terry39 Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 JAWBONE 2 το εκλεισα στις 50 λιρες +8 μεταφορικα με ειπαν 5-6 εργασιμες μερες θελει.... ελπιζω να εκανα καλη αγορα.... :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 Έκανες πολύ καλή αγορά, αρκεί να μην είναι κανένα fake. Για δωσε link να δούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trelariano Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 εγω αγορασα αυτο το plantronics 925: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=250389603125 51.90 λιρες με τα μεταφορικα. ελπιζω να ειναι το αυθεντικο και να μην με πιασανε κοροιδο, γιατι δεν εχω και τρομερη εμπειρια στις αγορες απο ebay... :O Παράθεση ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ... Γιώργος iPhone 3G S, 32GB, White, non JB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 Αυθεντικό είναι. Η τιμή του jawbone 2 έχει πέσει παρα πολύ. Τέλεια αγορά αυτό τον καιρό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 Έκανες πολύ καλή αγορά, αρκεί να μην είναι κανένα fake. Για δωσε link να δούμε. http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=260381294146 100% 8etikes kritikes.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=260381294146 100% 8etikes kritikes.... Μια χαρά είσαι, άψογος. Δε θα μπορούσες να κάνεις καλύτερη αγορά!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 Μια χαρά είσαι, άψογος. Δε θα μπορούσες να κάνεις καλύτερη αγορά!:D thanks την επομενη βδομαδα το περιμενω... ημουν αναμεσα σ αυτο και το 925(λογω της θηκης) αλλα νικησε η ομορφια :lol: οποιος ενδιαφερεται ας παρακολουθησει τη δημοπρασια-> http://cgi.ebay.co.uk/Aliph-JAWBONE-II-2-Bluetooth-Headset-BLACK_W0QQitemZ300302948531QQcmdZViewItemQQptZBluetooth_Wireless_Products?hash=item300302948531&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=66%3A2|65%3A15|39%3A1|240%3A1318 'Η ας το χτυπησει...στα 69Ε περιπου http://cgi.ebay.co.uk/BLACK-ALIPH-JAWBONE-2-BLUETOOTH-HEADSET-NEW-UK-MODEL_W0QQitemZ160324037100QQcmdZViewItemQQptZUK_Mobile_Home_Phones_Bluetooth_Acc_ET?hash=item160324037100&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=66%3A2|65%3A15|39%3A1|240%3A1318 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 thanks την επομενη βδομαδα το περιμενω... ημουν αναμεσα σ αυτο και το 925(λογω της θηκης) αλλα νικησε η ομορφια :lol: οποιος ενδιαφερεται ας παρακολουθησει -> http://cgi.ebay.co.uk/Aliph-JAWBONE-II-2-Bluetooth-Headset-BLACK_W0QQitemZ300302948531QQcmdZViewItemQQptZBluetooth_Wireless_Products?hash=item300302948531&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=66%3A2|65%3A15|39%3A1|240%3A1318 Νίκησε και η ποιότητα. Εγώ άρχισα να ψήνομαι για το gold τωρα. Να δω τι θα κάνω το plantronics. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 Νίκησε και η ποιότητα. Εγώ άρχισα να ψήνομαι για το gold τωρα. Να δω τι θα κάνω το plantronics. δες λιγο πριν την απαντηση σου εβαλα ενα λινκ στα 69 βγαινει...περιπου gold? δες εδω... :lol::lol: μπλε? εδω ασημενιο? εδω ροζε για την κοπελια?εδω :lol::lol: εχε με υποψιν για το plantronics(925 μιλαμε εε?) για δωρακι το σκεφτομαι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 Ασε δε θέλω να το σπάσω, θα πάρω το real gold.:p Πωλείται 925 λέμεεε.:D Για δωράκι δε νομίζω να σου κάνει το δικό μου γιατί η συσκευασία είναι στα σκουπίδια.:stupid: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 Ασε δε θέλω να το σπάσω, θα πάρω το real gold.:p Πωλείται 925 λέμεεε.:D Για δωράκι δε νομίζω να σου κάνει το δικό μου γιατί η συσκευασία είναι στα σκουπίδια.:stupid: ok δωρακι σε δικο μου, η στον αδερφο μ ή σε φιλο μ.... οποτε αν εχεις τα απαραιτητα (εκτος της συσκευασιας) θηκη-φορτιστη-ανταλλακτικα ενημερωσε... ελπιζω να κανεις καλη τιμη ;):p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. March 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2009 johner γτ το πουλας ρε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. March 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2009 Μου βγήκε σκάρτο.:p (όχι, απλά μου χτύπησε την πόρτα η παλιά μου αγάπη jawbone 2 gold.:D) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. March 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 Τελικά εγώ που το περίμενα και γρήγορα, μάλλον το γκαντέμιασα κι ακόμα δεν το έχω παραλάβει... :( Δε μπορώ να περιμένω!!! :p (και είναι η πρώτη φορά που αργεί κάτι να έρθει από Αγγλία ρε γμτ) Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XPhys Δημ. March 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 Το είχαμε συζητήσει λίγες βδομάδες πριν και δεν υπήρχε κάτι. Τώρα, αν κατάλαβα καλά, το i.Tech Music 801 Bluetooth Headset (στα περίπου 60€ μόλις) είναι και multipoint (μπορεί να συνδεθεί με δύο κινητά ταυτόχρονα και όχι με κινητό και άλλη συσκευή οπως κάποια SE) και υποστηρίζει A2DP για μουσική. Δεν ξέρω αν έχει ποιότητα ήχου SE (και μάλλον είναι νωρίς να το έχει πάρει κάποιος) αλλά είναι μια καλή αρχή, πάνω που σκεφτόμουν το πανάκριβο ΗΒΗ IS800 θυσιάζοντας το multipoint... Παράθεση Read The F...ing Manual First Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. March 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 Τελικά εγώ που το περίμενα και γρήγορα, μάλλον το γκαντέμιασα κι ακόμα δεν το έχω παραλάβει... :( Δε μπορώ να περιμένω!!! :p (και είναι η πρώτη φορά που αργεί κάτι να έρθει από Αγγλία ρε γμτ) εμενα στο mail με ειπαν 5-7 εργασιμες.. οποτε Πεμπτη - Παρασκευη θα το περιμενω... υπομονη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. March 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 Τελικά εγώ που το περίμενα και γρήγορα, μάλλον το γκαντέμιασα κι ακόμα δεν το έχω παραλάβει... Δε μπορώ να περιμένω!!! (και είναι η πρώτη φορά που αργεί κάτι να έρθει από Αγγλία ρε γμτ) Πόσο καιρό περιμένεις??? Εμένα το 925 ήρθε σε μια εβδομάδα ακριβώς. Πέμπτη με Πέμπτη. Τόσο κάνουν όλα γενικά. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. March 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2009 Πόσο καιρό περιμένεις??? Εμένα το 925 ήρθε σε μια εβδομάδα ακριβώς. Πέμπτη με Πέμπτη. Τόσο κάνουν όλα γενικά. Παρήγγειλα Παρασκευή 20/03 απόγευμα. Δευτέρα πρωί έλαβα email ότι ο seller το έστειλε. Συνήθως από Αγγλία παραλαμβάνω σε 3-4 εργάσιμες, αλλά λογικά λόγω και της αργίας που μεσολάβησε, εξ ου και η καθυστέρηση. Ουσιαστικά δεν υπάρχει πρόβλημα... Απλά μου την έσπασε που μεσολάβησε ΣΚ και δεν το είχα. :p Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. March 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2009 Παρήγγειλα Παρασκευή 20/03 απόγευμα. Δευτέρα πρωί έλαβα email ότι ο seller το έστειλε. Συνήθως από Αγγλία παραλαμβάνω σε 3-4 εργάσιμες, αλλά λογικά λόγω και της αργίας που μεσολάβησε, εξ ου και η καθυστέρηση. Ουσιαστικά δεν υπάρχει πρόβλημα... Απλά μου την έσπασε που μεσολάβησε ΣΚ και δεν το είχα. :p Εγω το εκλεισα μεσημερακι και απογευμα το στειλανε (ετσι μου ειπαν) περιμενουμε ... δεν μπορουμε να κανουμε και τπτ αλλο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trelariano Δημ. March 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2009 εγω αγορασα αυτο το plantronics 925: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=250389603125 51.90 λιρες με τα μεταφορικα. ελπιζω να ειναι το αυθεντικο και να μην με πιασανε κοροιδο, γιατι δεν εχω και τρομερη εμπειρια στις αγορες απο ebay... :O το παρελαβα σημερα, 6 εργασιμες αφοτου το εστειλε ο πωλητης απο αγγλια. απολυτα ευχαριστημενος θα ελεγα, αυθεντικοτατο το προϊον. δεν ξερω ποιο ειναι καλυτερο απο τα 2 αλλα το προτιμησα απο το jawbone 2, το οποιο μου φανηκε πολυ χοντροκομενο. βεβαια γουστα ειναι αυτα. σημασια εχει να μενουν ολοι ευχαριστημενοι μετα απο 1 αγορα που εκαναν και εγω ειμαι απολυτα ικανοποιημενος. Παράθεση ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ... Γιώργος iPhone 3G S, 32GB, White, non JB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. March 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2009 το παρελαβα σημερα, 6 εργασιμες αφοτου το εστειλε ο πωλητης απο αγγλια. απολυτα ευχαριστημενος θα ελεγα, αυθεντικοτατο το προϊον. δεν ξερω ποιο ειναι καλυτερο απο τα 2 αλλα το προτιμησα απο το jawbone 2, το οποιο μου φανηκε πολυ χοντροκομενο. βεβαια γουστα ειναι αυτα. σημασια εχει να μενουν ολοι ευχαριστημενοι μετα απο 1 αγορα που εκαναν και εγω ειμαι απολυτα ικανοποιημενος. με γεια (συγχωριανε :lol: Βεροιωτη) εγω το παραγγειλα (jawbone2) 25η Μαρτιου πως σε ηρθε? με courrier η με αντικαταβολη-δεμα ->ταχυδρομειο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trelariano Δημ. March 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2009 με γεια (συγχωριανε :lol: Βεροιωτη) εγω το παραγγειλα (jawbone2) 25η Μαρτιου πως σε ηρθε? με courrier η με αντικαταβολη-δεμα ->ταχυδρομειο? βασικα βολο το παρελαβα (εκει σπουδαζω). ενα δεματακι ηταν απο Royal Mail (οχι εταιρεια courier δηλαδη), το οποιο μαλιστα ηταν παρατημενο στο γραμματοκιβωτιο. :X ο ταχυδρομος δεν εκανε καν τον κοπο να μου χτυπησει το κουδουνι... και για να μην ειμαστε off topic, το ακουστικο τα σπαει! βασικα το χρησιμοποιησα αμεσως, χωρις να το φορτισω. δειχνει να εχει μπαταρια και λειτουργει κανονικα. επισης και η θηκη του δειχνει να ειναι φορτισμενη κανονικα. καποιος απο εδω που το εχει παρει να διευκρινισει αν χρειαζεται καποια εξτρα φορτιση την πρωτη φορα; Παράθεση ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ... Γιώργος iPhone 3G S, 32GB, White, non JB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. March 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2009 βασικα βολο το παρελαβα (εκει σπουδαζω). ενα δεματακι ηταν απο Royal Mail (οχι εταιρεια courier δηλαδη), το οποιο μαλιστα ηταν παρατημενο στο γραμματοκιβωτιο. :X ο ταχυδρομος δεν εκανε καν τον κοπο να μου χτυπησει το κουδουνι... και για να μην ειμαστε off topic, το ακουστικο τα σπαει! βασικα το χρησιμοποιησα αμεσως, χωρις να το φορτισω. δειχνει να εχει μπαταρια και λειτουργει κανονικα. επισης και η θηκη του δειχνει να ειναι φορτισμενη κανονικα. καποιος απο εδω που το εχει παρει να διευκρινισει αν χρειαζεται καποια εξτρα φορτιση την πρωτη φορα; Καλό είναι σε κάθε συσκευή να κάνεις 2-3 ολοκληρωμένες φορτίσεις-αποφορτίσεις. Για πρώτη φόρτιση βάλτο στη θήκη και άστο 4-5 ώρες όταν αποφορτιστεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trelariano Δημ. March 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2009 Καλό είναι σε κάθε συσκευή να κάνεις 2-3 ολοκληρωμένες φορτίσεις-αποφορτίσεις. Για πρώτη φόρτιση βάλτο στη θήκη και άστο 4-5 ώρες όταν αποφορτιστεί. ok, ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες johner. :) Παράθεση ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ... Γιώργος iPhone 3G S, 32GB, White, non JB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 Παρέλαβα κι εγώ τη Δευτέρα και είμαι super ευχαριστημένος μέχρι στιγμής! Κάθεται φοβερά στο αυτί και μέχρι στιγμής δεν είχα κανένα πρόβλημα αποσύνδεσης ή κακής ποιότητας ήχου! (Είναι και πανέμορφο! :p ) Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts