Roid_rage Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Τι γινετε ρε παιδια ;;; Εγω απο τις 14 Μαρτιου παρηγγειλα και τιποτα ακομη !!! Και γω 14, εισαι και στην Παρο, περιμενε τις επομενες μερες Παρασκευη/Δευτερα... Ειναι στα αναμενομενα πλαισια, το νωριτερο ειναι το τυχερο Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rush2 Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Τιποτα. Καλοριζικο! Δεν θα το μετανοιωσεις και αν θες να κρατα μερες οταν μπορεις εχε το κλειστο και οταν δεχεσαι κληση το ανοιγεις απο το διακοπτη και συνδεεται αμεσως (τουλαχιστον σε iphone 5) Το πήρα το Plantronic M165 και είμαι πραγματικά ευχαριστημένος με την απόδοση του. Καλός και καθαρός ήχος και πολύ καλή εφαρμογή όταν το φοράς. Έχεις δίκιο σε αυτό που γράφεις ότι αν το έχεις κλειστό και έχεις κλήση στο τηλέφωνο το ενεργοποιείς και συνδέεται σχεδόν αμέσως. Και να φανταστείς το δοκίμασα σήμερα με Alcatel και όλα λειτούργησαν γρήγορα και θετικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Θα πάρω αύριο το sbh50. Σταθμούς μπορώ να αποθηκεύσω;; Επίσης χρειάζεται να κατεβάσω κάποια εφαρμογή για να δουλεύει καλα με nexus 5;; Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PULMAN Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Θα πάρω αύριο το sbh50. Σταθμούς μπορώ να αποθηκεύσω;; Επίσης χρειάζεται να κατεβάσω κάποια εφαρμογή για να δουλεύει καλα με nexus 5;; Σταθμους δεν μπορεις να αποθηκευσεις. Μονον αυτον που εχεις ακουσει τελευταια θα τον εχει αποθηκευμενο στο επομενο σου ανοιγμα ραδιοφωνου. Τωρα για τις αλλες εφαρμογες ειναι θεμα γουστου ποια θελεις να κατεβασεις. Αν και ολες να τις κατεβασεις δεν θα ναι παραπανω απο 1,5 ΜΒ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Σταθμους δεν μπορεις να αποθηκευσεις. Μονον αυτον που εχεις ακουσει τελευταια θα τον εχει αποθηκευμενο στο επομενο σου ανοιγμα ραδιοφωνου. Τωρα για τις αλλες εφαρμογες ειναι θεμα γουστου ποια θελεις να κατεβασεις. Αν και ολες να τις κατεβασεις δεν θα ναι παραπανω απο 1,5 ΜΒ! μονο η μπαταρια του ειναι λιγο μετρια, δηλαδη θες καθε 3-4 μερες φορτιση με μετρια χρηση..ΚΑι αν βαλεις την εφαρμογη fb πχ που θα στελνει συνεχεια υλικο, θα τη λιωσεις.. απο εκει και περα, μονο και μονο και που παιρνεις πισω χαμενες κλησεις χωρις να πιανεις κινητο ή κανεις κλησεις απο τη λιστα κλησεων,ειναι μεγαλο πραγμα! Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Και γω 14, εισαι και στην Παρο, περιμενε τις επομενες μερες Παρασκευη/Δευτερα... Ειναι στα αναμενομενα πλαισια, το νωριτερο ειναι το τυχερο Καλημέρα, Παρελαβα σημερα το ακουστικο. 26 ημερες σχεδόν 4 εβδομάδες. Τα θετικα τα εχετε γραψει και συμφωνω θα αναφερω όμως την παροχη φορτιστη αμερικανικου τυπου (κατά την γνωμη μου εφόσον στελνει και σε Ευρωπη θα επρεπε να το προβλεπει σχετικα). Το μανουαλ είναι μονο σε απταιστα κινεζικα. Παιδευτηκα λιγο να το ταιριαξω στο αυτι μου (πρωτη φορα χρησιμοποιω τετοιου είδους) αλλα μετα κανενα πρόβλημα. Μηπως γνωριζει καποιος αν υπαρχει σελιδα του προιοντος για υποστηριξη, αναβαθμίσεις, κτλ. Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PULMAN Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 μονο η μπαταρια του ειναι λιγο μετρια, δηλαδη θες καθε 3-4 μερες φορτιση με μετρια χρηση..ΚΑι αν βαλεις την εφαρμογη fb πχ που θα στελνει συνεχεια υλικο, θα τη λιωσεις.. απο εκει και περα, μονο και μονο και που παιρνεις πισω χαμενες κλησεις χωρις να πιανεις κινητο ή κανεις κλησεις απο τη λιστα κλησεων,ειναι μεγαλο πραγμα! Κοιτα να δεις, εγω εχω το 52αρι. Το ιδιο πραγμα σε μπαταρια εχουν αλλα λογω μεγαφωνου τελειωνει γρηγοροτερα. Σ εμενα κραταει 2 με 2,5μερες αλλα εχω το ελαφρυντικο, οτι την καθε μερα τρωει και απο κανα 2ωρο ραδιο. Οποτε ολα καλα:D Εφαρμογη fb δεν χρησιμοποιω εγω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Έφτασε σήμερα τελικά απο Αγγλία(οταν λεμε express shipping εννοουμε πραγματικά πιστολι:P)το παρέλαβα και το βαζω να φορτισει. Ελπίζω να είναι το ιδιο άψογο με το πρώτο απο το ιδιο μαγαζί. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Ξέρει κανείς πως απενεργοποιώ την επανάκληση στο Plantronics M1100? Πατάω καλά λάθος το κουμπί και αυτό καλεί τον τελευταίο αριθμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Ξέρει κανείς πως απενεργοποιώ την επανάκληση στο Plantronics M1100? Πατάω καλά λάθος το κουμπί και αυτό καλεί τον τελευταίο αριθμό. Mα δεν ειναι ευκολο, θελει διπλο κλικ.. και ειναι και σκληρο το κουμπι Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PULMAN Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Έφτασε σήμερα τελικά απο Αγγλία(οταν λεμε express shipping εννοουμε πραγματικά πιστολι:P)το παρέλαβα και το βαζω να φορτισει. Ελπίζω να είναι το ιδιο άψογο με το πρώτο απο το ιδιο μαγαζί. Καλοριζικο και καλες και ευχαριστες ειδησεις να χεις:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Κοιτα να δεις, εγω εχω το 52αρι. Το ιδιο πραγμα σε μπαταρια εχουν αλλα λογω μεγαφωνου τελειωνει γρηγοροτερα. Σ εμενα κραταει 2 με 2,5μερες αλλα εχω το ελαφρυντικο, οτι την καθε μερα τρωει και απο κανα 2ωρο ραδιο. Οποτε ολα καλα:D Εφαρμογη fb δεν χρησιμοποιω εγω. Για ακρόαση ραδιοφώνου μέσω του ηχείου του βγάζει κανένα 5ωρο μέχρι να αδειάσει? Επίσης σε πόση ώρα φορτίζει? Ξέρει κανείς πως απενεργοποιώ την επανάκληση στο Plantronics M1100? Πατάω καλά λάθος το κουμπί και αυτό καλεί τον τελευταίο αριθμό. Δεν απενεργοποιείται, όπως γίνεται σχεδόν σε όλα τα Bluetooth, εκτός και αν μου διαφεύγει κάποιο. Αν έχεις Android συσκευή όπως βλέπω, βάλε κάποια εφαρμογή τύπου call confirm ώστε να μην κάνει κλήση από μόνο του το ακουστικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Mα δεν ειναι ευκολο, θελει διπλο κλικ.. και ειναι και σκληρο το κουμπι Και όμως την πάτησα αρκετές φορές. Μάλλον δεν γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Mw1 vs sbh50;; Τι λέτε; Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 (edited) Mw1 vs sbh50;; Τι λέτε; Μερικες σελιδες πριν γραφουμε αναλυτικα τι και πως γιατι ειχα το ιδο ερωτημα.. :) Edited April 9, 2014 by konstantinoslp Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PULMAN Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Για ακρόαση ραδιοφώνου μέσω του ηχείου του βγάζει κανένα 5ωρο μέχρι να αδειάσει? Επίσης σε πόση ώρα φορτίζει? Φορτιζει αδειο σε 1,45 λεπτα με νορμαλ φορτιστη, με 1500 δεν το εχω δοκιμασει αλλα πιστευω καμια ωρα Τωρα οσο για το πρωτο, επειδη ακουω απο ακουστικο και παντα με κλησεις την ημερα δεν μπορω να σου δωσω σαφης απαντηση ----- προσθήκη μηνύματος 53 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μερικες σελιδες πριν γραφουμε αναλυτικα τι και πως γιατι ειχα το ιδο ερωτημα.. :) εγω λεω mw1!!!:X:X:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosstamatis Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Ξέρει κανείς πως απενεργοποιώ την επανάκληση στο Plantronics M1100? Πατάω καλά λάθος το κουμπί και αυτό καλεί τον τελευταίο αριθμό. αν έχεις android κατέβασε αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vladlee.callconfirm.free&hl=el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiangoun Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Ξέρει κανείς πως απενεργοποιώ την επανάκληση στο Plantronics M1100? Πατάω καλά λάθος το κουμπί και αυτό καλεί τον τελευταίο αριθμό. Η επανάκληση ενεργοποιείται με διπλό πάτημα του πάνω κουμπιού. Νομίζω ότι και κατά λάθος να το πατήσεις, συνήθως πατιέται μόνο μια φορά. Εγώ συνέχεια το έχω κλειστό, και μόλις με καλούν το ανοίγω. Αν το έχεις κλειστό δε θα έχεις κανένα πρόβλημα. Η λειτουργία της επανάκλησης δεν απενεργοποιείται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Υποβλήθηκε και το δεύτερο bt σε test και αυτό εξίσου άριστο και άψογο.:) Τέλος με τα bt για 1 χρόνο τουλάχιστον,πιστεύω να με καλύψουν απόλυτα και να εύχομαι να αποδειχθούν αξιόπιστα σε βάθος χρόνο. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Η επανάκληση ενεργοποιείται με διπλό πάτημα του πάνω κουμπιού. Νομίζω ότι και κατά λάθος να το πατήσεις, συνήθως πατιέται μόνο μια φορά. Εγώ συνέχεια το έχω κλειστό, και μόλις με καλούν το ανοίγω. Αν το έχεις κλειστό δε θα έχεις κανένα πρόβλημα. Η λειτουργία της επανάκλησης δεν απενεργοποιείται. Εχει παρατηρησει κανεις καθυστερηση στο να ανοιξει η γραμμη (με το Μ1100); Δλδ και 8 δευτερολπετα αφου το πατησεις, που μοιαζει μια αιωνιοτητα μεχρι να μιλησεις Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
winer Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Το πήρα το Plantronic M165 και είμαι πραγματικά ευχαριστημένος με την απόδοση του. Καλός και καθαρός ήχος και πολύ καλή εφαρμογή όταν το φοράς. Έχεις δίκιο σε αυτό που γράφεις ότι αν το έχεις κλειστό και έχεις κλήση στο τηλέφωνο το ενεργοποιείς και συνδέεται σχεδόν αμέσως. Και να φανταστείς το δοκίμασα σήμερα με Alcatel και όλα λειτούργησαν γρήγορα και θετικά. Χαιρομαι φιλε! Ειναι απο τα καλυτερα για μενα για το γεγονος οτι συνδεεται αμεσως και δεν χανει τη συνδεση αν δεν δεχτεις κληση. Παράθεση Παιρνεις παντα αυτο που δινεις για να υπαρξει ισοροπια.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nyo1979 Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Moυ ηρθε και μενα σημερα το Xiaomi M7300 (παρολο που το παρηγγειλα μια βδομαδα νωριτερα :mad: ) Πολυ ελαφρυ οντως (7,87gr εναντι 8,5 του PL M1100 :) ), πολυ ομορφο, η συσκευασια με τη γνωστη ποιοτητα Xiaomi, απανταει πολυ ευκολα με το "yes", το κουμπι πατιεται ευκολα, οποτε ειναι σχετικα πιθανο να πατηθει στην τσεπη. Η ενταση δεν ειναι τοσο δυνατη οσο του Plantronics, αλλα μαλλον το Plantronics ειναι που ειναι εξοχως δυνατο.. Εχει το καλο οτι δεχεται ακουστικο με καλωδιο, που υπαρχει και στη συσκευασια. Το λεντακι αναβει σε τακτα χρονικα διαστηματα και ασχετα με το αν υπαρχει αναπαντητη/μηνυμα, κατι που μου αρεσε στο Plantronics που αναβε οταν ειχες αναπαντητη.. Για διαρκεια μπαταριας και απομονωση αερα σε επομενο update Άμα γινόταν να κανουμε την κινέζα να μιλήσει αγγλικά ή να μην μιλάει έστω θα ήταν ακόμα καλύτερα. :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Ήρθε σήμερα το sbh50 και δηλώνω απόλυτα ικανοποιημενος. Κάποια sos εφαρμογή; :) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Ρε παιδια, όσοι εχετε το sbh50,μετα την χθεσινη αναβαθμιση του smart connect σας συνδεεται σε ηχο πολυμεσων? Μπορείτε να ακουσετε την μουσικη απο το κινητο σας δηλαδή? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Ρε παιδια, όσοι εχετε το sbh50,μετα την χθεσινη αναβαθμιση του smart connect σας συνδεεται σε ηχο πολυμεσων? Μπορείτε να ακουσετε την μουσικη απο το κινητο σας δηλαδή? Άρχισε τα ίδια με το mw1? Πάντως χθες έβγαλε 2 φορές αναβάθμιση η sony. Δοκίμασε να το κάνεις κατάργηση από το κινητό και μετά να το ξανακάνεις pair (χωρίς επαναφορά του bluetooth). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts