zalaros Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 και σου αντεχει μερες? εγω παρολα αυτα θα το τεσταρω γιατι εχουν μονο 6 μηνες εγγυηση αυτα.. Έτσι δείχνει. Ακόμη δεν ξέρω σίγουρα γιατί το έχω φορτίσει μόνο 2 φορές. Αλλά σίγουρα κρατάει μέρες και όχι μέρα. Παράθεση Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Έτσι δείχνει. Ακόμη δεν ξέρω σίγουρα γιατί το έχω φορτίσει μόνο 2 φορές. Αλλά σίγουρα κρατάει μέρες και όχι μέρα. εχεις δικιο, ειναι καινουριο ακομα. παντως εχε το νου σου μην σου κανει καμια πτωση στο 6μηνο..γιατι εγω το ειχα παρατησει κανα μηνα χωρις χρηση και μετα ειδα την πτωση.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Έχω κάποια θέματα με το 50άρι στην αναπαραγωγή μουσικής. Στα καλά καθούμενα ο ήχος κάνει διακοπές σε άσχετα σημεία. Έκανα επαναφορά, αποσυνδεση και σύνδεση τόσο με bluetooth όσο και με nfc. Το έχει αντιμετωπίσει κανείς αυτό.; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosstamatis Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Λέω να πάρω τα Miatone f12, πώς σας φαίνονται; http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-Wireless-V3-0-Bluetooth-Headset-Earphone-Handsfree-for-all-phone-Bluetooth-stereo-headset-Bluetooth/757701366.html για δες και αυτο http://www.aliexpress.com/item/Universal-Super-Mini-general-mobile-phone-computer-Wireless-Bluetooth-mono-Bluetooth-headset-earphone-for-all-phone/1541950862.html το ειδα οταν κοιταγα αυτο που εβαλες .αμα κανεις παραγγελια και μπορεις να βαλεις και αυτο που εβαλα στειλε πμ (αν εισαι απο αθηνα φυσικα και μπορεις ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Χαιρετω. Νομιζω οτι δεν το εχω ξαναβαλει και γι αυτο το γραφω εδω. Στο mw1 που εχω,και που παιρνει και καρτουλα sd,εβαλα καποια τραγουδια σ αυτην και το εβαλα να τα παιξει,αλλα με το που παταω το ΟΝ,οταν η οθονιτσα του δειχνει το συμβολο που εχει τις δυο νοτες,μου βγαζει ενα μηνυμα που λεει disc is full,και τιποτ'αλλο. Καποιος που ξερει να βοηθησει; Οσον αφορα στην εν γενει λειτουργια του mw1,με την 4.3 πανω,μουχει σπασει τα νευρα,γιατι δουλευει όποτε θελει.Μια στις εκατο δηλαδη. Ελπιζω με την ελευση της 4.4,να διορθωθουν τα πραγματα. Μιλαμε για το Note 3 παντως. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_m Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Φίλε Θόδωρε καλησπέρα. Δυστυχώς για το θέμα της καρτούλας δε μπορώ να σε βοηθήσω διότι είναι ίσως η μοναδική χρήση που δε κάνω Στο mw1 :-D αλλά η λειτουργία του με τη 4.3 είναι απροβλημάτιστη μέχρι στιγμής (φτου, φτου) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Φίλε Θόδωρε καλησπέρα. Δυστυχώς για το θέμα της καρτούλας δε μπορώ να σε βοηθήσω διότι είναι ίσως η μοναδική χρήση που δε κάνω Στο mw1 :-D αλλά η λειτουργία του με τη 4.3 είναι απροβλημάτιστη μέχρι στιγμής (φτου, φτου) Ποια συσκευη εχεις? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_m Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Note 3, φίλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Note 3, φίλε μου Ειναι πολυ περιεργο φιλε Μακη γιατι και ο φιλος απο πανω Note 3 εχει με 4.3 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_m Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Ας κάνει ένα reset από την αρχή, ή να κοιτάξει αν όλες οι εφαρμογές του mw1 είναι ενημερωμένες. Ειλικρινά το έχω από τις 7:30 που φεύγω από το σπίτι μόνιμα συνδεδεμένο με δύο κινητά και δεν έχει κολλήσει ποτέ, ειδικά το note. Με το iPhone μου έκανε δύο κουτσουκέλες αλλά μέχρι εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sopyster Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 παιδια μπορει καποιος να μου προτεινει καποιο bluetooth που να αναφερει το ονομα του καλουντος στις εισερχομενες κλισεις ........... οχι τον αριθμο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Τα plantronics το κάνουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_m Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 παιδια μπορει καποιος να μου προτεινει καποιο bluetooth που να αναφερει το ονομα του καλουντος στις εισερχομενες κλισεις ........... οχι τον αριθμο Mw1 sony, mw600 κορυφαία και τα δύο. Όσο είχα το iPhone to 600 και όταν πήρα τα note to mw1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpios44 Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 παιδια μπορει καποιος να μου προτεινει καποιο bluetooth που να αναφερει το ονομα του καλουντος στις εισερχομενες κλισεις ........... οχι τον αριθμο Αυτο που ζητας φιλε το κανει μονο το jawbone era. Το plantronics δεν νομιζω οτι εχει τετοια δυνατοτητα Παράθεση Τεχνολογια...μια ανηφορικη ροτα προς την εξιλεωση των συναισθηματων... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Αυτο που ζητας φιλε το κανει μονο το jawbone era. Το plantronics δεν νομιζω οτι εχει τετοια δυνατοτητα Το κάνουν και τα BlueAnt αν και δεν πρέπει να κυκλοφορούν στην Ελλάδα. Είναι και αρκετά φθηνότερα από τα jawbone. Τα plantronics σίγουρα δεν το κάνουν πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Ρε παιδιά τι λέτε; το plantronics legend έχω και κάθε φορά που με καλεί κάποιος μου λέει το όνομά του κανονικά και μετά με ρωτάει αν θέλω να απαντήσω ή να αγνοήσω την κλήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 παιδια μπορει καποιος να μου προτεινει καποιο bluetooth που να αναφερει το ονομα του καλουντος στις εισερχομενες κλισεις ........... οχι τον αριθμο To Voyager Legend της PLT το κάνει αλλά μόνο αν έχεις το όνομα english Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Ναι όλα τα ονόματα τα έχω στα αγγλικά οπότε δεν ξέρω τι γίνεται αν κάποιος έχει τον κατάλογο στα ελληνικά. Εδώ και η παράθεση από το επίσημο site : If you’re already wearing it, Voyager Legend announces who’s calling and waits for you to say "Answer" or "Ignore." https://www.plantronics.com/us/product/voyager-legend Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Έχω αρκετά χρόνια να πάρωω blutooth οπότε δεν έχω παρακολουθήσει και πολύ την εξέλιξη των εταιριών... θα ήθελα να μου πείτε κατά την γνώμη σας ποια μάρκα κάνει την καλύτερη δουλειά στη μείωση εξωτερικών θορύβων? Έχω διαβάσει τα καλύτερα για Plantronics και ειδικά για το M165... Επίσης για Lumia κινητό ποιο θα προτείνατε? Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasiii Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Καλησπέρα σε όλους Ειναι η πρώτη φορα μου γράφω στο φόρουμ και χαιρετίζω την διάθεση και την υπομονή σας. Λοιπών πάμε στα δύσκολα. Ειμαι κάτοχος ενος Samsung Note 2. Τα χαρακτηριστικά μου 10 χρόνια τώρα ειναι οτι μιλάω αρκετα συχνα στο τηλέφωνο (περιπου 2 ώρες την μέρα...) και απο το πρωί εως αργά το μεσημέρι ακούω ραδιόφωνο (δηλαδή απο 1 εως 6 ώρες) :wacko: Όπότε τι θέλω ενα Handfree (προφανώς λόγο ακτινοβολίας) και να μπορώ να ακούω το ραδιοφωνό μου. Εδώ ειναι και μια σημαντική λεπτομέρεια ..... θελω να μπορώ να αλλάζω τους σταθμούς ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙ απο το handfree μου και όχι βγαζοντας το κινητο και αλλάζοντας σταθμό. Επείσης θελω να διαλέγω ΕΓΩ ποιο σταθμό να ακούσω και ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ που θα κανει αναζήτηση. :mad Θεωρούσα οτι όλα αυτά ήταν αυτονόητα αλλα τελικά δεν ήταν :wacko: Το Samsung Note 2 έχει ενα τραγικο ραδιόφωνο που δεν μπορείς να πας μπρος πίσω τους σταθμους απο τα ενσύρματα handsfree. Οπότε λεω γιατί οχι να αγοράσω ενα bluetooth handfree με ραδιο να κάνω την δουλεία μου να μην εχω και πολλά καλώδια. ΟΣΟ και αν εψαξα δεν βρήκα bluetooth handfree με δυνατότητα αποθήκευση ραδιοφωνικών σταθμών και να μπορείς να πατας ενα κουμπακι και να περνας απο τον ένα ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΟ ραδιοφωνικο σταθμο στον άλλο. Όλα σου δίνουν απλά την δυνατότητα να ακούς ΕΝΑ και μόνο ΕΝΑ σταθμό και .... δυνατότητα .... να κανεις scan τον επόμενο δυνατό σταθμό. (εξαιρεση ενα αρκετά παλαιο I-tech radio clip) Και ξάφνου όαση :ninja: Η Sony ανακοινώνει το SBH52 το οποίο κάνει αρκετά ενδιαφέροντα πραγματάκια και μέσα σε όλα αυτά λέει οτι ΑΠΟΘΗΚΕΥΕΙ ραδιοφωνικούς σταθμους. Εδω θέλω να σας ενημερώσω (για όσους ίσως δεν γνωρίζεται) οτι κοστίζει περίπου 85€!!! καθως και ότι όλα τα καταστήματα ηλεκτρονικών με διαβεβαιώναν οτι μόνο αυτό αποθηκευει σταθμους. Ας είναι όμως. Είμαι επαγγελματίας θα τα βγάλει τα λεφτά του κάποτε. Σήμερα λοιπών το αγόρασα :D. Το Sony SBH52 έγινε δικό μου:D Περιχαρής τρέχω να το δοκιμάσω και να τεστάρω το ραδιόφωνο που τόσο μου αρέσει. ΑΛΛΑ ότι και αν έκανα ΔΕΝ αποθηκεύει σταθμούς:mad:. OYTE απο το handfree σου δίνει δυνατότητα OYTE απο την συσκευη με software. Μετα απο ώρες αναζήτησης διαβασα αυτό στην επίσημη σελίδα υποστήρηξης της Sony http://talk.sonymobile.com/t5/Wireless-accessories/SBH-52-FM-Radio-Stations/m-p/395033/highlight/true#M2249 Τι λέει;;; Οτι τελικά στην σελίδα του ΚΑΚΟΣ αναρτήσαν αυτήν την δυνατότητα και οτι μπορεί να αποθηκευσει ......... μόνο ................ ΕΝΑ ΣΤΑΘΜΟ!!!!!! Δηλαδη απλά κάθε φορά που μπαίνεις στο ράδιοφωνο σου φέρνει αυτόν που έχεις αποθηκεύσει!!!! ΕΛΕΟΣ Θεωρώ οτι είναι τουλάχιστον ΚΟΡΟΪΔΙΑ Αν ήθελα να αποθηκέυει 1 σταθμό θα έπερνα ενα mw600 που μπορείς να το βρεις 25€!!! Συγνώμη για το μακροσκελέστατο μήνυμα Αν υπάρχει παθών ή κανένας με φαεινή ίδεα θα είναι πραγματικά ευπρόσδεκτος Ευχαριστώ πολύ :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Πήγαινε το πίσω στο μαγαζί που σου επιβεβαίωσαν ότι θα αποθηκεύει σταθμούς και ζήτα τα λεφτά σου πίσω... Και ζόρισε τους λίγο... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geodras Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Πήγαινε το πίσω στο μαγαζί που σου επιβεβαίωσαν ότι θα αποθηκεύει σταθμούς και ζήτα τα λεφτά σου πίσω... Και ζόρισε τους λίγο... +++ Από όπου και να το έχεις πάρει είναι υποχρεωμένοι να σου δώσουν τα χρήματα πίσω μιας και δεν σε καλύπτει...τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο.... Παράθεση Φιλικά Γιώργος 3210-7110-7210-7610-N80-Touch Cruise-Touch HD-HD2-Desire HD-Sensation-NoteII-Note3-Note4... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasiii Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 +++ Από όπου και να το έχεις πάρει είναι υποχρεωμένοι να σου δώσουν τα χρήματα πίσω μιας και δεν σε καλύπτει...τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο.... Καλά εννοείται οτι θα το επιστρέψω αλλα πρέπει να γίνω πανεπιστήμονας και να διαβάσω το μισο ιντερνετ για να κάνω την δουλειά μου; Αντε πάλι στα ενσύρματα που κάθε 3 μήνες χαλάει και το ενα ακουστικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_m Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Πάντως από τη στιγμή που έχεις το note θα σε καλύψει περισσότερο ως Bluetooth με τις πρόσθετες λειτουργίες του από ότι το mw600 που αναφερες προηγουμένως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 (edited) Λοιπον, απο CELLPHONESHOP παραλαβη σε 12 μερες, το Plantronics Μ1100. Δεν ξερω αν ειναι fake, παντως εχει ολες τις λειτουργιες και το voice command. Χρονος χρησης θα δειξει αργοτερα. Το εξωτερικο πλαστικο ειναι γυαλιστερο γκρι και οχι ασημι οπως φαινεται στις φοτος, δεν ξερω αν ειναι θεμα φωτισμου, παντως μ'αρεσει πιο πολυ. Επισης ειναι πιο μικρο απ'τι περιμενα (φοβομουν). Η συσκευασια δεν ειναι original και το αναφερει κιολας οτι ειναι μεταπωλητες και δεν εχουν συσκευασιες. Μεσα εχει πριζα αμερικανικη + αγγλικη, οχι ομως ευρωπαϊκη! ευτυχως που πουλαω τετοια και εχω :) Εχουν και αποδειξη. Α, δεν παιζει το ραδιοφωνο, ενω παιζει η μουσικη και ολοι οι ηχοι του κινητου. Ισως ειναι θεμα εφαρμογης και θελει συνδεδεμενο βισμα 3.5mm οπωσδηποτε. Γενικα αρκετα ικανοποιημενος. Edited February 18, 2014 by Roid_rage Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts