Carpe_Diem Δημ. July 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2018 Αυτά δε κάνουν για τρέξιμο... Θα πέφτουν από τα αυτιά κατά την διάρκεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KLEO67 Δημ. July 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2018 Καλησπέρα. Παρακαλώ αν κάποιος διαθέτει Bluetooth headset Jarba halo smart, σε άριστη κατάσταση και θέλει να τα δώσει, να με ενημερώσει. Τα καινούρια εδώ στην Ελλάδα είναι αρκετά ακριβά. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. July 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2018 Καλησπέρα. Παρακαλώ αν κάποιος διαθέτει Bluetooth headset Jarba halo smart, σε άριστη κατάσταση και θέλει να τα δώσει, να με ενημερώσει. Τα καινούρια εδώ στην Ελλάδα είναι αρκετά ακριβά. Ευχαριστώ.Τα έχω εγώ φίλε αδουλευτα. Θα το δεις. Εάν θέλεις στείλε μήνυμα. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KLEO67 Δημ. July 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2018 Τα έχω εγώ φίλε αδουλευτα. Θα το δεις. Εάν θέλεις στείλε μήνυμα. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εχεις μήνυμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KLEO67 Δημ. July 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2018 Καλησπέρα. Παρακαλώ αν κάποιος διαθέτει Bluetooth headset Jarba halo smart, σε άριστη κατάσταση και θέλει να τα δώσει, να με ενημερώσει. Τα καινούρια εδώ στην Ελλάδα είναι αρκετά ακριβά. Ευχαριστώ. Η αναζήτηση συνεχίζεται. Δυστυχώς ο φίλος είχε κόκκινα που είναι το μόνο χρώμα που δεν θέλω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harisalan13 Δημ. July 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2018 Ψαχνω ακουστικα bt για αθληση και πιο συγκεκριμενα για τρεξιμο στο σκρυτζ δεν εχω βρει κατι αξιομνημονευτο το budget που θα διαθεσω θα ειναι απο 50 εως 70€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anquitel Δημ. July 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2018 Αρκετά υπερτιμημένα και χωρίς αν θυμάμαι καλά αποθηκευτικό χώρο να περάσεις τραγούδια. Εγώ έχω τα icon x 2018 και είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Sent from my SM-N950F using TapatalkΦίλε η ένταση του ήχου πως είναι; παίζουν αρκετά δυνατά; υποκειμενικό βέβαια το κριτήριο αλλά για πες την γνώμη σου Sent from my SM-N950F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KLEO67 Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 Καλημέρα. Στα neckband Bluetooth ακουστικά, όταν υπάρχει εισερχόμενη κλήση, την καταλαβαίνει ο ενδιαφερόμενος μόνο από τον ήχο του τηλεφώνου, ή υπάρχει και κάποιου είδους ειδοποίηση μέσω των ακουστικών (πχ δόνηση); Ρωτάω επειδή χρησιμοποιώ ΜΜΕ για αρκετές ώρες και το κινητό το έχω στην τσάντα και δεν ακούγεται συνήθως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 Καλημέρα. Στα neckband Bluetooth ακουστικά, όταν υπάρχει εισερχόμενη κλήση, την καταλαβαίνει ο ενδιαφερόμενος μόνο από τον ήχο του τηλεφώνου, ή υπάρχει και κάποιου είδους ειδοποίηση μέσω των ακουστικών (πχ δόνηση); Ρωτάω επειδή χρησιμοποιώ ΜΜΕ για αρκετές ώρες και το κινητό το έχω στην τσάντα και δεν ακούγεται συνήθως. Έχει και δόνηση απο τα ακουστικά. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KLEO67 Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 Έχει και δόνηση απο τα ακουστικά. Είσαι σίγουρος ότι ισχύει για όλα τα ακουστικά; Επειδή μόνο στα Jabra halo smart γράφει στην περιγραφή τους για δόνηση (γι' αυτό και τα ψάχνω). Στα bluedio ή στα awei πχ δεν αναφέρεται κάτι τέτοιο. Σε ευχαριστώ για την ανταπόκριση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KLEO67 Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 Είσαι σίγουρος ότι ισχύει για όλα τα ακουστικά; Επειδή μόνο στα Jabra halo smart γράφει στην περιγραφή τους για δόνηση (γι' αυτό και τα ψάχνω). Στα bluedio ή στα awei πχ δεν αναφέρεται κάτι τέτοιο. Σε ευχαριστώ για την ανταπόκριση. Ή στα Anker soundband slim; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 Είσαι σίγουρος ότι ισχύει για όλα τα ακουστικά; Επειδή μόνο στα Jabra halo smart γράφει στην περιγραφή τους για δόνηση (γι' αυτό και τα ψάχνω). Στα bluedio ή στα awei πχ δεν αναφέρεται κάτι τέτοιο. Σε ευχαριστώ για την ανταπόκριση. Εχω 3 διαφορετικά μοντελα και ολα εχει δόνηση οταν δέχομαι κλήσεις(2 Sony SBH80 και WI-1000X- 1 LG Tone Platinum1100) Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KLEO67 Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 Ευχαριστώ πολύ. Κάποιος άλλος στο αν έχουν δόνηση τα bluedio ή τα anker neckband όταν δέχονται κλήσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 Φίλε η ένταση του ήχου πως είναι; παίζουν αρκετά δυνατά; υποκειμενικό βέβαια το κριτήριο αλλά για πες την γνώμη σου Sent from my SM-N950F using TapatalkΗ ένταση του ήχου και δεδομένου ότι βεντουζιάζει στο αφτί και απομονώνει τους εξωτερικούς θορύβους είναι πολλή καλή. Sent from my SM-N950F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anquitel Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 Η ένταση του ήχου και δεδομένου ότι βεντουζιάζει στο αφτί και απομονώνει τους εξωτερικούς θορύβους είναι πολλή καλή. Sent from my SM-N950F using TapatalkΕυχαριστώ για την άμεση απάντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageranos Δημ. July 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2018 Ψαχνω ακουστικα bt για αθληση και πιο συγκεκριμενα για τρεξιμο στο σκρυτζ δεν εχω βρει κατι αξιομνημονευτο το budget που θα διαθεσω θα ειναι απο 50 εως 70€Φίλε έχω εδώ και περίπου 4 μήνες τα creative outlier sports. Τα είχα πάρει από public 70e, τώρα ίσως να έχει πέσει η τιμή τους. Είναι καταπληκτικά ακουστικά και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος. Πολύ καλός ήχος,δυνατή ένταση,καμία αποσύνδεση και μπαταρία 11 ώρες το οποίο είναι πραγματικότητα και όχι μόνο στα χαρτιά. Τα χρησιμοποιώ μόνο για τρέξιμο,δεν φεύγουν με τίποτα από τα αυτιά, είναι ανθεκτικά στον ιδρώτα και όχι αδιάβροχα γενικώς και γενικά αξίζουν πολύ. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sent from my Ulefone Power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavag Δημ. July 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2018 Ευχαριστώ πολύ. Κάποιος άλλος στο αν έχουν δόνηση τα bluedio ή τα anker neckband όταν δέχονται κλήσεις;τα bluedio σίγουρα δεν έχουν,εάν θέλεις δόνηση πρέπει να πας σε ποιο ακριβά π.χ lg tone η sony Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KLEO67 Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 τα bluedio σίγουρα δεν έχουν,εάν θέλεις δόνηση πρέπει να πας σε ποιο ακριβά π.χ lg tone η sony Αυτό κατάλαβα κι εγώ από όσα έχω δει έως τώρα και από τα reviews στο AMAZON. Γι αυτό είμαι στην αναζήτηση Jabra halo smart ή ακόμη καλύτερα Samsung level u pro. Σε ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redragon7 Δημ. July 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2018 Τα Jabra Halo smart έχουν όντως δόνηση, αλλά εγώ τουλάχιστον πρέπει να ειμαι σχετικά ακίνητος /χαλαρός για να την καταλάβω Παράθεση iPhone 3GS - iPhone 4s - Nokia Lumia 735 - Nokia Lumia 930 - Lumia 650 - Lumia 950 XL iPad 2 Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros37 Δημ. July 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2018 Παιδιά, εκτός από τα bluedio, ποια άλλα Bluetooth ακουστικά μπορούν να συνδεθούν και ενσυρματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavag Δημ. July 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2018 Παιδιά, εκτός από τα bluedio, ποια άλλα Bluetooth ακουστικά μπορούν να συνδεθούν και ενσυρματα; Για ποιο μοντέλο της bluedio μιλάς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros37 Δημ. July 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2018 Για ποιο μοντέλο της bluedio μιλάς? Όλα τα on/over ear της bluedio υποστηρίζουν αυτό το feature. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KLEO67 Δημ. July 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2018 (edited) ………….……….. Edited July 11, 2018 by KLEO67 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. July 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2018 Παιδιά αυτά bluedio tn 17.6$ είναι σε προσφορά η ειναι η τιμή τους αυτή? (η τιμή τους μου φαίνεται) Αξίζουν, ακούς και σε ακούνε καλά? http://s.aliexpress.com/zuAB3iIR? Ακόμα λένε για noise cancellation και 12 ώρες ομιλία. Λένε αλήθεια είναι δυνατον να δουλεύει καλά το noise cancellation? Τι διαφορές έχει το tn απο το te? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KLEO67 Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 Παιδιά αυτά bluedio tn 17.6$ είναι σε προσφορά η ειναι η τιμή τους αυτή? (η τιμή τους μου φαίνεται) Αξίζουν, ακούς και σε ακούνε καλά? http://s.aliexpress.com/zuAB3iIR? Ακόμα λένε για noise cancellation και 12 ώρες ομιλία. Λένε αλήθεια είναι δυνατον να δουλεύει καλά το noise cancellation? Τι διαφορές έχει το tn απο το te? https://www.amazon.com/Bluedio-TN-Cancelling-headphones-Sweatproof/dp/B0791GHXDZ https://www.skroutz.gr/s/14902071/Bluedio-TN.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts