minast Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 [ATTACH]58826[/ATTACH] Προσωπικά αν και δεν βολεύουν το φίλο τα θεωρώ πραγματικά κορυφαία bt παιδιά. Κάνε μας και ένα συγκριτικό, ντε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 [ATTACH]58826[/ATTACH] Προσωπικά αν και δεν βολεύουν το φίλο τα θεωρώ πραγματικά κορυφαία bt παιδιά. Όντως... Για το από κάτω (Jabra Stealth) που κοιτούσα, διαβάζω τα καλύτερα παντού... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Υπήρξα μεγάλος φαν της συγκεκριμένης εταιρίας, ένα κομμάτι δουλεύει μέχρι και σήμερα α π ρ ο β λ η μ ά τ ι σ τ α ! Το παρακάτω δεν γνωρίζω εάν θα έρθει ποτέ στη χώρα μας, αλλά είναι πολύ όμορφο και με ότι χρειάζεσαι ! VoiceClip 7100 Vibrator & Melody Ringtone CVC noise cancellation Multipoint connectivity Talk time: Up to 8.5 hours Music time: Up to 8.5 hours Standby time: Up to 300 hours http://intl.rakuten-static.com/t/563/6b2/cbc6/1ffa/505e/85dd/af01/11a9e4836a005056b74b38.jpg?_ex=700x700 αυτο ακριβως θελω , αλλα που ;; :) Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmador Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Καλησπερα Ψαχνω ενα bluetooth (οχι αυτα που τα φορανε στα αυτια) αλλα κατι σαν αυτο σε εμφανιση/ειδος http://www.tech4u.gr/img/x2/prod/prod100_8_1232553332.jpg Το θεμα μου ειναι οτι θελω οταν με καλουν να χτυπαει / ειδοποιει και αυτο Ενα προηγουμενο i.tech που ειχα το εκανε αλλα δυστηχως σταματησε να βγαινει... Μπορει να με βοηθησει καποιος και να μου προτεινει καποιο ; Έχω αυτό της φωτογραφίας αλλά το παράτησα γιατί πολλές φορές επιανε την ομιλία μου και καλούσε τηλέφωνα από τις επαφές μου. Μιας και το έχω και θέλω να του δώσω μία δεύτερη ευκαιρία, γνωρίζετε πως λύνεται το πρόβλημα που γράφω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 τελικα παρηγγειλα αυτο απο κινα http://www.aliexpress.com/snapshot/6577698392.html?orderId=66521500977756 ηταν το μονο που βρηκα για να κανει beep οταν με καλουν ... να δουμε τωρα τι θα ερθει και πως θα λειτουργει. Δυστηχως στα Ελληνικα μαγαζια δεν βρηκα κανενα αντιστοιχο Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 τελικα παρηγγειλα αυτο απο κινα http://www.aliexpress.com/snapshot/6577698392.html?orderId=66521500977756 ηταν το μονο που βρηκα για να κανει beep οταν με καλουν ... να δουμε τωρα τι θα ερθει και πως θα λειτουργει. Δυστηχως στα Ελληνικα μαγαζια δεν βρηκα κανενα αντιστοιχο Μια χαρά, ειδικά σε αυτή την τιμή (μόνο μην παίζει τίποτα άλλο - αλλά με paypal είσαι καλυμμένος έτσι και αλλιώς)... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 αυτο το ali παιδια ποτε δε το χωνεψα ,ebay και ξερο ψωμι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Μια χαρά, ειδικά σε αυτή την τιμή (μόνο μην παίζει τίποτα άλλο - αλλά με paypal είσαι καλυμμένος έτσι και αλλιώς)... ;) Το Ali express δεν έχει PayPal... Αλλά έχει δικό του σύστημα προστασίας του καταναλωτή. Ο πωλητής δεν παίρνει δεκάρα μέχρι να επιβεβαιώσει ο αγοραστής ότι είναι άρτιο το προϊόν. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Το Ali express δεν έχει PayPal... Αλλά έχει δικό του σύστημα προστασίας του καταναλωτή. Ο πωλητής δεν παίρνει δεκάρα μέχρι να επιβεβαιώσει ο αγοραστής ότι είναι άρτιο το προϊόν. Ναι ναι έχεις δίκιο, το είχα ξεχάσει τελείως... Όπως και να έχει εγγυημένο και το Ali, για το λόγο που είπες, οπότε οκ είναι ο φίλος που έκανε την παραγγελία... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 τελικα παρηγγειλα αυτο απο κινα http://www.aliexpress.com/snapshot/6577698392.html?orderId=66521500977756 ηταν το μονο που βρηκα για να κανει beep οταν με καλουν ... να δουμε τωρα τι θα ερθει και πως θα λειτουργει. Δυστηχως στα Ελληνικα μαγαζια δεν βρηκα κανενα αντιστοιχο Με το καλό να παραλάβεις φίλε μου. Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Το Ali express δεν έχει PayPal... Αλλά έχει δικό του σύστημα προστασίας του καταναλωτή. Ο πωλητής δεν παίρνει δεκάρα μέχρι να επιβεβαιώσει ο αγοραστής ότι είναι άρτιο το προϊόν. αν και ειμαστε εκτος τοπικ εγω αγορασα απο ali μια μπαταρια πριν 6 μηνες και ακομη περιμενω να ερθει, δυστυχως δεν ηξερα τον τροπο να παρω πισω τα λεφτα μου, αυτος δεν πληρωθηκε? δε με ρωτησε το ali αν ειμαι οκ, ................ απο ebay 200 αγορες εχω κανει και δεν εχασα το παραμικρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 αν και ειμαστε εκτος τοπικ εγω αγορασα απο ali μια μπαταρια πριν 6 μηνες και ακομη περιμενω να ερθει, δυστυχως δεν ηξερα τον τροπο να παρω πισω τα λεφτα μου, αυτος δεν πληρωθηκε? δε με ρωτησε το ali αν ειμαι οκ, ................ απο ebay 200 αγορες εχω κανει και δεν εχασα το παραμικρο Πληρώθηκε αυτόματα σε 60 ημέρες εφόσον δεν αμφισβήτησες την συναλλαγή. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaterle Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Είμαι μεταξύ Platronics marque 2 m165 και Jabra Stealth. Παρακαλώ την βοήθειά σας...... Θέλω το καλύτερο από τα 2........ Περιμένω προτάσεις :):):) Παράθεση Samsung WAVE - SGS2 - SGS3 - LG G2- Iphone 5s - I phone6-iphone 7plus- OnePlus 8Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Είμαι μεταξύ Platronics marque 2 m165 και Jabra Stealth. Παρακαλώ την βοήθειά σας...... Θέλω το καλύτερο από τα 2........ Περιμένω προτάσεις :):):) Το έχω γράψει και πιο πάνω. Κατευθείαν στο Jabra :). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaterle Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Το έχω γράψει και πιο πάνω. Κατευθείαν στο Jabra :). Με κλειστά μάτια???? Παράθεση Samsung WAVE - SGS2 - SGS3 - LG G2- Iphone 5s - I phone6-iphone 7plus- OnePlus 8Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Δεν θα το μετανιώσεις. Είναι άψογο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaterle Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Δεν θα το μετανιώσεις. Είναι άψογο. Το είχα παλιά το m165 και δεν είχα κάποιο θέμα ........ Το έδωσα στην γυναίκα μου και θέλω να πάρω και εγώ κάτι εξίσου καλό αν όχι το ίδιο ¨Εχω Iphone 5s δεν νομίζω να έχω κανα θέμα με συμβατότητα ...... Παράθεση Samsung WAVE - SGS2 - SGS3 - LG G2- Iphone 5s - I phone6-iphone 7plus- OnePlus 8Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Με κλειστά μάτια???? Ερμητικά κλειστα :lol:. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageranos Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Είμαι μεταξύ Platronics marque 2 m165 και Jabra Stealth. Παρακαλώ την βοήθειά σας...... Θέλω το καλύτερο από τα 2........ Περιμένω προτάσεις :):):) Jabra stealth και ξερό ψωμί. Από τα καλύτερα bluetooths που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή. Τα είχα και τα δύο,αλλά το jabra απλά δε παίζεται. Κρυστάλλινος ήχος και στο ακουστικό και στο μικρόφωνο. Παράθεση Sent from my Ulefone Power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaterle Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Jabra stealth και ξερό ψωμί. Από τα καλύτερα bluetooths που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή. Τα είχα και τα δύο,αλλά το jabra απλά δε παίζεται. Κρυστάλλινος ήχος και στο ακουστικό και στο μικρόφωνο. Τελικά αγόρασα το Platronics voyager edge . Αν και πόνεσα λίγο :wacko: 118€ ελπίζω να μην το μετανιώσω Απο τις πρώτες κλίσεις διαπιστωνω την ποιότητα . Παρεπιπτόντως είχα το 975 πριν 4 χρόνια ....... Ο καιρός θα δείξει Παράθεση Samsung WAVE - SGS2 - SGS3 - LG G2- Iphone 5s - I phone6-iphone 7plus- OnePlus 8Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Καλορίζικο. Όντως πρεπει να πόνεσες.!!! Παράθεση It's nice to be important, but it's more important to be nice... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Τελικά αγόρασα το Platronics voyager edge . Αν και πόνεσα λίγο :wacko: 118€ ελπίζω να μην το μετανιώσω Απο τις πρώτες κλίσεις διαπιστωνω την ποιότητα . Παρεπιπτόντως είχα το 975 πριν 4 χρόνια ....... Ο καιρός θα δείξει Κι εγώ με το ίδιο δίλημμά στο Edge κατέληξα. Αυτό που με αποθάρρυνε από το Stealth ήταν το ένα λιγότερο μικρόφωνο και κάποιες λίγες αναφορές για κακή αποθορυβοποίηση. Τώρα που αρχίζω να διαβάζω θετικά και για το Jabra, θα ήθελα μια σύγκριση από κάποιον που έχει δοκιμάσει και τα δύο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Jawbone era ή plantronics edge? Και τα δύο είναι στα 100€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaterle Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Jawbone era ή plantronics edge? Και τα δύο είναι στα 100€ Και εγώ ήμουν μεταξύ των 2...... Είμαι fan platronics αλλά ήθελα να δοκιμάσω και κάτι άλλο...... Για το era διάβασα πολύ καλές κριτικές όπως και για το edge. Ο λόγος που πήρα το edge ήταν για την μπαταρία.........και "λίγο" γιατί είχα παλιά το platronics 975 από το οποίο είχα μείνει ευχαριστημένος. Μετά από 2 μέρες χρήσης μπορώ να πώ τα καλύτερα για το edge.....βεβαίως δεν έχω δοκιμάσει το era........ Κάποιοι λένε πως το era έχει καλύτερο ήχο.........δηλαδή πόσο καλύτερο:happy::happy::happy:????? Απλά ο ήχος είναι κρυστάλλινος....... Άσε που έχει και πολλά καλούδια....... Παράθεση Samsung WAVE - SGS2 - SGS3 - LG G2- Iphone 5s - I phone6-iphone 7plus- OnePlus 8Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Jawbone era ή plantronics edge? Και τα δύο είναι στα 100€ Είχα στο παρελθόν 2 jawbone. Το Jawbone 2, και το icon. Θα σου έλεγα να μείνεις μακριά. Όλο design και λίγη ουσία. Αξιοπρεπής ποιότητα κλήσεων μεν, αλλά πολύ μικρή αυτονομία. Πανάκριβο για αυτά που προσφέρει. Θα πήγαινα στο edge με κλειστά τα μάτια, ή οπουδήποτε αλλού καθώς το value for money των Jawbone είναι πολύ κακό. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts