Jump to content

[OnePlus 7 Pro] Τροποποιήσεις - Βελτιώσεις - ROM-Mod-Tweaks

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

βαλε το TEF_Germany γιατι παίζει και της cosmote και της voda το vowifi

volte η voda δεν εχει ακομη αλλα η cosmote που εχει, παίζει κανονικα

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση

Δεν πιστεύω να με κάνει κανένα factory reset ε?

Edit:To εκανα.Στην cosmote δουλευει πλεον το wifi στην vodafone ακομη οχι..

Εννοειται το εχω ενεργοποιημενο απο την vodafone.Εχω cu

The Power of Oneplus 7 Pro be with you

Edited by johnnyman25

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

• Απαντήσεις 579
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

βαλε το TEF_Germany γιατι παίζει και της cosmote και της voda το vowifi

volte η voda δεν εχει ακομη αλλα η cosmote που εχει, παίζει κανονικα

Και πως βάζω προφίλ?

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

Αφου περασα αρκετη ωρα ψαξιματος να φερω σωστο ρεαλιστικο χρωμα και σωστες σκιες με πολλες ληψεις φωτογραφιων εσωτερικου χωρου, με θερμο φως ειτε δωματιου ειτε λαμπατερ, διαβαζοντας και μερικες ρυθμισεις στο ιντερνετ, αφηνω ενα πρωτο σεταπ της 6.2.030 Gcam που μου αρεσε και πλεον θα παιζω με 1-2 ρυθμισεις το πολυ ανα συνθηκες. Μιλαω αποκλειστικα για λειτουργια νυχτερινης ορασης μιας και στις ημερησιες η στοκ εφαρμογη ειναι απο τις κορυφαιες.Η εμπρος καμερα δεν δοκιμαστηκε.

Εξακολουθω να πιστευω οτι οι ληψεις με tap πανω στην οθονη για φωτομετρηση ειναι πιο αποτελεσματικες και γρηγορες απο το να ψαχνεις μπαρες και πληκτρα. Tap σε σκοτεινα σημεια φωτιζει την φωτο και το αντιστροφο.

Πλεον, οι ουσιαστικοτερες ρυθμισεις ειναι τα highlights/shadow saturation για τα χρωματα σε φωτεινα και σκιερα σημεια και το exposure compensation για την εκθεση.

H λειτουργια νυχτερινης ορασης έγινε απευθειας συντομευση μεσω Nova launcher για να μην ψαχουλευω οταν θελω να βγαζω νυχτερινες φωτο.

Θα ηθελα να ακουσω απόψεις-συμβουλες απο τυχον δοκιμες ή αλλα set up που εχετε κανει.

Screenshot-20190816-002425.jpg Screenshot-20190816-002419.jpg Screenshot-20190816-002414.jpg Screenshot-20190816-002407.jpg Screenshot-20190816-002356.jpg Screenshot-20190816-002345.jpg

Edited by r31134

Πέρασα και εγώ τελικά την Renovate Ice σαν magisk module. Ο κυριότερος λόγος, για τα horizon lights στις ειδοποιήσεις. Εδώ ερώτηση. Περα από το πόσες φορές θέλουμε να αναβοσβήνουν, δε βλέπω να μπορώ να θέσω για πόση ώρα θέλω να αναβοσβήνουν. Για παράδειγμα μέχρι να ανοίξω την ειδοποίηση. Υπάρχει τέτοια επιλογή;

Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Πέρασα και εγώ τελικά την Renovate Ice σαν magisk module. Ο κυριότερος λόγος, για τα horizon lights στις ειδοποιήσεις. Εδώ ερώτηση. Περα από το πόσες φορές θέλουμε να αναβοσβήνουν, δε βλέπω να μπορώ να θέσω για πόση ώρα θέλω να αναβοσβήνουν. Για παράδειγμα μέχρι να ανοίξω την ειδοποίηση. Υπάρχει τέτοια επιλογή;

Όχι δεν έχει τέτοια δυνατότητα.

Ούτε με Q η oneplus πρόσθεσε τέτοια επιλογή,μόνο 3 extra χρώματα.

Γενικά πολύ ωραία η Renovate έχει αρκετά καλούδια και για status bar και quick setting panel και customization ambient display και εμφάνιση /διαχείριση panel ήχου,προστέθηκε και διαχωρισμό ήχο κλήσεων από ήχο notification τελευταία,high brightness mode κ.α

Εγώ αγόρασα και τα 3 donation pack να είμαι life time premium member έστω πλέον με custom rom το έβαλα συρτάρι :lol:

Υπόψη με xXx no limits μπορείς να φέρεις gapps σε Pico level καθώς και extreme debloating να κάνεις βγάζοντας μπόλικη σαβούρα από oneplus και Google που είναι εντελώς άχρηστη να τρέχει.

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Όχι δεν έχει τέτοια δυνατότητα.

Ούτε με Q η oneplus πρόσθεσε τέτοια επιλογή,μόνο 3 extra χρώματα.

Γενικά πολύ ωραία η Renovate έχει αρκετά καλούδια και για status bar και quick setting panel και customization ambient display και εμφάνιση /διαχείριση panel ήχου,προστέθηκε και διαχωρισμό ήχο κλήσεων από ήχο notification τελευταία,high brightness mode κ.α

Εγώ αγόρασα και τα 3 donation pack να είμαι life time premium member έστω πλέον με custom rom το έβαλα συρτάρι :lol:

Υπόψη με xXx no limits μπορείς να φέρεις gapps σε Pico level καθώς και extreme debloating να κάνεις βγάζοντας μπόλικη σαβούρα από oneplus και Google που είναι εντελώς άχρηστη να τρέχει.

Εάν μπορούσα να βάλω σε OOS microG, θα ήμουν ευχαριστημένος. Προφανώς δε γίνεται όμως, γιατί η OOS δεν είναι deodexed και έχει spoofing signatures. Οπότε τα Pico από μόνα τους σε συνδυασμό με custom ROMs και kernels, δεν με αφορούν.

Κατά τ' άλλα και την Renovate πιο πολύ για αυτό την πέρασα. Για τα notifications. Εάν είχε τέτοια επιλογή θα ήταν πιο ολοκληρωμένη. Να υποθέσω ότι εάν θελήσω κάποια στιγμή να την αφαιρέσω, την αφαιρώ σαν ένα οποιοδήποτε module του magisk, η πρέπει να περάσω από πάνω το τελευταίο OOS;

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Εάν μπορούσα να βάλω σε OOS microG, θα ήμουν ευχαριστημένος. Προφανώς δε γίνεται όμως, γιατί η OOS δεν είναι deodexed και έχει spoofing signatures. Οπότε τα Pico από μόνα τους σε συνδυασμό με custom ROMs και kernels, δεν με αφορούν.

Κατά τ' άλλα και την Renovate πιο πολύ για αυτό την πέρασα. Για τα notifications. Εάν είχε τέτοια επιλογή θα ήταν πιο ολοκληρωμένη. Να υποθέσω ότι εάν θελήσω κάποια στιγμή να την αφαιρέσω, την αφαιρώ σαν ένα οποιοδήποτε module του magisk, η πρέπει να περάσω από πάνω το τελευταίο OOS;

Όπως όλα τα Magisk module αφαίρεση από Magisk αρκεί το ίδιο και σε xXx no limits και μια επανεκκίνηση.

Edited by alextrela

Έχει δοκιμάσει κανείς την Havoc 2.8? Έχει bugs? Σκέφτομαι να την δοκιμάσω.

Σε ένα Mi Pad4 που έχω την πέρασα από το Σάββατο και είμαι εντυπωσιασμένος.

Sent from my GM1913 using Tapatalk

Έχει δοκιμάσει κανείς την Havoc 2.8? Έχει bugs? Σκέφτομαι να την δοκιμάσω.

Σε ένα Mi Pad4 που έχω την πέρασα από το Σάββατο και είμαι εντυπωσιασμένος.

Εξαιρετική είναι την είχα επί 2 εβδομάδες ως daily driver εδώ και μια εβδομάδα είμαι με Omni,αλλά σίγουρα θα ξαναγυρισω σε Havoc,πιο ολοκληρωμένη με πιο πολλά features και customization.

Απλά υπόψη δεν έχει τα off screen gesture του Oxygen η Omni πχ drawing V,O,<,> και από κλειστεί οθόνη να επιτελεις διάφορες λειτουργίες πχ music control η άνοιγμα εφαρμογών.

Ένα bug βρήκα σε havoc ο ήχος από το ηχείο είναι χαμηλός σε σχέση με Oxygen η Omni rom.

Πρέπει να ανέβεις αρκετά σκαλοπάτια στο level του ήχου να αποδίδει σωστά.

Μπαταρία άριστη,απόδοση,smouthness εξίσου,ram management εξίσου πολύ καλό.

Εξαιρετική είναι την είχα επί 2 εβδομάδες ως daily driver εδώ και μια εβδομάδα είμαι με Omni,αλλά σίγουρα θα ξαναγυρισω σε Havoc,πιο ολοκληρωμένη με πιο πολλά features και customization.

Απλά υπόψη δεν έχει τα off screen gesture του Oxygen η Omni πχ drawing V,O,<,> και από κλειστεί οθόνη να επιτελεις διάφορες λειτουργίες πχ music control η άνοιγμα εφαρμογών.

Ένα bug βρήκα σε havoc ο ήχος από το ηχείο είναι χαμηλός σε σχέση με Oxygen η Omni rom.

Πρέπει να ανέβεις αρκετά σκαλοπάτια στο level του ήχου να αποδίδει σωστά.

Μπαταρία άριστη,απόδοση,smouthness εξίσου,ram management εξίσου πολύ καλό.

Τέλεια. Θα την ρίξω το βράδυ!

Μετά από μερικές ώρες χρήσης εχω να πω ότι είναι πολύ ολοκληρωμένη.

Αντιμετωπίζω 2 θέματα... 1 το αυτόματο brightness δεν δουλεύει σωστά με αποτέλεσμα να δίνει 100% σε εφαρμογές που έχουν λευκό φόντο (για κάποιο λόγο) και 2 δεν βρήκα το option για να κρατάω εφαρμογές στη μνήμη και να μη κλείνουν εάν κλείσω τα recent.

Εσύ αντιμετώπισες κάτι από τα 2?

Sent from my OnePlus 7 Pro using Tapatalk

Μετά από μερικές ώρες χρήσης εχω να πω ότι είναι πολύ ολοκληρωμένη.

Αντιμετωπίζω 2 θέματα... 1 το αυτόματο brightness δεν δουλεύει σωστά με αποτέλεσμα να δίνει 100% σε εφαρμογές που έχουν λευκό φόντο (για κάποιο λόγο) και 2 δεν βρήκα το option για να κρατάω εφαρμογές στη μνήμη και να μη κλείνουν εάν κλείσω τα recent.

Εσύ αντιμετώπισες κάτι από τα 2?

Η αλήθεια είναι ότι δουλευω manual φωτεινότητα με εξαίρεση σε εξωτερικό χώρο με ήλιο που βάζω αυτόματο.

Δεν μου αρέσει η αυτόματη ρύθμιση ανεξάρτητα rom διοτι είτε πιο σκοτεινό σε κλειστό χώρο το κάνει η πιο φωτεινό από όσο θέλω σε πιο φωτεινό εσωτερικό χώρο.

Τώρα για το δεύτερο δεν ξέρω.

Για τσέκαρε στο αντίστοιχο νήμα σε XDA η σε telegram(στο δεύτερο συνηθίζεται το team πίσω από την rom να απαντάνε πιο τακτικά)

https://t.me/havocofficial

Edited by alextrela

Καλημέρα παιδιά. Τπτ τελικά με το vowifi της Vodafone σε cu.

Ενώ είναι ενεργοποίημενο δεν δουλεύει σε κανένα προφίλ.

Κρίμα...

Μόνο σε Cosmote frog δουλεύει κανονικά

καλησπερα ξερει κανεις πως απενεργοποιω το force update στο youtube απο το playstore?και επισης πως βαζω extented μενου στο κουμπι power?ετσι ωστε να μου βγαζει επιλογη gia recovery kai fastboot?
ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΖΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ!!!

καλησπερα ξερει κανεις πως απενεργοποιω το force update στο youtube απο το playstore?και επισης πως βαζω extented μενου στο κουμπι power?ετσι ωστε να μου βγαζει επιλογη gia recovery kai fastboot?

Για το δεύτερο θα πρεπει να γίνει πρώτα προγραμματιστής και μετά έχει επιλογή μέσα στο μενού προηγμένες εκεί ενεργοποίεις αυτό που θέλεις .

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

Καλημέρα παιδιά. Τπτ τελικά με το vowifi της Vodafone σε cu.

Ενώ είναι ενεργοποίημενο δεν δουλεύει σε κανένα προφίλ.

Κρίμα...

Μόνο σε Cosmote frog δουλεύει κανονικά

Εγώ έχω vowifi με την εφαρμογή της Vodafone Γιάννη και δουλεύει κανονικά. Και εγώ CU έχω. Το δοκίμασες μήπως;

Εγώ έχω vowifi με την εφαρμογή της Vodafone Γιάννη και δουλεύει κανονικά. Και εγώ CU έχω. Το δοκίμασες μήπως;

Ήθελα να το κάνω να δουλέψει native και όχι με την εφαρμογή..

Και με τη βουλα και Resurrection Remix για την συσκευή!!!

https://forum.xda-developers.com/oneplus-7-pro/development/rom-unofficial-resurrection-remix-t3960485

Άργησε βέβαια αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ :p

Και official LineageOS για 7 Pro

https://wiki.lineageos.org/devices/guacamole

Την τεσταρα για λίγες ώρες, δεν βρήκα κάτι μεμπτό(βέβαια μου έκανε εντύπωση η έλλειψη gesture navigation επιλογή αλλά OK το έλυσα εύκολα με Vivid gesture navigation app) παρά ίσως ολίγων φτωχή σε customization σε σχέση με άλλες AOSP rom.

Substratum τουλάχιστον άψογα συνεργάζεται.

Αποτύπωμα εξίσου άριστο το βρήκα.

Edited by alextrela

Οπότε αλεξ άμα θελήσουμε custom rom ποια προτείνεις?

Νομίζω την havoc os ε?

Οπότε αλεξ άμα θελήσουμε custom rom ποια προτείνεις?

Νομίζω την havoc os ε?

Και την Havoc και Omni και AOSIP που δούλεψα εκτεταμένα τις βρήκα πάρα πολύ καλές.

Τώρα θα δουλεψω την RR καμία εβδομάδα να σχηματισω πιο σφαιρική άποψη.

Αλλά και την Bliss Rom εξίσου πολύ καλή την βρήκα.

Γενικά όλες πληρεστατες,ολοκληρωμένες και ώριμες χωρίς κανένα χτυπητο μείον να πεις γυρίζω σε stock να βρω την υγεία μου.

Βέβαια κάθε χρήστης θα σχηματίζει άποψη με βάση δικιά του χρήση καλύτερα.

Edited by alextrela

Θέλω να κάνω καποιες χαζές ερωτησεις.

1 τι είναι οι custom kernels;

2 τι κέρδος έχω αν βάλω μια custom kernel στο OnePlus 7pro; βελτιώνει πχ την μπαταρία;

3 χρειάζεται root για να μπει;

4 ποια custom kernel είναι καλή για το OnePlus 7 pro;

Θέλω να κάνω καποιες χαζές ερωτησεις.

1 τι είναι οι custom kernels;

2 τι κέρδος έχω αν βάλω μια custom kernel στο OnePlus 7pro; βελτιώνει πχ την μπαταρία;

3 χρειάζεται root για να μπει;

4 ποια custom kernel είναι καλή για το OnePlus 7 pro;

Εννοείται χρειάζεται root.

Δεν θεωρώ ότι αξίζει πλέον και προσωπικά με το το 7αρι δεν έβαλα καθόλου.

Δεν θα δεις παρά πολύ ελάχιστη διαφορά στην μπαταρία σε κάποιες περιπτώσεις.

Βέβαια έχει κάποια έξτρα παράμετροποίηση πχ σε ρυθμίσεις οθόνης,η high brightness mode η vibration η να κατεβάσεις η αυξήσεις χρονισμο cpu η gpu, έχει επιπλέον off screen gesture που όμως η ενεργοποίηση τους αυτόματα ακυρώνει τα αντίστοιχα Oxygen.

Επίσης έχουν ρύθμιση για κόψιμο διεργασιών στο παρασκήνιο που όμως θέλει εμπειρία τι θα κόψεις εκεί.

Σε 5Τ σου έδιναν και έξτρα ρυθμίσεις σε ήχο είτε από ακουστικά η ηχεία,με το 7αρι δεν βλέπω όμως αντίστοιχη δυνατότητα.

Τώρα blu_spark kernel είναι από τους καλύτερους όπως και Elemental X αλλά και smurf kernel η kirisakura έχουν εξίσου μεγάλο κοινό που τα προτιμά.

Επίσης θέλεις αγορά kernel manager app για αξιοποίηση των οποιων επιλογών έχουν πχ EX kernel manager η FK kernel manager.

Εν κατακλείδι παλιότερα άξιζε περισσότερο που oneplus συσκευές είχαν περισσότερες ελλείψεις πχ μέτρια φωτεινότητα,μέτριο ήχο,κακό vibration.

Εξ ου δεν βάζω πλέον.

Edited by alextrela

Οι custom kernels δεν χρειάζονται απαραίτητα ροοτ. Μέχρι πρότινος βασικά, δεν είχε καμία σχέση το ροοτ με αυτό.

Χρειάζεται custom recovery για να τους φλασαρεις. Αυτό μόνο. Απλά μερικοί νέοι kernel ίσως θέλουν και φλασαρισμα magisk για να μπουταρουν.

Αυτή όμως είναι η εξαίρεση, όχι ο κανόνας.

• The title was changed to [OnePlus 7 Pro] Τροποποιήσεις - Βελτιώσεις - ROM-Mod-Tweaks