Jump to content

Bluetooth ακουστικά (Hands-Free)

moderndrummer
 Κοινοποίηση

επιλογή bluetooth  

6 members have voted

1. 1. επιλογή bluetooth

• Jawbone Icon
      0
    • Jabra Extreme
      0
    • Plantronics 975
      3
    • Jawbone Era
      0
    • Samsung Modus 3500
      0
    • Motorola HX550
      0
    • 'Αλλο
      3

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

Παιδια ψαχνω ενα bluetooth για ομιλια αλλα και να ακουω μουσικη στο HTC HD.

πειτε τη γνωμη σας για αυτα που βρηκα με μια προχειρη ματια

NOKIA BH-103 BLUETOOTH HEADSET

MUSES 802 BLUETOOTH HEADSET BLACK

Bluetooth Headset Stereo Omiz 5599

JABRA BT3030 BT HEADSET - ROCCO CLIP

Πιστευω θα με βολευει:

-να μπορω να το κρεμαω στο λαιμο

-να εχει 3.5 υποδοχη ωστε να μπορω να αλλαζω ακουστικα αν δεν με βολευουν ή αν κοπει το καλωδιακι

-να πιανει σε αρκετη αποσταση μεσα στο δωματιο ωστε να μην χρειαζεται να εχω το κινητο διπλα μου

-να εχει καλη ποιοτητα ηχου και μεταδωση φωνης χωρις πολλα πολλα παρασιτα και εξωτερικους ηχους

-να εχει κανενα κουμπακι για χειρισμο μουσικης

-να ειναι συμβατο με το HTC HD.

Τι προτινετε απο αυτα; ή και καποιο αλλο.... μεχρι εκει στα 60-70€

• Απαντήσεις 13,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Παιδια καμια βοηθεια γι αυτα που ρωταω παραπανω;;

To πρώτο το πήρα εχθές και πραγματικά είναι πολύ καλό και αξίζει τα λεφτά του...

-To εχεις δοκιμασει σε εξωτερικο περιβαλλον με φασαρια να δεις αν σε ακουνε καλα ενω το εχεις πιασει στι μπλουζα;

-Σε τι αποσταση πιανει; αν εχω τη συσκευη στα 6-7 μετρα μεσα στο δωματιο θα εχω προβλημα;

-Υπαρχει καμια πατεντα για να κρεμαστει στο λαιμο να μην το χασουμε κατα λαθος;

-To εχεις δοκιμασει σε εξωτερικο περιβαλλον με φασαρια να δεις αν σε ακουνε καλα ενω το εχεις πιασει στι μπλουζα;

Πολύ καλά και καθαρά

-Σε τι αποσταση πιανει; αν εχω τη συσκευη στα 6-7 μετρα μεσα στο δωματιο θα εχω προβλημα;

Πάει άνετα μέχρι 8 μέτρα χωρίς παράσιτα

Αυτό μπορείς να το κάνεις με διάφορους τύπους ακουστικών που κυκλοφορούν στο εμπόριο.

Πολύ καλά και καθαρά

Πάει άνετα μέχρι 8 μέτρα χωρίς παράσιτα

Αυτό μπορείς να το κάνεις με διάφορους τύπους ακουστικών που κυκλοφορούν στο εμπόριο.

Σ ευχαριστω πολυ!! αν και ξεπερναει το budget μου θα το εχω στα υποψιν....

Και εγώ έψαξα για σένα, το είδα αυτό που λες αλλά δυστυχώς δεν στέλνουν!

Τα υπόλοιπα με καλές τιμές είναι από Hong Kong από ότι είδα. Έχουν καλές κριτικές οι πωλητές αλλά δεν ξέρω τι παίζει με το τελωνείο.

مفاجأة

Για το Jabra BT 3030 που εχω δωσει παραπανω τι λες;;

Από ότι είδα δεν έχει καλή εμβέλεια πάνω από τα δύο μέτρα και από ότι είπες σε ενδιαφέρει αυτό.

Δες εδώ :

There was some minor disturbance when the phones were moved to two metres or more from the dog-tag -- standard Bluetooth range is 10 metres -- but it certainly won't be an issue for people intending to keep their Bluetooth enabled devices as close as in their trouser pockets or purses.
مفاجأة

Ωχ!!! αυτο ειναι πολυ κακο!!! απορρίπτεται...

edit:

και εδω περα ερχομαστε εντος budget

http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=61421&cmicc=skroutz

Mια ερωτηση ρε παιδια....με ακτινοβολιες τι παιζει με ΒΤ ακουστικα; ποση ακτινοβολια παιρνουμε; ειναι λιγοτερη απο το να μιλαμε με απλο handsfree με καλωδιο;

παιδια τα φωτα σας...σημερα πηρα το grandvue muses 802 απο το eshop το οποιο ειναι multipoint..το προβλημα μου ειναι οτι συγχρόνως σε 2 κινητα δεν μπορει να δουλεψει...ενω ειναι εγκατεστημένο και στα 2 κινητα,το ενεργοποιώ απο το ενα(ολα οκ) και μολις παω να το ενεργοποιήσω απο το δεύτερο κιν τοτε μου λεει σφαλμα στην συνδεση που σημαινει οτι χρησημοποιητε απο το αλλο κιν(σαν ξεχωριστο bluetooth και στα 2 κινητα παιζει μια χαρα)...εχει να δωσει λυσει καποιος???

παιδια τα φωτα σας...σημερα πηρα το grandvue muses 802 απο το eshop το οποιο ειναι multipoint..το προβλημα μου ειναι οτι συγχρόνως σε 2 κινητα δεν μπορει να δουλεψει...ενω ειναι εγκατεστημένο και στα 2 κινητα,το ενεργοποιώ απο το ενα(ολα οκ) και μολις παω να το ενεργοποιήσω απο το δεύτερο κιν τοτε μου λεει σφαλμα στην συνδεση που σημαινει οτι χρησημοποιητε απο το αλλο κιν(σαν ξεχωριστο bluetooth και στα 2 κινητα παιζει μια χαρα)...εχει να δωσει λυσει καποιος???

Επέστρεψε το πίσω και πάρε ένα επώνυμο όπως π.χ plantronics για να κάνεις αξιόπιστα την δουλειά σου...

Ωχ!!! αυτο ειναι πολυ κακο!!! απορρίπτεται...

edit:

και εδω περα ερχομαστε εντος budget

http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=61421&cmicc=skroutz

Mια ερωτηση ρε παιδια....με ακτινοβολιες τι παιζει με ΒΤ ακουστικα; ποση ακτινοβολια παιρνουμε; ειναι λιγοτερη απο το να μιλαμε με απλο handsfree με καλωδιο;

Χτύπα το....τέλεια τιμή:X

Εγώ το πήρα 89€ από το πλαίσιο,την πάτησα...

Παιδια αυτο εδω το εχει δοκιμασει κανεις;

http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.003508

Παιδια αυτο εδω το εχει δοκιμασει κανεις;

http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.003508

Ναι και είναι πάρα πολύ καλό από όλες τις απόψεις:)

Ναι και είναι πάρα πολύ καλό από όλες τις απόψεις:)

το μονο αρνητικο ειναι οτι δεν μπορεις να αλλαξεις ακουστικα αν σου κοπουν :cry:

Αν τα εχεις δει, επειδη δεν μπορω να διακρινω απο τη φωτο, το σκοινακι που εχει για το λαιμο ξεκιναει απο τη συσκευη ΒΤ? δλδ αν το τραβηξεις κατα λαθος μπορει να κοπει ευκολα και μετα να κλαις τα χρηματα σου? ή το συγρατει το σκοινακι?

Είναι πολύ καλής ποιότητος,πρώτα θα αλλάξεις ακουστικό και μετά θα σου κοπούν αυτά...

Είναι πολύ καλής ποιότητος,πρώτα θα αλλάξεις ακουστικό και μετά θα σου κοπούν αυτά...

μακαρι!!!

ερωτηση: αν το εχω και κρεμεται μεσα απο τη μπλουζα θα ακουγομαι οταν μιλαω;; :O:O

Δεν είχα ποτέ iphone για να σου πώ αλλά φαντάζομαι πως τα plantronics θα σε καλυψουν...

Και τα δύο Αμερικανάκια είναι.