zxr Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Γνωρίζει κάποιος φίλος αν υπάρχει στην αγορά Bluetooth hands free το οποίο να έχει αναγνώριση επαφής και όχι τηλεφωνικού αριθμού; Ουσιαστικά εννοώ να υπάρχει η δυνατότητα στην οθόνη του αντιστοίχισης του αριθμού εισερχόμενης κλήσης με το όνομα της συγκεκριμένης επαφής στο κινητό. Ακούγεται future function ε? Το MW600 υποστηρίζει τη λειτουργία αυτή αλλά εξαρτάται από το κινητό με το οποίο το συνδέεις. Με κάποια κινητά δείχνει το όνομα ενώ με κάποια άλλα μόνο τον αριθμό. Τι κινητό έχεις; Για μουσική είναι εντάξει το bluetooth? Σκεφτόμουνα για ενσύρματο handsfree αλλά βλέπω πολύ κίνηση εδώ κ λέω μήπως είναι καλύτερα να επιλέξω bluetooth Δεν επηρεάζεται η ποιότητα του ήχου. Άσε που δεν μπλέκεις και με καλώδια. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Έχει αντιμετωπίσει κανείς σύντομες αποσυνδέσεις και clicks-pops με το SE MW600; Το παρατηρώ τελευταία που έχω βάλει την Symbian Belle σε beta στο Nokia Ν8 μου. Υπάρχει περίπτωση να είναι ασυμβατότητα με το εν λόγω λειτουργικό γενικά ή μήπως είναι καμία εφαρμογή; :blink: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Πιο πιθανό είναι να φταίει το λειτουργικό. Αν είναι και beta όπως λες... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleka_0 Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 (edited) Καλησπέρα υπάρχει κάποιο bluetooth που να μην κάνει επανακληση ή να μην κάνει τόσο εύκολα. Εχω το samsung hm1200 και με το που ακουμπήσει κάπου καλεί τον τελευταίο αριθμό. Έχει ένα κουμπί αν θες να το απενεργοποιήσεις αλλα μερικές φορές το ξεχνάω και αυτο πάλι αρχίζει τις κλήσεις. Θα προτιμούσα να έχει βύσμα για φόρτιση usb Ή αν γνωρίζει κάποιος ένα τρόπο να σταματήσει να κάνει το συγκεκριμένο επανάκληση και να μην χρειάζεται συνέχεια να το απενεργοποιώ Edited January 9, 2012 by aleka_0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. January 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2012 Όσα ζητάς τα κάνει το MW600 (έχει καταντήσει γραφική απάντηση πλέον!!!) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. January 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2012 τι λέτε παίδες? έχουμε αντικαταστάτη του MW600? Smart Wireless Headset Pro δύσκολα βέβαια θα παίξει στην τιμή του mw600 αλλά φάινεται πολύ καλό. έχει μια "κλήση" στο android και αυτό ίσως ενοχλήσει μερικούς. not me:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkasvampire Δημ. January 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2012 (edited) ναι να παρουμε και αυτο και να μην δουλευει ή να θελει της παναγιας τα ματια απο πορους (βλεπε liveview) και να τραβαμε τις τριχες μας αφου πρωτα γεμισουμε αλλες 230 σελιδες σε φορουμ ναι να παρουμε και αυτο και να μην δουλευει ή να θελει της παναγιας τα ματια απο πορους (βλεπε liveview) και να τραβαμε τις τριχες μας αφου πρωτα γεμισουμε αλλες 230 σελιδες σε φορουμ αν θελει να ειναι σωστη εταιρια να αντικαταστησει ολα τα mw600 με αυτο ή πληρωνοντας μονο την διαφορα εαν εχουν αγοραστει μεσα στο τελευταιο 3μηνο...... καταλαβαναν τι πατατα καναν και σου λεει δεν θα βγαλω firmware αλλα μια καινουργια συσκευη αγοραστε κοροιδα..... αν ψαξεις στο google θα δεις οτι το mw600 ειναι ολο αρνητικα σχολια -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited January 10, 2012 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 (edited) τι λέτε παίδες? έχουμε αντικαταστάτη του MW600? Smart Wireless Headset Pro δύσκολα βέβαια θα παίξει στην τιμή του mw600 αλλά φάινεται πολύ καλό. έχει μια "κλήση" στο android και αυτό ίσως ενοχλήσει μερικούς. not me:p Πολύ ωραίο, αλλά τι ακριβώς το καθιστά Android-only ή Android-specific; Δεν είναι συμβατό με άλλες πλατφόρμες ή με απλά feature phones; :what: αν θελει να ειναι σωστη εταιρια να αντικαταστησει ολα τα mw600 με αυτο ή πληρωνοντας μονο την διαφορα εαν εχουν αγοραστει μεσα στο τελευταιο 3μηνο...... καταλαβαναν τι πατατα καναν και σου λεει δεν θα βγαλω firmware αλλα μια καινουργια συσκευη αγοραστε κοροιδα..... αν ψαξεις στο google θα δεις οτι το mw600 ειναι ολο αρνητικα σχολια Εγώ δε βλέπω κανένα απολύτως πρόβλημα. Τα μόνα μείον που έχει για μένα η συσκευή είναι ότι δεν υπάρχει αναγνώριση κλήσης με ονόματα, αλλά μόνο με αριθμούς (τουλάχιστον όχι σε όλες τις συσκευές), συν ότι δεν είναι multipoint. Αυτά όμως τα ήξερα και το αγόρασα εν γνώσει μου, μη μετανιώνοντας ούτε μια στιγμή για την αγορά αυτή. ;) Edited January 11, 2012 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 Πολύ ωραίο, αλλά τι ακριβώς το καθιστά Android-only ή Android-specific; Δεν είναι συμβατό με άλλες πλατφόρμες ή με απλά feature phones; :what: δεν ξέρω λεπτομέρειες φίλε μου, απλά ότι βλέπω στο παραπάνω link και σε αυτό το video που παρουσιάζει το ακουστικό, καθώς και το άλλο καινούριο gadget της sony, το smartwatch φαντάζομαι ότι τις βασικές λειτουργίες ενός bt ακουστικού θα τις κάνει με οποιοδήποτε τηλέφωνο. απλά η sony θα διαθέσει ένα sdk για ανάπτυξη εφαρμογών που θα μπορούν να εκμεταλλευτούν την συσκευή στο έπακρον, όπως ανάγνωση ή εκφώνηση mail kai sms, updates από social media κτλ. επίσης φαντάζομαι ότι κάποια πράγματα θα τα κρατήσει η sony μόνο για τα δικά της xperia τηλέφωνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nexus82 Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 Το μικρόφωνο στο mw600 είναι στην συσκευή ή καπου στο καλώδιο γιατί για bluetooth είναι κάπως too much τα 2 καλώδια Αυτό http://www.skroutz.gr/s/275370/Sony-Ericsson-VH700.html το έχει δοκιμάσει κάποιος? Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 Στη συσκευή. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilisx Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 γεια σας, εχω το παρακάτω BLUETOOTH ακουστικό http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.003689 και μου εχει σπάσει τελείως το καμπυλοτο λαστιχακι και βγαινει και συνεχεια από την βάση της συσκευης. αυτο το αξεσουαρ που δειχνω στην εικονα εννοω το οποιο οπως ξερετε μπορει να βγει απο την συσκευη εντελώς απο την βάση του. ξερετε αν πουλιέτε αυτο το κομματι ξεχωριστά; και αν ναι μου στελνετε ενα λιγκ; ευχαριστω!!!:) Παράθεση ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ!!!! Β.Π. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vega2003 Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 Έχω 2 τέτοια bluetooth και δυστυχώς ενώ οι συσκευές δουλεύουν ακόμα μια χαρά αυτό το κομμάτι έχει χαλάσει και στις 2. Μάλλον ένας τρόπος της sony για να σου πει να πάρεις καινούριο:mad:. Αν κάποιος ξέρει που πουλάν τέτοια με ενδιαφέρει και μένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zazula Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 Σκέφτομαι να πάρω ένα MW600 για να το χρησιμοποιήσω σ' ένα Nokia X3-02. Ουσιαστικά δεν έχω κάποια ιδιαίτερη προτίμηση σε χαρακτηριστικά (απλώς διάβασα ότι το υμνείτε το συγκεκριμένο μπλουτουθάκι κι έτσι επηρεάστηκα) και το μόνο που μ' ενδιαφέρει στο μπλουτούθ γι' αυτή μου τη συσκευή είναι το να έχει ψείρες ακουστικά. Είναι καλή επιλογή το MW600 στη δική μου περίπτωση ή να κοιτάξω κάτι άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 (edited) Σκέφτομαι να πάρω ένα MW600 για να το χρησιμοποιήσω σ' ένα Nokia X3-02. Ουσιαστικά δεν έχω κάποια ιδιαίτερη προτίμηση σε χαρακτηριστικά (απλώς διάβασα ότι το υμνείτε το συγκεκριμένο μπλουτουθάκι κι έτσι επηρεάστηκα) και το μόνο που μ' ενδιαφέρει στο μπλουτούθ γι' αυτή μου τη συσκευή είναι το να έχει ψείρες ακουστικά. Είναι καλή επιλογή το MW600 στη δική μου περίπτωση ή να κοιτάξω κάτι άλλο; Έχει ακουστικά στο πακέτο, αλλά όχι ψείρες, έχει in-ear. Φυσικά εννοείται ότι μπορείς να βάλεις ό,τι ακουστικά προτιμάς, γιατί έχει υποδοχή 3.5mm, όπως βλέπεις στην επίσημη σελίδα του προϊόντος: http://www.sonyericsson.com/cws/products/accessories/specifications/mw600?cc=gr&lc=el Edited January 18, 2012 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zazula Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 ΟΚ, ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_gladiator_ Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 Έχει κανείς το Nokia Bluetooth Headset BH-112; Θα ήθελα να ακούσω γνώμες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siros Δημ. January 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2012 χερεται!εχω το samsung HM 1500 μηπως γνωριζει κανεις πως μπορω να απενεργοποιησω το κεντρικο μπουτον για να μην επαναλαμβανει την τελευτεα κληση; η μηπως υπαρχη firmware upgrade γι αυτο να το απενεργοποιησω μεσα απο εκει; ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. January 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2012 Όχι φίλτατε δε μπορείς να το απενεργοποιησεις! ! Απλά θέλει "προσοχή".... :cool: Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kthanassis Δημ. January 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2012 γεια σας, εχω το παρακάτω BLUETOOTH ακουστικό http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.003689 και μου εχει σπάσει τελείως το καμπυλοτο λαστιχακι και βγαινει και συνεχεια από την βάση της συσκευης. αυτο το αξεσουαρ που δειχνω στην εικονα εννοω το οποιο οπως ξερετε μπορει να βγει απο την συσκευη εντελώς απο την βάση του. ξερετε αν πουλιέτε αυτο το κομματι ξεχωριστά; και αν ναι μου στελνετε ενα λιγκ; ευχαριστω!!!:) θα σου πρότεινα τις εξής λύσεις! πριν λίγο καιρό βγήκε ένα προϊόν σαν πλαστελίνη, το οποίο υπάρχει σε πολλά χρώματα και το πλάθεις όπως θέλεις και φτιάχνεις ότι θέλεις, άλλοι έφτιαχναν βάσεις για iphone, άλλοι επισκεύαζαν χαλασμένα εξαρτήματα κλπ υπάρχει σε μια ιστοσελίδα που το όνομα της ιστοσελίδας είναι το όνομα του προϊόντος αλλά μου διαφεύγει τελείως τώρα :( η άλλη λύση είναι να πας από κατάστημα σιδιρικών και να πάρεις παρόμοιο "ματζούνι" είναι ένα γκρι 2 συστατικών, κόβεις ένα κομματάκι, το πλάθεις με σκοπό το μέσα να ανακατευτεί με το έξω και φτιάχνεις ότι σχήμα θέλεις μετά και όταν παγώσει γίνεται σαν τσιμέντο και βάφεται, τρίβεται κλπ, με κάτι τέτοιο πιστεύω θα είσαι οκ! απλώς δεν θα έχει ελαστικότητα μετά Παράθεση l33t )3\/&1_[]|* &2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zografos Δημ. January 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2012 πριν λίγο καιρό βγήκε ένα προϊόν σαν πλαστελίνη, το οποίο υπάρχει σε πολλά χρώματα και το πλάθεις όπως θέλεις και φτιάχνεις ότι θέλεις, άλλοι έφτιαχναν βάσεις για iphone, άλλοι επισκεύαζαν χαλασμένα εξαρτήματα κλπ υπάρχει σε μια ιστοσελίδα που το όνομα της ιστοσελίδας είναι το όνομα του προϊόντος αλλά μου διαφεύγει τελείως τώρα :( Προφανώς εννοείς το Sugru ! Ο φίλος μας θα το βρει στο http://sugru.com/. Το δοκίμασα και πιστέψτε με είναι απλά τέλειο !!! Παράθεση ----------------- Σ.Ζωγράφος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kthanassis Δημ. January 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2012 Προφανώς εννοείς το Sugru ! Ο φίλος μας θα το βρει στο http://sugru.com/. Το δοκίμασα και πιστέψτε με είναι απλά τέλειο !!! ο "από μηχανής θεός" Ζωγράφος έγραψε!!!!!:lol: ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ εννοούσα!!! Παράθεση l33t )3\/&1_[]|* &2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
digitheos Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 γεια σας, εχω το παρακάτω BLUETOOTH ακουστικό http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.003689 και μου εχει σπάσει τελείως το καμπυλοτο λαστιχακι και βγαινει και συνεχεια από την βάση της συσκευης. αυτο το αξεσουαρ που δειχνω στην εικονα εννοω το οποιο οπως ξερετε μπορει να βγει απο την συσκευη εντελώς απο την βάση του. ξερετε αν πουλιέτε αυτο το κομματι ξεχωριστά; και αν ναι μου στελνετε ενα λιγκ; ευχαριστω!!!:) Παντως εδω στην Πατρα που εχει service η sony ericsson ειχα βρει δυο φορες μπρατσο για περιπου ιδιο bluetooth ,εχεις ρωτησει στο service της sony ericsson ??? το ειχα παρει αν θυμαμαι καλα 4 ευρω.φιλικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
validus Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 Γνωρίζει κάποιος κάτοχος του Samsung HM1200 να μου πει πως τα πηγαίνει με την εμβέλεια? Στα 7-8m έχεις παράσιτα ή είναι ok? Παράθεση Orange San Francisco AMOLED 512MB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 Φυσιολογικό είναι. Μέγιστη εμβέλεια του bluetooth είναι 10 μέτρα οπότε λογικό αυτό που λες μετά τα 7-8. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts