baiosss Δημ. November 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2019 Εμένα κανονικά δουλεύει Sent from my iPad using Tapatalk ProΠώς το εξηγείς; Εκτός εάν βγήκε και κάποια πιο νέα. Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 20, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2019 (edited) Πώς το εξηγείς; Εκτός εάν βγήκε και κάποια πιο νέα. Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε διάστημα λίγων ωρών έβγαλε 2 εκδόσεις,βάλε την πιο τελευταία 12:09 ώρα σήμερα θα την βρεις σε αντίστοιχη ενότητα telegram Sent from my iPad using Tapatalk Pro Edited November 20, 2019 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. November 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2019 Σε διάστημα λίγων ωρών έβγαλε 2 εκδόσεις,βάλε την πιο τελευταία 12:09 ώρα σήμερα θα την βρεις σε αντίστοιχη ενότητα telegram Sent from my iPad using Tapatalk ProΝαι την έβαλα και διορθώθηκε. Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 23, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2019 Με την νέα renovate ice version λύνεται και το θέμα με το απαίσιο blury effect σε lock screen σε OOS σε ακρόαση μουσική. Πραγματικά renovate ice έχει δώσει νέα πνοή και αέρα ανανέωσης σε OOS εμπλουτιζοντας το με πληθώρα features και customization. Χωρίς δόση υπερβολής δεν θα άντεχα ούτε 1 ώρα σε τέρμα stock φάση με τόσο φτωχή υλοποίηση από oneplus. Renovate ice και xXx no limits τα θεωρώ must για συμβίωση με OOS. Sent from my OnePlus 7 Pro using Tapatalk Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. November 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2019 Με την νέα renovate ice version λύνεται και το θέμα με το απαίσιο blury effect σε lock screen σε OOS σε ακρόαση μουσική. Πραγματικά renovate ice έχει δώσει νέα πνοή και αέρα ανανέωσης σε OOS εμπλουτιζοντας το με πληθώρα features και customization. Χωρίς δόση υπερβολής δεν θα άντεχα ούτε 1 ώρα σε τέρμα stock φάση με τόσο φτωχή υλοποίηση από oneplus. Renovate ice και xXx no limits τα θεωρώ must για συμβίωση με OOS. Sent from my OnePlus 7 Pro using TapatalkΝα ναι καλά και η OnePlus όμως που σου δίνει την δυνατότητα να κάνεις όλα αυτά χωρίς απώλεια εγγύησης. Να τα λέμε και αυτά :) Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenkato1 Δημ. December 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2019 (edited) Ακυρο, παρακαλω να σβηστει. Edited December 3, 2019 by xenkato1 Παράθεση OnePlus 7 pro, MATE 20, iPad Air. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. January 13, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2020 (edited) Decrypted το τηλέφωνο έχω να το κάνω από το 5Τ. Αλλά ευελπιστώ τώρα να τα έχω και τα δύο (7προ και 6Τ). Μόνο το φλασάκι τρέχεις μετά από κάθε ρομ που βάζεις και τέλος; Και σε Oxygen το ίδιο θέλει; Τώρα μπουτάρω το 7προ μετά την 8beta που έβαλα και να δω αν πήγαν όλα καλά με το decryption. Οπως περιγράφεται εδω αυτο κάνω καθε φορα αλλάζω rom ανεξάρτητα ειναι OOS η custom.(εξαίρεση η Omni που ακολουθώ διαφορετική διαδικασία οπως περιγράφεται στο link xda και Paranoid που δεν αγγίζω καν μιας και τελευταία φορα που δοκίμασα να την εγκαταστησω μπρικαρε το τηλέφωνο διότι δεν υποστηρίζει decrypted μέθοδο) https://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=81323593&postcount=560 Απλα σε rom που δεν εχει gapps ενσωματωμένα τα περνάω στο τελος πριν φλασαρω magisk και εννοειται dm verity στο τελος ΠΑΝΤΑ πριν απο reboot system,(21-5-2019 βαζω εγω ολο το καιρό αλλά μπορεί να βάζεις και 18-8-2019 έκδοση) Σε αναβάθμιση rom κάνεις τα εξής βήματα καθε φορα Flash rom Flash twrp Flash dm verity Reboot twrp and flash again the 3 above. Reboot twrp Flash gapps(σε οσες rom δεν το έχουν ενσωματωμένα εννοείται) Flash Magisk Flash dm verity Wipe cache/dalvik Reboot system Αντιστοιχα σε restore backup rom κανεις τα εξης καθε φορα. Factory reset Restore rom Flash dm verity Reboot system. Φρόντισε να εισαι απόλυτα τυπικός αλλιώς αν κάνεις κάπου λάθος η παραλήψεις κάποιο βήμα,απλα μπρικαρεις τη συσκευή και θες msm tool Η fastboot rom να επαναφέρεις και εννοείται στήσιμο ολα απο αρχη. Edited January 13, 2020 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. January 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2020 Eπιτελους βγάλανε gcam 7 άρα που να υποστηρίζει και xml. Δοκιμές από σημερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermario Δημ. January 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2020 Επειδή δεν γνωρίζω τι είναι αυτό το XML μπορείτε να δώσετε περισσότερες πληροφορίες; Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. January 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2020 Επειδή δεν γνωρίζω τι είναι αυτό το XML μπορείτε να δώσετε περισσότερες πληροφορίες; Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας TapatalkCustom ρυθμίσεις της gcam από κάποιον που θεωρεί πως μετά από δοκιμές με αυτές βγάζει καλύτερα φωτογραφικά αποτελέσματα. Το περνάς μέσα σε φάκελο, το επιλέγεις από την gcam και οι φωτογραφίες βγαίνουν σύμφωνα με αυτές τις ρυθμίσεις. Στάλθηκε από το Pixel 4 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. January 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2020 Μαλιστα,στην σελιδα που κατεβαζεις την gcam, εχει και 4 προτινομενα xml εκ των οποιων το 1ο ειναι καταπληκτικο! (urnyx-2.0-hooolm-v3-best.xml) Ειναι ακριβως στα γουστα μου. Eδω η συγκεκριμενη καμερα https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/changelog948/ Εδω τα xml (κατεβειτε εκει που λεει για εμας) https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/configs-urnyx-01/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. January 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2020 Οπως περιγράφεται εδω αυτο κάνω καθε φορα αλλάζω rom ανεξάρτητα ειναι OOS η custom.(εξαίρεση η Omni που ακολουθώ διαφορετική διαδικασία οπως περιγράφεται στο link xda και Paranoid που δεν αγγίζω καν μιας και τελευταία φορα που δοκίμασα να την εγκαταστησω μπρικαρε το τηλέφωνο διότι δεν υποστηρίζει decrypted μέθοδο) https://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=81323593&postcount=560 Απλα σε rom που δεν εχει gapps ενσωματωμένα τα περνάω στο τελος πριν φλασαρω magisk και εννοειται dm verity στο τελος ΠΑΝΤΑ πριν απο reboot system,(21-5-2019 βαζω εγω ολο το καιρό αλλά μπορεί να βάζεις και 18-8-2019 έκδοση) Σε αναβάθμιση rom κάνεις τα εξής βήματα καθε φορα Flash rom Flash twrp Flash dm verity Reboot twrp and flash again the 3 above. Reboot twrp Flash gapps(σε οσες rom δεν το έχουν ενσωματωμένα εννοείται) Flash Magisk Flash dm verity Wipe cache/dalvik Reboot system Αντιστοιχα σε restore backup rom κανεις τα εξης καθε φορα. Factory reset Restore rom Flash dm verity Reboot system. Φρόντισε να εισαι απόλυτα τυπικός αλλιώς αν κάνεις κάπου λάθος η παραλήψεις κάποιο βήμα,απλα μπρικαρεις τη συσκευή και θες msm tool Η fastboot rom να επαναφέρεις και εννοείται στήσιμο ολα απο αρχη. Μόλις είδα ότι μεταφέρθηκε το μήνυμά μου σε αυτό το θέμα και ότι έγραψες όλο αυτό και σε ευχαριστώ πολύ (ήμουν πολύ απασχολημένος το τελευταίο διάστημα). Βασικά είναι κάποια πράγματα που δεν τα καταλαβαίνω. Δηλαδή στην evolution που έβαλες το link πρώτα από όλα λέει να κάνεις wipe τα data. Αλλά αν είναι να κάνεις wipe τα data κάθε φορά που φλασάρεις, για ποιο λόγο να το κάνεις decrypt το τηλέφωνο; Δε βλέπω κάποια άλλη εφαρμογή (ναι και το "ίσως" να πηγαίνει λίγο πιο γρήγορα αλλά στο κινητό που έχουμε δεν έχουμε πρόβλημα ταχύτητας). Α ναι, τώρα το θυμήθηκα, με το decrypted που δεν έχεις και περίεργα ονόματα στη recovery. Δεν ξέρω, περίεργος μου φαίνεται ο οδηγός, δηλαδή να μπουτάρεις στην oos μετά ξανά twrp και να βάζεις τη ρομ που θέλεις. Επίσης, για ποιο λόγο να τρέχεις το dm-verity μετά από φλασάρισμα του magisk (δεν είχα ποτέ το συνδυασμό decrypted και magisk αλλά την beta 8 που έβαλα, εγκατέστησα το λειτουργικό και το dmverity, μετά reboot to recovery και το magisk χωρίς - νομίζω - να φλασάρω dmverity πάλι). Στα τελευταία 2-3 τηλέφωνα δεν παίρνω backup από recovery. Το πολύ πολύ να βάλω κάποια ρομ που είμαι σίγουρος πως λειτουργεί σωστά και επαναφέρω τα αρχεία μου. Βέβαια, στο 6Τ δε γίνεται decrypt (μάλλον γίνεται, αλλά δε λειτουργεί σωστά). Αλλά πλέον έχοντας το 7pro decrypted, δεν υπάρχει λόγος να μην έχω και backup από τη ρομ. Γράψε μου, σε παρακαλώ, τι επιλογές κάνεις για backup from recovery; Έκανα decrypt και το 6Τ μαζί με το 7προ και ενώ στο 7προ πήγαν όλα πολύ καλά, στο 6Τ είχα πολλά προβλήματα. Έβαζες κωδικό και δακτυλικό και δεν αναγνώριζε τίποτα (τα έσβησα και από το διαχειριστή αρχείων της recovery ώστε να τα βαλω από την αρχή, πάλι τίποτα). Πήγα να βάλω άλλη ρομ χωρίς dmverity έβγαζε συνεχώς error 1. Μέχρι που ξέχασα να κάνω install τη recovery και βρέθηκα σε stock recovery. :):lol::p Πλέον όλοι οι δρόμοι οδηγούσαν σε msm tool, μετά unlock bootloader, custom recovery και root. Και επειδή μου έβαλε 9άρα έβαλα την τελευταία beta 10 για το 6Τ. Και έτσι είμαι αυτή τη στιγμή. Όταν θα φλασάρω ξανά ρομ στο 7pro θα δω πώς θα το κάνω για να παραμείνει και το decryption. Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. January 19, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2020 (edited) Μόλις είδα ότι μεταφέρθηκε το μήνυμά μου σε αυτό το θέμα και ότι έγραψες όλο αυτό και σε ευχαριστώ πολύ (ήμουν πολύ απασχολημένος το τελευταίο διάστημα). Βασικά είναι κάποια πράγματα που δεν τα καταλαβαίνω. Δηλαδή στην evolution που έβαλες το link πρώτα από όλα λέει να κάνεις wipe τα data. Αλλά αν είναι να κάνεις wipe τα data κάθε φορά που φλασάρεις, για ποιο λόγο να το κάνεις decrypt το τηλέφωνο; Δε βλέπω κάποια άλλη εφαρμογή (ναι και το "ίσως" να πηγαίνει λίγο πιο γρήγορα αλλά στο κινητό που έχουμε δεν έχουμε πρόβλημα ταχύτητας). Α ναι, τώρα το θυμήθηκα, με το decrypted που δεν έχεις και περίεργα ονόματα στη recovery. Δεν ξέρω, περίεργος μου φαίνεται ο οδηγός, δηλαδή να μπουτάρεις στην oos μετά ξανά twrp και να βάζεις τη ρομ που θέλεις. Επίσης, για ποιο λόγο να τρέχεις το dm-verity μετά από φλασάρισμα του magisk (δεν είχα ποτέ το συνδυασμό decrypted και magisk αλλά την beta 8 που έβαλα, εγκατέστησα το λειτουργικό και το dmverity, μετά reboot to recovery και το magisk χωρίς - νομίζω - να φλασάρω dmverity πάλι). Στα τελευταία 2-3 τηλέφωνα δεν παίρνω backup από recovery. Το πολύ πολύ να βάλω κάποια ρομ που είμαι σίγουρος πως λειτουργεί σωστά και επαναφέρω τα αρχεία μου. Βέβαια, στο 6Τ δε γίνεται decrypt (μάλλον γίνεται, αλλά δε λειτουργεί σωστά). Αλλά πλέον έχοντας το 7pro decrypted, δεν υπάρχει λόγος να μην έχω και backup από τη ρομ. Γράψε μου, σε παρακαλώ, τι επιλογές κάνεις για backup from recovery; Έκανα decrypt και το 6Τ μαζί με το 7προ και ενώ στο 7προ πήγαν όλα πολύ καλά, στο 6Τ είχα πολλά προβλήματα. Έβαζες κωδικό και δακτυλικό και δεν αναγνώριζε τίποτα (τα έσβησα και από το διαχειριστή αρχείων της recovery ώστε να τα βαλω από την αρχή, πάλι τίποτα). Πήγα να βάλω άλλη ρομ χωρίς dmverity έβγαζε συνεχώς error 1. Μέχρι που ξέχασα να κάνω install τη recovery και βρέθηκα σε stock recovery. :):lol::p Πλέον όλοι οι δρόμοι οδηγούσαν σε msm tool, μετά unlock bootloader, custom recovery και root. Και επειδή μου έβαλε 9άρα έβαλα την τελευταία beta 10 για το 6Τ. Και έτσι είμαι αυτή τη στιγμή. Όταν θα φλασάρω ξανά ρομ στο 7pro θα δω πώς θα το κάνω για να παραμείνει και το decryption. Μάλλον δεν έχεις κατανοήσει σωστά τα οφέλη και πλεονεκτήματα να είσαι decrypted και έχεις μπερδευτεί με τη όλη διαδικασία. Πρώτα απ όλα πως θα πας από μια rom σε μια άλλη χωρίς να κάνεις wipe data της υπάρχουσας rom. Θα την περάσεις από πάνω έτσι τη μία πάνω από την άλλη έτσι χύμα, αυτό δεν γινόταν ποτέ ούτε ακόμα και όταν είσαι encrypted. Από πάνω rom περνάμε μόνο σε αναβάθμιση της ίδιας rom νεότερη build το λεγόμενο dirty flashing. Πάμε τώρα να ξεκαθαρίσουμε τα πλεονεκτήματα το να είσαι decrypted Το κάνουμε πρώτα από όλα για να αποφύγουμε format data που ενδείκνυται στη πλοιοψηφια των rom για την επιτυχή εγκατάσταση όταν ήδη είσαι σε OOS η άλλη custom rom όπως επίσης μπορούμε να πάμε από μια rom με νεότερη security patch σε rom με παλιότερη πχ από havoc με Γενάρη σε open beta 8 for με Δεκεμβρίου. Αν ήσουν encrypted θα έπρεπε κάνεις format data για να κάνεις αυτή τη μεταπηδηση, με decrypted οχι. Εγώ πχ που έχω καμία 10αρια backup rom φυλαγμένα στη συσκευή από πολλές rom όπως και 30-40gb δικά μου αρχεία αν ήμουν encrypted με κάθε format data θα τα έχανα όλα και και δεν έχω όρεξη κάθε φορά αλλάζω rom να τα περνάω κάθε φορά στη συσκευή τα αρχεία μου Και αν φανταστείς ότι αλλάζω rom σχεδόν εβδομαδιαία ακόμα και για δοκιμή μια νέα build κάποια εξ αυτών άρα σιγά μην έμπαινα στη διαδικασία να περνώ όλα τα αρχεία μου κάθε φορά. Δεν θα το έκανα ποτέ άρα decrypted η μόνη λύση σε όσους μας αρέσει αλλάζουμε τακτικά rom και έτσι είμαι συνεχώς επί εξάμηνο έχω τη συσκευή. Πάμε τώρα στο κομμάτι backup rom η restore. Προσωπικά πάντα παίρνω backup από οποιαδήποτε rom είμαι ευχαριστημένος τη δεδομένη στιγμή από μια συγκεκριμένη build που η συνολική απόδοση της είναι σε υψηλά επίπεδα έτσι ώστε όταν θέλω να δοκιμάσω μια νέα και δεν μείνω ευχαριστημένος η απλά τη βαρεθώ να μπορώ να επιστρέψω πίσω εύκολα και απλά σε 2 λεπτά της ώρας στη προηγούμενη μέσω του restore rom που περιέγραψα τα βήματα ακολουθώ Το backup rom είναι χρήσιμο και όταν θέλεις να παίξεις πχ με Custom kernel και πες πχ δεν μείνεις ευχαριστημένος απλά επιστρέφω πίσω με το restore και τέλος σε 2 λεπτά είμαι πίσω εκεί που θέλω Τόσο απλά Τα backup μάλιστα που παίρνω τα ανανεώνω με νεότερη build από κάθε rom και μείνω ευχαριστημένος και σβήνω μετά τα παλιά Και έτσι κάθε φορά είμαι ενημερωμένος έτσι ώστε να έχω τα τελευταία features από κάθε rom που είμαι ευχαριστημένος τη κάθε δεδομένη χρονική στιγμή Εννοείται έχω πάντα και OOS backup την τελευταία stable πάντα διότι όπως εξήγησα πάνω πχ στη περίπτωση που βάλω τη omni rom είτε του darkobas είτε treskmod πρέπει να είμαι σε OOS και όχι άλλη rom αλλιώς δεν μπουταρει ποτέ Η αντίστοιχα πες πχ βαρεθώ μια Custom η και θέλω να δοκιμάσω κάποια νέα features από renovate ice επιστρέφω σε 2 λεπτά σε OOS Το backup rom όπως καταλαβαίνεις με γλυτώνει από κόπο να στήσω εξ αρχής OOS η οποιαδήποτε άλλη rom άρα για εμένα το backup and restore είναι ουσιώδη σημασία και το decrypted βοηθά ακόμα περισσότερο για την απρόσκοπτη λειτουργία του Τώρα όσον αφορά τα βήματα τα έχω περιγράψει αναλυτικά πάνω αυτά κάνω τόσους μήνες χωρίς πρόβλημα είτε σε εγκατάσταση νέα rom και μεταπηδηση από μια σε άλλη είτε σε αναβάθμιση είτε σε restore. Τον πάνω οδηγό ακολουθώ πιστά και με ευλάβεια και δεν τον επαναλαμβάνω για δεύτερη φορά ήμουν πολύ αναλυτικός. Και πλέον σε συσκευής με A/B partition όπως 7 pro πρέπει ακόμα πιο προσεχτικος να είσαι να τηρείς τα βήματα με ευλάβεια. Τώρα για επιτυχή backup rom μέσω twrp πάντα τικαρεις όλα τα πεδία στο αντίστοιχο μενού από twrp 70 η 74 αν είσαι. Για restore rom εξήγησα τα βήματα προηγούμενο post. Τώρα αν δεν σε ενδιαφέρει το κομμάτι των backup η restore rom απλά το προσπερνάς και κοιτάς τα υπόλοιπα που σε ενδιαφέρει. Αυτά από εμένα όσον αφορά τη όλη φάση με decrypted δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω τα κατέθεσα όλα όσο πιο αναλυτικά μπορούσα από εκεί και πέρα εσύ κρίνεις τι κάνεις. Αν βρεις διαφορετικό τρόπο η βήματα έχει καλώς εγώ ακολουθώ το δικό μου τρόπο εδώ και εξάμηνο και δεν κοιτάζω οτιδήποτε άλλο. Και εγώ να φανταστείς στην αρχή ταλαιπωρηθηκα να βρω το κουμπί σε οτιδήποτε ήθελα διότι η διαδικασία πολύ διαφορετική με decrypted φάση σε 5T που είχα μάθει και άλλη σε 7 Pro τώρα με την όλη φάση με A/B slot και σε xda αποσπασματικα μου λυνόταν οι απορίες όταν ρωτούσα, η πλοιοψηφια δεν γνώριζε επ ακριβώς. Λίγο από εδώ λίγο από εκεί από διαφορετικούς χρήστης κάθε φορά ρωτούσα κατάφερα να συνενωσω το παζλ και πλέον να είμαι απόλυτα εξοικειωμενος. Αυτά. Sent from my MI MIX 3 using Tapatalk Edited January 19, 2020 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. January 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2020 Μάλλον δεν έχεις κατανοήσει σωστά τα οφέλη και πλεονεκτήματα να είσαι decrypted και έχεις μπερδευτεί με τη όλη διαδικασία. Πρώτα απ όλα πως θα πας από μια rom σε μια άλλη χωρίς να κάνεις wipe data της υπάρχουσας rom. Θα την περάσεις από πάνω έτσι τη μία πάνω από την άλλη έτσι χύμα, αυτό δεν γινόταν ποτέ ούτε ακόμα και όταν είσαι encrypted. Από πάνω rom περνάμε μόνο σε αναβάθμιση της ίδιας rom νεότερη build το λεγόμενο dirty flashing. Πάμε τώρα να ξεκαθαρίσουμε τα πλεονεκτήματα το να είσαι decrypted Το κάνουμε πρώτα από όλα για να αποφύγουμε format data που ενδείκνυται στη πλοιοψηφια των rom για την επιτυχή εγκατάσταση όταν ήδη είσαι σε OOS η άλλη custom rom όπως επίσης μπορούμε να πάμε από μια rom με νεότερη security patch σε rom με παλιότερη πχ από havoc με Γενάρη σε open beta 8 for με Δεκεμβρίου. Αν ήσουν encrypted θα έπρεπε κάνεις format data για να κάνεις αυτή τη μεταπηδηση, με decrypted οχι. Εγώ πχ που έχω καμία 10αρια backup rom φυλαγμένα στη συσκευή από πολλές rom όπως και 30-40gb δικά μου αρχεία αν ήμουν encrypted με κάθε format data θα τα έχανα όλα και και δεν έχω όρεξη κάθε φορά αλλάζω rom να τα περνάω κάθε φορά στη συσκευή τα αρχεία μου Και αν φανταστείς ότι αλλάζω rom σχεδόν εβδομαδιαία ακόμα και για δοκιμή μια νέα build κάποια εξ αυτών άρα σιγά μην έμπαινα στη διαδικασία να περνώ όλα τα αρχεία μου κάθε φορά. Δεν θα το έκανα ποτέ άρα decrypted η μόνη λύση σε όσους μας αρέσει αλλάζουμε τακτικά rom και έτσι είμαι συνεχώς επί εξάμηνο έχω τη συσκευή. Πάμε τώρα στο κομμάτι backup rom η restore. Προσωπικά πάντα παίρνω backup από οποιαδήποτε rom είμαι ευχαριστημένος τη δεδομένη στιγμή από μια συγκεκριμένη build που η συνολική απόδοση της είναι σε υψηλά επίπεδα έτσι ώστε όταν θέλω να δοκιμάσω μια νέα και δεν μείνω ευχαριστημένος η απλά τη βαρεθώ να μπορώ να επιστρέψω πίσω εύκολα και απλά σε 2 λεπτά της ώρας στη προηγούμενη μέσω του restore rom που περιέγραψα τα βήματα ακολουθώ Το backup rom είναι χρήσιμο και όταν θέλεις να παίξεις πχ με Custom kernel και πες πχ δεν μείνεις ευχαριστημένος απλά επιστρέφω πίσω με το restore και τέλος σε 2 λεπτά είμαι πίσω εκεί που θέλω Τόσο απλά Τα backup μάλιστα που παίρνω τα ανανεώνω με νεότερη build από κάθε rom και μείνω ευχαριστημένος και σβήνω μετά τα παλιά Και έτσι κάθε φορά είμαι ενημερωμένος έτσι ώστε να έχω τα τελευταία features από κάθε rom που είμαι ευχαριστημένος τη κάθε δεδομένη χρονική στιγμή Εννοείται έχω πάντα και OOS backup την τελευταία stable πάντα διότι όπως εξήγησα πάνω πχ στη περίπτωση που βάλω τη omni rom είτε του darkobas είτε treskmod πρέπει να είμαι σε OOS και όχι άλλη rom αλλιώς δεν μπουταρει ποτέ Η αντίστοιχα πες πχ βαρεθώ μια Custom η και θέλω να δοκιμάσω κάποια νέα features από renovate ice επιστρέφω σε 2 λεπτά σε OOS Το backup rom όπως καταλαβαίνεις με γλυτώνει από κόπο να στήσω εξ αρχής OOS η οποιαδήποτε άλλη rom άρα για εμένα το backup and restore είναι ουσιώδη σημασία και το decrypted βοηθά ακόμα περισσότερο για την απρόσκοπτη λειτουργία του Τώρα όσον αφορά τα βήματα τα έχω περιγράψει αναλυτικά πάνω αυτά κάνω τόσους μήνες χωρίς πρόβλημα είτε σε εγκατάσταση νέα rom και μεταπηδηση από μια σε άλλη είτε σε αναβάθμιση είτε σε restore. Τον πάνω οδηγό ακολουθώ πιστά και με ευλάβεια και δεν τον επαναλαμβάνω για δεύτερη φορά ήμουν πολύ αναλυτικός. Και πλέον σε συσκευής με A/B partition όπως 7 pro πρέπει ακόμα πιο προσεχτικος να είσαι να τηρείς τα βήματα με ευλάβεια. Τώρα για επιτυχή backup rom μέσω twrp πάντα τικαρεις όλα τα πεδία στο αντίστοιχο μενού από twrp 70 η 74 αν είσαι. Για restore rom εξήγησα τα βήματα προηγούμενο post. Τώρα αν δεν σε ενδιαφέρει το κομμάτι των backup η restore rom απλά το προσπερνάς και κοιτάς τα υπόλοιπα που σε ενδιαφέρει. Αυτά από εμένα όσον αφορά τη όλη φάση με decrypted δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω τα κατέθεσα όλα όσο πιο αναλυτικά μπορούσα από εκεί και πέρα εσύ κρίνεις τι κάνεις. Αν βρεις διαφορετικό τρόπο η βήματα έχει καλώς εγώ ακολουθώ το δικό μου τρόπο εδώ και εξάμηνο και δεν κοιτάζω οτιδήποτε άλλο. Και εγώ να φανταστείς στην αρχή ταλαιπωρηθηκα να βρω το κουμπί σε οτιδήποτε ήθελα διότι η διαδικασία πολύ διαφορετική με decrypted φάση σε 5T που είχα μάθει και άλλη σε 7 Pro τώρα με την όλη φάση με A/B slot και σε xda αποσπασματικα μου λυνόταν οι απορίες όταν ρωτούσα, η πλοιοψηφια δεν γνώριζε επ ακριβώς. Λίγο από εδώ λίγο από εκεί από διαφορετικούς χρήστης κάθε φορά ρωτούσα κατάφερα να συνενωσω το παζλ και πλέον να είμαι απόλυτα εξοικειωμενος. Αυτά. Sent from my MI MIX 3 using Tapatalk Τα οφέλη της decrypted rom τα γνωρίζω πάρα πολύ καλά γιατί είχα στο 5Τ για δύο χρόνια decrypted (δε θυμάμαι στο 3Τ αν υπήρχε ή όχι decrypted). Τέλος πάντων, απλά μπερδεύτηκα εγώ με το wipe data εννοούσα format data. Εννοείται πως ποτέ δεν βάζω ρομ από πάνω και πάντα κάνω καθαρή εγκατάσταση. Βέβαια, από το Nexus της Μοτορόλα και μετά υπήρχαν πολλοί χρήστες αλλά και προγραμματιστές που έλεγαν ότι και καλά είναι μικρό το όφελος της καθαρής εγκατάστασης και μόνο όταν κάτι δε λειτουργεί σωστά να το κάνεις (βέβαια προ εποχής Α/Β slot). Εντάξει, τα πλεονεκτήματα της decrypted τα ξέρω γιατί χρόνια τα χρησιμοποιούσα, απλά μπερδεύτηκα με το format και το wipe. Από εκεί και πέρα, παλιότερα με το 5Τ και πίσω (στα Android κινητά της υπογραφής μου) έπαιρνα nandroid backup όταν ήταν να βάλω άλλη ρομ. Και αν δεν πήγαιναν καλά τα πράγματα, επανέφερα τη ρομ που είχα. Μην ξεχνάς ότι το προηγούμενό μου τηλέφωνο (και τωρινό δεύτερο είναι το 6Τ) όπου δε γίνεται decryption (γίνεται αλλά δε λειτουργεί σωστά όπως έγραψα σε προηγούμενο σχόλιο) και άρα δεν έπαιρνα και backup. Για το τι κάνω backup το ρώτησα γιατί έχω καιρό να κάνω backup και θυμάμαι παλιά το image (ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων) δεν το έπαιρνα και όταν χρειαζόταν επαναφορά πάλι μια χαρά γινόταν η επαναφορά (βέβαια σε άμεση εξάρτηση και με τη ρομ που κάνεις backup). Θα το δοκιμάσω τώρα και θα δω γιατί ετοιμάζομαι να βάλω paranoid quartz beta 4 που βγήκε μόλις σήμερα. Μου είπες ότι δεν υποστήριζε decrypted και κοίταξα στο φόρουμ το xda και δεν λένε κάτι εκτός του αν θες decryption να φλασάρεις το dm-verity ακριβώς πριν επανεκκινήσεις στο σύστημα. Στα τελευταία που γράφεις για τη διαδικασία σε σχέση με το 5Τ, και εγώ είχα εκνευριστεί πολύ τέτοιο καιρό πέρυσι. Γιατί το 6Τ δε γινόταν decryption, επίσης είχε το Α/Β slots που με δυσκόλευε και έχασα και μερικές φορές τα αρχεία μου (αν και τα είχα backup στον υπολογιστή) γιατί μου έσβηνε τα πάντα. Είχα συνηθίσει να περνάω τη ρομ στο κινητό και για παράδειγμα να πάω για καφέ και να φλασαρω την καινούρια ρομ. Αλλά με το 6Τ έπρεπε να είμαι στο σπίτι στον υπολογιστή να περάσω και τα αρχεία και μετά αν συνεχίσω με το σετάρισμα της ρομ. Λοιπόν, ξεκινάω τη διαδικασία και πάω να πάρω backup στον υπολογιστή μου για παν ενδεχόμενο. Πόση ώρα σε παίρνει το nandroid backup και τι μέγεθος έχει; Επίσης χρησιμοποιείς titanium backup; Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. January 20, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2020 (edited) Κοίταξε με paranoid δεν ασχολούμαι πλέον, τελευταία φορά επιχείρησα εγκατάσταση με το ίδιο τρόπο όπου κάνω όλες τις άλλες rom και δεν συνάντησα ποτέ πρόβλημα έφαγα ένα ωραίοτατο μπρικ όπου κόλλησε οθόνη σε fastboot mode και δεν μπορούσα με τίποτα να μπω σε twrp με τη καμία. Έχασα όλα τα backup μου όλα τα αρχεία μου διότι μόνο με επαναφορα μέσω msm tool κατάφερα επαναφέρω το τηλέφωνο. Τραγικός ο developer τον εκραξα σε XDA όπως και άλλοι χρήστες εξίσου που προσπαθησαν με decrypted installation κσι δεν τα κατάφεραν. Δεν είναι και του γούστου η τάδε rom ψιλό φτωχή είναι σε customization πχ σε σχέση με crdroid η Bliss η Havoc. Το backup έχει μέγεθος συνήθως 7-8gb και παίρνει 2 λεπτά για να είναι έτοιμο. Αντίστοιχα σε restore backup παίρνει εξίσου κάνα 2 λεπτό να ολοκληρωθεί. Τικαρεις στα option και το πεδίο που λέει enable compression έτσι ώστε το μικρότερο δυνατό μέγεθος να έχει το backup της rom. Titanium χρησιμοποιώ μόνο σε whatsapp backup διότι μου έχει έχει σύστημα που αν καταλάβει ότι έχεις κάνει activation λογαριασμό πολύ πρόσφατα δεν σε αφήνει στη δεύτερο activation εκτός περάσουν λίγες ώρες έως ένα 24ωρο μου έτυχε. Και έτσι του τραβάω backup και το περνάω σε κάθε rom να τελειώνω. Επίσης nova launcher εξίσου παίρνω backup αλλά μέσω nova όχι μέσω titanium. Όλα τις υπόλοιπες εφαρμογές στήσιμο από αρχή,θεωρώ πιο βελτιστο και αποδοτικό αυτό το τρόπο. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Edited January 20, 2020 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. January 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2020 Να πω και εγώ την εμπειρία μου με την Paranoid. Τι να σου πω, εγώ την προηγούμενη φορά ήμουν encrypted και τώρα που την εγκατέστησα ξανά decrypted. Την προηγούμενη φορά έβαλα την beta 2 ή 3 δε θυμάμαι και τώρα την τέσσερα. Δεν αντιμετώπισα το παραμικρό πρόβλημα εκτός από ένα μικρό προβληματάκι που μου προέκυψε. Πάντα φλασάρω δύο φορές oxygen (στη συγκεκριμένη περίπτωση beta 8) και είχα αποφασίσει πριν να κάνω επανεκκίνηση σε twrp να τρέχω το dmverity. Με το που φλασάρω oxygen, twrp και dmverity, επανεκκινώντας σε twrp δεν έβλεπε τίποτα από το storage. Κοιτώντας όμως στο select storage έβλεπα ότι ήταν κατειλημμένα τα gb που είχα. Συνδέω (όπως ήμουν σε twrp) το κινητό στον υπολογιστή και βλέπει όλα τα αρχεία. Ξαναφλασάρω oxygen και twrp χωρίς αυτή τη φορα dmverity από otg φλασάκι και στην επανεκκίνηση του twrp έβλεπα κανονικά το storage. Μετά φλάσαρα paranoid και μετά από επανεκκίνηση έκανα wipe και έβαλα gapps, magisk, dmverity και μπούταρε κανονικά. Από εκεί και πέρα, έκανα και nandroid backup στην αρχή (αλλά ξέχασα να το γράψω νωρίτερα) τικάροντας τα πάντα αλλά μου έκανε κοντά στα 17 λεπτά (15,75gb, 1024 δευτερόλεπτα). Έβαλα και compression και μια άλλη επιλογή που έχει (δεν τη θυμάμαι ακριβώς, πάντως δεν ήταν εκείνη που λέει να ελέγχει το αποθηκευτικό χώρο αν είναι αρκετός). Όσο για το titanium όλα τα κάνω backup αλλά viber και what'sapp παίρνω και online backup. Στο viber ανοίγοντάς το απαντάω σε κανένα μήνυμα (ίσα που προλαβαινω) και μετά μου βγάζει οθόνη για ενεργοποίηση του viber και αφού το ενεργοποιήσω κάνω επαναφορά του backup και παρόλα αυτά παραμένει το μήνυμα που είχα στείλει πριν την ουσιαστικά αρχικοποίηση του viber. Τον nova τον παίρνω και με titanium (βαριέμαι να το ξετικάρω απο t/b) αλλά παίρνω και εγώ μέσα από την εφαρμογή backup. Πάντως από την εμπειρία μου, αν δεν κάνεις επαναφορά από το αρχείο που έκανες από τον nova backup, όλο προβλήματα σου δημιουργεί στα widgets. Αυτά προς το παρόν και θα την κρατήσω μερικές μέρες να τη δουλέψω. Θα μου άρεσε βέβαια να είχε και stock camera αλλά μπα. Να μην το ξεχάσω να σε ευχαριστήσω για το χρόνο και τον κόπο σου. Ήσουν υπεραναλυτικός! Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. January 21, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2020 Με το viber δεν έχω θέμα όσες φορές activation κάνω το πρόβλημα το έχω με whatsapp αλλά το έλυσα με titanium. Δεν πολύ εμπιστεύομαι να τα έχω σε cloud backup παρά μόνο τοπικά. Για το backup για να σου βγάλει 15gb πρέπει να έχεις πάνω από 250-300, εφαρμογές η πολύ λιγότερες αλλά κάποια πχ παιχνίδια που καταλαμβανουν πολύ χώρο διότι σε εμένα με καμία 60αρια εφαρμογές 7-8gb τη rom μου δεσμεύει και κάνει maximum 2-2.5 λεπτά Τωρα όσον αφορά paranoid δεν ρισκάρω ξανά μετά την τελευταία μου εμπειρία ίσως με τελευταία έκδοση να κυλήσει σωστά η εγκατάσταση (διότι στις αρχές beta 1 αν θυμάμαι είχα δοκιμάσει) άσε που δεν μου γεμίζει το μάτι σαν rom Για το nova backup απλά μετά κατεβάζω όλες τις εφαρμογές και δένουνε στο στήσιμο που είχα πάρει με το backup. Αυτά. Sent from my MI MIX 3 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. January 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2020 Για το viber εννοώ ότι παρότι παίρνω backup με το titanium, μετά την επαναφορά, ανοίγει, όπως το είχα αφήσει αλλά σε κάτι δευτερόλεπτα μου εμφανίζει την οθόνη όπως όταν το πρωτοεγκαθιστάς που σου ζητάει αριθμό τηλεφώνου. Παρόλα αυτά, αν έχω προλάβει να στείλω μήνυμα πριν μου βγάλει αυτήν την οθόνη, και μετά το διαδικτυακό backup, εμφανίζει κανονικά το μήνυμα που είχα προλάβει να στείλω. Για το cloud backup δε με πολυνοιάζει γιατί έτσι κι αλλιώς μηνύματα με φίλους χαμηλής εμπιστευτικότητας είναι. Για το backup ναι, μάντεψες σωστά, γύρω στις 300 έχω, ξέρεις, κάποιες βάζω, κάποιες δοκιμάζω, κάποιες σβήνω και σε δουλειά να βρισκόμαστε, για αυτό και το τόσο μεγάλο backup, αλλά με τα 256gb του 7pro δε με απασχολεί ιδιαίτερα. Ναι και εγώ τον nova πρώτα κάνω επαναφορά όλες τις εφαρμογές από titanium και μετά τον ενεργοποιώ ώστε να εμφανίζονται όλες οι εφαρμογές στην κεντρική οθόνη που έχω. Τέλος, με την paranoid προς το παρόν δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα και πάει πολύ καλά. Είχα εγκαταστήσει και λίγο παλιότερα, όπως είπα η beta2 ή 3. Προφανώς και αν εσύ είχες βάλει την beta 1 εκεί να υπήρχε το πρόβλημα και μετά να το διόρθωσαν. Ο λόγος όμως που γράφω τόσο αργά είναι κάτι προβλήματα που είχα με το 6Τ βάζοντας crdroid και που τελικά μετά κόπων και βασάνων ανακάλυψα ότι δε λειτουργεί το δακτυλικό οπότε σκέφτηκα να δοκιμάσω την Evolution που μέχρι στιγμής μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Είχες βάλει και εσύ έναν οδηγό φλασαρίσματος σε προηγούμενο ανάρτηση για decrypted με λινκ από την Evolution. Αρχικά μου άρεσε πολύ στο 6Τ. Θα το σετάρω αύριο και αν μου αρέσει πολύ θα την βάλω και στο 7pro. Αυτά προς το παρόν και καλό ξημέρωμα. Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. January 22, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2020 (edited) Σε 7 pro η evolution έχει πολύ κακό battery management σε standby σχεδόν 1.2% την ώρα τρώει σε airplane mode και έτσι αν και μου αρέσει πολύ σε όλα τα υπόλοιπα έως το διορθώσει ο developer μένω σε Bliss Rom που απεναντιας έχει τρομερή διαχείριση σε 10 ώρες ζήτημα 2% να χάσω σε standby. Θεωρώ καλύτερη σε battery management ακόμα και από OOS. Μου κάνει εντύπωση σε evolution διότι η αντίστοιχη rom version για mix 3 είναι εξαιρετική σε διαχείριση μπαταρία μέρα με τη νύχτα με evolution για OP7P. Btw εγώ αν είχα το ίδιο αριθμό εφαρμογών με εσένα ούτε τα 256 θα μου έφταναν ήδη δηλαδή δεσμευω κάνα 130-150gb σε roms backup που έχω πάρει με το κατά πολύ μικρότερο αριθμό εφαρμογών δουλεύω :lol::p Sent from my iPad using Tapatalk Pro Edited January 22, 2020 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. January 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2020 Σε 7pro βλέπω την paranoid που εγκατέστησα την beta 4 να έχει πολύ μεγάλη βελτίωση στην μπαταρία από τη 2 ή 3 beta που είχα. Αν τρώει τόσο πολύ η evolution δεν την βάζω καθόλου. Πάντως, λίγο που την είδα στο 6Τ (λόγω δουλειάς δεν είχα χρόνο) μου άρεσε και εμένα. Bliss Rom έχω κάτι χρόνια να βάλω. Από 5Τ ή 3Τ, δε θυμάμαι. Ωραία ήταν τότε, ίσως βάλω τώρα μιας και βλέπω από τα λεγόμενά σου είναι καλή. Η evolution πόσο καιρό έχει που υπάρχει το πρόβλημα με την μπαταρία; Γιατί να είναι σχετικά πρόσφατο πιστεύω ότι θα το διορθώσει σύντομα. Όσο για τις εφαρμογές στο backup, ο καθένας έχει τον τρόπο του που χρησιμοποιεί το τηλέφωνο. Εγώ για παράδειγμα δεν παίρνω τόσα backup. Ένα και πολύ του είναι! :):lol::p Στην τελική, αν δεν πάει στραβά καμία Rom πώς θα ψαχτώ για καμία άλλη; ;) Όπως έκανα με το 6T και τη crdroid που δε δούλευε το δακτυλικό και πήγα σε evolution. Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. January 22, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2020 Σε 7pro βλέπω την paranoid που εγκατέστησα την beta 4 να έχει πολύ μεγάλη βελτίωση στην μπαταρία από τη 2 ή 3 beta που είχα. Αν τρώει τόσο πολύ η evolution δεν την βάζω καθόλου. Πάντως, λίγο που την είδα στο 6Τ (λόγω δουλειάς δεν είχα χρόνο) μου άρεσε και εμένα. Bliss Rom έχω κάτι χρόνια να βάλω. Από 5Τ ή 3Τ, δε θυμάμαι. Ωραία ήταν τότε, ίσως βάλω τώρα μιας και βλέπω από τα λεγόμενά σου είναι καλή. Η evolution πόσο καιρό έχει που υπάρχει το πρόβλημα με την μπαταρία; Γιατί να είναι σχετικά πρόσφατο πιστεύω ότι θα το διορθώσει σύντομα. Όσο για τις εφαρμογές στο backup, ο καθένας έχει τον τρόπο του που χρησιμοποιεί το τηλέφωνο. Εγώ για παράδειγμα δεν παίρνω τόσα backup. Ένα και πολύ του είναι! :):lol::p Στην τελική, αν δεν πάει στραβά καμία Rom πώς θα ψαχτώ για καμία άλλη; ;) Όπως έκανα με το 6T και τη crdroid που δε δούλευε το δακτυλικό και πήγα σε evolution. Πολύ καιρό το πρόβλημα με evo τουλάχιστον τελευταίο μήνα όλες η build το ίδιο θέμα,μόνο αρχές με μέσα Δεκεμβρίου ήταν 1-2 build καλές σε αυτό το θέμα,τις είχα δοκιμάσει σχεδόν όλες. Μάλιστα στις τελευταίες αφαίρεσε oneplus settings που είχα σε τέλη Δεκεμβρίου αρχές Γενάρη build,τα 90hz δεν υφίστανται καν δηλαδή σαν επιλογή. Σαν να αμφιταλαντευεται ο developer είχε δυσκολίες θυμάμαι από Νοέμβριο μήνα που προσπαθούσε να χτίσει για Android 10 build διότι στην Pie θυμάμαι ήταν πολύ καλή και σταθερή η rom. Bliss απεναντιας ένα διμηνο έχει σταθερα πορεία χωρίς μεταπτωσεις ανεξάρτητα προσθέτει features η μπαταρία σταθερά άριστη. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. January 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2020 Πολύ καιρό το πρόβλημα με evo τουλάχιστον τελευταίο μήνα όλες η build το ίδιο θέμα,μόνο αρχές με μέσα Δεκεμβρίου ήταν 1-2 build καλές σε αυτό το θέμα,τις είχα δοκιμάσει σχεδόν όλες. Μάλιστα στις τελευταίες αφαίρεσε oneplus settings που είχα σε τέλη Δεκεμβρίου αρχές Γενάρη build,τα 90hz δεν υφίστανται καν δηλαδή σαν επιλογή. Σαν να αμφιταλαντευεται ο developer είχε δυσκολίες θυμάμαι από Νοέμβριο μήνα που προσπαθούσε να χτίσει για Android 10 build διότι στην Pie θυμάμαι ήταν πολύ καλή και σταθερή η rom. Bliss απεναντιας ένα διμηνο έχει σταθερα πορεία χωρίς μεταπτωσεις ανεξάρτητα προσθέτει features η μπαταρία σταθερά άριστη. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Αν είναι έτσι με την Evo έγιναν πολλές αλλαγές στη 10αρα και θέλει μάλλον το χρόνο του. Πάντως θα τη στρώσει πιστεύω, γιατί στο 6Τ μια χαρά είναι η ρομ. θα φανεί. Για την Bliss αν είναι έτσι τόσο καλή θα το δοκιμάσω κάποια στιγμή. Προς το παρόν με την paranoid είμαι ικανοποιημένος. Να σε ρωτήσω; Πήρε κάτι το μάτι μου για κάποιον developer της havoc που και καλά θέλει να φύγει και ψάχνει ρομ. Πήρε το μάτι σου κάτι; Στο telegram το είδα αλλά βιαζόμουν και δε διάβασα περισσότερα. Εγώ έχω λίγο καιρό με το 7προ από το Δεκέμβριο με την προσφορά και ουσιαστικά 2 oxygen (stable δε θυμάμαι ποια και beta 8) και δύο εκδόσεις της paranoid. Ε τώρα που είμαι και decrypted θα δοκιμάζω πιο συχνά. Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. January 23, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2020 Δεν έπεσε κάτι στην αντίληψη μου με Havoc πάντως και αυτή έχει θέματα με battery management τελευταίο δίμηνο. Μόνο με Bliss και Omni πετυχαίνω πολύ αξιόλογη battery management αλλού όχι. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. January 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2020 Δεν έπεσε κάτι στην αντίληψη μου με Havoc πάντως και αυτή έχει θέματα με battery management τελευταίο δίμηνο. Μόνο με Bliss και Omni πετυχαίνω πολύ αξιόλογη battery management αλλού όχι. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Aλεξ εχει παρει στις custom το ματι σου καμια επιλογη σαν αυτη που παιζει στο renovate ice που κανει mute τις ειδοποιησεις οταν ειναι ανοιχτη η οθονη? Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. January 23, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2020 (edited) Aλεξ εχει παρει στις custom το ματι σου καμια επιλογη σαν αυτη που παιζει στο renovate ice που κανει mute τις ειδοποιησεις οταν ειναι ανοιχτη η οθονη?Αυτό μάλλον εννοείς που το έχουν σίγουρα Bliss και Evo Sent from my MI MIX 3 using Tapatalk Edited January 23, 2020 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts