Jump to content

Bluetooth ακουστικά (Hands-Free)

moderndrummer
 Κοινοποίηση

επιλογή bluetooth  

6 members have voted

1. 1. επιλογή bluetooth

• Jawbone Icon
      0
    • Jabra Extreme
      0
    • Plantronics 975
      3
    • Jawbone Era
      0
    • Samsung Modus 3500
      0
    • Motorola HX550
      0
    • 'Αλλο
      3

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

Ναι είναι φυσιολογικό επειδή όμως μέσα στο σπίτι υπάρχουν φορές που μιλάω και είμαι στα 5-6 μέτρα (ας μην πουμε 8) γιατί αφήνω το κινητό στο παράθυρο για να έχει σήμα.

Οπότε θέλω να μου πει κάποιος κάτοχος πως τα πάει έστω στα 5-6 μέτρα. Εκεί τουλάχιστον χωρίς εμπόδια δεν θα πρέπει να έχει παράσιτα.

Orange San Francisco AMOLED 512MB

• Απαντήσεις 13,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Πολλές φορές αφήνω το κινητό στο δωμάτιό μου και πηγαίνω στην κουζίνα όπυ μεσολαβεί τοίχος (προφανώς και απόσταση άνω τον 5 μέτρων) και δεν έχω κανένα πρόβλημα (MW600).

Λογικά και το δικό σου για αποστάσεις μικρότερες των 5 μέτρων και χωρίς εμπόδια δεν θα έχει πρόβλημα.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

διαβασα τα χαρακτηριστικα του MW600 και σε ενα σημειο λεει τα εξης :

"Κάθε φορά που το ακουστικό αντιστοιχίζεται με ένα τηλέφωνο, αυτή η συσκευή γίνεται αυτόματα η συσκευή κλήσης (μόνο μία από τις αντιστοιχισμένες συσκευές μπορεί να επιλεχθεί ως συσκευή κλήσης κάθε φορά)"

Αυτο τι σημαινει παιδια οτι δε μορεις να καλεσεις και απο τις 2 συσκευες που ειναι συνδεδεμενο ??

επισης με iphone συνεργαζεται ? και μπορεις να ακουσεις και τη μουσικη που ειναι αποθηκευμενη σ αυτο?

Εγω το θελω για αντικατασταση του itech naro 601 που χαλασε και θελω το ευχρηστο multipoint, και ειμαι αναμεσα σ αυτα, εχετε να μου προτεινετε καποιο ? πχ sony ericsson vh700, samsung HP1500 & Nokia BH218

Ευχαριστω πολυ

Edited by reddevils.gr
[85]IPHONE(6)3G-3GS-4-5-5s-6plus[NOKIA(42)1100 6110 6150 6210 6310i 3210 3310 3330 8210 8310 8810 8850 7650 3510 3100 5100 5140 3200 6610 6600 7200 2650 7260 6101 6230 6670 3230 6111 N71 5300 6290 6300 N76 1650 5220 6303i c2-03 202 206 301 515 225] [ERICSSON z200 v800 w800i T280i 337 388 768 788 t20 t20s t28][sHARP G400 G30i G25 G703 GX29 GX770] [PANASONIC (3)] [sAMSUNG 5522 7722 8262 9060][XIAOMI RN2-3-4-5A-5 MIMAX1-2-3 MI MIX][POCO F2-X3]

Δεν είναι multipoint το MW600, αν και μπορεί να αφήνει κάτι τέτοιο να εννοηθεί η SE. Θα πρέπει να επιλέξεις κάτι άλλο.
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

καλημέρα παίδες..άσχετος με τα bluetooth, μια ερώτηση..

με το MW600,πως γίνεται ο ήχος κλήσης να ακούγεται από το bluetooth και οχι από το τηλέφωνο σε μια εισερχόμενη;

καλημέρα παίδες..άσχετος με τα bluetooth, μια ερώτηση..

με το MW600,πως γίνεται ο ήχος κλήσης να ακούγεται από το bluetooth και οχι από το τηλέφωνο σε μια εισερχόμενη;

αφού έχει γίνει ζεύξη, πατώντας το κουμπάκι από το MW600 και όχι από το τηλέφωνο

l33t )3\/&1_[]|* &2

Καλησπερα, Θα ηθελα να μου προτεινετε ενα bluetooth το οποιο να μην κανει επανακλιση ή τουλαχιστον να μην κανει τοσο ευκολα. Εχω το samsung HM 1200 και καλει με το παραμικρο το τελευταιο αριθμο. Εχει ενα κουμπακι να το απενεργοποιεις αλλα μερικες φορες το ξεχναω. Θα ηθελα να ειναι σε αυτο το στυλ οπως το παραπανω δηλαδη να μην εχει καλωδιο και να εχει καλη αναμονη και ωρα ομιλιας.

Έχω πάρει το voyager pro+ και έχω σοβαρά προβλήματα με το htc desire μου με custom rom (oxygen)

Πολύ-πάρα πολύ συχνά χάνει το σήμα με το τηλέφωνο και πρέπει να πατάω όλη την ώρα το κουμπί για να συνδέεται.

Επίσης το κάνει και πριν την κλήση, χωρίς patter όμως για να καταλάβω τι φταίει! :mad:

Δεν με έχει ικανοποιήσει μπορώ να πω.. :O

Καλησπερα, Θα ηθελα να μου προτεινετε ενα bluetooth το οποιο να μην κανει επανακλιση ή τουλαχιστον να μην κανει τοσο ευκολα. Εχω το samsung HM 1200 και καλει με το παραμικρο το τελευταιο αριθμο. Εχει ενα κουμπακι να το απενεργοποιεις αλλα μερικες φορες το ξεχναω. Θα ηθελα να ειναι σε αυτο το στυλ οπως το παραπανω δηλαδη να μην εχει καλωδιο και να εχει καλη αναμονη και ωρα ομιλιας.

Είχες κάνει την ίδια ερώτηση και πρίν 20 περίπου μέρες. Σου δόθηκε απάντηση. Τουλάχιστον ξεκαθάρισε στο καινούριο σου post ότι ψάχνεις κάτι άλλο πέραν του MW600 που έχει ήδη προταθεί.

Είχες κάνει την ίδια ερώτηση και πρίν 20 περίπου μέρες. Σου δόθηκε απάντηση. Τουλάχιστον ξεκαθάρισε στο καινούριο σου post ότι ψάχνεις κάτι άλλο πέραν του MW600 που έχει ήδη προταθεί.

Την προηγούμενη φορά είχα ρωτήσει αν υπάρχει τρόπος να σταματήσει να κάνει επανακληση το συγκεκριμένο Bluetooth, τώρα ρωτάω αν υπάρχει κανένα Bluetooth που να μην κάνει επανακληση ή να μην κάνει τόσο εύκολα. Όσον αφορά το mw600 αναφέρω στο παραπάνω post μου ότι ψάχνω κάποιο χωρίς καλώδιο άρα αυτό δεν με ενδιαφέρει.

Γνωρίζει κάνεις αν υπάρχει με αυτές της προδιαγραφές κανένα τέτοιο Bluetooth. Ευχαριστώ!

Edited by aleka_0

Παιδιά καλημέρα,

είχα το Plantronics 975 αλλά ξαφνικά σταμάτησε να έχει ήχο. Ενώ κάνει pairing κανονικά, δεν κάνει ούτε τους τόνους On/Off. Γενικά από ήχο τίποτα. Παρότι είχα την εντύπωση ότι είναι διετής η εγγύηση είναι ενός χρόνου τελικά, οπότε αν και θα επικοινωνήσω με το service βλέπω να πάμε γι' άλλα. Πολύ θα το κλάψω γιατί είναι το μόνο που μου έχει κάτσει καλά, δεν κάνει αποσυνδέσεις με HTC Desire/Xperia MiniPro με διάφορες ρομ και δεν μου κάνουν παράπονα ότι δεν με ακούνε. Και γιατί είναι πολύ λίγο δουλεμένο. Αφού είπα τον πόνο μου, να ρωτήσω: έχετε να προτείνετε κάτι δοκιμασμένο?

Εκτός από το MW600 :lol:

Το λέω γιατί παρακολουθώ το thread και ξέρω την προτίμηση. Κι εμένα μου αρέσει γιατί και καλή τιμή έχει και όμορφο είναι και καλά λόγια γράφετε, αλλά αφενός δεν ακούω μουσική από το κινητό και αφετέρου φοβάμαι ότι το διπλό καλώδιο δεν θα με βολέψει γιατί και το μονό του iTech ClipD ώρες ώρες δεν με βόλευε.

Ευχαριστώ!

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Παιδιά καλημέρα,

είχα το Plantronics 975 αλλά ξαφνικά σταμάτησε να έχει ήχο. Ενώ κάνει pairing κανονικά, δεν κάνει ούτε τους τόνους On/Off. Γενικά από ήχο τίποτα. Παρότι είχα την εντύπωση ότι είναι διετής η εγγύηση είναι ενός χρόνου τελικά, οπότε αν και θα επικοινωνήσω με το service βλέπω να πάμε γι' άλλα. Πολύ θα το κλάψω γιατί είναι το μόνο που μου έχει κάτσει καλά, δεν κάνει αποσυνδέσεις με HTC Desire/Xperia MiniPro με διάφορες ρομ και δεν μου κάνουν παράπονα ότι δεν με ακούνε. Και γιατί είναι πολύ λίγο δουλεμένο. Αφού είπα τον πόνο μου, να ρωτήσω: έχετε να προτείνετε κάτι δοκιμασμένο?

Το λέω γιατί παρακολουθώ το thread και ξέρω την προτίμηση. Κι εμένα μου αρέσει γιατί και καλή τιμή έχει και όμορφο είναι και καλά λόγια γράφετε, αλλά αφενός δεν ακούω μουσική από το κινητό και αφετέρου φοβάμαι ότι το διπλό καλώδιο δεν θα με βολέψει γιατί και το μονό του iTech ClipD ώρες ώρες δεν με βόλευε.

Ευχαριστώ!

Πιστεύω ότι θα ήταν καλύτερα να πάρεις ένα νέο plantronics 975, αφού είσαι ευχαριστημένος. Εγώ έχω το 925 από το 2008 και δεν το αλλάζω με κανένα. Την ποιότητα ήχου των ακριβών plantronics δεν θα την βρεις εύκολα αλλού.

Παιδιά καλημέρα,

Ευχαριστώ!

Από την στιγμή που δεν υπάρχει πιο καινούργιο μοντέλο από την Plantronics, πάλι για 975 σε βλέπω... :)

Πιστεύω ότι θα ήταν καλύτερα να πάρεις ένα νέο plantronics 975, αφού είσαι ευχαριστημένος. Εγώ έχω το 925 από το 2008 και δεν το αλλάζω με κανένα. Την ποιότητα ήχου των ακριβών plantronics δεν θα την βρεις εύκολα αλλού.

Ισχύει! Είναι εξαιρετικό το άτιμο!

Από την στιγμή που δεν υπάρχει πιο καινούργιο μοντέλο από την Plantronics, πάλι για 975 σε βλέπω... :)

Πφφφ, δίκιο έχετε.. Κι εγώ για εκεί με βλέπω!

Ευχαριστώ!:)

Καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω αν το συγκεκριμενο bluetooth κανει ευκολα επανακληση και αν οσοι το εχετε παρει αξιζει κατα την αποψη σας.

Καλησπέρα. Εχω το mw600 και πρόσφατα το αντικατέστησα μέσω εγγύησης γιατί κάποια στιγμή κόλλησε και δεν έκανε τίποτα κανένα κουμπί με αποτέλεσμα να μου το αλλάξουν. Το καινούργιο λοιπόν μου παρουσιάζει το εξής πρόβλημα που μου έκανε και το παλιό και από ότι διάβασα το έχουν και άλλοι και ήθελα να δω αν είναι ελλατωματικά ή είναι κάτι άλλο που φταίει. Μετά από αναπάντητη κλήση (όχι πάντα, είναι τελείως random συχνότητα που το κάνει) κολλάει το bluetooth και μένει στην οθόνη του το νούμερο που με κάλεσε και έρχεται ξανά σε λειτουργία μόνο μετά απο reset. Ξέρει κανείς τίποτα?

δεν εχω ακουσει ή δει κατι τετοιο , εμενα παρολο που ειναι απο τα πρωτα δεν μου το εχει κανει ποτε.

Καλησπέρα. Εχω το mw600 και πρόσφατα το αντικατέστησα μέσω εγγύησης γιατί κάποια στιγμή κόλλησε και δεν έκανε τίποτα κανένα κουμπί με αποτέλεσμα να μου το αλλάξουν. Το καινούργιο λοιπόν μου παρουσιάζει το εξής πρόβλημα που μου έκανε και το παλιό και από ότι διάβασα το έχουν και άλλοι και ήθελα να δω αν είναι ελλατωματικά ή είναι κάτι άλλο που φταίει. Μετά από αναπάντητη κλήση (όχι πάντα, είναι τελείως random συχνότητα που το κάνει) κολλάει το bluetooth και μένει στην οθόνη του το νούμερο που με κάλεσε και έρχεται ξανά σε λειτουργία μόνο μετά απο reset. Ξέρει κανείς τίποτα?

Το έχεις συνδεδεμένο με Android κινητό να υποθέσω;

Το έχεις συνδεδεμένο με Android κινητό να υποθέσω;

Ναι android 2.2 froyo σε HTC Desire αλλά από οτι διάβασα το έχουν αντιμετωπίσει και αλλοι εδω μέσα χωρίς να βρουν λυση.

Ακριβώς έτσι φίλε μου! Λογικά το ίδιο κόλλημα πρέπει να σου κάνει όταν απαντήσεις από το πλήκτρο του bluetooth κι όχι από το κινητό.

Ισχύει! Είναι εξαιρετικό το άτιμο!

Πφφφ, δίκιο έχετε.. Κι εγώ για εκεί με βλέπω!

Ευχαριστώ!:)

Ελενη παρε αυτο http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Bluetooth-Headsets/Plantronics-Bluetooth-Headset-M1100-84000-26.htm

Ειναι πολυ καλυτερο απο το 975;)

Αλήθεια?? Ως προς τον ήχο? Φαντάζομαι δεν σου έχει ξεφύγει κανένα από τα δύο γιατί είχες μια αγάπη στο θέμα από ότι θυμάμαι.. (το ΒΤ ρολόι μου έχει μείνει αξέχαστο!;)).

Το είδα στο Πλαίσιο, είδα πολύ μέτριες βαθμολογίες σε κάτι review αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν ασχολήθηκα να τα διαβάσω! Τώρα που μου το πρότεινες και ξανακοίταξα από ότι βλέπω, όμως, όλα σχετίζονται με το Vocalyst το οποίο δεν με νοιάζει.

Νομίζω πως θα το τσιμπήσω! Ευχαριστώωω!:)

Αλήθεια?? Ως προς τον ήχο? Φαντάζομαι δεν σου έχει ξεφύγει κανένα από τα δύο γιατί είχες μια αγάπη στο θέμα από ότι θυμάμαι.. (το ΒΤ ρολόι μου έχει μείνει αξέχαστο!;)).

Το είδα στο Πλαίσιο, είδα πολύ μέτριες βαθμολογίες σε κάτι review αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν ασχολήθηκα να τα διαβάσω! Τώρα που μου το πρότεινες και ξανακοίταξα από ότι βλέπω, όμως, όλα σχετίζονται με το Vocalyst το οποίο δεν με νοιάζει.

Νομίζω πως θα το τσιμπήσω! Ευχαριστώωω!:)

:lol: Δεν ξεχνας τιποτα βλεπω...

Το ρολοι ειναι must δεν κανω βημα χωρις αυτο..οσο για το plantronics που σου προτεινα,ειναι γιατι το εχω και εγω αυτο και ειμαι υπερευχαριστημενος.Εχει και A2DP για να ακους μουσικη,internet radio και να μιλας στο skype;)

:lol: Δεν ξεχνας τιποτα βλεπω...

Το ρολοι ειναι must δεν κανω βημα χωρις αυτο..οσο για το plantronics που σου προτεινα,ειναι γιατι το εχω και εγω αυτο και ειμαι υπερευχαριστημενος.Εχει και A2DP για να ακους μουσικη,internet radio και να μιλας στο skype;)

Μα θα ξεχνούσα κάτι τόσο σημαντικό?! Ποτέ!! Από χαρακτηριστικά είναι εξαιρετικό, δεν το συζητώ, και πρέπει και να έχει και καλύτερη ακουστική λόγω των 3 μικροφώνων. Αφού μου λες ότι είσαι ευχαριστημένος άρα δεν έχεις αντιμετωπίσει θέματα είτε αποσυνδέσεων είτε στην ομιλία, έχεις και Android.. Θα το τιμήσω το συντομότερο και θα μεταφέρω πω κι εγώ τις εντυπώσεις μου! Και πάλι thanks, Δημήτρηηη!:)

Ακριβώς έτσι φίλε μου! Λογικά το ίδιο κόλλημα πρέπει να σου κάνει όταν απαντήσεις από το πλήκτρο του bluetooth κι όχι από το κινητό.

Χμ, οχι ακριβως. Και το προηγούμενο και το συγκεκριμένο που πήρα από αντικατάσταση δεν έχουν πρόβλημα αν απαντήσω από το πλήκτρο του bluetooth. Συνήθως το κόλλημα γίνεται όταν έχω αναπάντητη αλλά όχι πάντα. Είναι τυχαίο και δε μπορώ να καταλάβω από που προέρχεται.