PARGINOS Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Κατάλαβα... Να μας ζήσει η SONY. Ήταν η πρώτη αλλά και τελευταία φορά που παίρνω τουλάχιστον bluetooth από SONY Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PULMAN Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Και εγω εχω το 52 και δεν εχω θεμα.! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Είχα πρόβλημα με το 50 σε note 3, με το 52 όμως όχι. Αντίθετα είχα πρόβλημα με το 52 στο S4 και με το 50 όχι. Δε ξέρω πραγματικά αν φταίει η Samsung ή η έκδοση android. Πάντως όποιο Plantronics και αν είχα και σε οποιαδήποτε έκδοση και σε κάθε κινητό δεν είχα ποτέ το παραμικρό πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 http://www.plantronics.com/media/media-resources/literature/cordless_mobile/voyager-edge_ps_en-us.pdf Για αυτό τι λέτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 http://www.plantronics.com/media/media-resources/literature/cordless_mobile/voyager-edge_ps_en-us.pdf Για αυτό τι λέτε; Να το αγορασεις με κλειστα ματια. Ειναι μεσα στα 2-3 καλυτερα που κυκλοφορουν αυτη την στιγμή Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Είναι εντελώς διαφορετικό το SBH80 http://www.sonymobile.com/gr/products/accessories/stereo-bluetooth-headset-sbh80/?utm_source=marketing-url&utm_medium=http://www.sonymobile.com/gr/products/accessories/stereo-bluetooth-headset-sbh80&utm_campaign=http://www.sonymobile.com/stereo-bluetooth-headset-sbh80 A μαλιστα,δεν τα ειχα δει. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ έχω το 50 και κάνει κόλπα και στην 4.1.2 και 4.42 Εγω εχω και τα δυo. Το 50,που ειναι ακριβοτερο,παιζει δηλαδη και μουσικη απο καρτουλα που εχει,επαιζε μια χαρα σε S3 και Note 2,οταν υπηρχε η 4,1.2. Οταν το Νοte 2,πηγε στην 4.3,αρχισαν τα κολπα. Στη συνεχεια,εγω πηγα στο Νοte 3,που ειχε την 4.3 απο τη μανα του,οπότε και εκανε τα ιδια.Οπως και οταν το κινητο,πηρε την 4.4.2. Ετσι,διαβαζοντας εδω για συμβατοτητα με την 4.4.2 του Note 3,οσον αφορα στο 52,πηγα και το αγορασα,το 52 δηλαδη,και δεν εχω εκτοτε κανενα προβλημα.Μα εντελως κανενα.:) Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Δεν νομίζω να φταίει η συσκευή.. Galaxy s2 είχα, τώρα Xiaomi mi3 Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Πάντως από οτι διαβάζουμε και εδώ είναι το ΒΤ με τα περισσότερα προβλήματα Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Ισχύει. Έχω και ένα καλό Plantronics, 975 νομίζω, αλλά με έχει βολέψει το Sony επειδή είναι με in ear, έχει το κλιπ για την μπλούζα κλπ. Έχει η Plantronics κανένα τέτοιου στυλ? Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morfie Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 (edited) Εγώ έχω χρόνια τα smart wireless headset pro και sbh50 τα οποία με sgs3 και sgs4 μου έκαναν πάντα αποσυνδέσεις. Μέχρι που πριν μερικούς μήνες πήραν αναβαθμίσεις και με το sgs4 όλα δούλευαν τέλεια. Οι αποσυνδέσεις εξαφανίστηκαν. Τώρα εδώ και 2 εβδομάδες έχω το sgs5 και το sbh50 επίσης δουλεύει τέλεια. Κανένα απολύτως πρόβλημα. To smart wireless headset pro συνεχίζει να κάνει αποσυνδέσεις και με το sgs5. Edited July 18, 2014 by Morfie Παράθεση Αντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 (edited) Ισχύει. Έχω και ένα καλό Plantronics, 975 νομίζω, αλλά με έχει βολέψει το Sony επειδή είναι με in ear, έχει το κλιπ για την μπλούζα κλπ. Έχει η Plantronics κανένα τέτοιου στυλ? Όχι, η PLT δεν έχει ΒΤ τέτοιου τύπου. Δεν τα έχω δοκιμάσει αλλά Jabra=εγγύηση. Jabra TAG http://tinyurl.com/or3uerd Jabra PLAY http://tinyurl.com/obnofbu ps Τώρα έχω το PLT Edge(ότι καλύτερο), αλλά βρήκα το επόμενό μου όταν κυκλοφορήσει σε μερικούς μήνες. Jabra STEALTH™ http://www.jabra.com/Products/Bluetooth/JABRA_STEALTH/Jabra_STEALTH Edited July 17, 2014 by Jig Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosstamatis Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 (edited) αυτά πού κάνει το 52αρι δεν τα κάνει κανένα άλλο bluetooth,μιλάς χωρίς ακουστικά ,με ανοιχτη ακρόαση,δεν κάνει κλήσεις κατά λάθος άμα το χεις στη τσέπη σου και βλέπεις τα πάντα πάνω του χωρίς να κοιτάξεις το τηλέφωνο ,έχω 20 bluetooth και μόνο αυτό βολεύτηκα ,άμα στρώσει με την 4.4.4 θα είναι ότι ποιο τέλειο υπάρχει,δεν έχω κοιτάξει να εχουν κάνει και άλλοι από εξωτερικό παράπονα στην sony για να φτιάξουν το πρόγραμμα ,άμα έχει ώρα κάνεις ας κοιτάξει και ας ενημερώσει,πάντως τρεις μέρες τώρα δεν μου έχει κάνει καμιά αποσύνδεση και ας ελπίζω οτι δεν το ματιαξα :lol::lol: (ξέχασα να πω ότι με ένα razr i που το δουλεύω Σαββάτο κυριακα με NFC σύνδεση δεν έχει κάνει ποτέ πρόβλημα ) Edited July 17, 2014 by giorgosstamatis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Όχι, η PLT δεν έχει ΒΤ τέτοιου τύπου. Δεν τα έχω δοκιμάσει αλλά Jabra=εγγύηση. Jabra TAG http://tinyurl.com/or3uerd Jabra PLAY http://tinyurl.com/obnofbu ps Τώρα έχω το PLT Edge(ότι καλύτερο), αλλά βρήκα το επόμενό μου όταν κυκλοφορήσει σε μερικούς μήνες. Jabra STEALTH™ http://www.jabra.com/Products/Bluetooth/JABRA_STEALTH/Jabra_STEALTH Δες κι αυτο.Ειναι review απο αγοραστες. http://www.amazon.com/Jabra-Wireless-Bluetooth-Stereo-Headset/product-reviews/B00BY5GY2S Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Με τα παράπονα που βλέπω εδώ μέσα για τα πιο καινούργια ΒΤ της Sοny, και ξέρω και μένω με το πολύ καλό και βολικό για τις ανάγκες μου, Sony-Ericsson MW600. Θα μπορούσε βέβαια να έχει καλύτερη αυτονομία και μεγαλύτερη μέγιστη ένταση, αλλά οκ. Έτσι κι αλλιώς δεν πολυακούω μουσική απ' το κινητό, μιας και έχω ξεχωριστό mp3 player γι'αυτή τη δουλειά. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 (edited) Πάντως από οτι διαβάζουμε και εδώ είναι το ΒΤ με τα περισσότερα προβλήματαΜιχαλη το 50αρι που εχω δουλευει απροβληματιστα,αρκει επειδη συνεργαζεται και εξαρταται απο τις αναλογες εφαρμογες που πρεπει να.μπουν στο κινητο,να στηθει σωστα.Ειναι απο τα καλυτερα bt με καθαροτατο και δυνατο ηχο και με λειτουργιες που δεν συναντας σε αλλα. Edited July 18, 2014 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Ειχα αγορασει και εγω Παρη, αν θυμασαι, οταν κυκλοφορησε το 52. Μου αρεσε πολυ αλλα μετα πηρα smartwach, δεν με βολευουν και τα ΒΤ με καλωδιο και το εδωσα. Οσο το ειχα δεν μου ειχε βγαλει κανενα προβλημα και το δουλευα με το Note 3 Εδω ομως εχω διαβασει πανω απο 15 μνμ. με προβληματακια γι αυτο και το ειπα. Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 (edited) Ειχα αγορασει και εγω Παρη, αν θυμασαι, οταν κυκλοφορησε το 52. Μου αρεσε πολυ αλλα μετα πηρα smartwach, δεν με βολευουν και τα ΒΤ με καλωδιο και το εδωσα. Οσο το ειχα δεν μου ειχε βγαλει κανενα προβλημα και το δουλευα με το Note 3 Εδω ομως εχω διαβασει πανω απο 15 μνμ. με προβληματακια γι αυτο και το ειπα. Τα εχω διαβασει αυτα τα προβληματακια που αναφερουν τα παιδια αλλα στην πλειοψηφια φταινε οι ιδιοι γιατι το στηνουν με λαθος τροπο.Πρωτα το κανουν ζευξη με το.κινητο και μετα μπαινουν εδω και ρωτανε τι εφαρμογες να βαλουν γιατι δεν δουλευει τιποτα και αν.πρεπει να βαλουν.και το smart connect,ε,δεν θα τους κανει αποσυνδεσεις και χιλια δυο προβληματα?διαβασμενο γραμμα ειναι η συνεχεια :lol: Το θυμαμαι το 52αρι που ειχες παρει.Ειναι καθαρα θεμα του πως βολευεται κανεις ειτε με καλωδιο,ειτε χωρις και κανουμε τις επιλογες μας Edited July 19, 2014 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Τα εχω διαβασει αυτα τα προβληματακια που αναφερουν τα παιδια αλλα στην πλειοψηφια φταινε οι ιδιοι γιατι το στηνουν με λαθος τροπο.Πρωτα το κανουν ζευξη με το.κινητο και μετα μπαινουν εδω και ρωτανε τι εφαρμογες να βαλουν γιατι δεν δουλευει τιποτα και αν.πρεπει να βαλουν.και το smart connect,ε,δεν θα τους κανει αποσυνδεσεις και χιλια δυο προβληματα?διαβασμενο γραμμα ειναι η συνεχεια :lol: Το θυμαμαι το 52αρι που ειχες παρει.Ειναι καθαρα θεμα του πως βολευεται κανεις ειτε με καλωδιο,ειτε χωρις και κανουμε τις επιλογες μαςΘα σου γραψω τη δικη μου ιστορια. Ειχα το mw1,και δουλευε μια χαρα με το S3,μετα δε πο καποια αναβαθμιση που εκενε τοτε,εστρωσε και το ραδιοφωνο,και χαιρομουν να το εχω. Με το που βγηκε το Νοte2,υπαεκυψα και το πηρα,και παλι δουλευε μια χαρα μαζι του. Υστερα ομως,ηλθαν οι αναβαθμισεις του Android.Κατ αρχας η 4.3,και το ΒΤ,αρχισε να κανει νερά.Ποτε δουλευε και ποτε οχι.Και ειχα βαλει ολες τις εφαρμογες που ελεγαν τα παιδια εδω,αλλα αυτο τιποτα. Μετα,πηγα στο Νοte 3,που ειχε την 4.3 μαμα.Τα ιδια και παλι,δυσλειτουργιες. Και μετά,ηλθε η 4.4.2,που ηταν μια απ τα ιδια σε σχεση με το ΒΤ. Αφου διαβασα και προσπαθησα,τουδωσα κι εγω μια κλωτσια,και αγορασα το 50,και ειδα την υγειά μου.(Και μαλιστα ξεχασα οτι ηταν το 50,και καπου εγραψα οτι πηρα το 52). Δουλευει μια χαρα,και εγω ησυχασα. Τι να κανουμε,μου στοιχισε ενα πενηνταρι,αλλα χαλαλι του.:) Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Εγώ πάντως το 52άρι σε δύο συσκευές που το χω χρησιμοποιήσει, δεν έχω κανένα θέμα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Θα σου γραψω τη δικη μου ιστορια. Ειχα το mw1,και δουλευε μια χαρα με το S3,μετα δε πο καποια αναβαθμιση που εκενε τοτε,εστρωσε και το ραδιοφωνο,και χαιρομουν να το εχω. Με το που βγηκε το Νοte2,υπαεκυψα και το πηρα,και παλι δουλευε μια χαρα μαζι του. Υστερα ομως,ηλθαν οι αναβαθμισεις του Android.Κατ αρχας η 4.3,και το ΒΤ,αρχισε να κανει νερά.Ποτε δουλευε και ποτε οχι.Και ειχα βαλει ολες τις εφαρμογες που ελεγαν τα παιδια εδω,αλλα αυτο τιποτα. Μετα,πηγα στο Νοte 3,που ειχε την 4.3 μαμα.Τα ιδια και παλι,δυσλειτουργιες. Και μετά,ηλθε η 4.4.2,που ηταν μια απ τα ιδια σε σχεση με το ΒΤ. Αφου διαβασα και προσπαθησα,τουδωσα κι εγω μια κλωτσια,και αγορασα το 50,και ειδα την υγειά μου.(Και μαλιστα ξεχασα οτι ηταν το 50,και καπου εγραψα οτι πηρα το 52). Δουλευει μια χαρα,και εγω ησυχασα. Τι να κανουμε,μου στοιχισε ενα πενηνταρι,αλλα χαλαλι του.:) Θοδωρη αν θυμασαι ειχα γραψει οτι το mw1 που ειχες,ουσιαστικα το εχει ξεγραψει η sony,δεν δειχνει κανενα ενδιαφερον γι αυτο στο θεμα της υποστηριξης ενω αντιθετα στο 50αρι βγαζει συχνα updates ειτε μεσω των εφαρμογων που το υποστηριζουν,ειτε και του ιδιου του firmware.Θελει και προσπαθει να το κρατα λειτουργικο ακολουθωντας τις εξελιξεις στις ρομ του android.Εκανες πολυ καλη αγορα. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Πώς το σετάρετε δηλαδή ρε παιδιά το 52; Για πείτε μου την διαδικασία και ποιες εφαρμογές κατεβάζετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosstamatis Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Πώς το σετάρετε δηλαδή ρε παιδιά το 52; Για πείτε μου την διαδικασία και ποιες εφαρμογές κατεβάζετε; κατεβάζεις από το PLAY στο κινητό σου αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sonyericsson.extras.liveware&hl=el και μετά κατεβαζεις ότι άλλο κουμπώνει πάνω σε αυτό άμα τα θες φυσικά, (στο λινκ που σου έδωσα θα στα βγάλει από κάτω ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Αυτό έχω κάνει και εγώ. Και σε κάθε κλήση σχεδόν κάνει disconect.... Τι μπορεί να φταίει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosstamatis Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Αυτό έχω κάνει και εγώ. Και σε κάθε κλήση σχεδόν κάνει disconect.... Τι μπορεί να φταίει; Πήγαινε στις ρυθμίσεις απο το bluetooth ,βρες το ακουστικό και ξετικαρισε την μουσική και άσε μονο την κλήση και δοκίμασε να δεις αν το κανει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Παιδιά, σε Sony με KitKat 4.4.4 είναι απροβλημάτιστη η λειτουργία με το SBH50; Αποσυνδέσεις κλπ έχουμε; Σκέφτομαι να το τσιμπήσω για το Z1 Compact μου, γιατί η αυτονομία του Sony Ericsson MW600 που έχω εδώ και καναδυό χρόνια έχει μειωθεί τραγικά τελευταία. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts