aris1976 Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Εδώ και το 975 ήταν κλάσεις ανώτερο σε κάθε τομέα ακουστικής. Μέσα στο κράνος και με μηχανή και αν δε πατούσα κόρνα δε πίστευε κάνεις ότι δεν ήμουν σπίτι. Το 55 δε το δοκίμασα ακόμη σε τέτοιες συνθήκες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SED22 Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 το m55 έχει γατζακι για το αυτί ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leas Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Έχει γαντζακι το m55 αποσπωμενο. Δεν είναι απαραίτητο γιατί στέκεται καλά στο αυτί χωρίς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Εδώ και το 975 ήταν κλάσεις ανώτερο σε κάθε τομέα ακουστικής. Μέσα στο κράνος και με μηχανή και αν δε πατούσα κόρνα δε πίστευε κάνεις ότι δεν ήμουν σπίτι. Το 55 δε το δοκίμασα ακόμη σε τέτοιες συνθήκες... Πως φορουσες αυτο το πραγμα μεσα στο κρανος?Ειχες κοψει κομματι? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Ίσα ίσα χωρούσε απλά για να απαντήσω πατούσα όλο το κράνος από δεξιά... :):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosn Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Να ρωτήσω και γω: Ποιο bt πιστεύετε έχει τον λιγότερο θόρυβο στις κλήσεις για αυτόν που μας καλεί;;; Ποιο συνδέεται πιο γρήγορα όταν δεχόμαστε κλήση ;;; Δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα το κόστος. Το κορυφαίο στην κατηγορία stereo ποιο πιστεύετε ότι είναι;;; Σε μονοακουστικό φαντάζομαι είναι το Plantronics EDGE. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Να ρωτήσω και γω: Ποιο bt πιστεύετε έχει τον λιγότερο θόρυβο στις κλήσεις για αυτόν που μας καλεί;;; Ποιο συνδέεται πιο γρήγορα όταν δεχόμαστε κλήση ;;; Δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα το κόστος. Το κορυφαίο στην κατηγορία stereo ποιο πιστεύετε ότι είναι;;; Σε μονοακουστικό φαντάζομαι είναι το Plantronics EDGE. Τα μοντέλα της Sony για στερεοφωνικα είναι καλά. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leas Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 καλησπερα παιδια!! Εχω παρει το Plantronics Savor M1100.. Αλλα 4 hours μονο αυτονομία ? seriously ? καθε μερα το φορτιζω.. Εχετε να προτεινετε κατι πολυ καλο με διαρκεια ??!! μιλαω παρα πολυ.. και πανω απο ολα πολυ καλη ποιοτητα να εχει Πάρε το edge αν δεν σε ενοχλεί η υψηλή τιμή του. Εχει και φορητό φορτιστή που όταν τελειώσεις την κλήση το βάζεις εκεί και φορτίζει. Παρόμοια είναι και το Jabra Stone2 και Stone 3 που έχουν κι αυτά θήκη φόρτισης. Και λίγο πιο οικονομικά από το Plantronics Edge Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Τα καλύτερα ΒΤ αυτή την περίοδο είναι 1.Voyager Edge 2.Voyager Legend 3.Jawbone Era 4.Jabra Supreme 5.Plantronics Marque 2 M165 Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leas Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Βλέπω επίσης ότι αν θέλεις το Plantronics Edge στο Amazon.de είναι σημαντικά πιο οικονομικό από την Ελλάδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TechWheel3 Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Μολις παρελαβα το shb 52 sony hands free bluetooth...,Εχω ενα SAMSUNG C3350 και ενα huawei ascend p6. To P6 το βρηκε αμεσως αλλα το c3350 δεν το βλεπει καθολου το bluetooth. Υπαρχει καποιος αλλος τροπος να το δει για να κανω ζευξη? Η μηπως επειδη δεν ειναι android δεν μπορει να το δει...Στις περιγραφες αναφερεται οτι μπορει να συνδεθει με οποιαδηποτε συσκευη διαθετει bluetooth. Και κατι αλλο... το ραδιο πως δουλευει? Εμενα αναβοσβηνει μονο στην οθονη το 0.00 MHZ και δεν κανει κατι αλλο...παταω τα κουμπια της αναζητησης αλλα τιποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Θελει τα ακουστικα για κεραια. Οπως στα κινητα. Κ ναι, δουλευει με Android μονο αν δεν κανω τεραστιο λαθος. Και αυτο γιατο χρειαζεται καποιες standar εφαρμογες Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TechWheel3 Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Θελει τα ακουστικα για κεραια. Οπως στα κινητα. Κ ναι, δουλευει με Android μονο αν δεν κανω τεραστιο λαθος. Και αυτο γιατο χρειαζεται καποιες standar εφαρμογες Σε ευχαριστω... Δυστυχως ουτε με το Ρ6 κανει ζευξη, αποσυνδεετε συνεχως. Στην αρχικη του οθονη δεν πρεπει να εμφανιζει και την ωρα? στο δικο μου δεν δειχνει τιποτα... ποιες εφαρμογες πρεπει να κατεβασω? κατεβασα το Stereo Bluetooth Headset SBH52 αλλα δεν το βρισκω πουθενα στο τηλεφωνο ουτε μου εμφανισε κατι...Τι γινετε? Εχω αρχισει και κλαιω τα λεφτα μου ηδη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Πρεπει να δωσεις δικαιωματα στην εφαρμογη και να την κανεις προστατευμενη. Επισης, πατα το μεσαιο κουμπι του BT οταν κανεις συνδεση. Το χω με P7 και δεν εχω κανενα θεμα. Απλα η huawei εχει αυτα τα περιεργα με τις προστασιες και λοιπα και ειναι σαν να εχεις greenify απο το εργοστασιο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TechWheel3 Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Τελικα τα βρηκα ολα αυτα αλλα το ζητουμενο ειναι οτι δεν μπορει να συνδεθει με το c3350 που ειναι το δευτερο κινητο μου... ειναι της εργασιας μου και η αγορα εγινε πρωτιστως για αυτο... βρηκα το εγχειριδιο χρησης του sbh 52 οπου αναφερει οτι μπορει να συνδεθει με οποιοδηποτε τηλεφωνο...http://www-support-downloads.sonymobile.com/sbh52/userguide_EL_SBH52_1277-5551.3.pdf. μας δουλευουν μου φαινεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Παιδιά έχω το Sony shb 52. Μπορείτε να με βοηθήσετε γιατί έχω το LG g2 και κάνει αποσυνδέσεις συνεχώς.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 (edited) Τελικα τα βρηκα ολα αυτα αλλα το ζητουμενο ειναι οτι δεν μπορει να συνδεθει με το c3350 που ειναι το δευτερο κινητο μου... ειναι της εργασιας μου και η αγορα εγινε πρωτιστως για αυτο... βρηκα το εγχειριδιο χρησης του sbh 52 οπου αναφερει οτι μπορει να συνδεθει με οποιοδηποτε τηλεφωνο...http://www-support-downloads.sonymobile.com/sbh52/userguide_EL_SBH52_1277-5551.3.pdf. μας δουλευουν μου φαινεται... Κανεις αναζητηση μεσα απο το c3350 και δεν βρισκει το sony?εβαλες το sbh σε λειτουργια ανιχνευσης? Edited July 11, 2014 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TechWheel3 Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Αναθεωρώ για το sbh 52 της sony. Επειδή έδωσα αρκετά χρήματα για να το αποκτήσω και θεωρώντας οτι με το που το άνοιγα θα έκανε ζευξη με τα κινητά, πανικοβλήθηκα όταν αυτό στην αρχή δε δουλευε. Για να μην δώσω λανθασμένες εντυπώσεις για το προιον, μετά από ψαξιμο και πειράματα τελικά κάνει ζεύξεις κανονικά και με τα δύο κινητά, απλά θέλει, αν το ζεύξης με smartphone, να κατεβασεις τις εφαρμογές smart connect και το Stereo Bluetooth Headset SBH52 (μπορείς να κατεβάσεις και άλλες αν θέλεις). Πρέπει να διαβάσεις προσεκτικά το εγχειρίδιο λειτουργίας ( το έχω ανεβάσει παραπάνω) και για μένα θα έπρεπε να το είχαν στη συσκευασία. Για να ζεύξεις και δεύτερη συσκευή θα πρεπει να το κλεισεις, να πατήσεις παρατεταμένα το κουμπί on/off που έχει από κάτω εως ότου βγάλει το σηματάκι του bluetooth. Κάνεις σάρωση στο κινητό για νέες συσκευές και κάνεις ζευξη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 (edited) Αναθεωρώ για το sbh 52 της sony. Επειδή έδωσα αρκετά χρήματα για να το αποκτήσω και θεωρώντας οτι με το που το άνοιγα θα έκανε ζευξη με τα κινητά, πανικοβλήθηκα όταν αυτό στην αρχή δε δουλευε. Για να μην δώσω λανθασμένες εντυπώσεις για το προιον, μετά από ψαξιμο και πειράματα τελικά κάνει ζεύξεις κανονικά και με τα δύο κινητά, απλά θέλει, αν το ζεύξης με smartphone, να κατεβασεις τις εφαρμογές smart connect και το Stereo Bluetooth Headset SBH52 (μπορείς να κατεβάσεις και άλλες αν θέλεις). Πρέπει να διαβάσεις προσεκτικά το εγχειρίδιο λειτουργίας ( το έχω ανεβάσει παραπάνω) και για μένα θα έπρεπε να το είχαν στη συσκευασία. Για να ζεύξεις και δεύτερη συσκευή θα πρεπει να το κλεισεις, να πατήσεις παρατεταμένα το κουμπί on/off που έχει από κάτω εως ότου βγάλει το σηματάκι του bluetooth. Κάνεις σάρωση στο κινητό για νέες συσκευές και κάνεις ζευξη. Μιλάς για το αρχικό pairing ή για τη σύνδεση κάθε φορά; Δε γίνεται να έχεις ανοιχτό το ΒΤ στις συσκευές σου και με το που ανοίξεις το sbh52 να συνδεθεί αυτόματα και στις δύο ταυτόχρονα; Edited July 11, 2014 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Παιδιά έχω το Sony shb 52. Μπορείτε να με βοηθήσετε γιατί έχω το LG g2 και κάνει αποσυνδέσεις συνεχώς.... Κανείς δεν έχει θέμα με αποσυνδέσεις...? Τι κάνω λάθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 απλά θέλει, αν το ζεύξης με smartphone, να κατεβασεις τις εφαρμογές smart connect και το Stereo Bluetooth Headset SBH52 (μπορείς να κατεβάσεις και άλλες αν θέλεις). Πρέπει να διαβάσεις προσεκτικά το εγχειρίδιο λειτουργίας ( το έχω ανεβάσει παραπάνω) και για μένα θα έπρεπε να το είχαν στη συσκευασία. Κοιτα να δεις που δεν την ειχα δει αυτη την εφαρμογη.Την κατεβασα τωρα. Η πλακα ειναι,οτι ειχα την εφαρμογη για το SBH-50 που ειχα πιο πριν και μου εκανε νουμερα,και γι αυτο την εβγαλα,(αυτη που ελεγε δηλαδη,Stereo bluetooth Headset SBH-50),και μ'αυτη,την παλια δηλαδη,το συστημα δουλευε μια χαρα.Με το καινουριο ΒΤ ,το 52 δηλαδη. Πιστευω τωρα που κατεβασα και τη δευτερη,να μη μπερδευτει και αρχισει παλι τα ιδια.:confused: Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dikatgreece Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 (edited) Ψάχνω για αγορά bleutooth αλλά με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και θα ήθελα τη βοήθειά σας. Μέχρι σήμερα (κριμα που έσπασε) είχα το Samsung ΗΜ 1500το οποίο με κάλυπτε πλήρως πλην της επάνακλησης (με μία πίεση του κουμπιού) και του γεγονότος ότι ήταν ευαίσθητα τα πλαστικά του (το ακουστικό κολήθηκε 3 φορές και το κλιπ άλλες2) . Θέλω κάτι αντίστοιχο με καλώδιο αποκλειστικά, multipoint , δόνηση, επανάκληση με δύο πατήματα και θέση για το ακουστικό (μονο ή stereo) . Κάτι αντίστοιχο ήταν το παλιό Νοκια BH 680 το οποίο δεν υπάρχει πλέον και δεν βρήκα κάτι αντίστοιχο. Οι συσκευές που θα συνδεθεί είναι το Cubot X6 (αναμένεται) και το Νοκια Χ3 ή Samsung b7610 Edited July 14, 2014 by dikatgreece Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Από την Παρασκευή είμαι κάτοχος ενός plantronics M165 (λευκό). Επειδή είχε χαλάσει το Μ1100 , μου έδωσαν σε αντικατάσταση το συγκεκριμένο (και τη μικρή χρηματική διαφορά που υπήρχε ως πιστωτικό). Οι πρώτες εντυπώσεις είναι οι εξής: 1. Απλό και απέριττο design. Είναι πολύ του γούστου μου αυτό το στυλάκι. 2. Καλή αυτονομία, πολύ καλύτερη από του Μ1100 (σχεδόν διπλάσια). 3. Δεν είχε φορτιστή μέσα στο πακέτο, μόνο φορτιστή αυτοκινήτου και καλώδιο για την ταυτόχρονη φόρτιση και μιας ακόμη συσκευής. 4. Η ήχος από το ακουστικό του είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟΣ. Ακόμη και στο κατώτερο επίπεδο, μερικές φορές είναι αρκετά πιο δυνατά από ότι θα ήθελα. :blink: 5.Δεν έχει τις φωνητικές εντολές του Μ1100 ενώ δεν έχω καταφέρει να δουλέψει ούτε καν το answer/ignore (μόνο αυτό έχει από φωνητικές εντολές, όχι τα υπόλοιπα, check battery κλπ). Αυτά.:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 (edited) Με γειαα https://play.google.com/store/apps/details?id=com.plantronics.headsetservice Ωπ, ξεχάστηκα ότι είσαι σε iPhone https://itunes.apple.com/us/app/plantronics-hub/id464172515?mt=8 Αυτή η εφαρμογή σου δίνει την δυνατότητα να ενεργοποιήσεις το answer / ignore + μερικές άλλες ρυθμίσεις. Edited July 14, 2014 by Jig Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 @jig την κατεβασα και εγω στο blackberry και μου λεει battery unknown ενω δειχνει οτι εγινε connected, γιατι? θελει καποια ρυθμιση? (το Μ165 εχω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts