stefan_city Δημ. June 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2020 Μιας και έχετε παραλάβει αρκετοί τα Tronsmart Onyx Ace, θα ήθελα όποιος μπορεί να μου λύσει μερικές απορίες. 1. Η σύνδεση με το κινητό γίνεται σε κάθε ακουστικό ξεχωριστά, ή λειτουργούν σαν master-slave; 2. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σκέτο είτε το αριστερό, είτε το δεξί ακουστικό για κλήσεις, και ποια η ποιότητα που λαμβάνει ο συνομιλητής σε αυτή την περίπτωση; 3. Όταν τελειώνει η μπαταρία των ακουστικών ενώ τα χρησιμοποιείς, σε ειδοποιεί κάπως ή απλά κλείνουν; 4. Για συνδυαστική χρήση (κλήσεις και μουσική) τα θεωρείτε ικανοποιητικά ή έχετε να προτείνετε κάτι άλλο από την εμπειρία σας; Αν αξίζει, δεν με απασχολεί ακόμα κι αν είναι στα διπλάσια χρήματα. Τέλος, όποιος έχει εμπειρία από edifier tws200 που επίσης έπαιζαν πολύ εδώ μέσα το προηγούμενο διάστημα, ή freebuds 3 που θεωρούνται τα κορυφαία για android, θα ήταν ενδιαφέρουσα μια μίνι σύγκριση. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. June 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2020 1). Ναι λειτουργούν ξεχωριστά. 2). Ναι. Δεν μου έχουν παραπονεθεί. Σχεδόν πάντα χρησιμοποιώ για κλήσεις το ένα από τα δύο. 3). Δεν το έχω εξακριβώσει. Μου έχουν κλείσει από μπαταρία χωρίς να το καταλάβω. 4). Κατά τη γνώμη μου είναι καλύτερα από τα edifier. Αλλά έχει να κάνει μάλλον κ με τη συσκευή που έχεις. Θεωρώ τα freebuds3 κορυφή αλλά δεν δικαιολογείται το χάσμα τιμής που υπάρχει μεταξύ τους. Μιας και έχετε παραλάβει αρκετοί τα Tronsmart Onyx Ace, θα ήθελα όποιος μπορεί να μου λύσει μερικές απορίες. 1. Η σύνδεση με το κινητό γίνεται σε κάθε ακουστικό ξεχωριστά, ή λειτουργούν σαν master-slave; 2. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σκέτο είτε το αριστερό, είτε το δεξί ακουστικό για κλήσεις, και ποια η ποιότητα που λαμβάνει ο συνομιλητής σε αυτή την περίπτωση; 3. Όταν τελειώνει η μπαταρία των ακουστικών ενώ τα χρησιμοποιείς, σε ειδοποιεί κάπως ή απλά κλείνουν; 4. Για συνδυαστική χρήση (κλήσεις και μουσική) τα θεωρείτε ικανοποιητικά ή έχετε να προτείνετε κάτι άλλο από την εμπειρία σας; Αν αξίζει, δεν με απασχολεί ακόμα κι αν είναι στα διπλάσια χρήματα. Τέλος, όποιος έχει εμπειρία από edifier tws200 που επίσης έπαιζαν πολύ εδώ μέσα το προηγούμενο διάστημα, ή freebuds 3 που θεωρούνται τα κορυφαία για android, θα ήταν ενδιαφέρουσα μια μίνι σύγκριση. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. June 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2020 (edited) παρέλαβα και γω τα onyx, η αλήθεια είναι πως δεν ξετρελάθηκα και απολογούμαι. Σε πρώτη φάση ανεβάζοντας την ένταση δεν ακούγεται ήχος όταν φτάνει στο τέρμα με αποτέλεσμα να μη ξέρεις που είσαι τέρμα. Όταν τελειώσει η μπαταρία απλά έκλεισε χωρίς να σου πει τπτ και ψάχνεσαι. Από ένταση είναι απλά άλλο ένα σετ ακουστικών του κιλού, ναι οκ, 26 ευρώ μη ζητάω πολλά άλλα σε σχέση με άλλα του 50ρικου (μιας και αυτή είναι η αρχική τους τιμή) δεν τα ξεπερνά και φυσικά δεν ακουμπάει καν τα freebuds. Τα μπάσα είναι με ξεθώριασμα και οι υψηλές συχνότητες δεν φαίνονται καν, sorry tronsmart Η εφαρμογή τους δεν μ άρεσε, στα αυτιά μου μου πέφτουν αλλά εδώ κατηγορώ τα αυτιά μου :p Οι κλήσεις είναι καλές αλλά τους εξωτερικούς ήχους τους άκουγα. Επίσης δεν μου έχει εφαρμογή για να επιλέγω αν το θέλω ενεργοποιημενο ή όχι. Τα ακουστικά γλιστρούν υπερβολικά που αν ιδρώσει το αυτί δεν στέκεται, επίσης δεν μπόρεσα καμία φορά να τα βγάλω από τη θήκη μιας που δεν έχει υποδοχή για νύχι και τα βγάζω στυλ καπρις, δλδ με χτύπημα. Αυτά προς το παρόν, γενικά δε τα συμπάθησα να πω την αλήθεια. edit : δυστυχώς οι δοκιμές σε κλήσεις δεν τα πήγαν όπως θα περίμενα, έκατσα μπροστά σε απορροφητήρα με σκοπό να μιμηθεί ένα περιβάλλον με μεγάλο θόρυβο και κόβει τόσο πολύ την ένταση των μικροφώνων που ακούς τον άλλο από πηγάδι. δεν μ άρεσε να πω την αλήθεια. Edited June 23, 2020 by rackal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. June 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2020 edit : δυστυχώς οι δοκιμές σε κλήσεις δεν τα πήγαν όπως θα περίμενα, έκατσα μπροστά σε απορροφητήρα με σκοπό να μιμηθεί ένα περιβάλλον με μεγάλο θόρυβο και κόβει τόσο πολύ την ένταση των μικροφώνων που ακούς τον άλλο από πηγάδι. δεν μ άρεσε να πω την αλήθεια. Γιατί αλλάζει πως ακούς τον άλλον ή πως σε ακούει ο άλλος? Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SteliosTh Δημ. June 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2020 Σήμερα παρέλαβα και εγώ. Σε πρώτη φάση το αρνητικό που έχω δει είναι ότι το να τα βγάλεις από τη θήκη έχει ένα αυξημένο βαθμό δυσκολίας!! Σε δύο κλήσεις μέχρι τώρα με σχετικά αυξημένη φασαρία στο περιβάλλον μου είπαν ότι με ακούν καθαρά και χωρίς θόρυβο. Απλώς έχει μικρή εμβέλεια και χάνεται το σήμα εύκολα . Αυτά προς το παρών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. June 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2020 1). Ναι λειτουργούν ξεχωριστά. 2). Ναι. Δεν μου έχουν παραπονεθεί. Σχεδόν πάντα χρησιμοποιώ για κλήσεις το ένα από τα δύο. 3). Δεν το έχω εξακριβώσει. Μου έχουν κλείσει από μπαταρία χωρίς να το καταλάβω. 4). Κατά τη γνώμη μου είναι καλύτερα από τα edifier. Αλλά έχει να κάνει μάλλον κ με τη συσκευή που έχεις. Θεωρώ τα freebuds3 κορυφή αλλά δεν δικαιολογείται το χάσμα τιμής που υπάρχει μεταξύ τους.Σε ευχαριστώ πολύ, με κάλυψες πλήρως. Απ'όσα καταλαβαίνω σύμφωνα και με τα λεγόμενα των υπολοίπων, είναι πολύ τίμια για τα λεφτά που ζητάνε, αλλά μέχρι εκεί. Αναλόγως τις εμπειρίες του καθενός και τι άλλη συσκευή τέτοιου είδους έχει χρησιμοποιήσει, κάποιους τους ικανοποιεί και κάποιους τους απογοητεύει το συγκεκριμένο ζευγάρι ακουστικών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. June 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2020 Γιατί αλλάζει πως ακούς τον άλλον ή πως σε ακούει ο άλλος? Εγώ με τα onyx σε δυνατό θόρυβο, τα onyx χαμηλώνει την ένταση του μικροφώνου, αυτός που με άκουγε καθαρά χωρίς θόρυβο, σε θόρυβο με ακούει από πηγάδι. Είναι μια λάθος τεχνική που κάνουν οι αλγόριθμοι, κόβουν δλδ όλες τις ενοχλητικές συχνότητες για να μην ακούει ο άλλος τη φασαρία με αποτέλεσμα να παίρνει η μπάλα και την ένταση της φωνής σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. June 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2020 Παρελαβα τα onyx χθες. So far so good. Το μονο που θα ηθελα στην ομιλια λιγο παραπανω ενταση. Σε χωρο με πολυ φασαρια δεν ξερω ποσο καλα θα ακουω τον συνομιλιτη. Δειχνει ποιοτικο. Εντυπωσιακα γρηγορη παραδοση, το διαβαζα και το ειδα στην πραξη. Σε μια εργασιμη τα εχεις στα χερια. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. June 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2020 (edited) Εγώ με τα onyx σε δυνατό θόρυβο, τα onyx χαμηλώνει την ένταση του μικροφώνου, αυτός που με άκουγε καθαρά χωρίς θόρυβο, σε θόρυβο με ακούει από πηγάδι. Είναι μια λάθος τεχνική που κάνουν οι αλγόριθμοι, κόβουν δλδ όλες τις ενοχλητικές συχνότητες για να μην ακούει ο άλλος τη φασαρία με αποτέλεσμα να παίρνει η μπάλα και την ένταση της φωνής σου. τα apple ή τα huawei freebuds3 δε το κάνουν? Edited June 24, 2020 by CoyoteD Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. June 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2020 τα apple ή τα huawei freebuds3 δε το κάνουν? Όχι, τα συγκεκριμένα διαβάζουν τον θόρυβο και απομονώνει μόνο τον θόρυβο, επίσης αν δεν μπορεί να αναλύσει τον θόρυβο προτιμά να τον αφήσει πάρα να χαμηλώνει τα μικρόφωνα. Κάτι άλλο για τα onyx που τα αντιμετωπίζω τώρα που γράφω. Όταν μιλάω και αλλάζω το κινητό από αριστερό σε δεξί κάνει διακοπές τα ακουστικά και αλλάζει σύνδεση των ακουστικών, δλδ αν κρατήσω το κινητό στο αριστερό κάνει main το αριστερό ακουστικό, αυτό κάνει διακοπές στις κλήσεις και καταντά κουραστικό. Αν βάλω το κινητό στη τσέπη αρχίζουν τα παράσιτα, έχει χαμηλό σήμα δυστυχώς. Για να συνοψίσουμε, τίμια τα ακουστικά αλλά όχι για τον μέσω χρήστη ή τουλάχιστον όχι για μένα. Ακόμα και τώρα στα χρήματα των 20-30 ευρώ θεωρώ best τα Am61. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. June 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2020 Όχι, τα συγκεκριμένα διαβάζουν τον θόρυβο και απομονώνει μόνο τον θόρυβο, επίσης αν δεν μπορεί να αναλύσει τον θόρυβο προτιμά να τον αφήσει πάρα να χαμηλώνει τα μικρόφωνα. Κάτι άλλο για τα onyx που τα αντιμετωπίζω τώρα που γράφω. Όταν μιλάω και αλλάζω το κινητό από αριστερό σε δεξί κάνει διακοπές τα ακουστικά και αλλάζει σύνδεση των ακουστικών, δλδ αν κρατήσω το κινητό στο αριστερό κάνει main το αριστερό ακουστικό, αυτό κάνει διακοπές στις κλήσεις και καταντά κουραστικό. Αν βάλω το κινητό στη τσέπη αρχίζουν τα παράσιτα, έχει χαμηλό σήμα δυστυχώς. Για να συνοψίσουμε, τίμια τα ακουστικά αλλά όχι για τον μέσω χρήστη ή τουλάχιστον όχι για μένα. Ακόμα και τώρα στα χρήματα των 20-30 ευρώ θεωρώ best τα Am61. Περιμένω να τα παραλάβω σήμερα. Μόνο θετικά διάβαζα τις προηγούμενες μέρες πριν παραγγείλω. Πού ήσουν φίλε μου νωρίτερα να τα ήξερα αυτά. Ελπίζω μόνο τα δικά μου αυτιά να μην είναι τόσο επιλεκτικά ώστε να με ενοχλούν αυτά τα θέματα. Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. June 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2020 (edited) Όχι, τα συγκεκριμένα διαβάζουν τον θόρυβο και απομονώνει μόνο τον θόρυβο, επίσης αν δεν μπορεί να αναλύσει τον θόρυβο προτιμά να τον αφήσει πάρα να χαμηλώνει τα μικρόφωνα. Κάτι άλλο για τα onyx που τα αντιμετωπίζω τώρα που γράφω. Όταν μιλάω και αλλάζω το κινητό από αριστερό σε δεξί κάνει διακοπές τα ακουστικά και αλλάζει σύνδεση των ακουστικών, δλδ αν κρατήσω το κινητό στο αριστερό κάνει main το αριστερό ακουστικό, αυτό κάνει διακοπές στις κλήσεις και καταντά κουραστικό. Αν βάλω το κινητό στη τσέπη αρχίζουν τα παράσιτα, έχει χαμηλό σήμα δυστυχώς. Για να συνοψίσουμε, τίμια τα ακουστικά αλλά όχι για τον μέσω χρήστη ή τουλάχιστον όχι για μένα. Ακόμα και τώρα στα χρήματα των 20-30 ευρώ θεωρώ best τα Am61. πολύ θόρυβο έχω στα ΑΜ61 σαν συνομιλητής (εγω ακούω, δε τα φοράω εγω) σε δρόμους όπως η Πανεπιστημίου Αν περάσει μηχανάκι τότε μπαίνει όλη η εξάτμιση μέσα στην ομιλία αυτού που με κάλεσε και φοράει τα ΑΜ61 λες να ειναι μάπα τα δικά μας AM61 ? Edited June 24, 2020 by CoyoteD Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. June 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2020 Όχι, τα συγκεκριμένα διαβάζουν τον θόρυβο και απομονώνει μόνο τον θόρυβο, επίσης αν δεν μπορεί να αναλύσει τον θόρυβο προτιμά να τον αφήσει πάρα να χαμηλώνει τα μικρόφωνα. Κάτι άλλο για τα onyx που τα αντιμετωπίζω τώρα που γράφω. Όταν μιλάω και αλλάζω το κινητό από αριστερό σε δεξί κάνει διακοπές τα ακουστικά και αλλάζει σύνδεση των ακουστικών, δλδ αν κρατήσω το κινητό στο αριστερό κάνει main το αριστερό ακουστικό, αυτό κάνει διακοπές στις κλήσεις και καταντά κουραστικό. Αν βάλω το κινητό στη τσέπη αρχίζουν τα παράσιτα, έχει χαμηλό σήμα δυστυχώς. Για να συνοψίσουμε, τίμια τα ακουστικά αλλά όχι για τον μέσω χρήστη ή τουλάχιστον όχι για μένα. Ακόμα και τώρα στα χρήματα των 20-30 ευρώ θεωρώ best τα Am61. Μα τα Am61 δεν εχουν καμια σχεση με αυτα. Ασχετα απο την τιμη δεν ειναι συγκρισιμα, ειναι αλλος τυπος ακουστικων. Τα onyx θα τα συγκρινεις με τα tws πχ. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. June 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2020 Περιμένω να τα παραλάβω σήμερα. Μόνο θετικά διάβαζα τις προηγούμενες μέρες πριν παραγγείλω. Πού ήσουν φίλε μου νωρίτερα να τα ήξερα αυτά. Ελπίζω μόνο τα δικά μου αυτιά να μην είναι τόσο επιλεκτικά ώστε να με ενοχλούν αυτά τα θέματα. Προσωπικά έδωσα άλλη μια ευκαιρία και πήρα και τα λευκά μιας που έχω τα μαύρα, σε 2 μέρες θα σου πω. πολύ θόρυβο έχω στα ΑΜ61 σαν συνομιλητής (εγω ακούω, δε τα φοράω εγω) σε δρόμους όπως η Πανεπιστημίου Αν περάσει μηχανάκι τότε μπαίνει όλη η εξάτμιση μέσα στην ομιλία αυτού που με κάλεσε και φοράει τα ΑΜ61 λες να ειναι μάπα τα δικά μας AM61 ? υπάρχουν 2 AM 61, της honor που είναι όντως μάπα και με πολλά προβλήματα, μετά από κάποιο καιρό τα κυκλοφορεί επίσημα η huawei σαν Am61 lite sport που δεν έχει καμία σχέση με τα προηγούμενα, τα μηχανάκια όμως τα ακούς και με αυτά, απλά έχουμε μπερδέψει λίγο την έννοια του NC, τα Am61 έχουν NC αλλά για τα δικά σου αυτιά που τα φοράς λόγο σχεδιασμού και όχι να κόβει εξωτερικούς θορύβους στο μικρόφωνο. Μα τα Am61 δεν εχουν καμια σχεση με αυτα. Ασχετα απο την τιμη δεν ειναι συγκρισιμα, ειναι αλλος τυπος ακουστικων. Τα onyx θα τα συγκρινεις με τα tws πχ. Δεν τα έβαλα σε σύγκριση, γνωρίζω τις διαφορές, απλά είπα πως σε αυτά τα χρήματα για εμένα είναι best τα Am61 και η αλήθεια είναι πως πρακτικά τα 61 είναι πιο βολικά στο να απαντάς σε κλήσεις, απο το άνοιξε τσαντάκι (λογοπαίγνιο από το γνωστό ανθολογίο) βγάλε ακουστικό και πάει λέγοντας Πχ τα tws ούτε απ έξω, τα έδωσα τη πρώτη μέρα. θεωρούσα από τα τόσα σχόλια πως τα onyx είναι κλάσης ανώτερα, δυστυχώς είναι ακριβώς τα tws με άλλο σχεδιασμό. P. S να τονίσω πως όλα αυτά είναι προσωπικές μου απόψεις στα δικά μου αυτιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. June 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2020 Προσωπικά έδωσα άλλη μια ευκαιρία και πήρα και τα λευκά μιας που έχω τα μαύρα, σε 2 μέρες θα σου πω. υπάρχουν 2 AM 61, της honor που είναι όντως μάπα και με πολλά προβλήματα, μετά από κάποιο καιρό τα κυκλοφορεί επίσημα η huawei σαν Am61 lite sport που δεν έχει καμία σχέση με τα προηγούμενα, τα μηχανάκια όμως τα ακούς και με αυτά, απλά έχουμε μπερδέψει λίγο την έννοια του NC, τα Am61 έχουν NC αλλά για τα δικά σου αυτιά που τα φοράς λόγο σχεδιασμού και όχι να κόβει εξωτερικούς θορύβους στο μικρόφωνο. Δεν τα έβαλα σε σύγκριση, γνωρίζω τις διαφορές, απλά είπα πως σε αυτά τα χρήματα για εμένα είναι best τα Am61 και η αλήθεια είναι πως πρακτικά τα 61 είναι πιο βολικά στο να απαντάς σε κλήσεις, απο το άνοιξε τσαντάκι (λογοπαίγνιο από το γνωστό ανθολογίο) βγάλε ακουστικό και πάει λέγοντας Πχ τα tws ούτε απ έξω, τα έδωσα τη πρώτη μέρα. θεωρούσα από τα τόσα σχόλια πως τα onyx είναι κλάσης ανώτερα, δυστυχώς είναι ακριβώς τα tws με άλλο σχεδιασμό. P. S να τονίσω πως όλα αυτά είναι προσωπικές μου απόψεις στα δικά μου αυτιά. Μηπως δεν σου καθεται καλα αυτος ο τυπος ακουστικων γενικοτερα; Εμενα για παραδειγμα ειναι το μονο στυλ που μου καθεται καλα, ειναι περιεργο το αυτι μου εσωτερικα και ακουστικα σε στυλ in ear δεν μου καθονται ουτε για πλακα. Τωρα για το τεχνικο κομματι δεν ξερω. Ελπιζω να με βολεψουν. Κατι λιγες δοκιμες παντως που εκανα σημερα δεν με απογοητευσαν, καμπανα ο ηχος στην ομιλια και η μουσικη σε καλουτσικα επιπεδα τηρουμενων των αναλογιων. Αυτο που με μπερδευει λιγο ειναι οι αισθητηρες και ο αριθμος των ταπ για τις λειτουργιες αλλα ok. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. June 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2020 απαντάει ο φίλος είναι πολύ απαιτητικός αλλά το γνωρίζει το άθλημα :rolleyes: Καλό είναι να έχουμε έμπειρους κριτικούς. Πχ διαβάζοντας κριτικές στο skroutz εχω αγοράσει μάπα προιόντα. Γενικά στα forum ειναι πιο αναλυτικές οι απόψεις και εμπεριστατωμένες Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. June 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2020 Πχ διαβάζοντας κριτικές στο skroutz εχω αγοράσει μάπα προιόντα. Γενικά στα forum ειναι πιο αναλυτικές οι απόψεις και εμπεριστατωμένες Iσχύει, εγώ έχω πάθει και το ανάποδο, πχ να πάρω προϊόντα με μέτριες πχ κριτικές και για τα δικά μου δεδομένα να είναι μια χαρά... Γενικά νομίζω πολλά ξεκινούν από το τι περιμένουμε με βάση τι δίνουμε. Αν πχ πάρουμε τα Onyx με 26 ευρώ και περιμένουμε ίδια ποιότητα συνολικά με τα Freebuds 3 πχ που κοστίζουν 3+ φορές παραπάνω, ε προφανώς αν οχι σε όλο το πακέτο, σε διάφορα σημεία θα απογοητευθούμε... Κάπως έτσι πάει για όλα τα προϊόντα, κατά τη δική μου γνώμη μου πάντα... Σε κάθε περίπτωση πάντως συμφωνώ, οι αναλύσεις και τα reviews εδώ μέσα είναι πολύ ανώτερα και πιο εμπεριστατωμένα από το Skroutz. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2020 Iσχύει, εγώ έχω πάθει και το ανάποδο, πχ να πάρω προϊόντα με μέτριες πχ κριτικές και για τα δικά μου δεδομένα να είναι μια χαρά... Γενικά νομίζω πολλά ξεκινούν από το τι περιμένουμε με βάση τι δίνουμε. Αν πχ πάρουμε τα Onyx με 26 ευρώ και περιμένουμε ίδια ποιότητα συνολικά με τα Freebuds 3 πχ που κοστίζουν 3+ φορές παραπάνω, ε προφανώς αν οχι σε όλο το πακέτο, σε διάφορα σημεία θα απογοητευθούμε... Κάπως έτσι πάει για όλα τα προϊόντα, κατά τη δική μου γνώμη μου πάντα... Σε κάθε περίπτωση πάντως συμφωνώ, οι αναλύσεις και τα reviews εδώ μέσα είναι πολύ ανώτερα και πιο εμπεριστατωμένα από το Skroutz. Εγώ πάλι νομίζω ότι οι κριτικές πάνε με το τι θέλει να πουλήσει το κάθε κατάστημα. Όχι μόνο στα ακουστικά αλλά και γενικότερα! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YpNoS Δημ. June 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2020 Καλησπέρα, έχει κανείς εξ υμών ιδία άποψη για α) BLITZWOLF FYE-8 β) ANKER SOUNDCORE LIFE P2 Το ένα διαθέσιμο από μαγαζιά της Ανατολής, το άλλο και από το Άμαζον. Μου κίνησε το ενδιαφέρον το onyx που συζητάτε και επειδή πάνω κάτω αυτά τα 3 έχουν ίδια χαρακτηριστικά.. :) Παράθεση Dream big and dare to fail.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brath Δημ. June 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2020 Καλησπέρα σε όλους. Έχετε άποψη για κάτι σαν αυτό; https://www.ichip.gr/bluetooth/1804-zealot-b570-hifi-bluetooth-headphone-with-mic-support-fm-radio-grey.html Στόχος να τα φοράω περιστασιακά σε βόλτα με ποδήλατο ή σε αεροπλάνα...άντε λίγο στην παραλία. bluetooth για να μην κρέμονται καλώδια, το FM και το SD είναι ενδιαφέροντα. Αν έχουν αξιοπρεπή ήχο και κρατάνε ένα 4ωρο, είναι άψογα για τις ανάγκες μου. Τι γνώμες υπάρχουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. June 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2020 απαντάει ο φίλος είναι πολύ απαιτητικός αλλά το γνωρίζει το άθλημα :rolleyes: Καλό είναι να έχουμε έμπειρους κριτικούς. Πχ διαβάζοντας κριτικές στο skroutz εχω αγοράσει μάπα προιόντα. Γενικά στα forum ειναι πιο αναλυτικές οι απόψεις και εμπεριστατωμένες Δεν το αμφισβητώ αλλά ο καθένας κρίνει σύμφωνα με τις δικές του ανάγκες. Αν ο άλλος είναι όλη μέρα στα γυμναστήρια και θέλει μουσική, τρέχει χιλιόμετρα προπόνηση, είναι πάνω σε μοτοσυκλέτα και θέλει να μιλάει κτλ. έχει άλλες απαιτήσεις από εμένα που θέλω να ακούω μουσική στο γραφείο και να απαντάω σε κλήσεις την ώρα που οδηγώ το αυτοκίνητο μου. Άρα προτού λάβουμε υπόψιν μας μια κριτική καλό θα είναι να γνωρίζουμε και το προφίλ του κριτή για να δούμε αν είναι ανάλογο με το δικό μας και τις απαιτήσεις μας. Κάτι που είναι ιδανικό για μένα για καποιον αθλητή πχ. μπορεί να είναι σκουπίδι ή το αντίθετο. Εμένα για παράδειγμα όσο καλά και να είναι ένα ζευγάρι in ear ακουστικά εμένα δεν μου κάνουν λόγω ανατομίας αυτιού. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. June 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2020 εγω στάθηκα στην κριτική για το πηγάδι που είναι ουσιαστικά κριτική για το φίλτρο που χρησιμοποιούν, δε τα έχω δοκιμάσει αλλά είναι σημαντικό ότι χαμηλώνουν τον ήχο Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. June 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2020 Καλησπέρα, έχει κανείς εξ υμών ιδία άποψη για α) BLITZWOLF FYE-8 β) ANKER SOUNDCORE LIFE P2 Το ένα διαθέσιμο από μαγαζιά της Ανατολής, το άλλο και από το Άμαζον. Μου κίνησε το ενδιαφέρον το onyx που συζητάτε και επειδή πάνω κάτω αυτά τα 3 έχουν ίδια χαρακτηριστικά.. :) Της Anker στα προτείνω, είναι υπέροχα με φοβερή μουσική. Τα μικρόφωνα όντως κόβουν τον αέρα σε υπερβολικά μεγάλο βαθμό, παίζει με cvc 8 οπότε θα ήταν αστείο να μην είχε υπέροχες κλήσεις. ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν το αμφισβητώ αλλά ο καθένας κρίνει σύμφωνα με τις δικές του ανάγκες. Αν ο άλλος είναι όλη μέρα στα γυμναστήρια και θέλει μουσική, τρέχει χιλιόμετρα προπόνηση, είναι πάνω σε μοτοσυκλέτα και θέλει να μιλάει κτλ. έχει άλλες απαιτήσεις από εμένα που θέλω να ακούω μουσική στο γραφείο και να απαντάω σε κλήσεις την ώρα που οδηγώ το αυτοκίνητο μου. Άρα προτού λάβουμε υπόψιν μας μια κριτική καλό θα είναι να γνωρίζουμε και το προφίλ του κριτή για να δούμε αν είναι ανάλογο με το δικό μας και τις απαιτήσεις μας. Κάτι που είναι ιδανικό για μένα για καποιον αθλητή πχ. μπορεί να είναι σκουπίδι ή το αντίθετο. Εμένα για παράδειγμα όσο καλά και να είναι ένα ζευγάρι in ear ακουστικά εμένα δεν μου κάνουν λόγω ανατομίας αυτιού. Σωστά, αν και έδωσα κάποιες πληροφορίες, να τις ξανά πω, στο θέμα "αθλητή" είπα πως αν ιδρώσει το αυτί μου, λόγο του υλικού που είναι γυαλιστερό το ακουστικό δεν μένει στο αυτί και φεύγει. Για το προφίλ του business, είπα πως αν αρχίσω να κουνάω το κινητό (ξέρεις τα σπαστικά που κάνει κάποιος όταν μιλάει με ένταση) τα ακουστικά επιλέγουν μόνα τους όπου είναι κοντά το κινητό να γίνονται Master, δλδ αν έχω το κινητό στο αριστερό χέρι Master είναι το αριστερό ακουστικό , αν για οποιοδήποτε λόγο εγώ αλλάξω χέρι και το πάω στο δεξί, τα ακουστικά αποφασίζουν από μόνα τους και κάνουν το δεξί μάστερ με αποτέλεσμα κατά την αλλαγή να κάνει διακοπές και κάποιες παραμορφωσεις. Αν βάλεις το κινητό στη τσέπη και συγκεκριμένα το νοτς προς τα κάνω της τσέπης (δλδ εκεί που είναι η κεραία του Bluetooth) τα ακουστικά αρχίζουν να κάνουν κάποιες παραμορφωσεις ίδιες με το να απομακρύνει κάποιος το κινητό (δλδ χαμηλό σήμα) Για τον φαν της μουσικής τα πράγματα είναι απλά "καλά" όχι δεν σου παίρνει τα αυτιά αλλά ούτε σε φτάνει στο σημείο να αρχίσεις να γκρουβαρις, μια απλή τίμια ένταση, φυσικά NC ανύπαρκτο (μιλάω για εκείνο που δεν αφήνει τους έξω ήχους να περάσουν στο αυτί σου) Για τον λίγο απ όλα είναι μια χαρά. Για εμένα τον κάπως απλά δεν κάνουν γτ δεν μ προσφέρουν ούτε μουσική, ούτε κλήσεις και αν ιδρωσω παίζει και να τα χάσω. Τα μικρόφωνα μια χαρά είναι αλλά αν μιλάς πολύ (η γνωστή γλιστρίδα) ο αλγόριθμος δεν προλαβαίνει να κάνει τη δουλεία σωστά με αποτέλεσμα αν έχει πολύ φασαρία να μειώνει τα μικρόφωνα. Για μηχανή πάντως δεν κάνουν. Είμαι χαρούμενος που σε όλους άρεσαν, σε μένα δυστυχώς όχι, παρόλα αυτά επειδή δεν θέλω να σχηματίσω λάθος γνώμη όπως είπα πήρα και τα λευκά (κάτοχος μαύρου) μήπως έπεσα σε προβληματικό, υπομονή μέχρι αύριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. June 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2020 (edited) Της Anker στα προτείνω, είναι υπέροχα με φοβερή μουσική. Τα μικρόφωνα όντως κόβουν τον αέρα σε υπερβολικά μεγάλο βαθμό, παίζει με cvc 8 οπότε θα ήταν αστείο να μην είχε υπέροχες κλήσεις. ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σωστά, αν και έδωσα κάποιες πληροφορίες, να τις ξανά πω, στο θέμα "αθλητή" είπα πως αν ιδρώσει το αυτί μου, λόγο του υλικού που είναι γυαλιστερό το ακουστικό δεν μένει στο αυτί και φεύγει. Για το προφίλ του business, είπα πως αν αρχίσω να κουνάω το κινητό (ξέρεις τα σπαστικά που κάνει κάποιος όταν μιλάει με ένταση) τα ακουστικά επιλέγουν μόνα τους όπου είναι κοντά το κινητό να γίνονται Master, δλδ αν έχω το κινητό στο αριστερό χέρι Master είναι το αριστερό ακουστικό , αν για οποιοδήποτε λόγο εγώ αλλάξω χέρι και το πάω στο δεξί, τα ακουστικά αποφασίζουν από μόνα τους και κάνουν το δεξί μάστερ με αποτέλεσμα κατά την αλλαγή να κάνει διακοπές και κάποιες παραμορφωσεις. Αν βάλεις το κινητό στη τσέπη και συγκεκριμένα το νοτς προς τα κάνω της τσέπης (δλδ εκεί που είναι η κεραία του Bluetooth) τα ακουστικά αρχίζουν να κάνουν κάποιες παραμορφωσεις ίδιες με το να απομακρύνει κάποιος το κινητό (δλδ χαμηλό σήμα) Για τον φαν της μουσικής τα πράγματα είναι απλά "καλά" όχι δεν σου παίρνει τα αυτιά αλλά ούτε σε φτάνει στο σημείο να αρχίσεις να γκρουβαρις, μια απλή τίμια ένταση, φυσικά NC ανύπαρκτο (μιλάω για εκείνο που δεν αφήνει τους έξω ήχους να περάσουν στο αυτί σου) Για τον λίγο απ όλα είναι μια χαρά. Για εμένα τον κάπως απλά δεν κάνουν γτ δεν μ προσφέρουν ούτε μουσική, ούτε κλήσεις και αν ιδρωσω παίζει και να τα χάσω. Τα μικρόφωνα μια χαρά είναι αλλά αν μιλάς πολύ (η γνωστή γλιστρίδα) ο αλγόριθμος δεν προλαβαίνει να κάνει τη δουλεία σωστά με αποτέλεσμα αν έχει πολύ φασαρία να μειώνει τα μικρόφωνα. Για μηχανή πάντως δεν κάνουν. Είμαι χαρούμενος που σε όλους άρεσαν, σε μένα δυστυχώς όχι, παρόλα αυτά επειδή δεν θέλω να σχηματίσω λάθος γνώμη όπως είπα πήρα και τα λευκά (κάτοχος μαύρου) μήπως έπεσα σε προβληματικό, υπομονή μέχρι αύριο. Τα μαύρα έχω κι εγώ. Εντάξει μια μέρα τα δούλεψα και είναι πολύ λίγο για να έχω άποψη. Η αλήθεια είναι πως ούτε σε τσέπη το δοκίμασα αλλά ούτε και από χέρι σε χέρι, μόνο στατικές καταστάσεις, ομιλία μέσα στο αυτοκίνητο με το κινητό στο mount και στην εταιρεία με το κινητό πάνω στο γραφείο και εμένα σε σταθερή απόσταση να μιλάω. Θα δείξει. Όσο για το NC λογικό λόγο κατασκευής να είναι ανύπαρκτο αφού δεν σφραγίζει το αυτί. Τώρα για τα υπόλοιπα που αναφέρεις ελπίζω να μην τα αντιμετωπίσω. Μήπως έχει να κάνει και με την έκδοση Bluetooth της συσκευής; αυτά είναι 5 αν δεν κάνω λάθος, σε συσκευή με προηγούμενη έκδοση 4 ακόμα και 3 ή παλιότερη ίσως να παίζουν κάποιες ασυμβατότητες; παίζει κάτι τέτοιο ίσως; Edited June 24, 2020 by vastegial_74 Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. June 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2020 Δεν παίζει απαραίτητα, παρόλα αυτά έχει δοκιμαστεί σε p20 pro με 4.2 και aptX όπως και σε Redmi note Pro με BT 5.0. Εντάξει μη το σπαμαρουμε το θέμα με τα onyx, ελπίζω σε όσους τα πήραν να τους άρεσαν και σε μελλοντικά άτομα να είναι χαρούμενα και αυτά. Επόμενη επιλογή τα Liberty 2 Pro που τρέχουν αυτή τη στιγμή στα 106 ευρώ απο Ελλάδα. Τα δοκίμασα σήμερα το βράδυ απο γνωστό μου που τα χε ζαχαρώσει μέρες τώρα. Η εφαρμογή ήταν τέλεια στα αυτιά, τέλεια απομόνωση απο εξωτερικούς ήχους (λόγο σχεδιασμού) και εκπληκτικό μικρόφωνο (το τεστ του απορροφητήρα το πέρασε εύκολα) όπως επίσης έκοψε και ήχους τύπου Shopping Mall . Ένα ωραίο βίντεο για τέτοια τέστ είναι το παρακάτω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts