πετάει error Couldn't download. Δοκίμασα και με WiFi και με data. On 8/11/2021 at 9:49 ΠΜ, akalos said: αν έχεις κάποιο AdBlock δεν νομίζω ότι σε αφήνει Τελικά το πρόβλημα ήταν το App Vault. Έκανα uninstall τα updates, και clear τα data και αμέσως έγιναν τα update στα system apps, και κάτι μικρόlagg που είχε ανά στιγμές φαίνεται να διορθώθηκαν... Παράθεση Mobile: OnePlus 9 Pro & Realme Pad 10.4" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. November 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2021 Έχω θέμα με το Μην ενοχλείτε. Τα έχω όλα off και μπαίνει μόνο του.Έχω την ρομ της φωτογραφίας. Να κάνω hard reset? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. December 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2021 Έχει κάποιος ψωνίσει απο το site της protectionsfilms24?Εχω κανει παραγγελία και έχει φύγει απο αυτούς εδω και 2 εβδομάδες! Και δεν μου έχουν δώσει tracking number! Είχαμε μια επικοινωνία και μου είπαν οτι θα στείλουν πάλι τα τζαμακια. Γενικά απο χρόνους πως πάνε? Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 1, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2021 Έχει κάποιος ψωνίσει απο το site της protectionsfilms24?Εχω κανει παραγγελία και έχει φύγει απο αυτούς εδω και 2 εβδομάδες! Και δεν μου έχουν δώσει tracking number! Είχαμε μια επικοινωνία και μου είπαν οτι θα στείλουν πάλι τα τζαμακια. Γενικά απο χρόνους πως πάνε?Παλιά, πριν από χρόνια είχα πάρει για one plus. Δεν είχα κανένα θέμα από ότι θυμάμαιΣτάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts