papathvas Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 αν και τα έχουμε πει κατα καιρούς, το edge είναι ότι πιο υπερτιμημένο έχω πάρει ποτέ. καλό είναι, αλλά με μια τιμή στα 50-60€ και όχι στα 100+ Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Jawbone era ή plantronics edge? Και τα δύο είναι στα 100€ Εγώ έχω το era. Μπορώ να σου πω πως είναι πάρα πολύ καλό ακουστικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple7 Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Edge εγώ, τόσο σε αυτονομία όσο και σε εμφάνιση. Σε ποιότητα κλήσεων υστερεί λίγο σε σχέση με το Era. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Παιδιά ενότητα για headphone υπάρχει στο my phone? Θέλω κάποιες πληροφορίες για το parot zik Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
centaurus Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 (edited) Υπαρχει ανταγωνιστικο bt του Sony sbh52 (δλδ με οθονη που δειχνει τον καλουντα) στην ιδια κατηγορια τιμης? Μονο το MW1 φανταζομαι.. Μηπως να κανω κρατει τα 70 ευρω για να παρω ενα σμαρτορόλογο που να λειτουργει κ ως handsfree? ...αληθεια υπαρχει καποιο που το κανει( να μιλας δλδ με αυτο...)? Edited April 8, 2015 by centaurus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Παιδιά ενότητα για headphone υπάρχει στο my phone? Θέλω κάποιες πληροφορίες για το parot zik Δυστυχώς όχι, αν και θα με ενδιέφερε και μένα κάτι τέτοιο. Αν υπάρξει από άλλους ενδιαφέρον γράψτε το εδώ να ανοίξουμε κανένα θέμα. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Δυστυχώς όχι, αν και θα με ενδιέφερε και μένα κάτι τέτοιο. Αν υπάρξει από άλλους ενδιαφέρον γράψτε το εδώ να ανοίξουμε κανένα θέμα. Νομιζω οτι υπαρχει ρε παιδια, στα αξεσουαρ, εγραφα εκει προ αειμνηστων... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Νομιζω οτι υπαρχει ρε παιδια, στα αξεσουαρ, εγραφα εκει προ αειμνηστων... Έψαξα όλο το θέμα από το κινητό (βλέποντας αριθμό σχολίων και προβολών, γιατί αλλιώς θα μου έπαιρνε χρόνια) και δεν βρήκα τίποτα. Μόνο ένα 2 θέματα για μεμονωμένα μοντέλα με 5-10 σχόλια στο καθένα (πχ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=252488)... Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
centaurus Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Τελικα προχωρησα σε αγορα του sony sbh50... Οποιος μπορει, ας μου προτεινει ποιες εφαρμογες να κατεβασω για να εκμεταλλευτω στο επακρο το νεο μου bt... Θα το δουλεψω με ενα samsung Note 3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papaioannou Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 (edited) Τελικα προχωρησα σε αγορα του sony sbh50... Οποιος μπορει, ας μου προτεινει ποιες εφαρμογες να κατεβασω για να εκμεταλλευτω στο επακρο το νεο μου bt... Θα το δουλεψω με ενα samsung Note 3. Φίλε μου καλησπέρα. Είχα μέχρι πρότινος το sbh50 και τώρα έχω το sbh52. Σχεδόν ίδια. Έκανες πολύ καλή επιλογή. Λοιπόν από εφαρμογές θα βάλεις από play store τις: Stereo Bluetooth Headset sbh50 Smart connect, Missed call smart extention, έξυπνη επέκταση μηνυμάτων και από το Galaxy apps θα κατεβάσεις το Samsung TTS greek female. Το τελευταίο θα σ διαβάζει τα εισερχόμενα μνμ επίσης μέσα από το Smart connect θα μπεις και θα αναβαθμίσεις το λογισμικό του bt σ. Με Note3 το δουλεύω και γω. Σπάνια στην αρχή μπορεί να έχεις θεματάκια με την συνδεσιμότητα αλλά μην αγχώνεσαι. Διορθώνεται Edited April 9, 2015 by Papaioannou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
centaurus Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Φίλε μου καλησπέρα. Είχα μέχρι πρότινος το sbh50 και τώρα έχω το sbh52. Σχεδόν ίδια. Έκανες πολύ καλή επιλογή. Λοιπόν από εφαρμογές θα βάλεις από play store τις: Stereo Bluetooth Headset sbh50 Smart connect, Missed call smart extention, έξυπνη επέκταση μηνυμάτων και από το Galaxy apps θα κατεβάσεις το Samsung TTS greek female. Το τελευταίο θα σ διαβάζει τα εισερχόμενα μνμ επίσης μέσα από το Smart connect θα μπεις και θα αναβαθμίσεις το λογισμικό του bt σ. Με Note3 το δουλεύω και γω. Σπάνια στην αρχή μπορεί να έχεις θεματάκια με την συνδεσιμότητα αλλά μην αγχώνεσαι. Διορθώνεται Σε ευχαριστω φιλε! ;) θα τα δοκιμασω και θα σου πω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Αυτή η εφαρμογή απενεργοποιεί την επανάκληση από το Bluetooth. Ιδανικό για όσους έχουν Samsung Bluetooth που κάνει επανάκληση με ένα κλικ. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.yado.btbutfree Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 Καλησπέρα στην παρέα και Χριστός Ανέστη! Έχω στην κατοχή μου ένα plantronics ML20 http://www.plantronics.com/uk/product/ml20 και σκέφτομαι να πάρω το Marque 2 M165 http://www.plantronics.com/uk/product/m165 . Ξέρω ότι από ποιότητα ήχου είναι καλό, η ερώτησή μου είναι αν έχει κάποιο κορδόνι για να το κρεμάω στο λαιμό μιας και δεν με βολεύει καθόλου να το έχω στην τσέπη ή στο αυτί μου όλη την ώρα. Ευχαριστώ! Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 Καλησπέρα στην παρέα και Χριστός Ανέστη! Έχω στην κατοχή μου ένα plantronics ML20 http://www.plantronics.com/uk/product/ml20 και σκέφτομαι να πάρω το Marque 2 M165 http://www.plantronics.com/uk/product/m165 . Ξέρω ότι από ποιότητα ήχου είναι καλό, η ερώτησή μου είναι αν έχει κάποιο κορδόνι για να το κρεμάω στο λαιμό μιας και δεν με βολεύει καθόλου να το έχω στην τσέπη ή στο αυτί μου όλη την ώρα. Ευχαριστώ! Αληθώς ο Κύριος φίλε, όχι δεν έχει, πάρε ένα κορδονάκι σαν αυτό που βάζουν τα σταυρουδάκια και είσαι οκ, εγώ έτσι το είχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 Αληθώς ο Κύριος φίλε, όχι δεν έχει, πάρε ένα κορδονάκι σαν αυτό που βάζουν τα σταυρουδάκια και είσαι οκ, εγώ έτσι το είχα Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Κάτι τέτοιο θα κάνω. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 Καλησπέρα στην παρέα και Χριστός Ανέστη! Έχω στην κατοχή μου ένα plantronics ML20 http://www.plantronics.com/uk/product/ml20 και σκέφτομαι να πάρω το Marque 2 M165 http://www.plantronics.com/uk/product/m165 . Ξέρω ότι από ποιότητα ήχου είναι καλό, η ερώτησή μου είναι αν έχει κάποιο κορδόνι για να το κρεμάω στο λαιμό μιας και δεν με βολεύει καθόλου να το έχω στην τσέπη ή στο αυτί μου όλη την ώρα. Ευχαριστώ! Ψάξε για plantronics lanyard. Είχα πάρει ένα από eBay παλιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosxristos Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Καλησπερα, Χριστός ανέστη και Χρόνια Πολλά! Εχω το m165 της plantronics εδω και 3 μηνες. Οταν ειμαι σε εσωτερικους χωρους με ακουνε τελεια οι συνομιλητες. Σε εξωτερικους χωρους (σε πεζοδρομια λεωφορων για να μιλησω για δυσκολες συνθηκες) μου λενε οτι με ακουνε ''χαλια'' και σαν να ακουνε ''χαλασμενο ραδιοφωνο''. Οντως ετσι λειτουργει το συγκεκριμενο μοντελο και αρα να μην εχω παραπονο ή εχει καποιο θεμα το bluetooth μου(και αν τί να κανω?) Πρωτη φορα με plantronics και μετρια ευχαριστημενος... Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Καλησπερα, Χριστός ανέστη και Χρόνια Πολλά! Εχω το m165 της plantronics εδω και 3 μηνες. Οταν ειμαι σε εσωτερικους χωρους με ακουνε τελεια οι συνομιλητες. Σε εξωτερικους χωρους (σε πεζοδρομια λεωφορων για να μιλησω για δυσκολες συνθηκες) μου λενε οτι με ακουνε ''χαλια'' και σαν να ακουνε ''χαλασμενο ραδιοφωνο''. Οντως ετσι λειτουργει το συγκεκριμενο μοντελο και αρα να μην εχω παραπονο ή εχει καποιο θεμα το bluetooth μου(και αν τί να κανω?) Πρωτη φορα με plantronics και μετρια ευχαριστημενος... Ευχαριστω. Το ιδιο μοντελο εχω και εγω, αλλα δεν μου εχει παραπονεθει κανεις. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Το ιδιο μοντελο εχω και εγω, αλλα δεν μου εχει παραπονεθει κανεις. Είμαι και γω στην φάση που θέλω να το παρω αλλά διαβάζω κάποια αρνητικά και κρατιέμαι λίγο. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Καλησπερα, Χριστός ανέστη και Χρόνια Πολλά! Εχω το m165 της plantronics εδω και 3 μηνες. Οταν ειμαι σε εσωτερικους χωρους με ακουνε τελεια οι συνομιλητες. Σε εξωτερικους χωρους (σε πεζοδρομια λεωφορων για να μιλησω για δυσκολες συνθηκες) μου λενε οτι με ακουνε ''χαλια'' και σαν να ακουνε ''χαλασμενο ραδιοφωνο''. Οντως ετσι λειτουργει το συγκεκριμενο μοντελο και αρα να μην εχω παραπονο ή εχει καποιο θεμα το bluetooth μου(και αν τί να κανω?) Πρωτη φορα με plantronics και μετρια ευχαριστημενος... Ευχαριστω. Ίσχυε και σε μένα αυτό, άκουγαν ότι περνούσε από δίπλα πιο καθαρά απ ότι εμένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Είμαι και γω στην φάση που θέλω να το παρω αλλά διαβάζω κάποια αρνητικά και κρατιέμαι λίγο. Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος. Να καταλάβεις, το πρώτο που είχα το έχασα. (κάπου μου έπεσε και ....) και ξαναπήρα το ίδιο. Δεν είναι τοπ, αλλά για τα λεφτά του είναι μια χαρά και με πολύ καλή αυτονομία. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dlad Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Καλησπέρα σας έχω αγοράσει το ακουστικό ΒΗ 118 ΝΟΚΙΑ το οποίο δεν το βλέπει η συσκευή (samsung i8260). Στο manual του Bluetooth γράφει :''Αυτή η συσκευή είναι συμβατή με την προδιαγραφή Bluetooth 2.1 +EDR και υποστηρίζει τα ακόλουθα προφίλ: Headset Profile (HSP) 1.1, Handsfree Profile (HFP) 1.5 ''. Επειδή δεν το ξέρω το θέμα, υπάρχει πρόβλημα συνδεσιμοτητας με το κινητο, τζάμπα το πήρα? Με blackberry συνδεεται κανονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Ποιο θα λέγατε ότι είναι το μέτρο σύγκρισης για entry-level bluetooth handsfree? Προσωπικά ως σημείο αναφοράς έχω το m165, αλλά κάποιοι συνάδελφοι ψάχνουν κάτι φτηνότερο από τα >40€ που κάνει. Θα πρέπει να είναι βολικό στην εφαρμογή και να έχει καλό μικρόφωνο και ήχο και διάρκεια μπαταρίας. Δε τους νοιάζει να έχει καλώδιο/αναγνώριση/ραδιόφωνο ή άλλες ευκολίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 (edited) Παλικάρια plantronic m55-m70 η m90? Θέλω να το παραγγείλω άμεσα ,τι λέτε εσείς; Edited April 15, 2015 by dimtz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος. Να καταλάβεις, το πρώτο που είχα το έχασα. (κάπου μου έπεσε και ....) και ξαναπήρα το ίδιο. Δεν είναι τοπ, αλλά για τα λεφτά του είναι μια χαρά και με πολύ καλή αυτονομία. Το πήρα τελικά! Όμορφο και μια χαρά ο ήχος. Πρέπει να κατεβάσω την εφαρμογή που έχει στο playstore; Θα κάνει κάποιο update στο bluetooth; Γενικά βγάζουν update γι αυτά τα bluetooth; Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts