Jump to content

Bluetooth ακουστικά (Hands-Free)

moderndrummer
 Κοινοποίηση

επιλογή bluetooth  

6 members have voted

1. 1. επιλογή bluetooth

• Jawbone Icon
      0
    • Jabra Extreme
      0
    • Plantronics 975
      3
    • Jawbone Era
      0
    • Samsung Modus 3500
      0
    • Motorola HX550
      0
    • 'Αλλο
      3

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

To είχες αγοράσει από ελληνικό κατάστημα ή εξωτερικό;

Θέλω να πω ότι τη διαδικασία επιστροφής λόγω εγγύησης την έκανε το κατάστημα-πωλητής ή το έστειλες απευθείας σε plantronics store εξωτερικό;

Από ελληνικό κατάστημα το ειχα πάρει, αλλά εγώ απευθύνθηκα κατευθείαν στην αντιπροσωπεία που είναι στην Ελλάδα.

http://www.plantronics.com/gr/where-to-buy/

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

• Απαντήσεις 13,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Τελικά, όχι μόνο πέρασε στην εγγύηση (2 χρόνια έχουν) αλλά σε μια βδομάδα μου έστειλαν πίσω καινούριο, σφραγισμένο μέσα στο κουτί του. (παρότι εγώ τους είχα στείλει μόνο το ακουστικό, όχι όλη τη συσκευασία, φορτιστή, θήκη κλπ).

Μόνο καλά λόγια έχω να πώ!!:)

Πολύ χαίρομαι αν είναι έτσι! Θα στείλω και το δικό μου Μ1100 μια που με παραπονιούνται οτι δε με ακούν καλά οι άλλοι.

Ευχαριστώ και για το λινκ της αντιπροσωπίας, μου γλίτωσες το ψάξιμο! Θα κάνω ένα τηλεφωνο!

Πολύ χαίρομαι αν είναι έτσι! Θα στείλω και το δικό μου Μ1100 μια που με παραπονιούνται οτι δε με ακούν καλά οι άλλοι.

Ευχαριστώ και για το λινκ της αντιπροσωπίας, μου γλίτωσες το ψάξιμο! Θα κάνω ένα τηλεφωνο!

H αλήθεια είναι ότι την αντιπροσωπεία την είχα ψάξει αρκετά. Μέχρι και με εξωτερικό είχα μιλήσει για να με κατευθύνουν.

Τότε με έσωσες γιατί σε αυτήν τη φάση δεν έχω καθόλου χρόνο!

Η αλήθεια είναι πως έτσι πως τους αναφέρει δε σου πάει το μυαλό ότι όντως είναι σέρβις.

Τότε με έσωσες γιατί σε αυτήν τη φάση δεν έχω καθόλου χρόνο!

Η αλήθεια είναι πως έτσι πως τους αναφέρει δε σου πάει το μυαλό ότι όντως είναι σέρβις.

Ναι, αυτο ακριβως. Επιλοινωνησε πρωτα τηλεφωνικα. Εγω συνεννοηθηκα και τους το εστειλα με κουριερ (δικη μου χρεωση) και μου το εστειλαν πισω με κουριερ , παλι με χρεωση μου. Συνολο κουριερ 10 ευρω.

Μου έκαναν δώρο προχτές ένα Sony MW600. Από όσο ξέρω θεωρείται αξιόλογο.

Το χρησιμοποιώ με το Htc One S περίπου μία μέρα....άλλα δεν μπορώ να πω ότι είμαι ικανοποιημένος από την ένταση του όταν μιλάω με κάποιον. Είναι πολύ χαμηλή σε σχέση με άλλα bt που δούλευα με το ίδιο κινητό. Εννοείται ότι το έχω βάλει max vol.

Το περίεργο είναι ότι όταν ακούω μουσική η ένταση του είναι πιο δυνατή.

Φίλος που το έχει με ένα παλιό Htc είναι απόλυτα ευχαριστημένος...

'Εχετε κάποια άποψη?

Αντιμετωπίζει κάποιος το παραπάνω πρόβλημα...?

Ναι, αυτο ακριβως. Επιλοινωνησε πρωτα τηλεφωνικα. Εγω συνεννοηθηκα και τους το εστειλα με κουριερ (δικη μου χρεωση) και μου το εστειλαν πισω με κουριερ , παλι με χρεωση μου. Συνολο κουριερ 10 ευρω.

Πολύ καλή πληροφορία! Λίγο με χάλασε που δεν το στέλνουν με δικά τους έξοδα, αλλά τουλάχιστον υπάρχει εγγύηση.

Πάντως πήρα τηλέφωνο και ο πολύ ευγενικός κύριος που μίλησα μου είπε οτι τελικά πρέπει να απευθυνθώ στα κεντρικά της Plantronics για την εγγύηση γιατί το πήρα από το amazon, δηλαδή εκτός Ελλάδας.

Θα πάρω κάποια στιγμή ένα τηλέφωνο κιεκεί να δω τι πρέπει να κάνω.

Πολύ καλή πληροφορία! Λίγο με χάλασε που δεν το στέλνουν με δικά τους έξοδα, αλλά τουλάχιστον υπάρχει εγγύηση.

Πάντως πήρα τηλέφωνο και ο πολύ ευγενικός κύριος που μίλησα μου είπε οτι τελικά πρέπει να απευθυνθώ στα κεντρικά της Plantronics για την εγγύηση γιατί το πήρα από το amazon, δηλαδή εκτός Ελλάδας.

Γιατί δεν απευθύνεσαι στο Amazon;

Δε νομίζω να υπάρχει καλύτερη εξυπηρέτηση στον κόσμο από αυτή του Amazon.

مفاجأة

Καλή ιδέα! Αυτό θα κάνω ευχαριστώ!

Στα 33€ σήμερα το MW600 από το ESHOP.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Γνωστη μου,ειχε παρει το Kindle ,το μεγαλο,των 10" απο την Αμερικη,και μετα απο πανω απο ενα χρονο,της χαλασε ενα κουμπι.Δουλευε ομως κατα τ"αλλα.

Πηρε λοιπον την εταιρια στο τηλεφωνο,μιας και μιλαει τελεια Αγγλικα,και της ειπαν αμεσως,να μην ανησυχει,και της στειλανε αμεσως ενα αλλο,χωρις να ζητησουν πισω το πρωτο.No questions asked.

Αυτα απο την Amazon.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Γνωστη μου,ειχε παρει το Kindle ,το μεγαλο,των 10" απο την Αμερικη,και μετα απο πανω απο ενα χρονο,της χαλασε ενα κουμπι.Δουλευε ομως κατα τ"αλλα.

Πηρε λοιπον την εταιρια στο τηλεφωνο,μιας και μιλαει τελεια Αγγλικα,και της ειπαν αμεσως,να μην ανησυχει,και της στειλανε αμεσως ενα αλλο,χωρις να ζητησουν πισω το πρωτο.No questions asked.

Αυτα απο την Amazon.

Εντάξει αυτό όμως ήταν προϊόν της Amazon. Ελπίζω να κάνουν κάτι παρόμοιο και με το Plantronic μου.

To service της Plantronics ειναι πραγματικά εξαιρετικό, μην ανησυχείς καθόλου.

Πρόσφατα το Μ1100 μου Brickαρε όταν πήγα να το αναβαθμίσω (αγορασμενο από το Amazon). Έστειλα mail στο helpdesk της Plantronics Ευρώπης και αμέσως επικοινώνησε μαζί μου ειδικός εκπρόσωπος. Αφού του έστειλα τις πληροφορίες που μου ζήτησε για το περιστατικό (κυρίως το logfile του pc μου όταν έγινε το κόλλημα του Μ1100), αμέσως μου έστειλαν καινουριο bluetooth στο κουτί του, χωρίς να ζητήσουν επιστροφή του παλιού.

Η ελληνική αντιπροσωπεία δεν ανακατεύεται καθόλου σε αγορές από Amazon και θα πρέπει να το διευκρινισεις στην επικοινωνία σου με το helpdesk για να μην σε παραπέμψουν σε αυτούς.

Εγω είχα πραγματικά υποδειγματική εξυπηρέτηση και πολύ γρήγορη.

My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra

Στα 33€ σήμερα το MW600 από το ESHOP.

Φοβερο το MW600

Στο site τoυ εshop γραφουν οτι συνδεεται ταυτοχρονα σε 2 κινητα

ξερουν τι τους γινεται?

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Φοβερο το MW600

Στο site τoυ εshop γραφουν οτι συνδεεται ταυτοχρονα σε 2 κινητα

ξερουν τι τους γινεται?

Τι εννοείς;

Αφού ισχύει αυτό.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Τι εννοείς;

Αφού ισχύει αυτό.

Δεν ισχυει. Δεν συνδεεται ταυτοχρονα με 2 συσκευες.

To service της Plantronics ειναι πραγματικά εξαιρετικό, μην ανησυχείς καθόλου.

Πρόσφατα το Μ1100 μου Brickαρε όταν πήγα να το αναβαθμίσω (αγορασμενο από το Amazon). Έστειλα mail στο helpdesk της Plantronics Ευρώπης και αμέσως επικοινώνησε μαζί μου ειδικός εκπρόσωπος. Αφού του έστειλα τις πληροφορίες που μου ζήτησε για το περιστατικό (κυρίως το logfile του pc μου όταν έγινε το κόλλημα του Μ1100), αμέσως μου έστειλαν καινουριο bluetooth στο κουτί του, χωρίς να ζητήσουν επιστροφή του παλιού.

Η ελληνική αντιπροσωπεία δεν ανακατεύεται καθόλου σε αγορές από Amazon και θα πρέπει να το διευκρινισεις στην επικοινωνία σου με το helpdesk για να μην σε παραπέμψουν σε αυτούς.

Εγω είχα πραγματικά υποδειγματική εξυπηρέτηση και πολύ γρήγορη.

Πολύ χαίρομαι, ελπίζω να γίνει και με μένα το ίδιο! Μάλλον θα τους πάρω μέσα στη βδομάδα.

Πολύ χαίρομαι, ελπίζω να γίνει και με μένα το ίδιο! Μάλλον θα τους πάρω μέσα στη βδομάδα.

Καλησπέρα θα θελα να ρωτήσω πως κάνουμε reset στο bluetooth itech 802 splash ευχαριστώ εκ των προτέρων

Πριν λίγες μέρες παρέλαβα από το amazon.fr το νέο μου sony mw1 αντικατάσταση του προηγούμενου..!!

Άνοιξα rma από amazon, μου ζήτησαν να το επιστρέψω, και προώθησαν την αντικατάσταση χωρίς καν να έχουν παραλάβει ακόμα την επιστροφή.. Και επίσης με αποζημίωσαν για τα μεταφορικά προς αυτούς (6.95 ευρώ)

καλησπερα σε ολους.

Θα θελα τη γνωμη σας για αγορα ακουστικου ,χωρις καλωδιο,multipoint για συνδεση galaxy s3 και galaxy pro duos.Υπαρχει κανεις που να εχει δοκιμασει τπτ σε samsung nokia sony motorola?Ayth η κατηγορια http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.003740 δεν υπαρχει πλεον να υποθεσω?

oxi θα σου πω το αλλο...ΝΙΚΟΣ ΚΟΡΟΜΠΟΣ ερχομαι απο εκει σε λιγο....

*SugarTown*

καλησπερα σε ολους.

Θα θελα τη γνωμη σας για αγορα ακουστικου ,χωρις καλωδιο,multipoint για συνδεση galaxy s3 και galaxy pro duos.Υπαρχει κανεις που να εχει δοκιμασει τπτ σε samsung nokia sony motorola?Ayth η κατηγορια http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.003740 δεν υπαρχει πλεον να υποθεσω?

Πιστεύω οτι οι περισσότεροι θα σου προτείνουν/με το Plantronics M1100. Ειναι φοβερό σε θεμα ακουατικής και συνδεσιμότητας απλά τη τιμή του είναι λίγο τσιμπημένη

Πιστεύω οτι οι περισσότεροι θα σου προτείνουν/με το Plantronics M1100. Ειναι φοβερό σε θεμα ακουατικής και συνδεσιμότητας απλά τη τιμή του είναι λίγο τσιμπημένη

Από έξω μπορεί να το βρει σε καλύτερη τιμή. Εμένα μου βγήκε 53€ από το Amazon πριν ένα χρόνο.

το γνωριζω το platronics αλλα εχω μια κακκια sυνήθεια να χανω τα hf,και ετσι ψαχνω κατι πιο φθηνο.Εχω δει σε ενα φυλαδιο της wind oti συνδεση με δυο συσκευς ταυτοχρονα(τουλαχιστον ετσι λεει το φυλλαδιο) ειναι motorola hk110,hk250 nokia bh110,bh112,samsung hm1200,hm1700,sony vh140.Δεν ξερω εαν ειναι multipoint η τυπου mw600,εαν εχει δοκιμασει καποιος κατι απο τα παραπανω ασ γραψει μια αποψη

oxi θα σου πω το αλλο...ΝΙΚΟΣ ΚΟΡΟΜΠΟΣ ερχομαι απο εκει σε λιγο....

*SugarTown*

Στα 76,5 το sony mw 1 στο electroworld με τη χρήση κουπονιού (BDW10983), 3 άτοκες δόσεις και δωρεάν έξοδα αποστολής. Λέω να το τιμήσω. Edited by achillesgk