Jump to content

Bluetooth ακουστικά (Hands-Free)

moderndrummer
 Κοινοποίηση

επιλογή bluetooth  

6 members have voted

1. 1. επιλογή bluetooth

• Jawbone Icon
      0
    • Jabra Extreme
      0
    • Plantronics 975
      3
    • Jawbone Era
      0
    • Samsung Modus 3500
      0
    • Motorola HX550
      0
    • 'Αλλο
      3

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

Ήθελα να ρωτήσω εαν κάποιος δοκίμασε το συγκεκριμένο Hands free Bluetooth [samsung Hands free Bluetooth wep 200] σε pc για εφαρμογές skype, msn κλπ.

Υπάρχει συμβατότητα;

Απλά σκέφτομαι ότι μπορεί να το αναγνωρίσει σαν κάρτα ήχου ή ότιδήποτε άλλο και να μην εκμεταλευτώ την αγορά όπως θα ήθελα.

Ευχαριστώ.

• Απαντήσεις 13,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Σκεφτομαι να αγορασω το εξης http://www.amazon.co.uk/Sony-DRBT20NX-CEK-Bluetooth-stereo-headphone/dp/B000KFC9HM

εχω το Ν80 κ προβληματιζομαι επειδη το handsfree bluetooth γραφει οτι υποστηριζει Bluetooth® version 2.0 κ A2DP. το Ν80 ομως δεν εχει Bluetooth® version 2.0 λετε να εχω προβλημα? (το A2DP παντως υποστηριζεται αποτι ξερω..)

Σκεφτομαι να αγορασω το εξης http://www.amazon.co.uk/Sony-DRBT20NX-CEK-Bluetooth-stereo-headphone/dp/B000KFC9HM

εχω το Ν80 κ προβληματιζομαι επειδη το handsfree bluetooth γραφει οτι υποστηριζει Bluetooth® version 2.0 κ A2DP. το Ν80 ομως δεν εχει Bluetooth® version 2.0 λετε να εχω προβλημα? (το A2DP παντως υποστηριζεται αποτι ξερω..)

Προβλημα δεν θα εχεις,συμβατοτητα υπαρχει προς τα πισω,αλλο αν δεν συνεργαζονται πληρως.Το Ν80 ομως εχει bluetooth version 2.0

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Καλημερα και χρονια πολλα σε ολουε.

Ζητω την βοηθεια σας για επιλογη BLUETOOTH ΑΚΟΥΣΤΙΚΟΥ με δυνατοτητα συνδεσης συγχρονως με δυο κινητα(QTEK s100 και QTEK 9000) και αποψεις

Ευχαριστω πολυ

Χρονια Πολλα σε ολα τα παιδια!

Σκεφτομαο να αγορασω ενα stereo bluetooth handsfree για να το χρησιμοποιω με το Κ800 που υποστηριζει A2DP profile. Θελω ομως να διαθετει mini jack συνδεση ετσι ωστε να μπορω να το συνδεω και στο HiFi και να μεταφερω εκει ασυρματα την μουσικη μου και απο το κινητο και απο το laptop. Ετσι μετα απο αναζητηση στο net βρηκα το itech CLIP R35 ( http://www.itechdynamic.com/en/products_spec.asp?cid=2&pid=02030 ) το οποιο και υποστηριζει Α2DP και εχει mini jack. Το εχει χρησιμοποιησει κανεις ή καποιο αλλο προιον αυτης της εταιρειας ωστε να μου πει την γνωμη του για ποιτητα κατασκευης-ηχου? Υπαρχει ισως κατι αλλο στην αγορα που ομως να υποστηριζει A2DP και να εχει mini jack? To DS970 της SE δεν εχει mini jack, σωστα?

Ευχαριστω

γεια χαρα και χρονια πολλα σε ολα τα παιδια ,

θα ηθελα να ρωτησω κατι συγκεκριμενο - χρησιμοποιω

ενα bluethooth handsfree χωρις καλωδιο εδω και καιρο

προχθες καποιος απο καταστημα που πουλαει τετοια ειδη μου ειπε οτι αυτα τα bluetooth εχουν πιο πολυ ακτινοβολια απο καποια καινουργια bluetooth που εχουν ενα μικρο καλωδιακι που κρεμεται

ισχυει αυτο ?ξερει καποιος να μου απαντησει ,

η δικη μου λογικη λεει οτι αφου ο τροπος μεταφορας δεδομενων ειναι ιδιος(bluetooth)λογικα θα εχει και την ιδια ακτινοβολια?

αν καπου μμπορω να διαβασω σχετικα θεματα ακτινοβολιας

παρακαλω ενημερωστε με

ευχαριστω και καλη χρονια σε ολους

:happy:

Υπάρχουν κάποια bluetooth τα οποία έχουν το ακουστικό συνδεδεμένο με ένα καλωδιάκι με την κεραία!Υπάρχουν όμως και τα bluetooth handsfree τα οποία είναι ενιαια με την κεραία!Με λίγα λόγια η ακτινοβολία του bluetooth πέφτει πάνω στην κεραία στην πρώτη περίπτωση, ενώ στην δεύτερη περίπτωση η ακτινοβολία πέφτει πάνω στο αυτί!

Κοίτα εδώ!

Και εδώ!:wacko:

τελικα ειχε δικιο σε αυτο που μου ελεγε?

οτι χωρισ το καλωδιο εχει πιο πολυ ακτινοβολια? εχει μεγαλη διαφορα ?

να το αλλαξω και να παρω με καλωδιο? τι λετε?

Υπάρχουν κάποια bluetooth τα οποία έχουν το ακουστικό συνδεδεμένο με ένα καλωδιάκι με την κεραία!Υπάρχουν όμως και τα bluetooth handsfree τα οποία είναι ενιαια με την κεραία!Με λίγα λόγια η ακτινοβολία του bluetooth πέφτει πάνω στην κεραία στην πρώτη περίπτωση, ενώ στην δεύτερη περίπτωση η ακτινοβολία πέφτει πάνω στο αυτί!

Κοίτα εδώ!

Και εδώ!:wacko:

Όταν λες κεραία; :confused:

Όταν λες κεραία; :confused:

εννοεί οτι τα bt handsfree τα οποια έχουν καλωδιο ακουστικου,δλδ παει το handsfree και το αλλο είναι απο κάτω.:)

ενώ τα bt που μπαινουν κατευθειαν στο αυτι χωρις ακουστικο με καλώδιο

Κάτι τέτοιο λεει ο φίλος μαλλον.:)

εννοεί οτι τα bt handsfree τα οποια έχουν καλωδιο ακουστικου,δλδ παει το handsfree και το αλλο είναι απο κάτω.:)

ενώ τα bt που μπαινουν κατευθειαν στο αυτι χωρις ακουστικο με καλώδιο

Κάτι τέτοιο λεει ο φίλος μαλλον.:)

Άρα μιλάμε για καλώδιο και όχι για κεραία.Να το διευκρινίζουμε μην υπάρξει καμμιά παρερμηνεία :)

Άρα μιλάμε για καλώδιο και όχι για κεραία.Να το διευκρινίζουμε μην υπάρξει καμμιά παρερμηνεία :)

? δηλαδη υπαρχει διαφορα η οχι -στην ακτινοβολια που δεχομαστε ?απο τα δυο διαφορετικα bt ??

Εγκατεστησα στο αυτοκινητο μου το bluetooth αυτοκινητου parrot και ενω συγχρονιζεται μια χαρα με το κινητο μου και λειτουργει καλα, οταν εχω εισερχομενη κληση "κρασαρει" και το κινητο κανει επανεκκινηση (motorola V3x vodafone) . Το ιδιο γινεται και με ενα sony ericsson που δοκιμασα. Στην αντιπροσωπεια της parrot μου εκαναν αναβαθμιση , και αφου γινοταν το ιδιο μου το αλλαξαν με καινουργιο, αλλα το προβλημα εξακολουθει να υπαρχει.

Καμμια ιδεα;

Η ακτινοβολια των bt handsfree ειναι 1 miliwatt(1/1000) στα 2.4GHZ δηλαδη 1/2000 ,απο την ακτινοβολια που σου δινει ενα κινητο που εκπεμπει περιπου 2W στο κεφαλι μας σε πληρη λειτουργια , πχ. ενα κινητο cosmote σου δινει 2W στα 1.8 GHZ , η οποια ακτινοβολια αυτη λογω οτι ανεβαινει ψηλα (1.8) δεν ειναι οτι το καλυτερο!!φιλικα

Αν και δεν έχει δοθεί απάντηση στην προηγούμενη ερώτηση, να κάνω κι εγώ μία: Αγόρασα σήμερα το plantronics 640 και μου είπαν την πρώτη φορά να το φορτίσω 13 ώρες! Ισχύει αυτό ή θα του τινάξω τα πέταλα; Το βιβλιαράκι λέει για 3 ώρες... μήπως δεν άκουσα καλά;

Καλημέρα απο εμένα, θα ήθελα να ρωτήσω κάτι όσων αφορα τη συμβατότητα του SAMSUNG WEP-200 με το K800i SE, σήμερα το αγόρασε συγγενής μου και απο ότι φαίνεται δεν είναι συμβατο με το SHARP GX25, δεν το βρίσκει σαν συσκευή, αν και ακολουθήσαμε όλες τις οδηγίες του manual, και αυτό με έβαλε σε σκέψεις, θα είναι συμβατό με το k800i που σκέφτομαι να αγοράσω;;

Ευχαριστώ πολύ!

Μου φαινεται λιγο περιεργο να μην ειναι συμβατο! Για να σιγουρευτεις οτι κενεις ολες τις σωστες κινησεις για συνδεση με το κινητο...προσπαθησε και σε καποιο αλλο (οχι Sharp).

Έχει κανείς επμειρία από Jabra 800 η Siemens HBH-750?

To Jabra BT800 μου φαινεται οτι ειναι αυτο με την αναγνωριση κλησης. Το εχει ο brother μου.Δεν ειναι κακο...μεγαλο σχετικα αλλα οχι βαρυ για το μεγεθος του.Ακριβο αν δε σ'εξυπηρετησει η αναγνωριση.Πολυ καλο ηχο αλλα αν εχεις σκοπο να μιλας πολυ καθε μερα...μη το παρεις!Λογω της οθονης...εχει μεγαλη καταναλωση και ξεφορτιζει σχετικα ευκολα!

Αν και δεν έχει δοθεί απάντηση στην προηγούμενη ερώτηση, να κάνω κι εγώ μία: Αγόρασα σήμερα το plantronics 640 και μου είπαν την πρώτη φορά να το φορτίσω 13 ώρες! Ισχύει αυτό ή θα του τινάξω τα πέταλα; Το βιβλιαράκι λέει για 3 ώρες... μήπως δεν άκουσα καλά;

Καλό είναι οι 2 πρώτες φορτίσεις να είναι παραπάνω απο ότι χρειάζεται.Το εφαρμόζουμε στα κινητά μας για να "στρώσει" η μπαταρία,κάτι ανάλογο θα συμβαίνει και εδώ.Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι δεν πρόκειται να πάθει τίποτα λόγω υπερφόρτωσης πχ. :)

Εδώ και μια εβδομάδα χρησιμοποιώ το SAMSUNG WEP200 με το SE W810i.

Πλήρη συμβατότητα, καλός ήχος και με ακούνε πεντακάθαρα χωρίς αλλοίωση της φωνής μου.

Πολύ μικρό, ελαφρύ και διακριτικό.

http://www.cellularconcepts.com/media/image/accessory/ac_md_3505.gif

γιώργος (joulisg)

Το wep200 το έχω δύο μήνες και πετάει!! Το έχω δοκιμάσει με 3-4 διαφορετικές συσκευές και δεν μου έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα.

Μαλιστα κάπου είχα διαβάσει ένα συγκριτικο τεστ ήχου ανάμεσα σε διαφορα bluetooth headsets συμπεριλαμβανομένων και του jabra jx10,plantronics 620 και το samsung είχε βγεί καλύτερο απ όλα. Εγώ είχα πρίν το jabra και μπορώ να πώ οτι το wep200 είναι καλύτερο

Gilles smiles!