megaloup Δημ. April 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2020 2 το καθένα ακουστικό το 4 ειναι λίγο μαρκετιγκ όπως το γραφουν.... Ναι, ε; Δεν το πρόσεξα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. April 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2020 ναι αλλά εδω μιλάμε μεταξύ μας δε πάμε να πουλήσουμε ο ένας στον άλλον!!!!! Γι αυτό έγραψα δύο... αν είχε 4 τότε θα έπρεπε να ειχε και 4 σημεία να τα βάλει Δουλεύουν ανά δύο νομίζω και όχι τα 4 συνδυαστικά Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. April 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2020 Ψήνομαι για τα edifier. Για τη σύζυγό δώρο. Ερώτηση. Εφόσον δουλεύουν ανεξάρτητα μπορεί να χρησιμοποιηθεί το καθένα σε διαφορετικό κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. April 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2020 (edited) Ψήνομαι για τα edifier. Για τη σύζυγό δώρο. Ερώτηση. Εφόσον δουλεύουν ανεξάρτητα μπορεί να χρησιμοποιηθεί το καθένα σε διαφορετικό κινητό; τρελή ερώτηση.... ίσως αν δεν είναι αρκετά κοντά μεταξύ τους... γιατί αλλιώς θα ψάχνει το ένα το άλλο (?) Εχουν λένε πολύ καλό ήχο αλλά δεν έχουν λειτουργίες που εχουν τα tronsmart Onyx Ac οπως το να ανεβάζουν και να κατεβάζουν τη φωνή από το touch τα tws200 εχουν μόνο νομίζω απάντηση και κάτι τέτοια Δηλαδή καλύτερο ήχο (σημαντικό) αλλά λιγότερες λειτουργίες Edited April 27, 2020 by CoyoteD Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. April 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2020 Φυσικά!Για τελείως ανεξάρτητα το ένα από το άλλο.Σε άλλο χώρο. Με ενδιαφέρει πρωτίστως η ποιότητα στις κλήσεις και απ'οτι διαβάζω είναι πολύ καλή. Επιπλέον δέλεαρ τα δύο χρόνια εγγύησης... τρελή ερώτηση.... ίσως αν δεν είναι αρκετά κοντά μεταξύ τους... γιατί αλλιώς θα ψάχνει το ένα το άλλο (?) Εχουν λένε πολύ καλό ήχο αλλά δεν έχουν λειτουργίες που εχουν τα tws200 οπως το να ανεβάζουν και να κατεβάζουν τη φωνή από το touch Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. April 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2020 εγω πηρα https://www.banggood.com/Original-Xiaomi-Airdots-Pro-2S-Air-2S-TWS-bluetooth-Earphone-LHDC-Tap-Control-Dual-MIC-ENC-QI-Wireless-Charging-Headphone-p-1660731.html?rmmds=myorder&ID=6287845&cur_warehouse=CN με κουπονι μου βγηκαν 69. ξερετε αν υπαρχει καποιο app για διαχειρηση σε samsung S10? Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greenfan Δημ. April 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2020 για την ακρίβεια θα ειναι με λαστιχάκι οπότε θα μπαίνουν πιο μέσα https://www.notebookcheck.net/Huawei-FreeBuds-3i-Apple-AirPods-Pro-clones-that-come-with-24-dB-A-ANC-and-Quick-Pairing.462687.0.html Τα Huawei freebuds 3 i θα έχουν μεγαλύτερο σχήμα και ίσως δεν θα είναι βολικά για πολλές ώρες.. Τα freebuds 3 είναι δοκιμασμένα και έχουν καλά αποτελέσματα Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευχαριστώ για τις απαντήσεις ! Η αλήθεια είναι πως τα θέλω σχεδόν αποκλειστικά για τηλεφωνικές κλήσεις. Δεν ακούω μουσική στο κινητό, όποτε δεν θα τα φοράω και τόσο πολύ...Το πιο βασικό για εμένα είναι η ποιότητα κλήσης, γι' αυτό σκέφτομαι κάποια με stem και όχι τύπου Samsungs earbuds+ Παράθεση Γιώργος Galaxy s9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. April 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2020 Φυσικά!Για τελείως ανεξάρτητα το ένα από το άλλο.Σε άλλο χώρο. Με ενδιαφέρει πρωτίστως η ποιότητα στις κλήσεις και απ'οτι διαβάζω είναι πολύ καλή. Επιπλέον δέλεαρ τα δύο χρόνια εγγύησης... νομίζω ότι αν δεν είναι κοντά το δεύτερο κινητό δε βλέπω το λόγω να μη συνδέεται το ένα από τα δύο.... Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. April 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2020 Αυτό πιστεύω.. Αύριο ή μεθαύριο παραλαμβάνω.. Θα σας πω εντυπώσεις. νομίζω ότι αν δεν είναι κοντά το δεύτερο κινητό δε βλέπω το λόγω να μη συνδέεται το ένα από τα δύο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokorets Δημ. April 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2020 Εστίασα στο δεύτερο μικρόφωνο που κάνει δουλειά όπως λένε στα review Χωρίς δεύτερο μικρόφωνο δύσκολο να γίνεται απο τον αλγόριθμο μόνο καθαρισμός φωνής Αυτό το xiaomi τι έχει; Είναι xiaomi και όχι tronsmart! Τις επόμενες μέρες που θα κυκλοφορήσουν θα μάθουμε περισσότερα για αυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. April 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2020 ε ναι αυτό σε ρωτάω. Τι έχει για να κάνει φίλτρο τον ήχο? 2 μικρόφωνα... sofware active cancelation? Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. April 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2020 (edited) Αυτό πιστεύω.. Αύριο ή μεθαύριο παραλαμβάνω.. Θα σας πω εντυπώσεις. τα έβαλα σε ξεχωριστά δωμάτια και δούλευαν σε διαφορετικά μηχανήματα το καθένα ξεχωριστά. Μετά όμως για να δουλέψουν μαζί θέλουν πάλι pairing Νομίζω ότι όλα πάνω κάτω έτσι δουλεύουν. εβαλα κάτι i30 tws που κάνουν πάνω κάτω ότι κάνουν όλες οι απομιμήσεις Edited April 28, 2020 by CoyoteD Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. April 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2020 Μια χαρά λοιπόν. Κομπλέ τα έβαλα σε ξεχωριστά δωμάτια και δούλευαν σε διαφορετικά μηχανήματα το καθένα ξεχωριστά. Μετά όμως για να δουλέψουν μαζί θέλουν πάλι pairing Νομίζω ότι όλα πάνω κάτω έτσι δουλεύουν. εβαλα κάτι i30 tws που κάνουν πάνω κάτω ότι κάνουν όλες οι απομιμήσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. April 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2020 εγω πηρα https://www.banggood.com/Original-Xiaomi-Airdots-Pro-2S-Air-2S-TWS-bluetooth-Earphone-LHDC-Tap-Control-Dual-MIC-ENC-QI-Wireless-Charging-Headphone-p-1660731.html?rmmds=myorder&ID=6287845&cur_warehouse=CN με κουπονι μου βγηκαν 69. ξερετε αν υπαρχει καποιο app για διαχειρηση σε samsung S10? έκανες δοκιμή σε θορυβώδες περιβάλλον? να μας πεις πως σε ακούνε? Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
friends_addict Δημ. April 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2020 Αυτό πιστεύω.. Αύριο ή μεθαύριο παραλαμβάνω.. Θα σας πω εντυπώσεις. Θα περιμένω ένα mini review, γιατί το ψήνω πολύ σοβαρά να τα αγοράσω. Είμαι με ένα Voyager Edge, πολύ ευχαριστημένος, αλλά θέλω το στέρεο, με ικανοποιητική απόδοση στις κλήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. April 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2020 Ήρθαν... φαίνονται εξαιρετικά... αλλά.. Έχω θέμα με το μικρόφωνο...δεν μου δουλεύει.. Κάτι γίνεται με τη συσκευή μου.. Oneplus 7.. Το ψάχνω... Θα περιμένω ένα mini review, γιατί το ψήνω πολύ σοβαρά να τα αγοράσω. Είμαι με ένα Voyager Edge, πολύ ευχαριστημένος, αλλά θέλω το στέρεο, με ικανοποιητική απόδοση στις κλήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. April 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2020 Στο λάπτοπ? Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. April 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2020 (edited) Κάτι παίζει με τα oneplus και το aptx. Στο v30 της συζύγου όλα κομπλέ. Πολύ ωραία κατασκευή. Πολύ ένταση σε μουσική-δεν αντέχεται στο τέρμα αλλά δεν είμαι ειδικός σε αυτά που γράφουν για μπάσα και πρίμα. Είναι πολύ ελαφριά και δεν φεύγουν από το αυτί! Αυτά προς το παρόν! Θα δοκιμάσω σε λίγο σε άλλη συσκευή... Στο λάπτοπ? Edited April 28, 2020 by spirospatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
friends_addict Δημ. April 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2020 Κάτι παίζει με τα oneplus και το aptx. Στο v30 της συζύγου όλα κομπλέ. Πολύ ωραία κατασκευή. Πολύ ένταση σε μουσική-δεν αντέχεται στο τέρμα αλλά δεν είμαι ειδικός σε αυτά που γράφουν για μπάσα και πρίμα. Είναι πολύ ελαφριά και δεν φεύγουν από το αυτί! Αυτά προς το παρόν! Θα δοκιμάσω σε λίγο σε άλλη συσκευή... Λίγο ξενέρωσα. Κι εγώ το είχα διαβάσει, αλλά νόμιζα οτί το είχαν λύσει. Δυστυχώς τα θέλω πρώτα απ' όλα για handsfree. Ελπίζω να διαβάσω οτί κατάφερες να παίξουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpios44 Δημ. April 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2020 https://www.cellphones.gr/akoustika-bluetooth-remax-pd-bh200-gaming-headphones-twilight?skr_prm=WyJiNDcxNmNkOS01ZmJkLTQ2ZjAtOTAyZS1jNTNkZGJmM2FkZjIiLDE1ODgxNTkwNDE3NDAseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0 Καλησπερα παιδια. Τα ακουστικα που ειχα για 3 χρονια χαλασανε και χθες βρηκα αυτα. Σε καποια reviews (που εχει λιγα review το συγκεκριμενο headset), εχουν πολυ καλα χαρακτηριστικα. Για bluetooth headset στην τιμη των 35 ευρω δεν ειναι ασχημα. Και over ear. Αποψη απο κατοχους η ειδημονες? Τα εχει καποιος? Παράθεση Τεχνολογια...μια ανηφορικη ροτα προς την εξιλεωση των συναισθηματων... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SoKiN_V Δημ. April 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2020 Καλησπερα παιδια, εχει κανεις αυτα τα ακουστικα ? https://www.blackbeats.gr/home-gr Κανεις δεν εχει γνωμη γι αυτα εδω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. April 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2020 σου φαίνεται για αληθινός πωλητής? είμαστε 100% σίγουροι? Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokorets Δημ. April 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2020 Κανεις δεν εχει γνωμη γι αυτα εδω ? Γιατί δεν κοιτάς ακουστικά κάποιας εταιρείας που έχει γράψει χιλιόμετρα σε ακουστικά Bluetooth από το να κοιτάς ένα "μαύρο κουτί"... Δεν αναφέρει καν τεχνικά χαρακτηριστικά!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. April 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2020 το site είναι σχεδόν fake... δίνεις 60 ευρω χωρίς να ξέρεις που πάνε τα λεφτά σου? Χωρίς login 60 ευρω? Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. April 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2020 Κάτι παίζει με τα oneplus και το aptx. Στο v30 της συζύγου όλα κομπλέ. Πολύ ωραία κατασκευή. Πολύ ένταση σε μουσική-δεν αντέχεται στο τέρμα αλλά δεν είμαι ειδικός σε αυτά που γράφουν για μπάσα και πρίμα. Είναι πολύ ελαφριά και δεν φεύγουν από το αυτί! Αυτά προς το παρόν! Θα δοκιμάσω σε λίγο σε άλλη συσκευή... τελικά το διπλό μικρόφωνο κάνει δουλειά σε σχέση με την αποκοπή θορύβου? Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts