Jump to content

siros

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

siros's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. παιδια χερεται αν γνωριζει καποιος γιατι στο βιντεο οταν γυριζεις το τηλεφωνο μικρενη το μεγεθος τη οθονης του βιντεο;μηπως ειναι καποια ρυθμηση;
  2. χερεται!εχω το samsung HM 1500 μηπως γνωριζει κανεις πως μπορω να απενεργοποιησω το κεντρικο μπουτον για να μην επαναλαμβανει την τελευτεα κληση; η μηπως υπαρχη firmware upgrade γι αυτο να το απενεργοποιησω μεσα απο εκει; ευχαριστω!
  3. Χερεται,αν γνωριζη καποιος,ειχα την 2.3.5 και εκανα root τωρα περασα την 2.3.6 πρεπει να ξανακανω root; Ευχαριστω!
  4. Χερεται.σαν νεος και ασχετος κατοχος ace μπορει να μου εξηγησει καποιος τι γινεται οταν κανεις root? Ευχαριστω!
  5. κατεβασα απο το sammobile.com το 2.3.6 σε μορφη rar τωρα μου ζητα κωδηκο για να ανηξει μηπως γνωριζεται τον κωδηκο που ζητα? Ευχαριστω
  6. Grousso Ευχαριστω, αν μπωρεις να μου τα στειλεις θα ειμαι ευγνωμων στo skordilisspiros@yahoo.gr
  7. Σε ενα προηγουμενο post σας εγραψα πως πρην 20 μερες αγορασα το Ace απο τον γερμανο με λογισμικο vodafon και την 2.3.3,τους το παιρνω να μου αλαξουν το λογισμικο και μου παιρνουν την 2.2.1,δεν ξερω τη να κανω με αυτους.Εντομεταξη αυτη που μου περασαν η 2.2.1 δεν κανει και αναβαθμηση.Αν μπορει ας βοηθησει καποιος.Ευχαρηστω!
  8. Χαιρεται, ειμαι και εγω ενας απο τους νεους κατοχους του ace και θα ηθελα τα φωτα σας. Ενω το αγορασα απο τον γερμανο και το δικτυο μου ειναι κοσμοτε το λογισμικο που εχει ειναι βονταφον. Μπορει να αλλαξει αυτο? Και πως?
×
×
  • Create New...