Jump to content

Bluetooth ακουστικά (Hands-Free)

moderndrummer
 Κοινοποίηση

επιλογή bluetooth  

6 members have voted

1. 1. επιλογή bluetooth

• Jawbone Icon
      0
    • Jabra Extreme
      0
    • Plantronics 975
      3
    • Jawbone Era
      0
    • Samsung Modus 3500
      0
    • Motorola HX550
      0
    • 'Αλλο
      3

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

ναι μια χαρά δουλεύουν οι υπόλοιπες συνδέσεις BT.Μόλις τσεκάρισα και το firmware και "φοράει" το τελευταίο:worry:

δοκίμασες άλλο bluetooth ακουστικό με το κινητό σου ? να δείς αν δουλευει? αν δουλευει...

τοτε who knows :confused:

• Απαντήσεις 13,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

δοκίμασες άλλο bluetooth ακουστικό με το κινητό σου ? να δείς αν δουλευει? αν δουλευει...

τοτε who knows :confused:

Ναι φυσικα,το δουλευα με το HBH-PV703 της sony ericsson απροβληματιστα!

Γιατι άραγε δεν μου κανει το χατήρι το samsung να διατηρήσει την σύνδεση του με το plantronics handsfree?Δοκιμασα και με το samsung D880 DUAL SIM και συνεργαζεται άψογα. Edited by kostaspd

Γιατι άραγε δεν μου κανει το χατήρι το samsung να διατηρήσει την σύνδεση του με το plantronics handsfree?Δοκιμασα και με το samsung D880 DUAL SIM και συνεργαζεται άψογα.

Γι ' αυτό πήρα Samsung bt ;)

Τελικά τί γίνεται με την εγγύηση της iTech?

Έχουν ισόβια εγγύηση ή όχι?

Γιατί άκουσα ότι σταμάτησε αυτό και τώρα πια δίνουν 2ετή.

Αληθεια?

Εμενα παντως ποτε δεν με εχουν καλυψει.

Παντα σπαει μονο του.

Ισως απο πολυ χρηση

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Καλησπερα.Εχει κανεις το SONY ERICSSON MW600;

Θελω να το συνδεσω με samsung wave.

Υπαρχει περιπτωση ασυμβατοτητας;

Καλησπερα.Εχει κανεις το SONY ERICSSON MW600;

Θελω να το συνδεσω με samsung wave.

Υπαρχει περιπτωση ασυμβατοτητας;

Είναι πολύ καλό και γρήγορο στη σύνδεσή του. Το έχω συνδέσει με SonyEricsson και με Blackberry αλλά δεν ξέρω για το συγκεκριμένο Samsung.

Θέλω να στέλνω ήχο από τον υπολογιστή μου στο line-in του στερεοφωνικού μου, μέσω ΒΤ. Σκέφτηκα γι'αυτό να χρησιμοποιήσω το stereo bluetooth headset που έχω (SonyEricsson MW600):

1. Από την έξοδο 3.5mm του bluetooth συνέδεσα με ένα καλώδιο σε μία είσοδο line-in του στερεοφωνικού μου.

2. Μετά έκανα pairing το PC με το bluetooth.

Πλέον στέλνω ήχο από τον υπολογιστή στο στερεοφωνικό ασύρματα, αλλά το συγκεκριμένο headset δεν μπορεί να είναι σε κατάσταση stand-by και να φορτίζει ταυτόχρονα. Αν το έκανε αυτό, σκόπευα να εγκαταστήσω το συγκεκριμένο set-up και να το ξεχάσω ώστε να είναι μόνιμα στη πρίζα και στο line-in του στερεοφωνικού.

Υπάρχει κάποια συσκευή stereo bluetooth με έξοδο ήχου 3.5mm που να είναι σε stand-by ή τελοσπάντων να δουλεύει το BT reception, ενώ φορτίζει?

καλησπέρα σε όλους,

Θα μ ενδιέφερε ν αγοράσω το 975,κοίταξα στο αγγλικό ebay και το βρίσκω γύρω στα 70€ έχει κανένας λινκ απο πωλητή που το πήρε ο ίδιος να μου δώσει?επίσης τ οτι δεν έχει πιαστράκι για το αυτί,μόνο με το eargel δεν το εμπιστεύομαι,είχα παλιά το VOYAGER 815 και δεν εφάρμοζε καλά το πούλησα σ έναν φίλο που τον βόλεψε,τώρα έχω ένα samsung wep850 κ ένα clip D radio για το μηχανάκι,θέλω όμως κ ένα 975 για την συλλογή,το κινητό μου είναι ένα samsung jet

ευχαριστώ

καλησπέρα σε όλους,

Θα μ ενδιέφερε ν αγοράσω το 975,κοίταξα στο αγγλικό ebay και το βρίσκω γύρω στα 70€ έχει κανένας λινκ απο πωλητή που το πήρε ο ίδιος να μου δώσει?επίσης τ οτι δεν έχει πιαστράκι για το αυτί,μόνο με το eargel δεν το εμπιστεύομαι,είχα παλιά το VOYAGER 815 και δεν εφάρμοζε καλά το πούλησα σ έναν φίλο που τον βόλεψε,τώρα έχω ένα samsung wep850 κ ένα clip D radio για το μηχανάκι,θέλω όμως κ ένα 975 για την συλλογή,το κινητό μου είναι ένα samsung jet

ευχαριστώ

Έχεις PM. :)

-----------------

Σ.Ζωγράφος

Θέλω να στέλνω ήχο από τον υπολογιστή μου στο line-in του στερεοφωνικού μου, μέσω ΒΤ. Σκέφτηκα γι'αυτό να χρησιμοποιήσω το stereo bluetooth headset που έχω (SonyEricsson MW600):

1. Από την έξοδο 3.5mm του bluetooth συνέδεσα με ένα καλώδιο σε μία είσοδο line-in του στερεοφωνικού μου.

2. Μετά έκανα pairing το PC με το bluetooth.

Πλέον στέλνω ήχο από τον υπολογιστή στο στερεοφωνικό ασύρματα, αλλά το συγκεκριμένο headset δεν μπορεί να είναι σε κατάσταση stand-by και να φορτίζει ταυτόχρονα. Αν το έκανε αυτό, σκόπευα να εγκαταστήσω το συγκεκριμένο set-up και να το ξεχάσω ώστε να είναι μόνιμα στη πρίζα και στο line-in του στερεοφωνικού.

Υπάρχει κάποια συσκευή stereo bluetooth με έξοδο ήχου 3.5mm που να είναι σε stand-by ή τελοσπάντων να δουλεύει το BT reception, ενώ φορτίζει?

To i-tech clip music 801 το κάνει, τουλάχιστον σε σύνδεση με το κινητό. Δηλαδή μπορείς να χρησιμοποιείς το bt ενώ αυτό φορτίζει.

Καλημέρα.

Θέλω ένα bluetooth για το Sonyericsson C905 μου, να είναι Sonyericsson για να το φορτίζω με τον ίδιο φορτιστή, που να πάιρνει κορδόνι για να το κρεμάω στον λαιμό, και να μην έχει καλώδιο.

Πιο παλιά είχα το PV-703 και ήμουν πολύ ευχαριστήμενος.

Εχετε κάποιο υπόψιν σας?

Xiaomi Redmi Note 3 Pro International MIUI 8.2

το Plantronics Voyager PRO τι λεει απο ποιοτητα ηχου και συνομιλιας;

ειναι ανετο και ξεκουραστο οταν το φορας;

My History:

Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA

παρειγγειλα απο ebay 27e το samsung hm3500.Οταν το θες για ομιλια ουτε καλωδια ουτε τιποτα,οταν θες να ακουσεις μουσικη συνδειες τα ακουστικα και ακους.ελπιζω να εχουν καλο ηχο,το εχει κανεις?εχω και το mw600 εκπληκτικος ηχος αλλα τι να το κανω, καθολου πρακτικο εντελως αβολο2-3 φορες το χρησιμοποιησα και ηταν λες και κουβαλουσα δυο κινητα.

Υπαρχει καποιο bluetooth ακουστικο παιδια με μαλακο και ανεκτο ακουστικο που να εχει και ανανγνωριση κλισης ? Edited by Γιάννης

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Καλημέρα.

Θέλω ένα bluetooth για το Sonyericsson C905 μου, να είναι Sonyericsson για να το φορτίζω με τον ίδιο φορτιστή, που να πάιρνει κορδόνι για να το κρεμάω στον λαιμό, και να μην έχει καλώδιο.

Πιο παλιά είχα το PV-703 και ήμουν πολύ ευχαριστήμενος.

Εχετε κάποιο υπόψιν σας?

δεν υπάρχει κάποιος που να έχει bluetooth με τέτοια χαρακτηριστικά, να μου πει το μοντέλο?

Xiaomi Redmi Note 3 Pro International MIUI 8.2

andreasp θα σε παρακαλέσω να αποφεύγεις τα ίδια post ζητώντας απάντηση. Έχουν περάσει μόνο 11 ώρες από τη στιγμή που έκανες το πρώτο post και ζητάς απάντηση. Αν όντως υπάρχει κάποιος που ξέρει να είσαι σίγουρος ότι θα σου απαντήσει οπότε υπομονή. :)
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Μάλλον έχεις πέσει σε ασυμβατότητα bt κινητού και handsfree...

Μπορεί κάποιος να μου το πει με σιγουριά αυτό?

Μπορεί κάποιος να μου το πει με σιγουριά αυτό?

Τώρα τι να σου πω... Αφού μόνος σου το βλέπεις... Με απόλυτη σιγουρια θα μπορούσε να σου πει μόνο κάποιος με τον ίδιο συνδιασμό κινητού/bt...

To PM αναφερόταν σε τιμή κάτω από τα 70€ για το 975? Αν ναι θα με ενδιαέφερε...

Έχεις PM ... για το PM :lol:

-----------------

Σ.Ζωγράφος

Απόσο κατάλαβα από το user manual το συγκεκριμένο δε μπορεί να αποθηκεύσει κάποιους ραδιοφωνικούς σταθμούς, πρέπει να κάνεις συνέχεια αναζήτηση για κάποιον άλλο σταθμό χειροκίνητα. Ισχύει αυτό;

Ξέρει κάποιος άλλο παρόμοιο Bluetooth με caller-id και ραδιόφωνο ενσωματωμένο που να αποθηκεύει σταθμούς;

Απόσο κατάλαβα από το user manual το συγκεκριμένο δε μπορεί να αποθηκεύσει κάποιους ραδιοφωνικούς σταθμούς, πρέπει να κάνεις συνέχεια αναζήτηση για κάποιον άλλο σταθμό χειροκίνητα. Ισχύει αυτό;

Ξέρει κάποιος άλλο παρόμοιο Bluetooth με caller-id και ραδιόφωνο ενσωματωμένο που να αποθηκεύει σταθμούς;

ναι ισχυει δεν αποθηκευει,ολα τα bluetooth που εχουν αναγνωριση λειτουργουν μονο εφοσον εχεις αποθηκευσει τις επαφες σου με αγγλικα,αλλιως δειχνει μονο τον αριθμο.οσα bluetooth ειχα το ιδο εκαναν,οπως και το mw600.