Jump to content

Bluetooth ακουστικά (Hands-Free)

moderndrummer
 Κοινοποίηση

επιλογή bluetooth  

6 members have voted

1. 1. επιλογή bluetooth

• Jawbone Icon
      0
    • Jabra Extreme
      0
    • Plantronics 975
      3
    • Jawbone Era
      0
    • Samsung Modus 3500
      0
    • Motorola HX550
      0
    • 'Αλλο
      3

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

Το jabra έχει καλύτερη μπαταρία και καλύτερο και πιο δυνατό ακουστικό. Το plantronics έχει πολύ καλύτερα μικρόφωνα και Noise Cancelation. Over all Plantronics Καλύτερο.

Συμφωνώ απόλυτα.Πάντως τελευταία ψήνομαι για το eclipse το καινούριο εργαλείο από την jabra.

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

• Απαντήσεις 13,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Καλησπέρα σε όλους,έχουμε,και λέμε,έχω καταλήξει στα παρακάτω ασυρματα ακουστικα για να ακούω ασύρματα κ χωρις καλώδιαΜε μπατζετ όχι για πολυτέλειες,αλλα με ταβάνι 50 ευρώ μάξιμουμ, ώστε να κάνω την δουλεια μου μόνο με το Lumia μου και τον υπολογιστη. Περιμένω αποψεις και ιδέες,καθώς και εναλλακτικες που να ανταποκρίνονται στα λεφτα που έθεσα.

Με ενδιαφερει η αυτονομια,αλλα και να υπάρχει η υποδοχή να δεχθει jack.

1)Trust Urban REvolt mobi

2)TDK WR680

3)Creative Jam.

Εάν κανεις έχει αποψη ή εχει αγοράσει τα Gembird BHP-002 Gembird BHP-001;

Ευχαριστώ

The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me

Παιδιά η τιμή του Nokia J έχει πέσει στα 30 ευρώ και πιστεύω ότι είναι αρκετά καλή ευκαιρία για ένα ποιοτικό bluetooth. Μπορούν να μας πουν τα παιδιά που το έχουν πως τα πάει από ποιότητα ήχου;

Παιδιά η τιμή του Nokia J έχει πέσει στα 30 ευρώ και πιστεύω ότι είναι αρκετά καλή ευκαιρία για ένα ποιοτικό bluetooth. Μπορούν να μας πουν τα παιδιά που το έχουν πως τα πάει από ποιότητα ήχου;

Το δούλεψα το '10 και το '11. Και όταν λέω ότι το δούλεψα, το εννοώ (μιλάω πάνω από 7.000 λεπτά το μήνα).

+ Πολύ καλή μπαταρία. Έβγαζα κοντά στις 4 ώρες ομιλίας την ημέρα.

+ Ο άλλος σε ακούει πολύ καλά, αλλά υπάρχουν και άλλα με καλύτερο noise cancelation. π.χ. plantronics M55 (περίπου στα ίδια λεφτά)

+ Πανέμορφο

- Το πιαστράκι του είναι κακής ποιότητας και σπάει το μανταλάκι του (εκεί που ενωνεται με το σώμα) από την πολλή χρήση (έχω αγοράσει 3 βάσεις, εννοώ το "θηλυκό" του μέρος).

- Έχει χαμηλή ένταση, εσύ δε θα ακούς καλά σε μέρη με πολύ θόρυβο.

- Έχει μόνο έν πλήκτρο και όχι πλήκτρα έντασης, ή άλλων λειτουργιών. Ουσιαστικά το πλήκτρο της απάντησης που έχει, δε χρειάζεται, γιατί απαντάει, μόλις το βγάλεις από τη βάση του.

- Αν θέλεις να το χρησιμοποιήσεις με google now ή άλλες εφαρμογές φωνητικών εντολών, δεν υπάρχει τρόπος να τις ενεργοποιήσεις από το ακουστικό. Αν θυμάμαι καλά, με μονό κλικ, έκανε επανάκληση (δε με βολεύει καθόλου), με διπλό, απλά τίποτα σε android.

Edited by yiangoun

ΜΑΚΡΙΑ φιλε απο το συγκεκριμενο.Εμπειρία τραγικη ,μια απάνταγε μια οχι,όταν το έβαζα στην θηκη μια στις δυο δεν εκλεινε.Η μπαταρια δεν κραταει ουτε 1 μερα.Το πρωτο μου το αλλαξαν σαν ελαττωματικό και το δεύτερο ακριβως τα ιδια

Σήμερα το SBH 80 μου έβγαλε πρόβλημα. Δεν λειτουργεί το πλήκτρο μείωσης της έντασης. Καμία ιδέα;

Σήμερα το SBH 80 μου έβγαλε πρόβλημα. Δεν λειτουργεί το πλήκτρο μείωσης της έντασης. Καμία ιδέα;

αν εχει κλεισει χρονο δυσκολα..δεν δινουν παραπανω σε αυτα με την αιτιολογια οτι η διαρκεια ζωης τους ειναι μικρη, αλλα αν τους στειλεις και το νομο πακετο ισως σε καλυψουν.

Απο εκει και περα, πας αρβατο..εμενα το 50αρι μου το αντικατεστησαν οταν το ειχα αφησει 5 μηνες αχρησιμοποιητο και η μπαταρια του ειχε βγει off..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Χαιρετώ.

Εχω το SBH50,και μου ήλθε να του κάνω αναβάθμιση, εφ' όσον υπάρχει.Ετσι,πήγα στο σάιτ της ΣΟΝΥ και είδα μια διαδικασία ,που προβλέπει το κατέβασμα του PC companion,την οποίαν και έκανα,και μετά λέει να συνδέσουμε το ΒΤ με ένα καλώδιο usb με τον υπολογιστή,ενώ το 50 είναι κλειστό.

Μετά λέει " πατήστε παρατεταμένα το πλήκτρο επιστροφής στη συσκευή κατά τη σύνδεση του καλωδίου usb.

Αυτό το τελευταίο,(το πλήκτρο επιστροφής στη συσκευή),δεν το κατάλαβα,και γι' αυτό και δεν μπόρεσα να τελειώσω τη διαδικασία.

Μπορεί κάποιος να βοηθήσει ;

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Χαιρετώ.

Εχω το SBH50,και μου ήλθε να του κάνω αναβάθμιση, εφ' όσον υπάρχει.Ετσι,πήγα στο σάιτ της ΣΟΝΥ και είδα μια διαδικασία ,που προβλέπει το κατέβασμα του PC companion,την οποίαν και έκανα,και μετά λέει να συνδέσουμε το ΒΤ με ένα καλώδιο usb με τον υπολογιστή,ενώ το 50 είναι κλειστό.

Μετά λέει " πατήστε παρατεταμένα το πλήκτρο επιστροφής στη συσκευή κατά τη σύνδεση του καλωδίου usb.

Αυτό το τελευταίο,(το πλήκτρο επιστροφής στη συσκευή),δεν το κατάλαβα,και γι' αυτό και δεν μπόρεσα να τελειώσω τη διαδικασία.

Μπορεί κάποιος να βοηθήσει ;

ειναι το στρογγυλο μικρο που εχει διπλα απο τα υπολΟιπα πληκτρα μουσικης...

Θα το κρατησεις πατημενο και μετα θα το συνδεσεις χωρις να το αφησεις το back.

Τωρα το αγορασες ή απλα εχει βγει νεο update και δεν το εχω παρει χαμπαρι?

Edited by Nikos_Mpl

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

ειναι το στρογγυλο μικρο που εχει διπλα απο τα υπολΟιπα πληκτρα μουσικης...

Θα το κρατησεις πατημενο και μετα θα το συνδεσεις χωρις να το αφησεις το back.

Τωρα το αγορασες ή απλα εχει βγει νεο update και δεν το εχω παρει χαμπαρι?

.

1.Το έκανα,και μετά από μερικά λεπτά,μου έβγαλε κάποιους αριθμούς που δείχνουν σίγουρα τους κωδικούς της βερσιόν που έχει.Παρατηρώ τώρα ότι άμα πατήσω πάλι το ίδιο κουμπί εμφανίζεται ένα παραλληλόγραμμο,όπως εκείνο που δείχνει την κατάσταση της μπαταρίας,αλλά πολύ μικρότερο.

Το παράθυρο του προγράμματος PC companion όμως,δεν προχωράει στο επόμενο βήμα,που γράφει ενημέρωση.Οπότε δεν ξέρω αν έκανα τίποτα,ή παιδεύτηκα τσάμπα.

2.Οχι,το έχω καιρό,αλλά όπως έγραψα,μου ήλθε ξαφνικά.:lol:

Κοσμοτε,100Mbps.

Εγώ πάντως που το συνέδεσα δεν βρήκε κάτι νέο, το χω από σεπτέμβρη του 14 & όσες φορές το χω συνδέσει λέει ότι έχω το πιο πρόσφατο λογισμικό.

.

1.Το έκανα,και μετά από μερικά λεπτά,μου έβγαλε κάποιους αριθμούς που δείχνουν σίγουρα τους κωδικούς της βερσιόν που έχει.Παρατηρώ τώρα ότι άμα πατήσω πάλι το ίδιο κουμπί εμφανίζεται ένα παραλληλόγραμμο,όπως εκείνο που δείχνει την κατάσταση της μπαταρίας,αλλά πολύ μικρότερο.

Το παράθυρο του προγράμματος PC companion όμως,δεν προχωράει στο επόμενο βήμα,που γράφει ενημέρωση.Οπότε δεν ξέρω αν έκανα τίποτα,ή παιδεύτηκα τσάμπα.

2.Οχι,το έχω καιρό,αλλά όπως έγραψα,μου ήλθε ξαφνικά.:lol:

ρε παιδια, δεν ειναι πυρηνικη φυσικη, αν κανεις ο,τι σου λεει το προγραμμα ειναι 2 κλικ για να κανεις μια αναβαθμιση. Για μενα ανοιξε το pc companion, και συνεδεσε ανοιχτο το ΒΤ. θα το εντοπισει και θα σου πει αν ειναι ενημερωμενο ή αν εχει αναβαθμιση, και θα σου δωσει οδηγιες.. Κανε ο,τι λεει το προγραμμα. Δεν μπορει να μην καταλαβαινεις αν εχεις κανει αναβαθμιση, αφου σου λεει οτι ολοκληρωθηκε, δεν προχωρησε, κατι θα λεει δε μπορει.

----- προσθήκη μηνύματος 38 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εγώ πάντως που το συνέδεσα δεν βρήκε κάτι νέο, το χω από σεπτέμβρη του 14 & όσες φορές το χω συνδέσει λέει ότι έχω το πιο πρόσφατο λογισμικό.

ειχε βγει update οταν πρωτοκυκλοφορησε και του βελτιωσε μερικα θεματακια με αποσυνδεσεις κτλ, οποτε λογικο ειναι αφου δουλευει αριστα να μην βγει αλλο.

ρε παιδια, δεν ειναι πυρηνικη φυσικη, αν κανεις ο,τι σου λεει το προγραμμα ειναι 2 κλικ για να κανεις μια αναβαθμιση. Για μενα ανοιξε το pc companion, και συνεδεσε ανοιχτο το ΒΤ. θα το εντοπισει και θα σου πει αν ειναι ενημερωμενο ή αν εχει αναβαθμιση, και θα σου δωσει οδηγιες.. Κανε ο,τι λεει το προγραμμα. Δεν μπορει να μην καταλαβαινεις αν εχεις κανει αναβαθμιση, αφου σου λεει οτι ολοκληρωθηκε, δεν προχωρησε, κατι θα λεει δε μπορει.

----- προσθήκη μηνύματος 38 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ειχε βγει update οταν πρωτοκυκλοφορησε και του βελτιωσε μερικα θεματακια με αποσυνδεσεις κτλ, οποτε λογικο ειναι αφου δουλευει αριστα να μην βγει αλλο.

Το χάλασα κι ησύχασα.:(

Πάω τώρα να το δοκιμάσω στο τηλέφωνο,και μου δείχνει ένα σχέδιο με κάτι τρίγωνα,το σύμβολο του ΒΤ δηλαδή,και κάτι βελάκια που πάνε δεξιά αριστερά συνέχεια σα να τρέχουν.

Τα πιάσαμε τα λεφτά μας δηλαδή...:(

Edit.

Τελικά,κατάφερα και έκανε την διαδικασία αναβάθμισης,αν και δε νομίζω ότι βρήκε τίποτα,αλλά προσπαθώντας τώρα να το συνδέσω στο τηλέφωνο,εξακολουθεί να μου βγάζει το σημα του ΒΤ με τα βελάκια,και να μη συνδέεται.

Edited by Theodore41

Κοσμοτε,100Mbps.

Πάω τώρα να το δοκιμάσω στο τηλέφωνο,και μου δείχνει ένα σχέδιο με κάτι τρίγωνα,το σύμβολο του ΒΤ δηλαδή,και κάτι βελάκια που πάνε δεξιά αριστερά συνέχεια σα να τρέχουν.

πρεπει να μαθεις να χρησιμοποιεις το google..: http://www-support-downloads.sonymobile.com/sbh50/userguide_EN_SBH50_1275-7007.2.pdf σελιδα 7:

Make sure that the headset is turned off.

2 Press and hold down the power key until the factory reset icon appears

on the headset display.

3 Press the Next key or the Previous key to select , then press the

Select key .

You can also access the factory reset option by selecting .

Edit.

Τελικά,κατάφερα και έκανε την διαδικασία αναβάθμισης,αν και δε νομίζω ότι βρήκε τίποτα,αλλά προσπαθώντας τώρα να το συνδέσω στο τηλέφωνο,εξακολουθεί να μου βγάζει το σημα του ΒΤ με τα βελάκια,και να μη συνδέεται.

Θόδωρε, όταν βγάζει update το sbh50 το κάνεις απευθείας από τη συσκευή πατώντας απλά αποδοχή στο μύνημα που θα σου βγάλει. Μην ασχολείσαι με pc companion και τα σχετικά γιατί αργούν να ανέβουν εκεί οι ενημερώσεις και πιθανότατα θα σου περάσει κάποια παλιότερη έκδοση από αυτήν που έχεις.

Τώρα, επειδή καταλαβαίνω ότι έγινε λίγο μαντάρα η κατάσταση με το bt σου, εδώ http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=34 είχα γράψει παλιότερα έναν οδηγό, για κοίτα μήπως τα καταφέρεις.

Θόδωρε, όταν βγάζει update το sbh50 το κάνεις απευθείας από τη συσκευή πατώντας απλά αποδοχή στο μύνημα που θα σου βγάλει. Μην ασχολείσαι με pc companion και τα σχετικά γιατί αργούν να ανέβουν εκεί οι ενημερώσεις και πιθανότατα θα σου περάσει κάποια παλιότερη έκδοση από αυτήν που έχεις.

Τώρα, επειδή καταλαβαίνω ότι έγινε λίγο μαντάρα η κατάσταση με το bt σου, εδώ http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=34 είχα γράψει παλιότερα έναν οδηγό, για κοίτα μήπως τα καταφέρεις.

Εκεί 'εχει 100 νήματα,που είναι το δικό σου;

Κοσμοτε,100Mbps.

Εκεί 'εχει 100 νήματα,που είναι το δικό σου;

Συγγνώμη, μπαίνω σε πολλά θέματα και έκανα paste άλλο. Εδώ είναι http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5517401#post5517401

Συγγνώμη, μπαίνω σε πολλά θέματα και έκανα paste άλλο. Εδώ είναι http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5517401#post5517401

Αφού σας ευχαριστήσω,θα πω ότι λύθηκε το πρόβλημα,πηγαίνοντας σε φίλο που τα καταφέρνει καλύτερα,και αυτός,κάνοντας κάποια μαγικά,τα κατάφερε και το συνέδεσε με το τηλέφωνο.:)

Κοσμοτε,100Mbps.

Καλησπέρα. Όπως είπα και παραπάνω πήρα το mg 900 της samsung. Όλα καλά και στα πολυμέσα πολύ καλο. Αλλά κάποιες φορές σε συνομιλίες παραμορφώνεται η φωνή .είναι θέμα ποιότητας του συγκεκριμενου ή έχει κάποιο θέμα γιατί δεν έχω δοκιμάσει πολλά bluetooth να συγκρίνω ποιότητες ήχου.

Για το συγκεκριμένο της xiaomi υπάρχει άποψη; Μου αρέσει το σχέδιό του και σκέφτομαι να το πάρω τις επόμενες μέρες.

Για το συγκεκριμένο της xiaomi υπάρχει άποψη; Μου αρέσει το σχέδιό του και σκέφτομαι να το πάρω τις επόμενες μέρες.

Το έχω εδώ και 2 βδομάδες. Πολύ καλό και άψογο σε θέμα ακουστικού και μικροφώνου.

:D

Το έχω εδώ και 2 βδομάδες. Πολύ καλό και άψογο σε θέμα ακουστικού και μικροφώνου.

Αν και δυσκολεύτηκες, τελικά με έπεισες. Παραγγέλνω ένα σε μαύρο και αργότερα ίσως πάρω και το λευκό να αλλάζω. Από μπαταρία πως τα πάει; Στο αυτί στέκεται καλά ή πέφτει;

Αν και δυσκολεύτηκες, τελικά με έπεισες. Παραγγέλνω ένα σε μαύρο και αργότερα ίσως πάρω και το λευκό να αλλάζω. Από μπαταρία πως τα πάει; Στο αυτί στέκεται καλά ή πέφτει;

Έχει 3 διαφορετικά μαξιλαράκια για το αυτί. Μια χάρα στέκεται. Μπαταρία ακάμα δεν μπορώ να βγάλω καλό συμπέρασμα. Πάνω κάτω στη βδομάδα είναι.

:D