Jump to content

Bluetooth ακουστικά (Hands-Free)

moderndrummer
 Κοινοποίηση

επιλογή bluetooth  

6 members have voted

1. 1. επιλογή bluetooth

• Jawbone Icon
      0
    • Jabra Extreme
      0
    • Plantronics 975
      3
    • Jawbone Era
      0
    • Samsung Modus 3500
      0
    • Motorola HX550
      0
    • 'Αλλο
      3

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

Σε ευχαριστω πολύ φίλε μου.Ξερετε που μπορω να το βρω φθηνά?Απο e-bay?

• Απαντήσεις 13,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

να σαι καλα φιλε μου,μια χαρα φαινεται.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

το στερεοφωνικο bluetoοth της SE αξιζει η τσαμπα τα 100 ευρω που κανει.Το εχει κανεις?απλα το σκεφτομαι κιολας γιατι πες οτι το χρησιμοποιω να ακουω ασυρματα μουσικη,να τρωω και απο κει ομως ακτινοβολια?

Καλημερίζω για άλλη μια φορά, αυτή τη φορά κάνοντας ποστ το πρόβλημα/απορία μου στη σωστή θεματική ενότητα...

Θα ήθελα να ρωτήσω, το Samsung WEP200 είναι συμβατό με το Nokia N73 το οποίο και θα αγοράσω σήμερα;; Το ρωτάω γιατι έχω ερωτευτεί παράφορα το μέγεθος και το εργονομικό του design, το έχει ένας φίλος και δεν έχει κανένα παράπονο απ'όσο ξέρω.

Το βρίσκω στο Ebay ολοκαίνουργιο στο κουτί στα 15€(με shipping 10€) ενώ στα ελληνικά e-shop στοιχίζει γύρω στα 60€.

Στο κάτω-κάτω της γραφής, άμα δεν μείνω ευχαριστημένος, 15€ είναι αυτά... η τιμή πέφτει 70% και δεν το βλέπω ως κακή ιδέα.

Παρακαλώ τη σοφία σας :)

PIRA TO GV-435 TELIKA..

ta eida ola apo konta plaisio kai kateliksa se ayto.

to 800kati ericsonn δε μου αρεσε που στεκεται αυτι και μπαινει ετσι μεσα

το δε νοκια ηταν μεγαλο αρκετα και φαινοταν ευπαθες...

Θα ήθελα να ρωτήσω, το Samsung WEP200 είναι συμβατό με το Nokia N73 το οποίο και θα αγοράσω σήμερα;;

Το βρίσκω στο Ebay ολοκαίνουργιο στο κουτί στα 15€(με shipping 10€) ενώ στα ελληνικά e-shop στοιχίζει γύρω στα 60€.

Πρόβλημα συμβατότητας δεν θα αντιμετωπίσεις μην αγχώνεσαι..Εξάλλου φαίνεται καλό bt και απ'οτι είδα έχει πάρει καλές κριτικές απο τους χρήστες του..Και με €25??Μην το σκέφτεσαι καθόλου κατα τη γνώμη μου!!;) ;)

:mobile:

Ευχαριστώ, θα ρωτήσω τριγύρω να σιγουρέψω οτι δεν θα υπάρξει πρόβλημα συμβατότητας, και θα το αγοράσω γιατι η τιμή του είναι εξεφτελιστικά χαμιλή :)

το στερεοφωνικο bluetoοth της SE αξιζει η τσαμπα τα 100 ευρω που κανει.Το εχει κανεις?απλα το σκεφτομαι κιολας γιατι πες οτι το χρησιμοποιω να ακουω ασυρματα μουσικη,να τρωω και απο κει ομως ακτινοβολια?

μια χαρα ειναι φιλε μου,κορυφαιο θα το ελεγα.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

kalhmera edw kai mia ebdomada egina katoxos tou bh-600 ths nokia mexri stigmhs eimai ypereyxaristhmenos poly kalos hxos me dsp poianei akoma kai tous psi8yrous megalh aytonomia (1 eydomada kai den to exw fortisei akoma) kai episis kanena problhma me thn syndesh

Αγόρασα πριν δύο περίπου μήνες το hands free bt ΗΒΗ-IV835 της Ericsson, αλλά έχασα όλα τα μαύρα λαστιχάκια που μπάινουν στο αφτί ( όχι δεν τα έχασα μέσα στο αφτί μου :O ) και τώρα δεν είναι και το πιο βολικό hands free. Υπάρχει πουθενά να αγοράσω άλλα ίδια? Υπάρχουν άλλα μεγέθη απο original? Έδωσα κοντά στα 100 Ε και τώρα δεν μπορώ να το χρησιμοποίησω!!!!

Καλημερίζω για άλλη μια φορά, αυτή τη φορά κάνοντας ποστ το πρόβλημα/απορία μου στη σωστή θεματική ενότητα...

Θα ήθελα να ρωτήσω, το Samsung WEP200 είναι συμβατό με το Nokia N73 το οποίο και θα αγοράσω σήμερα;; Το ρωτάω γιατι έχω ερωτευτεί παράφορα το μέγεθος και το εργονομικό του design, το έχει ένας φίλος και δεν έχει κανένα παράπονο απ'όσο ξέρω.

Στο κάτω-κάτω της γραφής, άμα δεν μείνω ευχαριστημένος, 15€ είναι αυτά... η τιμή πέφτει 70% και δεν το βλέπω ως κακή ιδέα.

Παρακαλώ τη σοφία σας :)

Μαιμου είναι αυτα απο ebay. Καλύτερα να το αποφύγεις αν θέλεις κατι αξιοπιστο. Εγω το πηρα στα 60 ευρώ και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Εχω διαβάσει σχετικά αρθρα και όλα απο hong kong και κίνα μεριά είναι για τα πανηγύρια

Gilles smiles!

Μαιμου είναι αυτα απο ebay. Καλύτερα να το αποφύγεις αν θέλεις κατι αξιοπιστο. Εγω το πηρα στα 60 ευρώ και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Εχω διαβάσει σχετικά αρθρα και όλα απο hong kong και κίνα μεριά είναι για τα πανηγύρια

Έχω φίλους και γνωστούς που έχουν ψωνίσει απο ebay σε τέτοιες εξεφτελιστικά χαμηλές τιμές, και εκτός απο το οτι τα αντικείμενα μπορεί κάλιστα να είναι κλεμμένα (που εμένα δεν με νοιάζει αφού και άμα δουλεύει), δεν έχω ακούσει για μαϊμούδες αντικείμενα (δεν σε αμφισβητώ απλά αυτά ξέρω εμπειρικά).

ένας φίλος πήρε iPod video 60gb 150 ευρώ. εννοείτε κλεμμένο, αλλά κουτιού + σφραγισμένο. έντιμοι κλέφτες σου λέει!

Έχω φίλους και γνωστούς που έχουν ψωνίσει απο ebay σε τέτοιες εξεφτελιστικά χαμηλές τιμές, και εκτός απο το οτι τα αντικείμενα μπορεί κάλιστα να είναι κλεμμένα (που εμένα δεν με νοιάζει αφού και άμα δουλεύει), δεν έχω ακούσει για μαϊμούδες αντικείμενα (δεν σε αμφισβητώ απλά αυτά ξέρω εμπειρικά).

ένας φίλος πήρε iPod video 60gb 150 ευρώ. εννοείτε κλεμμένο, αλλά κουτιού + σφραγισμένο. έντιμοι κλέφτες σου λέει!

+1...

:mobile:

ΜΕTA apo μερικες μερες με το gv-435 εχω το ιδιο προβλημα οπως με ολα τα μπλουτοθ.....

οταν ειμαι σε χωρο με φασαρια δε με ακουνε....ακουνε πολυ εντονα και τις φασαριες γυρω μου περα απο τη φωνη μου!

Δεν λέω,προς Θεού,οτι όλα τα προιόντα που πωλούνται στο ebay είναι μαιμούδες. Αναφέρομαι σε μικροσυσκευές απο κίνα που είναι πολύ ευκολο να "παραχαραχθούν" Μπές στο forum του ebay και θα βρείς θέματα που αναφέρονται σε bluetooth ακουστικά. Motorola,jabra,samsung σχεδον όλα μαιμούδες. Εγω πήρα ένα jabra jx10 και ξέρω γιατι πρίν είχα το αυθεντικό. Εμφανισιακά σχεδόν ίδιο αλλα απο απόδοση χάλια. Διαβασε αυτό http://search.reviews.ebay.com/bluetooth_Bluetooth-Wireless-Accessories_W0QQftsZ2QQucatZ133225QQufmZ1QQugatZ2QQuqtZg

Gilles smiles!

Δεν λέω,προς Θεού,οτι όλα τα προιόντα που πωλούνται στο ebay είναι μαιμούδες. Αναφέρομαι σε μικροσυσκευές απο κίνα που είναι πολύ ευκολο να "παραχαραχθούν" Μπές στο forum του ebay και θα βρείς θέματα που αναφέρονται σε bluetooth ακουστικά. Motorola,jabra,samsung σχεδον όλα μαιμούδες. Εγω πήρα ένα jabra jx10 και ξέρω γιατι πρίν είχα το αυθεντικό. Εμφανισιακά σχεδόν ίδιο αλλα απο απόδοση χάλια. Διαβασε αυτό http://search.reviews.ebay.com/bluetooth_Bluetooth-Wireless-Accessories_W0QQftsZ2QQucatZ133225QQufmZ1QQugatZ2QQuqtZg

και αυτο http://reviews.ebay.com/Fake-Samsung-WEP200-headset-from-seller-colordrives_W0QQugidZ10000000002308875

Gilles smiles!

Γειά σας

Έχω το qtek900 προκειται να πάρω ενα stereo bluetooth headset και εχω 2 ερωτησεις.

1.Θα μπορώ να ακούω ολους τους ήχους του κινητού εκτος απο μουσική και τηλεφωνικη συνομιλία...σαν να φοράω ενσύρματα ακουστικά δηλαδή ....ρωταω γιατί το θέλω για να ακούω φωνητικές οδηγίες πλοήγησης οταν οδηγάω την μοτοσυκλέτα μου.

2.Εχει κανεις να προτείνει καποιο hs εγω κοιτάω αυτά... nokia hs-12w , siemens HHB-750 και sony ericsson HBH-DS970

εχει κανεις πληροφοριες σχετικα με το BLUETOOTH HEADSET SAMSUNG WEP-200?

οποιος γνωριζει σχετικα ας μου απαντησει .

http://briefcase.pathfinder.gr/download/509679

Α.Ε.Λ = Αγάπη Έρωτας Λατρεία

εχει κανεις πληροφοριες σχετικα με το BLUETOOTH HEADSET SAMSUNG WEP-200?

οποιος γνωριζει σχετικα ας μου απαντησει .

Ενα παλικαρι μεσα απο αυτο το θεμα που ειχα ρωτησει κιεγω σχετικα με γνωμη για αγορα bt handsfree μου ειχε προτεινει αυτο το hands free γιατι ηταν πολυ ευχαριστημενος.απο την αλλη ομως οταν πηγα να διαβασω κατι ξενα review δεν μπορω να πω οτι ηταν ευχαριστημενοι.ειδικα σε περιβαλλον με θορυβο ελεγαν οτι εχουν προβλημα...