pektis7 Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Λοιπον, πηρα το Μ1100. Καταπληκτικη ποιοτητα ηχου, ανωτερο και απο το 975. Μοναδικο μειονεκτημα ειναι οτι οι ηχοι μηνατων, mail κλο (πλην κλησεων) ακουγονται μεσα απο το ακουστικο. Στο Android ξετικάρεις το "μέσο ηχου" μέσα στις ρυθμίσεις της συνδεδεμένης Bluetooth συσκευής και δεν περνάει ο ήχος από μουσική κλπ. Λογικά κάτι αντίστοιχο θα ισχύει και στο iOS. [ATTACH]44903[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 (edited) Όποιος ενδιαφέρεται για ''ακριβά'' BT αυτή την στιγμή τα δυο καλύτερα που υπάρχουν, ανάλογα τα γούστα μικρό η μεγάλο είναι PLT Voyager Legend & Jawbone Era(2014) Δοκιμασμένα και τα δυο σε Note 3 και iPhone 5S Edited May 10, 2014 by Jig Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Και το Jabra wave Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Στο Android ξετικάρεις το "μέσο ηχου" μέσα στις ρυθμίσεις της συνδεδεμένης Bluetooth συσκευής και δεν περνάει ο ήχος από μουσική κλπ. Λογικά κάτι αντίστοιχο θα ισχύει και στο iOS. [ATTACH]44903[/ATTACH] Με αφορμη το μηνυμα σου, αν και το ηξερα αυτο που λες στο android, βρηκα πως γινεται και στο αιφον. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Όποιος ενδιαφέρεται για ''ακριβά'' BT αυτή την στιγμή τα δυο καλύτερα που υπάρχουν, ανάλογα τα γούστα μικρό η μεγάλο είναι PLT Voyager Legend & Jawbone Era(2014) Δοκιμασμένα και τα δυο σε Note 3 και iPhone 5S Το era έχει κυκλοφορήσει Ελλάδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Το era έχει κυκλοφορήσει Ελλάδα; Όχι ακόμα, μόνο eBay Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Ποια είναι η γνώμη σας γι'αυτά http://www.jbl.com/estore/jbl/us/products/J46BT/J46BT_JBL_US ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigio13 Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 http://www.ebay.com/itm/New-Plantronics-M20-Wireless-Bluetooth-Headset-Noise-Canceling-Stereo-Music-/121330559753?pt=Bluetooth_Wireless_Products&hash=item1c3fdd6b09 καλησπερα,απο μια αναζητηση που εκανα επεσα σε αυτο το bluetooth που και μου αρεσει οπτικα και εχει και πολυ καλο feedback.εχει καποιος αμπειρια απο το συγκεκριμενο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sopyster Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 παιδια θπαρχει καποια εφαρμογη που να διωρθονει καπως την επικοινωνια μεταξυ bluetooth και συσκευης ???????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 παιδια θπαρχει καποια εφαρμογη που να διωρθονει καπως την επικοινωνια μεταξυ bluetooth και συσκευης ???????? Γιατι,τι προβλημα εχεις? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Εχθες,πηγα σε φιλο που ασχολειται με κινητα,να δδει το δικο μου ΒΤ,εκεινο το ταλαιπωρο mw1,που εβγαζε μονον 3 εικονιδια αντι για 6 που πρεπει. Ε,με το που φτανω,και παταω το κουμπι για να φανούν τα εικονιδια, για να τα δει,βλεπω με εκπληξη,οτι υπηρχαν φατσα καρτα και τα 6!Χωρις να κανω τιποτα εγω. Θαυμα θαυμα.:lol: Τωρα ως προς τη λειτουργια του,δουλεψε κανα δυο φορες,αλλα εως εκει.Μετά,παλι τα ιδια,δηλαδη,τις πιο πολλες φορες,πρεπει να παταω το κουμπι που εχει το τηλεφωνο και γραφει ακουστικα,για να εχω ηχο. Εκει εντοπιζεται και το προβλημα.Οτι δηλαδη δεν ενεργοποιειται παντα η επιλογη ακουστικα,αλλα όποτε θελει αυτο.:mad: Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sopyster Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Γιατι,τι προβλημα εχεις? πολλες φορεσ εχω παρεμβολες ,δεν ακουγετε καλα κ.λπ λεω μηπως υπαρχει καποια εφαρμογη που να τα διωρθωνη αυτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 πολλες φορεσ εχω παρεμβολες ,δεν ακουγετε καλα κ.λπ λεω μηπως υπαρχει καποια εφαρμογη που να τα διωρθωνη αυτα Ποιο bluetooth εχεις? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Παιδια, εχετε αποψη για τα i.onik ΒΤΗ-002; τα χει βγαλει σε προσφορα το eshop και ελεγα μηπως αξιζουν. Λιγο γρηγορα γιατι σε 2 ωρες ληγει. :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Εχθες,πηγα σε φιλο που ασχολειται με κινητα,να δδει το δικο μου ΒΤ,εκεινο το ταλαιπωρο mw1,που εβγαζε μονον 3 εικονιδια αντι για 6 που πρεπει. Ε,με το που φτανω,και παταω το κουμπι για να φανούν τα εικονιδια, για να τα δει,βλεπω με εκπληξη,οτι υπηρχαν φατσα καρτα και τα 6!Χωρις να κανω τιποτα εγω. Θαυμα θαυμα.:lol: Τωρα ως προς τη λειτουργια του,δουλεψε κανα δυο φορες,αλλα εως εκει.Μετά,παλι τα ιδια,δηλαδη,τις πιο πολλες φορες,πρεπει να παταω το κουμπι που εχει το τηλεφωνο και γραφει ακουστικα,για να εχω ηχο. Εκει εντοπιζεται και το προβλημα.Οτι δηλαδη δεν ενεργοποιειται παντα η επιλογη ακουστικα,αλλα όποτε θελει αυτο.:mad: Και γω το ίδιο πρόβλημα έχω.... Άρχισε να μου το κάνει από την 4.4 έκδοση και μετα.... :( Λύση δεν έχω βρεί πουθενά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sopyster Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Ποιο bluetooth εχεις? http://www.aliexpress.com/snapshot/6046979957.html εκανα τωρα βεβαια μια μετατροπη εσωτερικα και μεγαλωσα λιγο την κεραια αλλα ακομη δεν το δουλεψα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpios44 Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 http://www.aliexpress.com/snapshot/6046979957.html εκανα τωρα βεβαια μια μετατροπη εσωτερικα και μεγαλωσα λιγο την κεραια αλλα ακομη δεν το δουλεψα Ρε παιδια τι ειναι αυτο? Bluetooth με πληκτρολογιο? Πως λειτουργει? Παράθεση Τεχνολογια...μια ανηφορικη ροτα προς την εξιλεωση των συναισθηματων... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 (edited) Ρε παιδια τι ειναι αυτο? Bluetooth με πληκτρολογιο? Πως λειτουργει?Ελα μου ντε :blink: Eν το μεταξυ κατι γραφει για oled display αλλα δεν βλεπω κατι που να δειχνει ακριβως τι,που και πως...γραφει επισης για 3.5mm headsets αλλα στη συνεχεια δειχνει ακουστικα με microusb connector και την υποδοχη των 3,5 δεν την δειχνει καπου,ενω τα ακουστικα της συσκευασιας ειναι σαν κι αυτα που εχουν κατι nokia και τα οποια ειναι αποκλειστικα για να ταπωνεις μπουκαλια μπυρας,οχι για αυτια... Compatible Phone Brand:Apple iPhone ?? δηλαδη με android τι..???? :blink: Η περιγραφη και παρουσιαση του προιοντος παντως,ειναι εντελως "γεια σου". Edited May 14, 2014 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Παντως υπαρχει καλωδιακι mini USB σε 3.5mm. Το δικο μου το Xiaomi M7300 βγαζει απο miniUSB σε ακουστικο (το εχει μεσα) Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Παντως υπαρχει καλωδιακι mini USB σε 3.5mm. Το δικο μου το Xiaomi M7300 βγαζει απο miniUSB σε ακουστικο (το εχει μεσα) Δεν αμφιβαλω,αλλα εδω η παρουσιαση ειναι εντελως χυμα και αοριστη,εντελως ομως!!! Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 πραγματι και γω λιγο που το κοιταξα δεν εβγαλα ακρη Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpios44 Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 (edited) Πιστευω πως αυτο που θα κλεψει καρδιες μαζι με το jawbone era ειναι το plantronics edge. Ηδη στον Σκωτσεζο εχει ερθει σε ενα καταστημα στην Δαφνη. Και μαλιστα με πολυ πλουσιο εξοπλισμο. Τιμη, αναμενομενα υψηλα ακομη. Νεο προιον. https://www.skroutz.gr/s/4796793/Plantronics-Voyager-Edge.html Edited May 14, 2014 by scorpios44 Παράθεση Τεχνολογια...μια ανηφορικη ροτα προς την εξιλεωση των συναισθηματων... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 (edited) Πιστευω πως αυτο που θα κλεψει καρδιες μαζι με το jawbone era ειναι το plantronics edge. Ηδη στον Σκωτσεζο εχει ερθει σε ενα καταστημα στην Δαφνη. Και μαλιστα με πολυ πλουσιο εξοπλισμο. Τιμη, αναμενομενα υψηλα ακομη. Νεο προιον. https://www.skroutz.gr/s/4796793/Plantronics-Voyager-Edge.html Tι μου έκανες βραδιάτικα :lol: .... ευχαριστώ! Έχω διαβάσει εξαιρετικές κριτικές συν την μεγάλη τρέλα που έχω με τα ΒΤ ..... έκανα την παραγγελία! edit: Μετά από χρόνια επιτέλους η PLT κυκλοφόρησε updater tool για Mac OS X http://www.plantronics.com/us/support/myheadset/updater/ Καινούργια αναβάθμιση και για το Legend (v 103.0) Επίσης, ολοκαίνουργια εφαρμογή(Plantronics Hub) στο Google Play https://play.google.com/store/apps/details?id=com.plantronics.headsetservice _____ edit 2 Απίστευτοι στο ΙΤsmart Xθες βράδυ 12:30 η παραγγελία, σήμερα στις 3 στο γραφείο μου! Ευχαριστώ για το tip scorpios44 Edited May 15, 2014 by Jig edit 2 Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpios44 Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 (edited) Tι μου έκανες βραδιάτικα :lol: .... ευχαριστώ! Έχω διαβάσει εξαιρετικές κριτικές συν την μεγάλη τρέλα που έχω με τα ΒΤ ..... έκανα την παραγγελία! edit: Μετά από χρόνια επιτέλους η PLT κυκλοφόρησε updater tool για Mac OS X http://www.plantronics.com/us/support/myheadset/updater/ Καινούργια αναβάθμιση και για το Legend (v 103.0) Επίσης, ολοκαίνουργια εφαρμογή(Plantronics Hub) στο Google Play https://play.google.com/store/apps/details?id=com.plantronics.headsetservice _____ edit 2 Απίστευτοι στο ΙΤsmart Xθες βράδυ 12:30 η παραγγελία, σήμερα στις 3 στο γραφείο μου! Ευχαριστώ για το tip scorpios44 +10000!!! Καλοριζικο!!! Στις επομενες μερες,αν σου εειναι ευκολο, κανε ενα review γιατι πραγματικα θελω να το παρω κι εγω. Φανταζομαι και αλλοι σιγουρα. Ειχα το 975 και το savor m1100. Λενε τα ξενα reviews οτι μαζι με το era ειναι κορυφη. Πες μας εντυπωσεις. Edited May 15, 2014 by scorpios44 Παράθεση Τεχνολογια...μια ανηφορικη ροτα προς την εξιλεωση των συναισθηματων... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 (edited) +10000!!! Καλοριζικο!!! Στις επομενες μερες,αν σου εειναι ευκολο, κανε ενα review γιατι πραγματικα θελω να το παρω κι εγω. Φανταζομαι και αλλοι σιγουρα. Ειχα το 975 και το savor m1100. Λενε τα ξενα reviews οτι μαζι με το era ειναι κορυφη. Πες μας εντυπωσεις. Να σαι καλά, ευχαριστώ και πάλι! Δηλώνω ήδη ενθουσιασμένος, αν και μόνο λίγες ώρες αλλά με αρκετές τηλεφωνικές κλήσεις. Αν ψάχνεσαι για καινούργιο ΒΤ, πραγματικά δεν χρειάζεται να το σκεφτείς περισσότερο. :wink: Edited May 15, 2014 by Jig Screen Shot Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts