venduza Δημ. June 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2017 Ξέχασα να γράψω ότι τον τελευταίο καιρό δεν δουλεύει στα -50 η δυνατότητα να παίρνω τηλέφωνο από τη μνήμη των παλαιοτέρων κλήσεων,κάτι που γινόταν παλιά.Δηλαδή,ψάχνεις στην οθόνη του ΒΤ,βρίσκεις τον αριθμό που θες από τις προηγούμενες κλήσεις,και πατώντας το κουμπί παίρνεις τηλέφωνο χωρίς να χρειαστεί να βγάλεις το τηλέφωνο από την τσέπη σου. Δοκιμασε να κανεις εκκαθάριση δεδομενων στην εφαρμογή του shb50. Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. June 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2017 Δοκιμασε να κανεις εκκαθάριση δεδομενων στην εφαρμογή του shb50. Μήπως μπορείς να γίνεις πιο σαφής σε παρακαλώ; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. June 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2017 Μήπως μπορείς να γίνεις πιο σαφής σε παρακαλώ; Βεβαιως. Θα πας στις ρυθμίσεις του κινητου σου εφαρμογες/shb50 και εκει μεσα πρεπει να εχει μια επιλογή για εκκαθάριση δεδομενων της συγκεκριμένης εφαρμογης. Κανε αυτο και λογικά θα λυθει το προβλημα σου. Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. June 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2017 Εγώ έχω πάρει το talkband b2 της Huawei το κουβαλάω όλη μέρα πάνω μου, μιλάω 8 ώρες μετράει και τα βήματα μου και έχω γλιτώσει. Ούτε το ξέχασα ούτε το έχασα. Εάν έχεις χρόνο και διάθεση μπορείς να πεις δυο λόγια από την εμπειρία χρήσης? Με ενδιαφέρει η χρήση ως ρολόι, αναγνωριση κλήσεων, ειδοποιήσεις SMS/email κλπ. Βασικά οι λειτουργίες του ως smartband. Χρειάζεται δική του εφαρμογή για τα παραπάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. June 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2017 (edited) Εάν έχεις χρόνο και διάθεση μπορείς να πεις δυο λόγια από την εμπειρία χρήσης? Με ενδιαφέρει η χρήση ως ρολόι, αναγνωριση κλήσεων, ειδοποιήσεις SMS/email κλπ. Βασικά οι λειτουργίες του ως smartband. Χρειάζεται δική του εφαρμογή για τα παραπάνω? Καταρχάς να ξεκινήσω από τα fitness κομμάτια, έχει pedometer που είναι ακριβείας σου δείχνει τις θερμίδες που καις, αν το φοράς μέρα - νύχτα όπως εγώ σου μετράει και πόσες ώρες κοιμάσαι δείχνοντας αν ήταν ελαφρύς ή βαρύς ύπνος, που και αυτό είναι ακριβείας, ακόμα και την διακοπή ύπνου σου δείχνει πχ ούρηση, όλες αυτές οι λεπτομέρειες φυσικά μέσα στην επίσημη εφαρμογή του, της Huawei. Ο χειρισμός γίνεται με touch σε οθόνη 1,3 έχει resistance IP57 που απο την εμπειρία μου όσες φορές και αν βρέχεται δεν παρουσίασε πρόβλημα (εδώ κολλάει και το "προκαλώ την τύχη μου") Τα περί κλήσης: σου δείχνει ποιός σε καλεί με δυνατότητα επανακλησης στη περίπτωση που είσαι busy. Δυνατότητα δόνησης που και σαν ξυπνητήρι είναι αρκετά αισθητή, ναι έχει και επιλογή ξυπνητηριού με δόνηση για να μην ενοχλεί τους άλλους, πρακτικό για μένα που ξυπνάω απο τα άγρια χαράματα. Τα περί hands-free: ακούγομαι καμπάνα αφού διαθέτει 2 μικρόφωνα, η διάρκεια της μπαταρίας με ~4 ώρες Ομιλία τη μέρα κρατάει 2 μέρες ή με απλά ελληνικά 8 ώρες κλήσεις, μαζί με το πεδομετρο. Σε γενικές γραμμές αν και λίγο ακριβό τα αξίζει τα λεφτά του, έχω καταργήσει ρολόι και hands-free μιας που είναι κομψό και βολικό αφού τα έχεις και τα 2 στο χέρι σου. Η φόρτιση κρατάει σχεδόν μιάμιση ώρα. Είναι ελαφρύ, άνετο και έχει δυνατότητα για αλλαγή λουράκι με κάτι επίσημο. Αν έκανα τώρα την αγορά θα αγόραζα το talkband b3 μιας που είναι η καλύτερη δυνατή αναβάθμιση του και με πολλά τζαρτζαλα για να χεις να ενθουσιαζεσαι. Να τονίσω πως το b3 έχει πρόσβαση στις επαφές με δυνατότητα κλήσης απο το χέρι. Μη ξεχάσω πως έχει αφύπνιση κίνησης δλδ μόλις γυρνάς τον καρπό σου να ανάβει η οθόνη για καλύτερη αυτονομία, 4 faces για να μη βαριέσαι, ειδοποίηση καιρού και καιρικά φαινόμενα, αναζήτηση συσκευής αν σου έχει πέσει στο αμάξι (το μεγαλύτερο μου πρόβλημα) και δυνατότητα λήψης φωτογραφιών στήνοντας το κινητό σε απόσταση. Τι άλλο; Α! Είναι βολικό στο αυτί να το φοράς όλη μέρα, έρχεται με 3 διαφορετικά μεγέθη σιλικόνης ακουστικά για καλύτερη εφαρμογή και φυσικά χρονόμετρο για στόχους, έχουμε και ενα μαραθώνιο μπροστά μας. Φυσικά το χρονόμετρο δεν μετράει μόνο 1-2-3 (τρολλ) αλλά και πόση απόσταση έκανες και τι θερμίδες έκαψες. Λαχανιασα! Edit: να μη ξεχάσω να αναφέρω πως έχει υπενθύμιση δραστηριότητας, με απλά λόγια αν έχεις χυθεί στο καναπέ για πάνω από μια ώρα αρχίζει τη δόνηση και σου λέει "αδερφέ πάρε τα πόδια σου και πήγαινε να ξεμουδιασεις. Έρχεται με screen protector που δεν ξεκολλάει ακόμα και με τάματα. Edit 2: Να μη ξεχάσω επίσης πως έχει ειδοποίηση για sms/emails social maps weather και όλες τις γνωστές ειδοποιήσεις που περιμένει κάποιος. Πχ αν έρθει ειδοποίηση απο το viber σου γράφει πάνω-πάνω viber και στη μέση τον αποστολέα. Αν σας άρεσε ενα subscribe ... Όχι αυτό είναι για αλλού :p Edited June 3, 2017 by rackal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. June 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2017 Εχω τα 52 δυο χρόνια σχεδον και τα δουλευω με HTC m8 και 10. Ποτε δεν ειχα πρόβλημα συνδεσιμοτητας. Αντιθετως πιο παλια με κατι mw1 της sony με Samsung που τα δουλευα ειχα συνέχεια προβληματα. Πως και σου δημιουργηθηκαν προβληματα ξαφνικά? Μηπως εκανες καποια αναβαθμίση στη συσκευή σου γιατι τα sony εχουν να αναβαθμιστουν κατι χρόνια. Κι εγώ το ίδιο είχα με τα mw1 και τα είχα βάλει στο ψυγείο,και ξαφνικά όταν τα δοκίμασα μετά από κάποιες αναβαθμίσεις που έκανε το C,δουλεύουν μιά χαρά.Ετσι τώρα έχω και αυτά και τα SBH-50.:) Δοκιμασε να κανεις εκκαθάριση δεδομενων στην εφαρμογή του shb50. Θα προσπαθήσω να σας εξηγήσω όσο γίνεται καλύτερα τι θεμα έχω εγώ : Όταν συνδέω το κινητό με ένα από τα 2 -sbh 50 ,52 -δεν μου εμφανίζει την ώρα στο bt κάτι που σημαίνει ότι συνδέεται μερικώς! Εάν απομακρυνθω κ γίνει αποσυνδεση όταν συνδεθεί πάλι τότε το κάνει σωστά! Είναι πάρα πολύ εκνευριστικό! Νόμιζα ότι έφταιγε το ρολοι-garmin -αλλά τελικά κάτι γίνεται με τα bt! ! Έκανα reset σε αυτα κ εγκατασταση εκ νέο της εφαρμογής στο κινητό αλλά τίποτα! !! Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει! Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. June 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2017 Καταρχάς να ξεκινήσω από τα fitness κομμάτια, έχει pedometer που είναι ακριβείας σου δείχνει της θερμίδες που καις, αν το φοράς μέρα - νύχτα όπως εγώ σου μετράει και πόσες ώρες κοιμάσαι δείχνοντας αν ήταν ελαφρύς ή βαρύς ύπνος, που και αυτό είναι ακριβείας, ακόμα και την διακοπή ύπνου σου δείχνει πχ ούρηση, όλες αυτές οι λεπτομέρειες φυσικά μέσα στην επίσημη εφαρμογή του, της Huawei. Ο χειρισμός γίνεται με touch σε οθόνη 1,3 έχει resistance IP57 που απο την εμπειρία μου όσες φορές και αν βρέχεται δεν παρουσίασε πρόβλημα (εδώ κολλάει και το "προκαλώ την τύχη μου") Τα περί κλήσης: σου δείχνει ποιός σε καλεί με δυνατότητα επανακλησης στη περίπτωση που είσαι busy. Δυνατότητα δόνησης που και σαν ξυπνητήρι είναι αρκετά αισθητή, ναι έχει και επιλογή ξυπνητηριού με δόνηση για να μην ενοχλεί τους άλλους, πρακτικό για μένα που ξυπνάω απο τα άγρια χαράματα. Τα περί hands-free: ακούγομαι καμπάνα αφού διαθέτει 2 μικρόφωνα, η διάρκεια της μπαταρίας με ~4 ώρες Ομιλία τη μέρα κρατάει 2 μέρες ή με απλά ελληνικά 8 ώρες κλήσεις, μαζί με το πεδομετρο. Σε γενικές γραμμές αν και λίγο ακριβό τα αξίζει τα λεφτά του, έχω καταργήσει ρολόι και hands-free μιας που είναι κομψό και βολικό αφού τα έχεις και τα 2 στο χέρι σου. Η φόρτιση κρατάει σχεδόν μιάμιση ώρα. Είναι ελαφρύ, άνετο και έχει δυνατότητα για αλλαγή λουράκι με κάτι επίσημο. Αν έκανα τώρα την αγορά θα αγόραζα το talkband b3 μιας που είναι η καλύτερη δυνατή αναβάθμιση του και με πολλά τζαρτζαλα για να χεις να ενθουσιαζεσαι. Να τονίσω πως το b3 έχει πρόσβαση στις επαφές με δυνατότητα κλήσης απο το χέρι. Μη ξεχάσω πως έχει αφύπνιση κίνησης δλδ μόλις γυρνάς τον καρπό σου να ανάβει η οθόνη για καλύτερη αυτονομία, 4 faces για να μη βαριέσαι, ειδοποίηση καιρού και καιρικά φαινόμενα, αναζήτηση συσκευής αν σου έχει πέσει στο αμάξι (το μεγαλύτερο μου πρόβλημα) και δυνατότητα λήψης φωτογραφιών στήνοντας το κινητό σε απόσταση. Τι άλλο; Α! Είναι βολικό στο αυτί να το φοράς όλη μέρα, έρχεται με 3 διαφορετικά μεγέθη σιλικόνης ακουστικά για καλύτερη εφαρμογή και φυσικά χρονόμετρο για στόχους, έχουμε και ενα μαραθώνιο μπροστά μας. Φυσικά το χρονόμετρο δεν μετράει μόνο 1-2-3 (τρολλ) αλλά και πόση απόσταση έκανες και τι θερμίδες έκαψες. Λαχανιασα! Edit: να μη ξεχάσω να αναφέρω πως έχει υπενθύμιση δραστηριότητας, με απλά λόγια αν έχεις χυθεί στο καναπέ για πάνω από μια ώρα αρχίζει τη δόνηση και σου λέει "αδερφέ πάρε τα πόδια σου και πήγαινε να ξεμουδιασεις. Έρχεται με screen protector που δεν ξεκολλάει ακόμα και με τάματα. Αν σας άρεσε ενα subscribe ... Όχι αυτό είναι για αλλού :p Ευχαριστώ για την αναλυτικότατη παρουσίαση, το πούλησες! Με προβληματίζει λίγο η τιμή και η πολύ μικρή διαφορά κόστους b2 με b3, αλλά μοιάζει πολύ ολοκλρωμένο πακετάκι. Μέχρι τώρα προσανατολίζομαι στο b2 από amazon για 90€, αν κάποιος έχει βρει τίποτα καλύτερο ας το πει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. June 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2017 Ευχαριστώ για την αναλυτικότατη παρουσίαση, το πούλησες! Με προβληματίζει λίγο η τιμή και η πολύ μικρή διαφορά κόστους b2 με b3, αλλά μοιάζει πολύ ολοκλρωμένο πακετάκι. Μέχρι τώρα προσανατολίζομαι στο b2 από amazon για 90€, αν κάποιος έχει βρει τίποτα καλύτερο ας το πει. Αν είναι θέμα κόστους για το Β3 πάρε το Β2 στα 115 απο Ελλάδα. Άσε το Amazon για 25 ευρώ θεωρώ δεν αξίζει να θυσιάσεις το support. http://www.skroutz.gr/s/7014929/Huawei-Talkband-Β2-Black.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnakis25 Δημ. June 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2017 Αν είναι θέμα κόστους για το Β3 πάρε το Β2 στα 115 απο Ελλάδα. Άσε το Amazon για 25 ευρώ θεωρώ δεν αξίζει να θυσιάσεις το support. http://www.skroutz.gr/s/7014929/Huawei-Talkband-Β2-Black.html Φίλε μου το Β2 που έχεις στην αναγνώριση κλήσεων δουλεύει και η ελληνική γλώσσα στις επαφές;;; επίσης όταν το βγάλεις απ το λουρί απαντάει αυτόματα στις κλήσεις ή πρέπει να πατήσεις και κάτι άλλο;;; και τέλος με τι τηλέφωνο το έχεις συνδεδεμένο;;; σορρυ για τις πολλές ερωτήσεις αλλά εκτός απ το παιδί πιο πάνω μάλλον το πούλησες και σε μένα...! :D Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. June 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2017 Τις ελληνικές επαφές δεν τις διαβάζει (μας τα χάλασε η Huawei με την τελευταία αναβάθμιση). Ναι απαντάει αυτόματα όταν το βγάλεις απο τη βάση του. Είναι multipoint το έχω συνδεδεμένο με προϊόντα της Huawei, το honor 8 και το P8 Lite. Απροβλημάτιστα δουλεύει σε Samsung S7 και xiaomi που έχει ο αδερφός μου. Αν διορθώσει τα ελληνικά που όπως μου απάντησε η Huawei ετοιμάζει νέα αναβάθμιση θα είναι η πρώτη επιλογή. Εμένα προσωπικά δεν με ενοχλεί, αν και θα ήθελα να διορθωθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnakis25 Δημ. June 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2017 Πραγματικά κατατοπιστικοτατος. Να υποθέσω ότι πριν την τελευταία αναβάθμιση εννοείς ότι διάβαζε κανονικά επαφές στα ελληνικά... Νομίζω ότι πλέον μπορείς να μιλάς με την Huawei με την ιδιότητα του αντιπροσώπου ή έστω του υπεύθυνου πωλήσεων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. June 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2017 (edited) Ναι εμφάνιζε ελληνικούς χαρακτήρες στο καντράν αλλά κάποια στιγμή η Huawei άρχισε να τα μπλέκει με τα region country language τα έκανε λίγο σαν τον κω€ της, βέβαια διορθώνεται αλλά δεν έκατσα ποτέ να το ψάξω. Όπως και την ημερομηνία που την έκανε αμερικάνικο στυλ (12/31/2017) κάτι που πάλι αλλάζει αλλά βαριέμαι να τα ψάξω γιατί βολεύτηκα έτσι. Όπως και να χει σου είπα τα ελληνικά είναι το τελευταίο που κοιτάζω. Το fit κομμάτι και το hands-free που χρειάζομαι εγώ δουλεύουν ρολόι. Μπρασελε μη πάρεις μόνο, είναι βαρύ και κουδουνιζει εκνευριστικά... Edit: μη ξεχάσω να σου πω πως στην περίπτωση που το αγοράσεις και βγάλεις τη προστατευτική μεμβράνη απο κάτω ακριβώς είναι το screen protector πρόσεχε μη το βγάλεις γτ ο αδερφός μου το πλήρωσε 4 ευρώ :p Edited June 3, 2017 by rackal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. June 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2017 Sony MDR 1000X https://www.amazon.de/gp/product/B01LD5GO5U/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A3JWKAKR8XB7XF&psc=1 Bose QuietComfort 35 https://www.amazon.de/gp/product/B01E3SNO3E/ref=ox_sc_act_title_2?smid=A3JWKAKR8XB7XF&psc=1 Παιδιά θα ήθελα λίγο την βοήθεια σας. Τα Bose τα δοκίμασα και η αλήθεια είναι οτι μου άρεσαν πάρα πολύ. Διάφορα review αλλά και καi φίλοι μου λένε οτι τα Sony είναι επίσης καλα η και καλύτερα. Πια η άποψη σας αν τα έχετε δοκιμάσει. Ξέρετε αν υπάρχει κάποιο μαγαζί για να δοκιμάσω τα Sony??? Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. June 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2017 Τα bose υπερτερούν των sony, επέλεξε τα bose έχουν καλύτερη τιμή, τα sony επίσης εχουν πολλά ψιλά που χαλάει πάρα πολύ το μπάσο τους. Τα sony μπορείς να τα δοκιμάσεις στο Sony center της Γλυφάδας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. June 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2017 Θα ηθελα να αγοράσω ενα Bluetooth ακουστικό διότι είμαι οδηγός και μιλάω αρκετά την ωρα που οδηγάω! Θέλω να ακούγομαι καλά οταν μιλάω, διότι είμαι συνεχώς με ανοιχτα παράθυρα και δεν ακούγομαι λόγω του αέρα! Είδα το plantronics m70 και θα ήθελα την γνώμη σας! Επίσης εχω δει και αυτό http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=194380 και θα ήθελα την γνώμη σας αν αξίζει! Γενικά μπορω να δώσω μέχρι 30€ και θα ήθελα να μου προτείνεται κι εσείς! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. June 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2017 το m70 ειναι σε προσφορα στο crazysundays, κατω απο το 20αρικο: http://www.e-shop.gr/plantronics-m70-bluetooth-headset-p-TEL.018520 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. June 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2017 Θα προσπαθήσω να σας εξηγήσω όσο γίνεται καλύτερα τι θεμα έχω εγώ : Όταν συνδέω το κινητό με ένα από τα 2 -sbh 50 ,52 -δεν μου εμφανίζει την ώρα στο bt κάτι που σημαίνει ότι συνδέεται μερικώς! Εάν απομακρυνθω κ γίνει αποσυνδεση όταν συνδεθεί πάλι τότε το κάνει σωστά! Είναι πάρα πολύ εκνευριστικό! Νόμιζα ότι έφταιγε το ρολοι-garmin -αλλά τελικά κάτι γίνεται με τα bt! ! Έκανα reset σε αυτα κ εγκατασταση εκ νέο της εφαρμογής στο κινητό αλλά τίποτα! !! Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει! Αν εκανες εκκαθάριση την εφαρμογή shb50, δοκιμασε να σβησεις την εφαρμογή smart connect της Sony και να την ξαναπερασεις. Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. June 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2017 Αν εκανες εκκαθάριση την εφαρμογή shb50, δοκιμασε να σβησεις την εφαρμογή smart connect της Sony και να την ξαναπερασεις. Το έχώ κάνει κ αυτό από την αρχή :( Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. June 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2017 Το έχώ κάνει κ αυτό από την αρχή :( Τι έκδοση android φορας? Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. June 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2017 Τι έκδοση android φορας? 6.0.1 !! Το τελευταίο δεκαπένθημερο ξεκίνησαν τα προβλήματα! Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. June 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2017 (edited) 6.0.1 !! Το τελευταίο δεκαπένθημερο ξεκίνησαν τα προβλήματα! Απο το ανδροιντ 6 και μετα ,η πλειοψηφία των εφαρμογων αδρανοποιουνται στο παρασκήνιο με σκοπο την εξοικονόμηση ενεργειας. Πηγαινε στις ρυθμίσεις και καπου στο υπομενου της μπαταριας εχει μια επιλογη που λέγεται βελτιστοποιηση μπαταριας. Στη βελτιστοποιηση λοιπον ρυθμισε τις shb50 και smart connect εφαρμογες να μην μπαίνουν σε αδράνεια. Ετσι τα εχω ρυθμισει και γω και δεν αντιμετωπίζω αποσυνδέσεις. Edited June 4, 2017 by venduza Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. June 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2017 Απο το ανδροιντ 6 και μετα ,η πλειοψηφία των εφαρμογων αδρανοποιουνται στο παρασκήνιο με σκοπο την εξοικονόμηση ενεργειας. Πηγαινε στις ρυθμίσεις και καπου στο υπομενου της μπαταριας εχει μια επιλογη που λέγεται βελτιστοποιηση μπαταριας. Στη βελτιστοποιηση λοιπον ρυθμισε τις shb50 και smart connect εφαρμογες να μην μπαίνουν σε αδράνεια. Ετσι τα εχω ρυθμισει και γω και δεν αντιμετωπίζω αποσυνδέσεις. Καλημέρα :) Δεν το έχω ενεργοποίησει αυτό! Φοβάμαι ότι μάλλον θα φταινε οι τελευταίες αναβαθμίσεις που έγιναν στο note 4 :worry: Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. June 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2017 Καλημέρα :) Δεν το έχω ενεργοποίησει αυτό! Φοβάμαι ότι μάλλον θα φταινε οι τελευταίες αναβαθμίσεις που έγιναν στο note 4 :worry: Καλησπέρα. Απο εκει ειναι σίγουρα να ξερεις. Τα ιδια θεματακια αντιμετωπιζα και εγω αλλα μολις τα εξαιρεσα απο τη βελτιστοποιηση λυθηκαν ολα. Δοκιμασε και πες μας. Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. June 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2017 Βεβαιως. Θα πας στις ρυθμίσεις του κινητου σου εφαρμογες/shb50 και εκει μεσα πρεπει να εχει μια επιλογή για εκκαθάριση δεδομενων της συγκεκριμένης εφαρμογης. Κανε αυτο και λογικά θα λυθει το προβλημα σου. Αφού σε ευχαριστήσω,θα σου πω ότι αν έχω πάει στη σωστή σελίδα για το SBH-50,βλέπω τα εξής. Χώρος αποθήκευσης. Χρήση δεδομένων. Αδειες. Ειδοποιήσεις. Ορισμός ως προεπιλογής. Μπαταρία. Και πάνω πάνω,με κεφαλαία,ΚΑΤΑΡΓ.ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ και ΕΠΙΒΟΛΗ ΔΙΑΚΟΠΗΣ. Τι πρέπει να κάνω τώρα; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. June 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2017 Αφού σε ευχαριστήσω,θα σου πω ότι αν έχω πάει στη σωστή σελίδα για το SBH-50,βλέπω τα εξής. Χώρος αποθήκευσης. Χρήση δεδομένων. Αδειες. Ειδοποιήσεις. Ορισμός ως προεπιλογής. Μπαταρία. Και πάνω πάνω,με κεφαλαία,ΚΑΤΑΡΓ.ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ και ΕΠΙΒΟΛΗ ΔΙΑΚΟΠΗΣ. Τι πρέπει να κάνω τώρα; Δεν κάνει τιποτα φιλε μου. Θα πατησεις χωρος αποθηκευσης και εκει θα βρεις την επιλογη εκκαθάριση δεδομενων. Θυμισε μου τι προβλημα αντιμετωπιζεις ακριβως γιατι παιζει να σε μπερδεψα με την Εβελινα μιας και εχετε το ιδιο avatar! Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts