GUZGUN Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 Ισχύουν όλα αυτά με την unyx 1.5 και 1.6. Οπότε κρατάμε την 1.5 και δεν βγάζουμε βίντεο με την selfie. Χρησιμοποιήστε την στοκ. Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempelist Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 Κάνε εκκαθάριση των δεδομένων της εφαρμογής, κάνε επανεκκίνηση της συσκευής και η κάμερα θα είναι οκ Στάλθηκε από το Redmi K20 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 Ισχύουν όλα αυτά με την unyx 1.5 και 1.6. Οπότε κρατάμε την 1.5 και δεν βγάζουμε βίντεο με την selfie. Χρησιμοποιήστε την στοκ. Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ξενέρα... Είναι σαν να πας σε μπ@υρδέλ@ και ζητάς αγκαλίτσες... :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 (edited) @tempelist Αν ήταν τόσο εύκολο δεν θα το ανέφερα καθόλου,δυστυχώς Urnix05 telegram: I said videos on front don't work at all Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Edited December 14, 2019 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ygik Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 Έχω 2 sim μια Wind & μια Cosmote. Η επαγγελματική sim είναι στη Wind ενώ η άλλη είναι προσωπική. Όταν είναι να στείλω μήνυμα όμως για κάποιο λόγο είναι επιλεγμένη πάντα η Cosmote και φεύγουν sms από τον προσωπικό αριθμό εάν ξεχαστώ και δεν επιλέξω την άλλη sim. Στο προηγούμενο τηλέφωνο είχε επιλογές με ποια sim κάνω κλήσεις sms και internet. Όμως το mi 9t pro έχει μόνο επιλογές για κλήσεις & internet. Έχει κανείς βρει κάποια λύση που να επιλέγει ποια θα είναι η default sim για sms;; Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zevoulon_13 Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 IMG_20191213_144929_HDR by Nikos Manousakis, on Flickr Φίλε μου, μήπως μπορείς να με βοηθήσεις να βρω την συγκεκριμένη ρύθμιση στο ambient display? Έχω την 11.0.3.0 QFKEUXM Global Stable. Στις ρυθμίσεις μου, όλα τα notifications έχουν το ίδιο χρώμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 Ξενέρα... Είναι σαν να πας σε μπ@υρδέλ@ και ζητάς αγκαλίτσες... :XΧα χα ναι συμφωνώ αλλά και τι να κάνεις? Μέχρι να έρθει το κοκό βολέψου με την αγκαλίτσα. Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XristosKom Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 Καλησπέρα παιδιά ! Σήμερα αντιμετώπισα ένα πρόβλημα. Ξαφνικά το κινητό από 4G σήμα που έχει πάντα έπεσε στο Η και δεν συνδέεται με δεδομένα ! Έχει συμβεί σε κάποιον ,γνωρίζουμε κάτι ? Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Παράθεση CFX65 > w810i > 5530 > Neo V / 3GS > G2 > Oneplus 3 > Mi9T Pro > S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempelist Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 Καλησπέρα παιδιά ! Σήμερα αντιμετώπισα ένα πρόβλημα. Ξαφνικά το κινητό από 4G σήμα που έχει πάντα έπεσε στο Η και δεν συνδέεται με δεδομένα ! Έχει συμβεί σε κάποιον ,γνωρίζουμε κάτι ? Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.Αν έχεις Cosmote, είναι πρόβλημα της εταιρείας. Στάλθηκε από το Redmi K20 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XristosKom Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 Αν έχεις Cosmote, είναι πρόβλημα της εταιρείας. Στάλθηκε από το Redmi K20 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου ,ναι κοσμοτε έχω. Άρα περιμένω να δώ τι παίζει και άυριο ! Παράθεση CFX65 > w810i > 5530 > Neo V / 3GS > G2 > Oneplus 3 > Mi9T Pro > S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 IMG_20191213_144929_HDR by Nikos Manousakis, on Flickr @xostel77 τι τζαμάκι έχεις βάλεις? Βλέπω ότι καλύπτει όλη την οθόνη. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisk Δημ. December 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2019 Δυστυχώς η τελευταία έκδοση του Urnyx05 έχει bug στην μπροστινή κάμερα (τουλάχιστον σε μένα). Ανοίγει η μπροστινή μία φορά και μετά μενει κολλημένη εκεί. Παρατήρησε κάποιος αντίστοιχο πρόβλημα;Και είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζω αυτό το πρόβλημα με τον συγκερκριμένο developer! χαχαχαχα ο Urnyx05 θα μας τρελάνει όλους!!! Η έκδοση 1.5 αλλά και αρκετές παλαιότερες έχει και άλλο bug στην selfie κάμερα. Μόλις βγάζεις φωτογραφία με την φάτσα σου λοιπόν και βλέπεις την φωτογραφία σου από την συλλογή τότε παρατηρείς οτι την έχει παρουσιάσει ...ανεστραμμένη. Δηλαδή όπως την βλέπεις σε καθρέφτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aelarav Δημ. December 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2019 Δεν είναι bug το αλλάζεις στις ρυθμίσεις της gcam λέει αποθήκευση selfie Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisk Δημ. December 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2019 Δεν είναι bug το αλλάζεις στις ρυθμίσεις της gcam λέει αποθήκευση selfie Όντως αυτό ισχύει...τουλάχιστον για το παραπάνω αθώος ο Urnyx05. Σ ευχαριστώ φίλε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. December 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2019 Έχω 2 sim μια Wind & μια Cosmote. Η επαγγελματική sim είναι στη Wind ενώ η άλλη είναι προσωπική. Όταν είναι να στείλω μήνυμα όμως για κάποιο λόγο είναι επιλεγμένη πάντα η Cosmote και φεύγουν sms από τον προσωπικό αριθμό εάν ξεχαστώ και δεν επιλέξω την άλλη sim. Στο προηγούμενο τηλέφωνο είχε επιλογές με ποια sim κάνω κλήσεις sms και internet. Όμως το mi 9t pro έχει μόνο επιλογές για κλήσεις & internet. Έχει κανείς βρει κάποια λύση που να επιλέγει ποια θα είναι η default sim για sms;; Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πολύ απλά, βάλε μια άλλη εφαρμογή για SMS (πχ το Google Messages) και κάνε το προεπιλογή. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. December 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2019 Παιδια, οταν ακουω μεσω Bluetooth στο αμαξι τραγοδια, μπαινω στην εφαρμογη mx player pro και οσο κι αν αλλαζω τις ρυθμισεις στον ισοσταθμιστη, ο ηχος δεν αλλαζει. Ετσι σκεφτηκα αν μπορω να περασω στη συσκευη το Dolby Atmos μηπως εκει μπορω να φερω τον ηχο στ μετρα μου. Το εχει περασει κανενας χωρις root η magisk? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xostel77 Δημ. December 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2019 @xostel77 τι τζαμάκι έχεις βάλεις? Βλέπω ότι καλύπτει όλη την οθόνη. Δεν έχω βάλει τίποτα. Μόνο θήκη του έχω. Δεν θέλω τζάμι στην οθόνη γιατί χαλάει η αίσθηση. Παράθεση Μανουσάκης Νίκος Xiaomi Mi 9T Pro http://www.monsterfish-greekfans.gr/forum http://www.facebook.com/nikos.manousakismariastavroulaki?ref=tn_tnmn http://www.youtube.com/user/xostel77?feature=mhee Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. December 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2019 Δεν έχω βάλει τίποτα. Μόνο θήκη του έχω. Δεν θέλω τζάμι στην οθόνη γιατί χαλάει η αίσθηση.Συγνώμη έτσι μου φάνηκε και ήταν σαν full cover. Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xostel77 Δημ. December 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2019 Φίλε μου, μήπως μπορείς να με βοηθήσεις να βρω την συγκεκριμένη ρύθμιση στο ambient display? Έχω την 11.0.3.0 QFKEUXM Global Stable. Στις ρυθμίσεις μου, όλα τα notifications έχουν το ίδιο χρώμα Screenshot_2019-12-15-15-22-45-561_com.android.settings by Nikos Manousakis, on Flickr Παράθεση Μανουσάκης Νίκος Xiaomi Mi 9T Pro http://www.monsterfish-greekfans.gr/forum http://www.facebook.com/nikos.manousakismariastavroulaki?ref=tn_tnmn http://www.youtube.com/user/xostel77?feature=mhee Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. December 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2019 που είναι το notification led αν υπάρχει βέβαια. Μόνο στην φόρτιση βλέπω ένα κόκκινο led στην selfie camera. Σε ειδοποιήσεις viber, telegramm ή όποια άλλης εφαρμογής δεν μου ανάβει κανένα notification led. είμαι με stock eea 11.0.3 για την ώρα. Μήπως σε eu είναι διαφορετικά? Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. December 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2019 Όσοι έχετε Vodafone, σας παίζουν τα VoLTE, Wifi Calling και 4G+; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zevoulon_13 Δημ. December 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2019 Screenshot_2019-12-15-15-22-45-561_com.android.settings by Nikos Manousakis, on Flickr Ευχαριστώ φίλε, αλλά δυστυχώς η stable rom δεν έχει επιλογή '' use app notifications'' Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 15, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2019 Όσοι έχετε Vodafone, σας παίζουν τα VoLTE, Wifi Calling και 4G+;Κανονικά 4G+ , και wificalling Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ygik Δημ. December 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2019 Προβλήματα με Cosmote Από χθες το βράδυ έχω πρόβλημα στη 2 sim με Cosmote. Χάνει εντελώς την δυνατότητα χρήσης δεδομένων... Επανήλθε σήμερα το πρωί αλλά εδώ και 2 ώρες πάλι τα ίδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. December 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2019 Κανονικά 4G+ , και wificalling Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk VoLTE με Vodafone, έχετε δει καθόλου; ----- προσθήκη μηνύματος 30 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Προβλήματα με Cosmote Από χθες το βράδυ έχω πρόβλημα στη 2 sim με Cosmote. Χάνει εντελώς την δυνατότητα χρήσης δεδομένων... Επανήλθε σήμερα το πρωί αλλά εδώ και 2 ώρες πάλι τα ίδια Δε φταίει το κινητό, αλλά η Cosmote... Σε πολλούς το κάνει αυτό, από χθες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts