galanakop Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Και τα δύο είναι πολύ καλά. Σε επίπεδο ομιλίας είναι τρομερά θα έλεγα ότι stealth σε εμένα είναι ένα κλικ πιο πάνω, και σε επίπεδο θορύβου το edge ένα κλικ πιο πάνω. Τα δουλεύω και τα δύο. Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Πάνο, δεν είναι ίδια του Μ1100 με αυτά του Μ165, τα έχω και τα δύο και έχω δοκιμάσει να κάνω εναλλαγή μεταξύ τους για να διαπιστώσω τις διαφορές. Αυτό του Μ1100 είναι λίγο πιο φαρδύ και το πλαστικό που προεξέχει ώστε να στηρίζεται το ακουστικό στο αφτί, είναι πιο μακρύ στο Μ165. Βέβαια, κανείς δουλειά και με αυτό του Μ1100 αλλά το eargel του Μ165 είναι πολύ πιο σφιχτό και στηρίζει καλύτερα το ακουστικό. Βέβαια δεν έχω ακόμα το edge και δεν έχω δοκιμάσει πως εφαρμόζει το κάθε eargel σε αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosn Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Και τα δύο είναι πολύ καλά. Σε επίπεδο ομιλίας είναι τρομερά θα έλεγα ότι stealth σε εμένα είναι ένα κλικ πιο πάνω, και σε επίπεδο θορύβου το edge ένα κλικ πιο πάνω. Τα δουλεύω και τα δύο. Το θέμα είναι να μην καταλαβαίνει ο συνομιλητής ότι μιλάς από bt και να μας ακούει πεντακάθαρα και οχι λες και μιλάμε μέσα από κανένα πηγάδι :) Και νομίζω οι καλύτερες δοκιμές είναι όταν βάζουμε έναν τρίτο να μιλήσει με το κινητό μας και το bt και ακούμε εμεις τα αποτελέσματα !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 (edited) Πάνο, δεν είναι ίδια του Μ1100 με αυτά του Μ165, τα έχω και τα δύο και έχω δοκιμάσει να κάνω εναλλαγή μεταξύ τους για να διαπιστώσω τις διαφορές. Αυτό του Μ1100 είναι λίγο πιο φαρδύ και το πλαστικό που προεξέχει ώστε να στηρίζεται το ακουστικό στο αφτί, είναι πιο μακρύ στο Μ165. Βέβαια, κανείς δουλειά και με αυτό του Μ1100 αλλά το eargel του Μ165 είναι πολύ πιο σφιχτό και στηρίζει καλύτερα το ακουστικό. Βέβαια δεν έχω ακόμα το edge και δεν έχω δοκιμάσει πως εφαρμόζει το κάθε eargel σε αυτό. Σ'ευχαριστώ Γιώργο. Μάλλον θα δοκιμάσω αυτά του m165, εφόσον λες ότι είναι πιο σφιχτά στην εφαρμογή απ' αυτά του m1100. Σχετικά καινούργιο δεν το λες, πάνε σχεδον 9 μήνες που κυκλοφόρησε. Στο ebay έχει 5-6 πωλητές : http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_sacat=0&LH_BIN=1&_nkw=plantronics+voyager+edge&_sop=15 πως δεν βρήκες ??? Γιατί δεν είναι τα ίδια. Όσα κυκλοφορούν στο eΒay έχουν άλλο σχήμα, πιο τετραγωνισμένο. Του Edge είναι πιο στρογγυλεμένη η κούρμπα του eargel. Παραθέτω φωτογραφία, αριστερά είναι του Edge, δεξιά του m1100. Edited October 1, 2014 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samis31 Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 γεια σας, μια ερωτηση, εχω το bluetooth mw600 sony ericsson αλλα εχουν χαλασει τα ακουστικα του. ξερετε που θα βρω καποια για αντικατασταση η εστω καποια συμβατα που να κανουν για αυτο? βασικα δεν θα ηθελα να παρω πολυ μακρια με βολευαν αυτα που ειχε απο τη συσκευασια του. οποιος γνωριζει κατι ας πει παρακαλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosn Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Σ'ευχαριστώ Γιώργο. Μάλλον θα δοκιμάσω αυτά του m165, εφόσον λες ότι είναι πιο σφιχτά στην εφαρμογή απ' αυτά του m1100. Γιατί δεν είναι τα ίδια. Όσα κυκλοφορούν στο eΒay έχουν άλλο σχήμα, πιο τετραγωνισμένο. Του Edge είναι πιο στρογγυλεμένη η κούρμπα του eargel. Παραθέτω φωτογραφία, αριστερά είναι του Edge, δεξιά του m1100. Τα γνήσια υπάρχουν στο επίσημο site της plantronics στην Αμερική : http://www.plantronics.com/us/product/voyager-edge-eartip-kit Δεν ξέρω βέβαια αν στέλνει στην Ευρώπη και αν στέλνει με usps !!! ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- γεια σας, μια ερωτηση, εχω το bluetooth mw600 sony ericsson αλλα εχουν χαλασει τα ακουστικα του. ξερετε που θα βρω καποια για αντικατασταση η εστω καποια συμβατα που να κανουν για αυτο? βασικα δεν θα ηθελα να παρω πολυ μακρια με βολευαν αυτα που ειχε απο τη συσκευασια του. οποιος γνωριζει κατι ας πει παρακαλω. Εδώ είσαι φιλε με 11 ευρώ : http://www.ebay.com/itm/sony-ericsson-STEREO-HEADSET-for-MW600-bluetooth-BASS-EARBUDS-EARPHONE-ADAPTER-/111447258957?pt=Bluetooth_Wireless_Products&hash=item19f2c6374d Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moviehunter2009 Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Τα γνήσια υπάρχουν στο επίσημο site της plantronics στην Αμερική : http://www.plantronics.com/us/product/voyager-edge-eartip-kit Δεν ξέρω βέβαια αν στέλνει στην Ευρώπη και αν στέλνει με usps !!! ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Plantronics currently ships only to the United States, most U.S. Territories, and APO/FPO addresses. :mad: Παράθεση Huawei Mate 20X :D ,Honor 8 Note,Samsung A5 2016,P9 lite,Huawei P8 Max , Htc One M8 E8sw,Nubia Z9 Mini, Galaxy Tab S SM-T705, Xiaomi Mi3 ,Mediapad X1, Ascend P7 L00 ,Cube Talk 9X U65GT 9.7,iOcean X7s,Onda v975m , HTC One,HTC Sensation,M8S Amlogic S812 4K Quad Core 2G/8G,M8 Quad Core Android 4.4 2GB RAM 8GB,Tronsmart Draco AW80,Minix X5 Mini DualCore ,Minix Neo X6 Quad Core Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babakos Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Καλό χρυσό και άγιο το m165 και τίμια αγορά για τα λεφτά του,όμως από noise cancelling πάσχει κι αυτό όπως τα περισσότερα ακουστικά. Όλοι οι ήχοι περνάνε απο το m165.Το ότι δε διαμαρτύρεται κανείς σημαίνεις πως ή οι εξωτερικοί ήχοι δεν είναι τόσο δυνατοί ώστε να καταστεί προβληματική η επικοινωνία ή μιλάς σε ήσυχο περιβάλλον. Μπορεί να ειναι έτσι, δεν ξέρω. Πάντως μέχρι στιγμής δεν αντιμετωπίζω θέματα. Στο πλάνο μέχρι τα Χριστούγεννα ειναι να χτυπήσω και το Edge !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosn Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Τα γνήσια υπάρχουν στο επίσημο site της plantronics στην Αμερική : http://www.plantronics.com/us/product/voyager-edge-eartip-kit Δεν ξέρω βέβαια αν στέλνει στην Ευρώπη και αν στέλνει με usps !!! Plantronics currently ships only to the United States, most U.S. Territories, and APO/FPO addresses. :mad: Καλά κρασιά δηλαδή !!!! Και η πλάκα είναι ότι σε καμιά Ευρωπαική χώρα δεν το έχει ως αξεσουαρ στα επίσημα site της παρά μόνο στο αμερικάνικο !!! Τι να πω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Καλά κρασιά δηλαδή !!!! Και η πλάκα είναι ότι σε καμιά Ευρωπαική χώρα δεν το έχει ως αξεσουαρ στα επίσημα site της παρά μόνο στο αμερικάνικο !!! Τι να πω... Από εικόνες που έχω δει πάντως, το eargel που φοράει το Edge μοιάζει πολύ με αυτό του m165, να μην πω ότι φαίνεται σχεδόν ίδιο. Αν βρω του m165 στο eBay, θα χτυπήσω ένα σετάκι, κι ευελπιστώ ότι θα ταιριάζουν, τουλάχιστο να έχω καβάντζα μέχρι να γίνει διαθέσιμο το σετ του Edge επίσημα απ' την Plantronics για την Ευρώπη. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Παιδια υπαρχει servis της plantronics στην Ελλάδα? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moviehunter2009 Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Από εικόνες που έχω δει πάντως, το eargel που φοράει το Edge μοιάζει πολύ με αυτό του m165, να μην πω ότι φαίνεται σχεδόν ίδιο. Αν βρω του m165 στο eBay, θα χτυπήσω ένα σετάκι, κι ευελπιστώ ότι θα ταιριάζουν, τουλάχιστο να έχω καβάντζα μέχρι να γίνει διαθέσιμο το σετ του Edge επίσημα απ' την Plantronics για την Ευρώπη. Υπομονη...θα ερθει το δικο μου και θα το δοκιμασω με τις γυναικας μου..σε 10 μερες θα ξερουμε.. Παράθεση Huawei Mate 20X :D ,Honor 8 Note,Samsung A5 2016,P9 lite,Huawei P8 Max , Htc One M8 E8sw,Nubia Z9 Mini, Galaxy Tab S SM-T705, Xiaomi Mi3 ,Mediapad X1, Ascend P7 L00 ,Cube Talk 9X U65GT 9.7,iOcean X7s,Onda v975m , HTC One,HTC Sensation,M8S Amlogic S812 4K Quad Core 2G/8G,M8 Quad Core Android 4.4 2GB RAM 8GB,Tronsmart Draco AW80,Minix X5 Mini DualCore ,Minix Neo X6 Quad Core Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Υπομονη...θα ερθει το δικο μου και θα το δοκιμασω με τις γυναικας μου..σε 10 μερες θα ξερουμε.. Οκ, πιστεύω ότι δε θα χαλάσουν τα eargels του δικού μου μέχρι τότε. :p Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Υπομονη...θα ερθει το δικο μου και θα το δοκιμασω με τις γυναικας μου..σε 10 μερες θα ξερουμε.. Κάνουν. Μόλις τα δοκίμασα. Απλά είναι μικρά αυτά που έχει η συσκευασία μέσα στο m165 με ενώ τo edge είναι μεγαλύτερο και μακρύτερο με αποτέλεσμα να "γέρνει".. Θέλεις με μεγαλύτερο άγκιστρο. Εκτός αν τα ανταλλακτικά που λέτε έχουν μεγαλύτερο άγκιστρο από αυτά που έχουν από μαμά τα m1655.. Εάν ναι δώστε Λίνκ παρακαλώ. Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 (edited) Κάνουν. Μόλις τα δοκίμασα. Απλά είναι μικρά αυτά που έχει η συσκευασία μέσα στο m165 με ενώ τo edge είναι μεγαλύτερο και μακρύτερο με αποτέλεσμα να "γέρνει".. Θέλεις με μεγαλύτερο άγκιστρο. Εκτός αν τα ανταλλακτικά που λέτε έχουν μεγαλύτερο άγκιστρο από αυτά που έχουν από μαμά τα m1655.. Εάν ναι δώστε Λίνκ παρακαλώ. Νομίζω ότι δε λέμε για άγκιστρο (ear hook), το οποίο περνάει εξωτερικά γύρω απ'το αυτί, αλλά για το βασικό εξάρτημα σιλικόνης το όποιο μπαίνει στο αυτί. Εκτός αν άγκιστρο εννοείς το μικρό "αυτάκι" που έχουν οι σιλικόνες (ear gels), για να γαντζώνουν μέσα στο αυτί. Αν ναι, τότε τα περισσότερα ανταλλακτικά που κυκλοφορούν στο eΒay έχουν πιο μικρά και "τετραγωνισμένα" αυτάκια, κι επίσης πιο χοντρά. Του Edge είναι πιο λεπτά, στρογγυλεμένα και "πεταχτά". Πάντως σε διαφημιστικές φωτογραφίες που έχω δει με το m165, φαίνεται να μοιάζουν τα ear gels αυτού και του Edge. Edited October 2, 2014 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Παιδια υπαρχει servis της plantronics στην Ελλάδα? Υπάρχουν οι παρακάτω σαν πιστοποιημένοι μεταπωλητές και αντιπρόσωποι Αν τα έχεις αγοράσει από Ελλάδα, υπεύθυνος για την τεχνική τους υποστήριξη είναι ο πωλητής σου. Πας με την απόδειξη-εγγύηση στον πωλητή και ζητάς τεχνική υποστήριξη. Αν δεν παρέχει, είναι υποχρεωμένος να σε παραπέμψει στον προμηθευτή του ή τον αντιπρόσωπο του προϊόντος. Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Υπάρχουν οι παρακάτω σαν πιστοποιημένοι μεταπωλητές και αντιπρόσωποι Αν τα έχεις αγοράσει από Ελλάδα, υπεύθυνος για την τεχνική τους υποστήριξη είναι ο πωλητής σου. Πας με την απόδειξη-εγγύηση στον πωλητή και ζητάς τεχνική υποστήριξη. Αν δεν παρέχει, είναι υποχρεωμένος να σε παραπέμψει στον προμηθευτή του ή τον αντιπρόσωπο του προϊόντος. Και εάν δεν το έχεις αγοράσει από Ελλάδα ; Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georbap Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Έχω το g3.Θέλω ένα Bluetooth. αξιόπιστο που θα είναι κλιπακι με ακουστικά καθώς επίσης να γίνεται και αναπαραγωγή της μουσικής μου μέσω αυτού.Όπως αυτό http://www.play247.gr/index.php?referrer=true&main_page=product_info&products_id=38953 Θα είναι συμβατό με την συσκευή μου?Τι άλλο προτείνετε και αγορά από που? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Έχω το g3.Θέλω ένα Bluetooth. αξιόπιστο που θα είναι κλιπακι με ακουστικά καθώς επίσης να γίνεται και αναπαραγωγή της μουσικής μου μέσω αυτού.Όπως αυτό http://www.play247.gr/index.php?referrer=true&main_page=product_info&products_id=38953 Θα είναι συμβατό με την συσκευή μου?Τι άλλο προτείνετε και αγορά από που? Τσέκαρε και τα sbh20/50 :D Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georbap Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 (edited) Τσέκαρε και τα sbh20/50 :D Δεν είχα ασχοληθεί πάλι με Bluetooth αλλά λόγο μεγάλου μεγέθους της συσκευής επιβάλλεται.Τι πρέπει να προσέξω γενικά?Άυτα που προτείνεις θα είναι συμβατά? Edited October 3, 2014 by georbap Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 (edited) Και εάν δεν το έχεις αγοράσει από Ελλάδα ; Δοκίμασε να επικοινωνήσεις με τους αντιπροσωπους που σου έγραψα στο προηγούμενο mail ή εναλλακτικά με την "Αμυ", επίσης η αντιπρόσωπος των plantronics στην Ελλάδα. Αν μπορούν θα σε βοηθήσουν... αν όχι, υποχρεωμένος για την υποστήριξή σου είναι ο αρχικός πωλητής σου (όπου κι αν βρίσκεται στον πλανήτη μας ;) )... Δυστυχώς αυτά είναι τα αρνητικά των αγορών από internet-εξωτερικό σε συνδυασμό με την ανυπαρξία επίσημων καταστημάτων ή έστω εξουσιοδοτημένων αντιπροσώπων να καλύπτουν παγκόσμιες εγγυήσεις. Edited October 3, 2014 by mariel19 προσθήκη κειμένου Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georbap Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Από plantronics μέχρι τα 40 ευρώ πιο μοντέλο προτείνετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Δοκίμασε να επικοινωνήσεις με τους αντιπροσωπους που σου έγραψα στο προηγούμενο mail ή εναλλακτικά με την "Αμυ", επίσης η αντιπρόσωπος των plantronics στην Ελλάδα. Αν μπορούν θα σε βοηθήσουν... αν όχι, υποχρεωμένος για την υποστήριξή σου είναι ο αρχικός πωλητής σου (όπου κι αν βρίσκεται στον πλανήτη μας ;) )... Δυστυχώς αυτά είναι τα αρνητικά των αγορών από internet-εξωτερικό σε συνδυασμό με την ανυπαρξία επίσημων καταστημάτων ή έστω εξουσιοδοτημένων αντιπροσώπων να καλύπτουν παγκόσμιες εγγυήσεις. Το θέμα είναι οτι επικοινώνησα με την αμυ και παρόλο που επεμενα οτι το αγόρασα απο εξωτερικό μου είπαν ότι θα πρέπει να το στείλω στο κατάστημα που το αγόρασα. Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Αν μιλατε για εγγυηση, τοτε συμβιβαζομαστε με τις πολυ χαμηλές τιμές του ίντερνετ. Αν θεωρούμε οτι δεν υπαρχει εγγύηση, τοτε η "αμυ" ή όποιοι είναι οι αντιπρόσωποι, τότε δε γίνεται να μην το φτιαξουν. Δλδ αμα το ειχες παρει απο αυτους, αλλα πέρναγαν 2-3 χρόνια, δε θα αναλαμβαναν να το φτιαξουν? Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosn Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Το θέμα είναι οτι επικοινώνησα με την αμυ και παρόλο που επεμενα οτι το αγόρασα απο εξωτερικό μου είπαν ότι θα πρέπει να το στείλω στο κατάστημα που το αγόρασα. Σου χάλασε το edge ή πληροφοριακά θες να μάθεις για την εγγύηση ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts