jimmys Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 (edited) Λευκο εχω δει μονο σε αυτο με τον 855+. Σε αυτο βγαινει σιγουρα λευκο. Πως αλλαζουμε εικονιδια παιδια? Πως βρισκουμε νεα? Edited October 22, 2019 by jimmys Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 επιτέλους είδαμε 4g+ σε σιαομι... πρώτον αυτό και δεύτερο όσοι είστε σε redmi note 5 κτλ.και σας αρέσει απλά πάρτε το...είναι ουσιαστική αναβάθμιση σε όλα τα επίπεδα!!! Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 Εχω κατεβασει αυτο το theme αλλα οταν κατεβαζω την κουρτινα, τα εικονιδια δεν ειναι οπως στο βιντεο, κανω κατι λαθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisk Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 ----- προσθήκη μηνύματος 37 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- [/color]Λευκο εχω δει μονο σε αυτο με τον 855+. Σε αυτο βγαινει σιγουρα λευκο. Πως αλλαζουμε εικονιδια παιδια? Πως βρισκουμε νεα? Κατέβασε την εφαρμογή H20 Free Icon Pack (έχω Nova Launcher) ...έχει μερικές εκατοντάδες εικονίδια για να βάλεις όποιο θέλεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 Εχω κατεβασει αυτο το theme αλλα οταν κατεβαζω την κουρτινα, τα εικονιδια δεν ειναι οπως στο βιντεο, κανω κατι λαθος? Εγώ που το κατέβασα όλα είναι κανονικά όπως στο θέμα. Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 ----- προσθήκη μηνύματος 37 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- [/color] Κατέβασε την εφαρμογή H20 Free Icon Pack (έχω Nova Launcher) ...έχει μερικές εκατοντάδες εικονίδια για να βάλεις όποιο θέλεις Πρεπει να βαλω κι εγω αυτο τον launcher που λες η οχι? ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ που το κατέβασα όλα είναι κανονικά όπως στο θέμα. Ποια χωρα εχεις βαλει? Οσες φορες και να το βαζω, η κουρτινα διατηρει το ιδιο γκρι χρωμα . Το ιδιο και στις κλησεις. Μονο το φοντο εχει αλλαξει παρολο που εφαρμοζω το θεμα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 Πρεπει να βαλω κι εγω αυτο τον launcher που λες η οχι? ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ποια χωρα εχεις βαλει? Οσες φορες και να το βαζω, η κουρτινα διατηρει το ιδιο γκρι χρωμα . Ινδία έχω βάλει Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 Ινδία έχω βάλει Και δεν την αλλαξες σε Ελλαδα μετα? Δεν πειραζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 Και δεν την αλλαξες σε Ελλαδα μετα? Δεν πειραζει? Όχι δεν την άλλαξα.δεν πέζει ρόλο πια έχεις.απλως με την Ελλάδα δεν έχεις τα θεματα Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 Όχι δεν την άλλαξα.δεν πέζει ρόλο πια έχεις.απλως με την Ελλάδα δεν έχεις τα θεματα Λογικα θα παρει και πιο νωρις την 11 αν εχουμε χωρα την ινδια. Ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 Σάρωσε ... :whip: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 εεε...καλά τώρα ....:p Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisk Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 (edited) Πρεπει να βαλω κι εγω αυτο τον launcher που λες η οχι? ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- O stock launcher δεν δέχεται αλλαγή εικονιδίων δυστυχώς... ή τουλάχιστον εγώ δεν κατάφερα να τα αλλάξω! Στα του τηλεφώνου τώρα με ένα απλό tempered glass (όχι full) για τον φόβο ατυχήματος ξαναπέρασα το δαχτυλικό αποτύπωμα για περισσότερη ακρίβεια. Θα πρότεινα να μνημάρετε τουλάχιστον δύο δαχτυλικά αποτυπώματα καθώς έτσι προσφέρει μεγαλύτερη πιθανότητα αναγνώρισης αλλά και ταχύτητα.Επισημαίνω οτι το αποτύπωμα ξεκλειδώνει σφαίρα!!!! Πέρασα και αυτήν την Gcam και εντυπώσεις σύντομα! Edited October 22, 2019 by arisk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 Κατεβάζω MIUI 11 στο 9Τ!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 Κατεβάζω MIUI 11 στο 9Τ!!!! λογικό Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanidis Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 Πάντως στο mi 9t με αναβάθμιση στο miui 11 δεν αφερεθηκαν ο dialer kai messaging του miui , στο 9t pro γιατί; global. Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 Το 9t pro δεν θα πάρει την 11 μαζί με το 9t ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. October 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2019 Το 9t pro δεν θα πάρει την 11 μαζί με το 9t ;;; δεύτερη φουρνιά,4/11 και μετά Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. October 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2019 (edited) Παίδες μόλις σήμερα παρέλαβα κ εγώ το κινητό μου. Επειδή το προηγούμενο είχε Android 6.0 θέλω λίγο βοήθεια στο πώς θα αφαιρέσω κάποιες μόνιμες ειδοποιήσεις που έχω στην οθόνη μου. 1. Μου βγάζει μόνιμα ειδοποίηση για το messenger κ το amazfit. 2. Μου βγάζει σύντομο παράθυρο με τα instant messages όταν έρχεται καινούργιο μήνυμα. Μπορώ να επιλέξω σε ποιες εφαρμογές δεν θα μου βγάζει pop up παραθυράκι στο πάνω μέρος της οθόνης; Edited October 23, 2019 by kallair Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2019 Παίδες μόλις σήμερα παρέλαβα κ εγώ το κινητό μου. Επειδή το προηγούμενο είχε Android 6.0 θέλω λίγο βοήθεια στο πώς θα αφαιρέσω κάποιες μόνιμες ειδοποιήσεις που έχω στην οθόνη μου. 1. Μου βγάζει μόνιμα ειδοποίηση για το messenger κ το amazfit. 2. Μου βγάζει σύντομο παράθυρο με τα instant messages όταν έρχεται καινούργιο μήνυμα. Μπορώ να επιλέξω σε ποιες εφαρμογές δεν θα μου βγάζει pop up παραθυράκι στο πάνω μέρος της οθόνης; Παρατεταμένο πάτημα ή slide αριστερά νομίζω και επέλεξε να μην εμφανίζονται ειδοποιήσεις από αυτές τις εφαρμογές Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. October 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2019 Στις ρυθμίσεις προβολής >αντίθεση και χρώματα σε ποια ρύθμιση το έχετε για καλύτερη απόδοση? Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. October 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2019 Δυο πραγματα θελω να ρωτησω 1. Γινετε η αρχικη οθονη να περιστρεφετε? 2. Ποιο προγραμμα να βαλω για εγγραφη κλησεων? Ευχαριστω παρα πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. October 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2019 το rotate λες, φυσικά και γίνεται Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. October 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2019 Μαλλον λεει μονο για την αρχικη οθονη. Δεν το εχω δει να γινεται πέρα από tablet. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. October 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2019 καμία φτηνή διάφανη tpu θήκη εχετε να προτείνετε?βλακεία τώρα της σιαομι που έβαλε μέσα μαύρη...τι το πήρα μπλέ...όχι σιλικόνη .... λερώνει γρήγορα Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts