Nagata Δημ. January 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2009 Έχει τσιμπιμένη τιμή θεωρώ και θα προτιμούσα κάτι άλλο,όπως το JABRA BT8040 Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis Δημ. January 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2009 Έχει τσιμπιμένη τιμή θεωρώ και θα προτιμούσα κάτι άλλο,όπως το JABRA BT8040 Το οποιο ομως στην περιπτωση μου εχει αποδειχθει ιδιατερως προβληματικό... δες ποστ στην προηγουμενη σελιδα... Παράθεση My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. January 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2009 Ίσως να έτυχε ρε φίλος ;) Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. January 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2009 Όχι όμως μόνο σ'αυτόν αλλά και σε μένα και σε πολλούς άλλους.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don Karlos Δημ. January 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2009 Έρχεται στο Πλαίσιο το Nokia BH-215. Φαίνεται καλή εναλλακτική στα i-tech. Επειδή ψάχνω για καλό clip-on μάλλον θα το χτυπήσω. Η προηγούμενη εμπειρία μου με i-tech δεν ήταν και τόσο καλή... (clip II mini) Παράθεση Device(s): iPhone 7 Plus 128GB JET BLACK Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis Δημ. January 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2009 Όχι όμως μόνο σ'αυτόν αλλά και σε μένα και σε πολλούς άλλους.... Εχεις κι εσυ προβληματα με αυτο το ρημαδι? Εχεις κανει κατι για αυτο? Εγω προσπαθω να το αλλαξω απο την αντιπροσωπεια, αλλα μεχρι στιγμης ακομα προσπαθω...:( Παντως καλο ειναι να μην λεμε μονο τα καλα εδω μεσα, αλλα και τα κακα των bluetooth. Μετα την πατατα νουμερο 1 (Jabra 8040) αγορασα πατατα νουμερο 2 (Motorola H780). Μπορει να μην αποσυνδεεται και να απανταει αμεσως, αλλα τοσο ο εισερχομενος ηχος οσο και ο εξερχομενος ειναι αθλιος, σαν ντενεκες και γεματος παρασιτα. Θα ηθελα να ηξερα τι τρομερη τεχνολογια ειναι αυτο το crystal talk, με τα δυο μικροφωνα, μαλλον denekes talk θα επρεπε να το ονομασουν. Παράθεση My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. January 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2009 Πάντως σκεφτόμουνα να αγοράσω το JABRA BT8040,αλλά μετά τις απαντήσεις σας,λέω να την ακυρώσω την αγορά και να δω για i-tech κλασικά που όσο να πεις είναι πιο αξιόπιστη. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. January 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2009 και γιατι οχι το Plantronics 925 απο ebay? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis Δημ. January 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2009 Δεν ξερω παιδια, αλλα τετοια ηττα με bluetooth ειχα καιρο να την παθω. Και τα δυο ειχαν τα καλυτερα reviews σε οποίο σαιτ και να κοιταξα. Και τα δυο ειναι απλα τραγικα. Ολοι μου παραπονουνται οτι δεν με ακουν. Νιωθω οτι πεταξα 120 ευρω (67 το Jabra, 55 to motorola) Αναρωτιεμαι λοιπον. Ποιο ειναι το multipoint ακουστικο που και καλη αυτονομια εχει (το plantronics 650 που ειχα πριν με το ζορι εβγαζε μια μερα, μιλαω πολυ βλεπετε) και να εχει καλη ποιοτητα ηχου? Στομεταξυ θα τα παω και τα δυο για σερβις. Θα σας ενημερωσω για το τι εγινε Παράθεση My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. January 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2009 Εχεις κι εσυ προβληματα με αυτο το ρημαδι? Εχεις κανει κατι για αυτο? Εγω προσπαθω να το αλλαξω απο την αντιπροσωπεια, αλλα μεχρι στιγμης ακομα προσπαθω...:( Το είχα πάρει από το mediamark μόλις είχε πρωτοβγεί και το κράτησα-το τεστάρισα για δύο μέρες και τους το πήγα πίσω και πήρα πίσω τα λεφτά μου.Πολλά παράσιτα,δύσκολη χρήση με δύο κινητά,πολύ χαμηλό ήχο και κακιστη συνομιλία γενικώς...:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. January 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2009 Παιδιά σας το'χω πεί πολλές φορές,τα έχω δοκιμάσει όλα σχεδόν τα ΒΤ ακουστικά,τα καλύτερα είναι τα plantronics και τα SE... Όλα τ'άλλα απλά λειτουργούν.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpekas24 Δημ. January 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2009 προσωπικα απο τα SE ειμαι απογοητευμενος... χρηστης ενος HBH 610a Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. January 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2009 Λογικό είναι,δεν είναι όλα τα μοντέλα τους εξίσου καλά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeverMind Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 Αν ηταν και multipoint τα sony ericsson θα ηταν κορυφαια... :( :( Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 για το συγκεκριμενο ποια ειναι η αποψη σας ? http://www.sonyericsson.com/cws/products/accessories/overview/hbh-pv740?lc=el&cc=gr Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeverMind Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 Τερααααστιος χρονος αναμονης και ομιλιας!!Θα ξεχνας να το φορτιζεις....αν δεν σε ενδιαφερει η οθονη που το μονο που κανει ειναι να διχνει την σταθμη της μπαταριας(δεν εχει αναγνωριση κλησης) μπορεις να παρεις το πιο φθηνο HBH-PV720 που εχει τα ιδια ακριβως χαρακτηριστικα χωρις την οθονη... Το μονο αρνητικο κατ εμε σε αυτα τα ακουστικα,οπως ειπα και παραπανω,ειναι οτι δεν ειναι multipoint Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 Τερααααστιος χρονος αναμονης και ομιλιας!!Θα ξεχνας να το φορτιζεις....αν δεν σε ενδιαφερει η οθονη που το μονο που κανει ειναι να διχνει την σταθμη της μπαταριας(δεν εχει αναγνωριση κλησης) μπορεις να παρεις το πιο φθηνο HBH-PV720 που εχει τα ιδια ακριβως χαρακτηριστικα χωρις την οθονη... Το μονο αρνητικο κατ εμε σε αυτα τα ακουστικα,οπως ειπα και παραπανω,ειναι οτι δεν ειναι multipoint δε με ενδιαφερει το multipoint .στο 720 δε μου αρεσει η εμφανιση του.μου κανει περισσοτερο για γυναικες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 Mια βοήθεια σχετικά με την αγορά νέου bluetooth... Είμαι ανάμεσα στα παρακάτω δύο: http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.003886 http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.003947 Ποιά από τα δύο και γιατί? Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 και γιατι οχι το Plantronics 925 απο ebay? Εγώ μάλλον είμαι έτοιμος να το χτυπήσω... :) Το μόνο που με αγχώνει λίγο είναι οτί είναι in ear. Την τελευταία φορά που είχα δοκιμάσει ένα in ear (SE HBH-IV835) είχα ψιλοαπογοητευτεί γιατί δεν ήταν βολικό. Το plantronics βέβαια έχει άλλο τύπο ear puds βέβαια, αλλά και πάλι είμαι λίγο προβληματισμένος... Ένα άλλο θέματάκι βέβαια είναι η αυτονομία της μπαταρίας του βέβαια, η οποία μετά από ένα SE HBH-GV435 το οποίο απλά ξεχνάς να το φορτίσεις, μου έρχεται κάπως... Άλλα μάλλον είμαι αποφασισμένος να την δεχτώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 I.TECH I.VOICEPRO BLUETOOTH HEADSET Υπερ ευχαριστημενος... Και 2 κινητα συνδεδεμενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 To plantronics 925 προσαρμόζεται πολύ εύκολα και με διάφορους τρόπους στο αυτί. Εγω όταν το έχω σε μια στάση αρκετή ώρα και αρχίζει να με ενοχλεί το γυριζω λίγο για να καθεται διαφορετικά στο αυτί και είμαι πάλι ok. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 Για όσους ενδιαφέρονται για το Plantronics Discovery 925 ας ρίξουνε μιά ματιά εδώ Αυτό πρέπει να ανέβηκε στο site τους τη Δευτέρα το βράδυ, γιατί εγώ που έψαξα το site Δευτέρα μεσημέρι δεν υπήρχε αυτή η καταχώρηση. Και η ειρωνία της τύχης μου είναι ότι το μεσημέρι πέρασα από e-shop στο Μενίδι και "χτύπησα" το Jabra BT530. Που να το φανταζόμουν γμτ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 Μάλλον δεν το είχες παρατηρήσει γιατί υπήρχε στο eshop και πριν από την Δευτέρα. Στην τιμή που το έχει βέβαια καλά κάνει και ας το έχει... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 Μάλλον δεν το είχες παρατηρήσει γιατί υπήρχε στο eshop και πριν από την Δευτέρα. Στην τιμή που το έχει βέβαια καλά κάνει και ας το έχει... :p Δεν είναι καλή η τιμή του στα 90Ε;; Ρωτάω γιατί το έβρισκα - μέσα από το skroutz.gr - μόνο σε 2 μαγαζιά: το pixmania όπου ερχότανε στα 105Ε και το 1,2,3 play όπου έφτανε στα 110Ε με τα μεταφορικά και στα δύο. Στο skroutz.gr δεν μου έβγαζε καταχώρηση του e-shop μέχρι τη Δευτέρα πάντως. Έτσι πήρα το jabra BT530 και θα το δοκιμάσω λίγες μέρες να σας πω εντυπώσεις. Είναι καλή αγορά για τα 60Ε που πλήρωσα; Είναι καλό και αξιόπιστο bluetooth; Σας ευχαριστώ φιλαράκια μου:thanks: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsioutas Δημ. January 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2009 Καλώς ή κακώς το iphone 3G "δεν συμπαθεί" όλα τα bluetooth hands-free. Επειδή όμως για μένα είναι πολύ σημαντικό να με ακούνε καθαρά και δυνατά χωρίς διακοπές, χρειάζομαι ένα ανάλογο bluetooth που να συνεργάζεται άψογα με το iphone 3G. Από την εμπειρία σας, ποιο ή ποιά έχετε να προτείνεται για πραγματικά επαγγελματικό bluetooth? αυτή τη στιγμή έχω 1 ΝΟΚΙΑ BH 803 το οποιο είναι επιεικώς απαράδεκτο! όλος ο κόσμος μου διαμαρτύρεται ότι δεν με ακούει καλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts