Jump to content

Bluetooth ακουστικά (Hands-Free)

moderndrummer
 Κοινοποίηση

επιλογή bluetooth  

6 members have voted

1. 1. επιλογή bluetooth

• Jawbone Icon
      0
    • Jabra Extreme
      0
    • Plantronics 975
      3
    • Jawbone Era
      0
    • Samsung Modus 3500
      0
    • Motorola HX550
      0
    • 'Αλλο
      3

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

Παίδες σορρυ αν έχει απαντηθεί πιο πριν αυτή η ερώτηση όμως είναι λιγάκι δύσκολο να ψάξω 460 σελίδες. Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς κάποια εφαρμογή που να αποθηκεύεις voice tags και στη συνέχεια με ένα μόνο πάτημα του bt να λες ένα από τα tags σου και να εκτελεί την εντολή που προηγουμένως είχες αποθηκεύσει. Νταξ ας μην κάνει για όλες τις εφαρμογές ας κάνει μόνο για επαφές δεν έχω πρόβλημα! Πριν (πολύ) καιρό χρησιμοποιούσα την εξής: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cyberon.cvsd&hl=el . Πολύ καλή εφαρμογή μέχρι που αποφάσησαν να την παρέχουν με χρέωση. Όπως καταλαβαίνετε έχω φάει το store και δε βρίσκω τπτ! Γι'αυτό pls help!!!
Coolpad F2 (8675-W00) CM 12.1. Mod. Mds Team V2 (by avecilla)

• Απαντήσεις 13,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Παίδες σορρυ αν έχει απαντηθεί πιο πριν αυτή η ερώτηση όμως είναι λιγάκι δύσκολο να ψάξω 460 σελίδες. Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς κάποια εφαρμογή που να αποθηκεύεις voice tags και στη συνέχεια με ένα μόνο πάτημα του bt να λες ένα από τα tags σου και να εκτελεί την εντολή που προηγουμένως είχες αποθηκεύσει. Νταξ ας μην κάνει για όλες τις εφαρμογές ας κάνει μόνο για επαφές δεν έχω πρόβλημα! Πριν (πολύ) καιρό χρησιμοποιούσα την εξής: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cyberon.cvsd&hl=el . Πολύ καλή εφαρμογή μέχρι που αποφάσησαν να την παρέχουν με χρέωση. Όπως καταλαβαίνετε έχω φάει το store και δε βρίσκω τπτ! Γι'αυτό pls help!!!

εχεις πμ ;)

Καλησπέρα στην παρέα

Moύ ήρθε χθές από Κίνα το bt xiaomi Μ7300 και η πρώτη εντύπωση είναι θετική:)Επειδή κάποιοι από εδώ ξέρω ότι το έχουν αγοράσει θα ήθελα να ρωτήσω 2-3 πράματα για το bt αυτό , επειδή ο Κινέζος δεν μου έχει απαντήσει ακόμα σε κάποιες ερωτήσεις μου και το user manual είναι στα..κινέζικα:lol:. Το email μου είναι nxontz@otenet.gr

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

XIAOMI REDMI NOTE 5

Καλησπέρα στην παρέα

Moύ ήρθε χθές από Κίνα το bt xiaomi Μ7300 και η πρώτη εντύπωση είναι θετική:)Επειδή κάποιοι από εδώ ξέρω ότι το έχουν αγοράσει θα ήθελα να ρωτήσω 2-3 πράματα για το bt αυτό , επειδή ο Κινέζος δεν μου έχει απαντήσει ακόμα σε κάποιες ερωτήσεις μου και το user manual είναι στα..κινέζικα:lol:. Το email μου είναι nxontz@otenet.gr

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Αρκετά ενδιαφέρουσα πρόταση το συγκεκριμένο και πολύ κομψό εμφανισιακά. Μπορείς να ακούσεις μουσική με αυτό? Από αυτονομία τι λέει?

Σκέφτομαι να το αγοράσω και θα ήθελα τη γνώμη σας. Για iphone 4s το θέλω.

Thanks!

Ακούς μουσική, όπως με όλα.. (όχι ραδιόφωνο). Η αυτονομία είναι μέτρια, δλδ με μέτρια χρήση το φορτίζει μέρα παρά μέρα ή και λίγο παραπάνω..

Το manual δε χρειάζεται και τπτ, με παρατεταμένο πάτημα ψάχνει συσκευή, με yes απαντάει, με no απορρίπτει.

Μου έχει πέσει και σε νερό και την έβγαλε καθαρή. Έχει και ακουστικό με καλώδιο για χρήση και από τα δύο αυτιά

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Ακούς μουσική, όπως με όλα.. (όχι ραδιόφωνο). Η αυτονομία είναι μέτρια, δλδ με μέτρια χρήση το φορτίζει μέρα παρά μέρα ή και λίγο παραπάνω..

Το manual δε χρειάζεται και τπτ, με παρατεταμένο πάτημα ψάχνει συσκευή, με yes απαντάει, με no απορρίπτει.

Μου έχει πέσει και σε νερό και την έβγαλε καθαρή. Έχει και ακουστικό με καλώδιο για χρήση και από τα δύο αυτιά

Ευχαριστώ φίλε για την απάντηση απλά θέλω να ρωτήσω

1) Πόση ώρα θέλει για να είναι πλήρως φορτισμένο και αν σου έχει κάποια ένδειξη όταν φορτιστεί πλήρως

2) Το yes ή το no δεν το...ακούει πάντα και πρέπει να το πώ πολλές φορές.....

3) Το κουφό είναι ότι δύο φορές ως τώρα σε κλήση που μου έκαναν, χωρίς καμμία δική μου ενέργεια έχει ανοίξει το bt ..μόνο του΄....και ο συνομιλητής άκουγε που μιλούσα με ένα φίλο μου!:wacko:Σου έχει τύχη αυτό ποτέ......

4) Όταν έχει αναπάντητη στο δείχνει με αναβόσβημα του led ;; γιατί εμένα δεν δείχνει τίποτα....

XIAOMI REDMI NOTE 5

1)Κανενα μισάωρο. Όσο φορτίζει ανάβει συνεχόμενο κόκκινο, όταν τελειώσει σβήνει.

2)Δεν το χρησιμοποιώ με φων. εντολές

3)Ναι μου το έχει κάνει 2-3 φορές, άσχημο πράγμα όντως.. Και μια φορά αλήθεια δεν ήθελα να το σηκώσω. Αλλά δεν ήξερα αν φταίει το bt ή το τηλέφωνο..

4)Δεν είναι στάνταρ, ή αναβοσβήνει κόκκινο αντί για μπλε ή δεν κάνει τπτ

Μια πλήρης φόρτιση.

1)Κανενα μισάωρο. Όσο φορτίζει ανάβει συνεχόμενο κόκκινο, όταν τελειώσει σβήνει.

2)Δεν το χρησιμοποιώ με φων. εντολές

3)Ναι μου το έχει κάνει 2-3 φορές, άσχημο πράγμα όντως.. Και μια φορά αλήθεια δεν ήθελα να το σηκώσω. Αλλά δεν ήξερα αν φταίει το bt ή το τηλέφωνο..

4)Δεν είναι στάνταρ, ή αναβοσβήνει κόκκινο αντί για μπλε ή δεν κάνει τπτ

ΟΚ φίλε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση , νάσαι καλά!!!:)

XIAOMI REDMI NOTE 5

Δώστε πέντε ευρώ παραπάνω και πάρτε κάποιο επώνυμο όπως Plantronics για να μην μπλέκεται σε περιπέτειες Edited by dimtz

Από Plantronics άλλαξα σε αυτό. Έκανε 5-6 δευτερόλεπτα να ανοίξει ήχο και όσοι έπαιρναν δεν ήξεραν τι γίνεται και το εκλειναν

Μια πλήρης φόρτιση.

Ή μπορεί κάτι να παίζει με την αλληλεπιδραση συγκεκριμενου κινητού με συγκεκριμένο bt

Μια πλήρης φόρτιση.

Δώστε πέντε ευρώ παραπάνω και πάρτε κάποιο επώνυμο όπως Plantronics για να μην μπλέκεται σε περιπέτειες

Για ποιο plantronics μιλάμε;

Θα με βόλευε κάποιο που να κουμπώνει στο πουκάμισο/μπλούζα οταν δεν χρησιμοποιείται, για να μην το ψάχνω σε τσέπες..

Καλησπέρα, θα ήθελα να μου προτείνετε ενα clip on bluetooth αλλά όχι στερεοφωνικό μεχρι 40€. Με ενδιαφέρει να έχει καλό ήχο και καλή αυτονομία. Βασικά το ιδανικό που ψάχνω εδω και 1μιση χρόνο θεωρώ είμαι το Nokia bh 218 αλλά δεν μπορώ να το βρω πουθενά. Εχω σαν σκέψη για το samsung hm1500 αλλά δεν έχω δει κριτικές. Μετά επόμενη εναλακτική, αλλά όχι clip on κατι θα είχα για έσχατη λύση ειναι plantronics m25 ή marque 2 αλλά όπως είπα θέλω clip on για ευκολία στη χρήση. Αν γνωρίζετε κάτι άλλο είμαι ανοικτός σε προτάσεις ή εμπειρίες.

Πάρτε ένα όμορφο κορδονακι όπως έκανα και εγώ με 50 λεπτά και το έχετε κρεμαστό στο λαιμό, βολεύει πάρα πολύ

Καλησπέρα, θα ήθελα να μου προτείνετε ενα clip on bluetooth αλλά όχι στερεοφωνικό μεχρι 40€. Με ενδιαφέρει να έχει καλό ήχο και καλή αυτονομία. Βασικά το ιδανικό που ψάχνω εδω και 1μιση χρόνο θεωρώ είμαι το Nokia bh 218 αλλά δεν μπορώ να το βρω πουθενά. Εχω σαν σκέψη για το samsung hm1500 αλλά δεν έχω δει κριτικές. Μετά επόμενη εναλακτική, αλλά όχι clip on κατι θα είχα για έσχατη λύση ειναι plantronics m25 ή marque 2 αλλά όπως είπα θέλω clip on για ευκολία στη χρήση. Αν γνωρίζετε κάτι άλλο είμαι ανοικτός σε προτάσεις ή εμπειρίες.

Eιναι πολυ δυσκολο να βρεις καλο μονοφωνικο με καλωδιο.

Για το Nokia BH-218 που ειπες πραγματι ηταν πολυ καλο αλλα ειναι μοντελο του 2010-11, αν θυμαμαι καλα, οποτε δεν θα το βρεις πουθενα.

Να προτιμησεις της PLT ...

ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

Πάρτε ένα όμορφο κορδονακι όπως έκανα και εγώ με 50 λεπτά και το έχετε κρεμαστό στο λαιμό, βολεύει πάρα πολύ

Για δώσε μου περισσότερες πληροφορίες για αυτο το κορδονάκι, πως το χρησιμοποιεις δηλαδή, οταν χτυπάει το τηλ το βαζεις κατευθείαν στο αφτί με το κορδονάκι και μετά το αφήνεις πάλι να κρέμεται; Έχει ενας φίλος μου κάτι ανάλογο αλλα είναι κουμπωτό το ακουστικό στο κορδόνιε αποτέλεσμα να ξεκουμπώνει και να το χάνει

Σωστά, με το που έχω τηλέφωνο το βάζω στο αυτί μου και μετά κρέμεται πάλι, δηλαδή δε το βγάζω από το λαιμό, όταν δε χρειάζομαι το κορδόνι (σπάνια δηλαδή) έχω κάνει ένα ειδικό κόμπο που με μια κίνηση βγαίνει , μέχρι στιγμής είναι ότι καλύτερο δοκίμασα αυτά τα χρόνια, δες μια φωτο http://prntscr.com/3xpitj

Δείξε μας και τον κόμπο γιατί η πατέντα σου δεν παίζεται. Το κορδονάκι σου που το πήρες; Ενοχλεί τώρα το καλοκαίρι;

δεν ενοχλει καθολου φιλε μου, ομορφο και πρακτικο, για τον κομπο θα το πω με απλα λογια και αν δε το καταλαβαιτε θα δουμε τι θα κανουμε, λοιπον πιανεις την μια ακρη και την δενεις στην αλλη ακρη 5 ποντους πιο μεσα, το ιδιο κανει και απο την αλλη μερια και στην μεση δημιουργειτε μια θηλεια που βαζεις το bluetooth και τραβωντας την μια μερια με την αλλη σφιγγει στην μεση και δεν ανοιγει με τιποτα παρα μονο αν τραβηξεις παλι την μια μερια της θηλειας, σε λιγο θα βαλω και φωτο για να δειτε, τετοιο σχοινι θα βρειτε εκει που πουλανε ειδη μπιζου, εχει πολλων ειδων και παιρνετε οτι σας αρεσει, για να καταλαβαιτε σε τετοιο σχοινι βαζουν πολλοι και σταυρουδακια

edit να μια φωτο http://prntscr.com/3xqjn6

Edited by dimtz

οτι χρειαστεις εδω ειμαι :), απλα να προσθεσω πως με αυτον τον τροπο δεν εχασα ποτε οποιο bluetooth και να ειχα, το συγκεκριμενο σχοινι δε κοβετε και η θηλεια δεν ανοιγει χωρις την θεληση μας :D , ωρα μουντιαλ , αντε και με την νικη :dance:

Υπάρχουν ανταλλακτικά ακουστικά για το SONY SBH52? Δεν μπορώ να βρω πουθενά ούτε αυθεντικά της SONY, ούτε άλλης εταιρίας που είναι και η κύρια επιδίωξη μου, αφού θα προτιμούσα να βρω με flat καλώδιο να μην μπερδεύεται. Προφανώς εννοώ με κοντό καλώδιο.

Υπάρχουν ανταλλακτικά ακουστικά για το SONY SBH52? Δεν μπορώ να βρω πουθενά ούτε αυθεντικά της SONY, ούτε άλλης εταιρίας που είναι και η κύρια επιδίωξη μου, αφού θα προτιμούσα να βρω με flat καλώδιο να μην μπερδεύεται. Προφανώς εννοώ με κοντό καλώδιο.

ουτε εγω εβρισκα για το 50αρι και μου εστειλε ενα μελος εδω που χρησιμοποιει αλλα..μιας και ειμαι επαρχια και δεν μπορουσα να παω να παρω απο ενα μαγαζι..

αν εχεις την ευχερεια παρε απο μαγαζι..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Παρήγγειλα το Plantronics ML18 με 19 ευρω και παίζει άψογα. Καλύτερο bluetooth από αυτό δεν έχω γνωρίσει. Και ποιότητα κατασκευής πολύ καλή. Το γαντζάκι στιβαρή κατασκευή καμία σχέση με ό,τι έχω δει μέχρι σήμερα που σπάνε με το παραμικρό ακόμα και από επώνυμα Sony, Nokia. Η αίσθηση στο αυτί πολύ απαλή, σα να μην υπάρχει. Και ο ήχος πολύ καλός. Σα να μιλάς απευθείας από το κινητό. Εξαιρετικά εύχρηστα πλήκτρα που δεν σου σπάνε τα νεύρα. Εύκολο on off κουμπάκι για να μην πατιέται χωρίς λόγο όταν το έχεις στην τσέπη ή σε τσάντα και άμεση σύνδεση ακόμη και σε παλιό κινητό.

Παρήγγειλα και το Plantronics M55 στα 30 σχεδόν ευρώ το οποίο το περιμένω. Πολύ μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας. Όταν έρθει θα γράψω περισσότερα.

Και ακόμη μια φορά αποδεικνύεται ότι οι κινέζοι έχουν δρόμο μπροστά τους ακόμη για να έχουν αξιόπιστα καταναλωτικά προϊόντα. Σε σχέση με το Fineblue των 11 ευρώ από Κίνα που έχω και κάνει προβλήματα με τον ήχο